Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cica22

Cica 21
 
  Nem is olyan régen voltam a cicánál. Telefonáltam ( fülkéből ) a buszpálya udvarnál. Rövid megbeszélés után taxiba ültem és irány a cím. A ház előtt írtam sms- t, a hölgynek, mivel a telefonom elromlott, nem tudtam kezdeményezni hívást. Judit, volt olyan megértő, hogy sikeresen, tudtunk üzenetet váltani. Ő is üzit írt, mert mikor telefonált én halottam az ő hangját, de ő nem halott engem. Szóval nehéz volt. De megoldottuk. Várnom kellet amíg az előző vendég távozik, addig sétáltam. A megbeszélt időpontban a csaj küldött egy üzit, hogy mehetek, így hát megnyomtam amit kellet, kicsi búgás, a csaj beengedett, és már mentem is fel a tizedik emeletre. Nekem nagyon tetszik, mikor a cicák nyitott ajtónál várnak. Judit szexis ruhában várt rám.Beléptem. Mosolygott. Köszöntünk egymásnak.Ugyanazt elmondtam neki, mint a telefonba, nem volt semmi félreértés, ő is ugyanazt közölte. Semmi sem lett hirtelen extra. Akik járnak csajokhoz tudják miről beszélek.Odaadtam az ajándékaim. Judit , láthatóan egyedül volt a kéjlakban. Nem hallottam, hogy más csajok dolgoztak volna, és makkktársat sem láttam.Tehát, megérkeztem, hamar ledobtam a ruháim és fél merev szerszámmal vártam. 
 
Judit megmutatta a fürdőszobát. És a kezébe vette a szerszámom , ő mosta meg. Közben beszélgetünk, hogy mit mondott nem írom le. De tök jókat mondott. Néhány perc múlva kijöttünk a fürdőszobából, ő előbb én egy kicsit később mivel természetesen lezuhanyoztam, bőséggel találtam tusfürdőket, stb. Tiszta törülköző. Volt minden ami kell.A szokásos módon a cica leült és én elé álltam, egyébként van mikor fekszek mikor leszívnak. Szóval álltam az ágy mellett, a csaj nagy melleit fogtam, ő rutinosan szívott.Szépen ahogy kell, rutinosan. Én élveztem. Judit szépen dolgozott. Jók voltak a nyelvcsapásai.
 
A közeli asztalon volt egy cserép benne szerintem egy kaktusz.
 
 A cicus a formás popsiját felém fordította és én rutinosan bevezettem a szerszámom és járattam a gyönyörbarlangba. Judit, végig kedves, aranyos volt velem. Nagyon volt rajt amit fogni. Mikor rajta feküdtem akkor mohón szívtam a mellbimbóit. Ő erre hangos nyögésekkel reagált. A lakás tökéletesen megfelelt a célnak.A cica teste, arca, szóval minden teljesen olyan mint a képein, sőt még szebb is. A cicik szép nagyok, nagy mell rajongóknak kötelező. Amit ígért a telefonba az meg is valósult, a többi csak rajtam állt, elég jó formában voltam, keményedett a szerszámom. Szeretem a duci cicusokat.Visszatérve a szexre. Szépen járattam a farkam a lyukba közben a formás popsiját fogtam, majd előrehajolva a mellei után kaptam.Hátulról, előröl, majd újra hátulról boldogítottam. Feküdtem a csajon és bevezetem a farkam a gyönyörbarlangba, középtempóban járattam, közben a nagy ciciket sem hanyagoltam, szívtam a mellbimbóit. Szóltam neki, hogy akkor hátulról befejezném, hamar megfordult és felém fordította a gyönyörű popsiját. Szépen járattam, élveztem a szeretkezést. Mikor éreztem, hogy elindul e tejem gyorsabb tempóra váltottam és élveztem, ahogy rángat a szerszámom. Szépen egy adag tejcit kapott a cica.Tehát a lakás a célnak tökéletesen megfelelt, a csaj amit ígért a telefonba betartotta, és a mellei szebbek mint a képein. Hogy a minket érdeklő dolgokról írjak a Makktársaimnak.
 
Judittal tök jól tudtam beszélgetni, nagyon intelligens csaj. Hogy miről beszéltünk nem írom le. Nem akarom őt kibeszélni. Jó volt érezni a gyönyörbarlangját és a formás nagy melleit.Voltam már jó pár nőnél, bár az utóbbi időszakban nem írtam élménybeszámolót, pedig - igaz nem sűrűn - de jártam egy csajhoz. Szóval ezt a hobbim nem adtam fel.A szokásos problémák, hogy ígérnek a cicák a telefonba, amiből aztán semmi se lesz, stb. Ilyen dolgok nem voltak Judit  esetében. Jó szájízzel jöttem el tőle, kielégülve, megkaptam amire vágytam, amiért mentem .Nagy ciciket, kedvességet. A többi meg csak rajtunk áll. Kedves makktársaim, lehet találni jó cicákat. Juditot mindenkinek ajánlom aki nem akar csalódni és szereti a nagy ciciket.
 
Hozzászólások
Gábor Szilágyi ·
Volt már cicus21 címmel!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: