Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Coco Honey - Avagy a prosztataélvezet

Coco Honey - ez a felirat ragadja meg a figyelmemet, a bambuszasztalkán elhelyezkedő, sárga, henger formájú dobozon. Bizonyára ez az illat terjeng a légben enyhén füstölögve, olyan atmoszférát teremtve, amitől egészen ellazulok. Várakozom meztelenül fekve egy magasított törtvászonnal letakart fekhelyen, míg a masszőrnő nem jön.
A sárga-terrakotta foltosra festett falakat bámulom, a sötét páchoz hasonlatos színű kevéske szekrényt, a rattanból készült spanyolfalat, és a nagyméretű szobanövényeket. A hangulat egészen a keleti kultúra és a karibi világ ötvözete. Közben eszembe jut az a perc, amikor egy újságban észrevettem a hirdetést „Vállalom feneke szűztelenítését, prosztata masszázst igény esetén, teljes diszkrécióval.”
Kissé megriadok, talán mégis rossz ötletnek bizonyult ilyesmire adni a fejemet. Barátnőm nincs, huszonhat évesen pedig vágytam valami extrém élvezetre, ha ugyan élvezni fogom a dolgot. Mindig merevedést okozott, ha a prosztata masszázsról, anális élvezetekről hallottam, vágytam egy olyan barátnőre, aki ebben benne lenne. Az igazsághoz tartozik, hogy komoly kapcsolatom szakadt meg Elvirával, teljesen zátonyra futott az élettársi viszonyunk, lelkileg üres vagyok, amióta különváltunk, és talán ilyen, kissé perverz  élvezetekkel akarom magam vigasztalni.
Érkezésemkor, amikor kissé szégyenkezve betértem az előtérbe - ami úgy néz ki, akár egy kozmetikai, vagy fodrászszalon recepciója -, egy kellemes kinézetű, idősebb nő mosolygott rám. Pár kérdést tett fel, kifizettem a szolgáltatás árát, majd mindent az útmutatása alapján tettem. Ruháim a spanyolfal mögött, én pedig félig merev farokkal várok valami különlegest.
- Jó napot uram, Lion vagyok. Kérem, tekintsen rám úgy, akár egy ápolónőre. -  Egy szőke tincsű, világospiros kimonót viselő fiú néz velem farkasszemet, bőre halvány, szeme hatalmas kék, arca, akár egy nőé is lehetne.
Megriadok, én valami gyönyörű, de legalábbis hölgyet vártam!
Arcomra bizonyára kiül a döbbenet, mert a másik elpirul, nem tudom megsaccolni a korát, húsznál többnek nem néz ki.
- A hölgy, nem jön? - kérdem sután. Lion közben a nagy fonott szatyrát - ami olyan akár egy strandtáska - az ágy lábához teszi, összefonja ujjait maga előtt, billeg a sarkán, miközben beszél.
- Magam végzem a szolgáltatást, van valami ellenvetése? Mert, ha óhajtja, visszakaphatja a pénzét, és azonnal távozhat. - Bosszús leszek, a levegő felgyülemlik bennem.
- Én nem hiszem, hogy erre számítottam - nézek rajta végig, nem akarom megbántani, de hogy egy fiú érjen hozzám, micsoda dolog? Nézze, én hölgyre gondoltam.
- Kérem, uram, ne okozzon önnek gondot a nemem, hölgy vendégeim is szép számmal szoktak lenni, nyugodtan rám bízhatja magát.
Gondolkodom, valami lázadozni kezd bennem, de gyávának sem szeretnék tűnni, ugyan miért nem tekinthetnék Lionra, akár egy orvosra?
- Hát jó, próbáljuk meg. – A mellkasom sűrűn emelkedik-süllyed, zavarban vagyok, a fiú térül-fordul, egy gőzölgő csészével tér vissza.
A ház ajándéka, különleges tea, igya meg. Ellazul tőle.
Felülök, a fiú a széles mellkasomra pislant, kezét megint összekulcsolja, míg iszom a zöldes színű teát.
- Aloevera, semmi különös - nyugtat, észrevéve bizonytalanságomat.
- Akkor kezdhetjük?
- Igen - a hangom kissé reszelős, Lion, a szekrényhez sétál, de nem akarom bámulni, sem zavarba hozni magamat vagy őt, hagyom, hadd menjen minden a maga útján. Egy nagyobb méretű, fehér műanyag tartály kerül elő, amiből egy barna gumicső lóg ki, aztán hallom, folyik a víz.
Lion az ágy két széle alól kihúzza a vaslábtartót, kéri, tegyem oda a talpam. A lábam így nagy terpeszbe kerül, a térdem felhúzódik. A lepedőt, amivel félig be vagyok takarva, feltolja az ágyékom fölé, a levegő a tüdőmben reked, nem merek Lionra ránézni, oldalra fordítom a fejemet.
Megfogja a combom, végigszalad rajtam a hideg, hosszú ujjaival céltudatosan, csak annyira és ott ér hozzám, ahol muszáj. Nagyon furcsának találom, hogy a péniszem legnagyobb rémületemre kezd merevvé válni. Legszívesebben felpattannék, hogy kirohanjak, de türtőztetem magam.
Amikor Lion a fenéklyukamhoz érint valamit, összeszorul az öklöm, de meg is bizsergek, a fiú feltolja az olajozott, pár centis műanyagot, a meleg víz pedig áramolni kezd belém. Beöntés kapok, erre aztán nem számítottam!
- Szóljon, ha feszít – kéri kellemes hangján, én pedig két perc múlva jelzem, érzem a feszítést a hasamban.
- Félóra múlva visszajövök, a tusoló és WC ott van - int a bal oldali, narancsszín függöny felé. Elmossa a tartályt, bedobja a gumicső letekerhető végét egy vélhetőleg fertőtlenítőt tartalmazó lavórba, majd távozik.
Először nem mozdulok, de aztán érzem, szólít a természet, a meleg víz csavarni kezdi a beleimet. Amire Lion visszajön, ugyanott fekszem frissen zuhanyozva, nem is tudtam, hogy a beöntés után annyira kellemesen érzi magát az ember. Be kellene vezetni hetente mindenki életébe.
- Minden rendben? - kérdi már-már alázatosan.
- Azt hiszem. - Feszült vagyok, görcs költözik a tagjaimba. Lion egy tégelyt vesz elő, és arra kér forduljak hasra. A vállamnál kezd, nyakizmaimat lazítja, hosszú ujjai gyengéden gyűrnek, nagyon kellemes, máris úgy érzem bőven megérte a pénzt, amit fizettem. Nagyon jó…
A hátam után a combjaimat veszi kezelésbe, majd a vádlimat, s még a bokámhoz is hozzá ér, kezdek teljesen laza lenni, feszültségnek nyoma sem marad. Olyan, álom előtti állapotban lebegek.
Lion ekkor egy másik flakont vesz elő, nem látom, de érzékelem, mintha habot fújna a tenyerébe. A fenekemet kezdi el masszírozni, gyűrni, a belső combhajlatomhoz ér, lábamat széjjelebb teszi, herémet biztosan látja, ahogy a lepedőnek nyomódik. Amint egyik lábamat feljebb nyomja, a hátsóm és a herém úgy már peremierplánba kerül.
Mozdulatai mind simogatóbbak, Lion ujjai nagyon finomak, annak ellenére, hogy fiú. Merevedésem lesz, nyögések maradnak bennem, szégyellem az állapotom. Amikor egészen közel jár a farkamhoz, a belső combtövemet simogatja, jövök rá, hogy az is a célja. Megdöbbenek, de annyira finom a dolog, hogy szemet hunyok felette. Két hónapja nem feküdtem le senkivel, csak önmagam kényeztetése okozott örömet, talán azért a reakcióm - nyugtatom az egóm.
Újabb tégely és krém, csak a fenéklyukam körül köröznek az ujjak, de érzem már, Lion latex kesztyűt visel.
A gyomrom újra várakozón megemelkedik, tehát végre elérkezett az idő, hogy érezzem, milyen is az, ha valaki a fenekemmel játszik. Lion egyre kisebb köröket rajzol, végül a mutatóujját feldugja kissé, de nem tudom megszokni az érzést, mert kihúzza és újra köröz, majd ezt ismételgeti. Ez így megy addig, amíg már ordítani tudnék a kellemes kíntól. Ha nem lennék gyáva, a farkamra fognék, egészen föl vagyok izgulva, ki kellett volna elégíteni magam mielőtt idejöttem - villan az agyamba. És ekkor az ujj mélyebben bennem van, tövig, ki-be, ki-be, majd nemsokára egy nagyobb, kúphoz hasonlatos forma veszi át a helyét.
Lion szabályosan dugja a fenekem a műpéniszhez hasonlatos dologgal, az első feszítések rég elmúltak, arra vágyom, hogy vastagabb és nagyobb valami töltsön ki. Ez nemsokára meg  is történik, de ez alkalommal a vastagabb dolognak, mintha lenne egy kidudorodó része. Lion addig igazgatja bennem s kérdezi érzek-e valami különlegest, amíg megtalálja a megfelelő szöget a prosztatámhoz, ekkor a  játékszerével elkezd odabent dörzsölni. Mindkét lábam addigra fel van húzva, a szőrös fenéklyukam tocsog a sok krémes-zselés agyagtól, a farkam keményen áll, az elő váladékom a lepedőn.
Lion megragadja a csípőm, felemeli valamennyire, a péniszem alá egy gumihoz hasonlatos, téglalap alakú kis szőnyegfélét helyez, aminek a felülete tiszta síkos. Miközben a fenekemmel játszik, másik kezével elkezdi tolni a csípőm, előre-hátra, amitől a péniszemen a bőr – amit előzőleg megigazít — elkezd csúszkálni fel-le, mintha verném magamnak. Ösztönöz, hogy mozgassam a csípőm, és elenged, én pedig nem bírok ellenállni, kezeim az ágy szélét markolásszák, mozog a csípőm, kergetem magam az élvezetbe. Hátulról kellemes berregés hallatszik, a prosztatámra enyhe vibrációs hullámok gyakorolnak hatást. Nemsokára katarzis, amit érzek, ott hátul kezdődik, elöntve az egész testemet a kis lábujjamig is elszaladva.
Szokatlanul magas hang tör fel a torkomból, egyetlen hosszú spriccel élvezek el, saját arcomig kilő a spermám, még soha életemben nem történt azelőtt ilyesmi. Remegek, minden porcikámban érzem a kéjt, a feszülést, rángást és bizsergést. Aztán lerogyok a csípőmmel, a spermám mindenhol alattam, arcomon is folyik. Lion a bambuszkukába hajítja a kesztyűjét, majd odajön, egy fehér anyaggal letörli az arcomat, aztán a sötét hajamba túr.
Hálás vagyok neki, fojtogat valami belül. Fura érzések rohannak meg, Lion simogatja a fejem. Összeszedem minden bátorságom, ránézek, szépséges, akár egy nő. Kár, hogy nem lány, azt hiszem, addig kepesztenék nála, míg nem adná be a derekát egy randira.

Otthon aztán elmúlik az a hangulatom, minden visszatér a régi mederbe, de életre szóló élményt kaptam, és bár soha nem térek arra a helyre  vissza, Lion, és amit kaptam tőle, örök emlék marad.


2013. Aug. 20
Hozzászólások
További hozzászólások »
dekameron ·
:heart: :heart:

cmjcmjcmj1988 ·
valaki elvehetné a seggem szüzességét (férfira gondoltam)nagyon jó lett a történet
Avantgardenia ·
Szia, köszi a kommenteket.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: