Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

CBT

Az ötlet
30 éves pasi vagyok, akinek volt egy 6 éves kapcsolata. Pár hónappal a szakítás után enyhe alkoholos állapotomban jött az ötlet, hogy ha már úgy is szingli vagyok, akkor ki kéne használni és el kéne kezdeni élvezni az életet. Annyit tudni kell rólam, hogy már jó pár éve érdekel a BDSM és azon belül is a CBT. Ezen a bizonyos estén is épp hasonló tematikájú pornó filmeket néztem a neten és közben saját kezűleg kínoztam a farkam és a heréim. Mivel már nagyon régóta fantáziálok azon, hogy kipróbálnám ezt a műfajt élesben is, így hát elkezdtem a neten keresgetni a megfelelő hölgyet a mocskos vágyaim kielégítéséhez. Rövid keresgélés után találtam is egy ajánlatot, igaz a hölgy nem volt kimondottan domina, mert más szolgáltatásokat is kínált. Ennek ellenére nem haboztam és még aznap felhívtam. A telefonba egy nagyon kellemes hang szólalt meg és megkérdezte, hogy miben segíthet. Erre én enyhén dadogó hanggal azt válaszoltam, hogy szeretném igénybe venni a szolgáltatásit, pontosabban a here és a farok kínzásról lenne szó. Hallottam a telefonban, hogy egy kicsit meg van lepődve, de ennek ellenére azt mondta, hogy nem gond és fejtsem ki bővebben, hogy mit is szeretnék. Mondtam neki, hogy ezt nem szeretném telefonon keresztül megdumálni és kértem tőle egy időpontot arra, hogy személyesen is megdumáljuk, hogy mik az elképzeléseim, és hogy ő mit tud nyújtani. Nagy meglepetésemre benne volt a dologban, így hát megegyeztünk másnapra. Ezek után fogtam már amúgy is kemény farkam és elkezdtem verni a fényképekre, amik a hirdetésben voltak. Annyira izgatóak voltak a képek és a tudat, hogy a közeljövőben megkínoz ez a szépség, hogy nagyon hamar elélveztem és az ondómmal beterítettem az egész laptopot. Aznap este úgy fel voltam pörögve, hogy meg kétszer kifacsartam heréimből a nedűt.
Az első találkozás
Másnap annyira izgatott voltam, hogy semmi másra nem tudtam gondolni csak a kis ribancra, aki reményeim szerint bevezet ebbe a bizarr és fájdalmas műfajba. Lassan de biztosan eljött a találka időpontja. A biztonság kedvéért én már fél órával előtte megérkeztem a kávézóba. Tiszta ideg voltam, alig vártam, hogy élőben is találkozzak a kínzó mesternőmmel. Egyszer csak kaptam egy sms-t, hogy megérkezett. Körül néztem a kávézóban, és megpillantottam egy csodaszép testalkatú csajt, aki telefont tartott a kezében és körbe- körbe nézelődött. Abban a pillanatban olyan erős erekcióm lett, hogy azt hittem a véreres faszom szétszakítja a nadrágomat. Nem haboztam, leintettem és ő kecses léptekkel közeledett hozzám. Annyira gyönyörű volt, hogy azt hittem rögtön elélvezek. Tudni kell azt, hogy amit az adatlapján láttam megközelítőleg sem volt annyira izgató, mint élőben. Gyönyörű hosszú lábai voltak, mellei nem voltak annyira teltek, de pont olyan formás és kézbe valóak. Köszöntünk, bemutatkoztunk és elárulta, hogy őt Csillának hívják. Gyorsan letisztáztuk, hogy egymást keressük-e és pár tiszteletkör után rátértünk a lényegre. Elmagyaráztam neki a szituációt, vagyis mi mindent szeretnék kipróbálni és mi mindent már próbáltam saját magamon. Megemlítettem neki, hogy mindenfélekeppen el akarok élvezni több alkalommal, azt akarom, hogy ki legyek kikötözve és ki akarom próbálni a farok és herekínzás mindenféle formáját, vagyis a rúgást, diótörést, tűvel való kínzást, és sok minden mást. Egy kicsit meg volt lepődve, mivel ő elsősorban nem domina, hanem csak egyszerű konzumlány. Kérdeztem tőle, hogy elvállalja-e a dolgot. Erre azt válaszolta, hogy természetesen el, de figyelembe kell vennem, hogy még kezdő ezen a téren. Természetesen nem volt gond mivel én is kezdő vagyok.  Megegyeztünk szombat délutánra, kifizettem a számlát es felálltunk az asztaltól. Erre Csilla megkérdezte tőlem, hogy:
-    Mivel szombat után valószínűleg sokáig nem lesz kedved és talán használható szerszámod sem a dugásra, mit szolnál, ha lenyomnák egy ismerkedő kört, természetesen fél áron.
Erre az ajánlatra egyszerűen nem mondhattam nemet, tehát megegyeztünk, hogy felugrok hozzá es lenyomunk egy sima baszást.
Előjáték, azaz ismerjük meg egymást
Felértünk privátra, ami egy otthonos két szobás lakás volt.  Az első lépés rögtön az volt, hogy vetkőzzek le és mennyek a zuhanyzóba. Természetesen szót fogattam, erre nemsokára követett ő is. A zuhanyzóba anyaszült meztelenül jött be. Kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, hosszú combjai olyan hamvasak voltak mit a selyem, melle nem túl nagy, de annál feszesebb és a kisméretű mellbimbója állt mit a pöcök, ez volt maga a gyönyör. Csodaszép és izgató látvány volt, azt hittem azon nyomban kiürítem a táramat. Hozzám bújt és beinvitált a zuhanyzó fülkébe. Megengedte a langyos, sőt, inkább meleg vizet, és a selymes kezeivel elkezdett simogatni. Először csak a mellkasomat, de nagyon rövid idő után rátért magára a lényegre, tehát a spermától duzzadó heréimre és vértől duzzadó farkamra. Annyira izgató látvány volt az, ahogyan a szépen rendbetartott francia manikűrözött körmeivel vakargatta a heregolyóimat és a puha ujj begyeivel magát a makkom.
-    Szép kis szerszámod van és a golyóid is le vannak borotválva, ez tetszik, kár hogy szombaton nagyon kemény tortúrának lesznek kitéve. – mondta és közben kacéran kacagott.
Azt mondtam neki, hogy már alig várom azt, hogy tehetetlenül kikötözve teljesen át adjam magamat a perverz vágyaknak. Ö erre ezt válaszolta:
-    Ennek is eljön az ideje, de először megmutatom magát a gyönyört, aztán majd jöhet a pokol.
Finoman érzékien elkezdte verni a farkam , miközben én is lenyúltam a pinájához és elkezdtem ujjazni. Láttam rajta, hogy tetszik neki a dolog, de nemsokára fogta magát és leguggolt a farkam elé. Fogta a zuhanyzórózsát és elkezdte nem túl erős vízsugárral izgatni a heréimet. Nagyon élveztem ezt a kényeztetést és akkor egyszer csak bevette a makkom abba a gyönyörűen duzzadó vérvörös ajkai közé. Már ettől az érzéstől és a látványtól meg voltam halva, nagyon oda kellet figyelnem, hogy ne élvezzek el. Finoman váltogatott gyorsasággal szívta, szopta, nyalta a falloszom mind addig, amíg nem bírtam tovább és heves lihegés közben a teljes tárat a szájába engedtem. Nagy meglepődésemre nem finnyáskodod, szépen lenyelte, sőt az volt az érzésem, hogy még ízlelgeti is. Ez után azt mondta:
-    Gyere, megyünk az ágyikómba, ahol most megkóstolhatod a nedves, izzó puncim által nyújtott gyönyört, de ha igazán akarod, akkor nemsokára itt élheted át magát az elviselhetetlen kínt is. – közben egész végig hamisan mosolygott.
Így is történt, hanyatt feküdtem az ágyon, ami tökéletes volt a kötözésre mivel a régi kórházi ágyakra emlékeztetett, annyi különbséggel, hogy dupla ágy volt. De mivel ekkor nem az volt a cél így hát átadtam magam a gyönyörnek, vagyis annak, ahogy megint rácuppant a félig kemény faszomra. Elkezdte finoman harapdálni a herezacskómat és egyaránt a golyóimat is. Imitt-amott be is kapta őket, és úgy játszott velük. Nem kellet sok idő, és megint kőkemény lettem. Ez után fogta, és felhúzta az óvszert, majd lassan, érzékien rám ült. Még így gumin keresztül is éreztem, hogy a pinájából jól hogy nem folyik a nedű, egyszerűen mondva nagyon élvezte. Valószínűleg neki is egyfolytában azon járt az esze, hogy mennyire és hogyan fog megkínozni. Lehetséges, hogy ez lesz az utolsó közösülése ennek a kliensének, vagyis nekem. Miközben lovagolt rajtam egyfolytában csókolgatta a nyakam és a fülem. A fülembe nem egyszer azt suttogta, hogy:
-    Ha most nem elégítesz ki rendesen, akkor a következő találkákon elviselhetetlen kínok közt foglak kiherélni. 
Eme mondat hallatán összeszorult még a gyomrom is, de ennek ellenére nem mondhatnám, hogy megijedtem, de a testemet teljesen elöntötte az adrenalin.  Természetesen ebben a helyzetben nem vettem komolyan és élveztem minden érintését. A csípőmozgása olyan intenzív és erőteljes volt, hogy úgy éreztem a mennyekben járok. Megkértem, hogy váltsunk pózt, szerettem volna hátulról tömni azt a hamvas punciját. Megfordult kutya pózba és hátulról érzés nélkül belehatoltam. Dugtam rendesen, amitől olyan extázisba kerültem, amit még eddig senkinél nem tapasztaltam.  Láttam rajta, hogy neki is tetszik a dolog, hallottam, hogy egyre erősebben és intenzívebben liheg. Nem is kellet sok és elkezdett élvezni, totálisan beremegett az egész teste. A segge látványától és a forrón izzó hüvelyétől én is durván eldurrantam. Azt hittem, hogy a farkammal át szakítom a ribancot, úgy nyomtam bele, mint ha az életem függne rajta. Miután lenyugodtunk, még egy kicsit dumáltunk a megegyezésünkről, és tisztáztuk, hogy ki milyen segédeszközt tud beszerezni. Kiderült, hogy Csilla nővérkének tanul, úgy hogy nem lesz problémája beszerezni tűket, katétert, és hasonló kórházi kellékeket. Miután megegyeztünk és kifizettem a honoráriumát, elbúcsúztunk és hazafelé indultam.
A tortúra napja (öt nappal később)
Eljött a várva várt szombat. Már reggeltől semmi máson nem járt az eszem, csak azon, hogy legyen már délután két óra és kezelésbe vegyen a kis szajha. Az első találkánk óta, tehát már 5 napja céltudatosan nem nyúltam magamhoz, hogy minél élvezetesebb legyen az aktus. Az egyik gyógyszertáras haveromtól beszereztem csak vényre kapható potencianövelő tablettákat és a dominám kérésére rendesen kiürítettem és kimostam a végbelemet. Egész délelőtt nyitva volt a honlap ahol hirdetett és nézegettem a képeit. Természetesen nem bírtam ki, hogy ha csak óvatosan is, de ne simogassam a keményen duzzadó farkam. Több mint két órán keresztül játszogattam vele az elélvezés határán. Amikor már láttam, hogy nem bírom tovább, abba hagytam, nem hogy kiürítem magam idő-nap előtt. Közeledett az egy óra, tehát elkezdtem felöltözni, es bevettem a beszerzett doppingszerem. A haverom tanácsára egyenesen kettőt vettem be. Elindultam otthonról a kínzó mesternőm szentélyéhez. Nagyon izgatott voltam és a farkam is alig fért a nadrágomba. Megérkeztem a lakásához és felmentem.
Megérkezés a helyszínre
Bekopogtam az ajtaján és egy kis várakozás után ki is nyitotta. Az a látvány, ami várt, egyszerűen felejthetetlen. Még élek nem fogom tudni elfelejteni. Az a gyönyörű kis ribanc luxus alsóneműben várt. Fekete melltartó és francia csipkézett bugyi volt rajta. A lábán fekete combkötésű harisnya és fekete magas sarkú szandál. A haja most nem volt egyenes, hanem gyönyörűen hullámos. A fülében hosszú ezüstszínű lógós fülbevaló és a nyakában egy kis köves vékony csillogós nyaklánc. Olyan érzésem volt, hogy egy istennőt látok, de végigfutott az agyamon, hogy lehet, hogy inkább magát az ördögöt.
-    Fáradj beljebb. –mondta és közben huncutul mosolygott.
Úgy beremegett a lábam a látványától, hogy alig tudtam megmozdulni, de aztán egy kis hatásszünet után beléptem a lakásba. Először leültetett az ebédlőjében és megkínált egy itallal.
-    Mit önthetek Neked, így stressz oldó ként? Van finom borom és jó házi pálinkám.
-    Megkóstolnám azt a házit. – mondtam remegő hanggal.
Elővett két féldecis poharat, és az üveget. Szép lassan kiöntötte a két féldecit. Koccintottunk és egyszerre lenyomtuk mind a ketten. Nagyon finom, de erős pálinka volt. Ezek után még kettőt öntött nekem és magának is. Még egyszer tisztáztuk a kérteket és elküldött a zuhanyzóba. Egy kicsit meg is voltam szédülve, de a stressz egy kicsit alább hagyott. A tusolóban csak egyedül voltam, nem jött utánam senki, így hát gyorsan letusoltam, hogy minél hamarabb elkezdődjön a várva várt procedúra. Miután kijöttem a zuhanyzóból, méghozzá álló farokkal, még egy teli pohár házipálinka várt rám, de ez már decis kiszerelésben.
-    No, még ezt idd meg, ne félj, nem rúgsz be, és ha még is, akkor nagyon hamar kijózanítalak.
Nem kellet sokáig noszogatnia, megittam egyszerre egy kis víz kíséretében és ezek után beinvitált a hálószobába.
Előkészületek, avagy a kikötözés
Az ágy elő volt készítve, tiszta új lepedő és egy nagy párna volt rajta. A párna az ágy támlájához és egyben a falhoz is volt támasztva. Be volt egy kicsit sötétítve és a hálószobai bútorokon gyertyák égtek. Nagyon hangulatos volt, sokkal jobban tetszett, mint az első találkánkon. Az ágy mellet észrevettem egy kis asztalt, ami le volt takarva egy kisseb lepedővel. Meg is kérdeztem mi van ott elrejtve, de ő erre ezt felelte:
-    Nem kell félned, megtudod, hogy milyen meglepetéseket tartogatok számodra. Csak feküdj le a hátadra és tárd szét a kezeid és a lábad, hogy le tudjalak erősen kötözni.
Úgy is történt, lefeküdtem a párnára, és széttártam a lábam és a kezem. A kezeimmel megfogtam az ágy rácsait, lábaimat pedig széles terpeszbe vágtam. Megint elkapott az az érzés, hogy ma itt nagyon ki fognak végezni, de mivel a pálinka, amit megitatott velem dolgozott rendesen így hát a mámoros alkoholos állapotom elnyomta a félelem érzetemet. Csillán is láttam, hogy dolgozik a szesz és a mosolyt nem lehet lekenni az édes kis arcáról. Ekkor elkezdődött a kötözés. Először a jobb kezemmel kezdte. Valamilyen övvel erősen lekötötte a csuklómat a legtávolabbi rácshoz, majd kecsesen átballagott a másik oldalra és ugyan ezt megcsinálta. Nem igazán tetszett neki, hogy elég szabadon mocorgok, így hát elővett még két selyemsálat a szekrényéből és mind két könyökömet is az ágyhoz kötötte. Ezzel elérte, hogy a felsőtestem nem tudtam megmozdítani.
-    Eddig hogy tetszik Te kis csődöröm? – kérdezte, majd megsimította az ágaskodó véreres hancúrrudamat. – Látom, hogy nagyon élvezed, amit csinálok veled, így hát rögzítjük a lábadat is.
Így is történt, a földről felvett egy hosszú kötelet, ami egy ugráló kötélre hasonlított. Rájöttem, hogy az is, de nem egy, hanem kettő és egybe vannak kötve. El nem tudtam képzelni, hogy mit akar vele, és akkor áthúzta az ágy alatt, és rögzítette a jobb térdemhez. Majd átment az ágy másik oldalára és erősen meghúzta, úgy hogy a jobb lábamat annyi megfeszítette, hogy már fájt. Miután kispannolta a kötelet, hozzákötötte a ball térdemhez is.  Úgy feküdtem ott, mint a herélésre várakozó birka. Mindez még nem volt elég, így hát még a bokáimat is kikötötte az ágy széléhez. Teljes mértékben mozgásképtelen voltam. Akkorra tudatosult bennem, hogy teljesen ki vagyok szolgáltatva egy teljesen idegen nő kísérletezéseihez. Ha akarná még a torkomat is nyugodtan elvághatná anélkül, hogy én bármit is tehetnék ellene.
-    No, milyen érzés védtelennek lenni? Azt ugye tudod, hogy most azt csinálhatok veled, amit csak szeretnék.
Mellém feküdt, és hosszú körmeivel lassan érzékien elkezdte vakarni a mellkasomat. Nagyon jó érzés volt, ahogy a selymes bőre az enyémhez ér és a körmeit finoman a húsomba ereszti. Még a nyakamat is elkezdte harapdálni. A farkam annyira feszült a bele áramló vértől, hogy már rendesen elkezdett fájni, holott még sehol semmi sem volt. Simogatott, bújt hozzám, lehetett látni, hogy nagyon élvezi ezt a helyzetet. Aztán a fülembe súgta:
-    Mit szólnál hozzá, hogy ha lenne egy kis közönséged is? Meséltem az egyik kolleganőmnek a te kis mocskos vágyaidról. Érdekesnek találta a dolgot és őt is vonzzák az ilyen praktikák és szeretné látni élőben is egy kikötözött férfi kínját. Ha szeretnéd, pár percen belül itt is tud lenni. No, mit szólsz hozzá? Biztosan még izgatóbb lenne a számodra.
Annyira csábosan és erotikusan mondta, hogy egy kis idő után bele mentem a dologba, hisz úgy is csak passzív résztvevője lesz a procedúrának. 
-    Rendben, ennek örülök, megyek és fel is hívom. Utána még öntök neked egy kis pálinkát, úgy gondolom, hogy Rád fog férni. – ekkor már gúnyosan nevetett és hívta is a barátnőjét.
Miután felhívta, és megegyeztek, hogy 10-15 perc múlva megérkezik, kiöntött nekem még egy deci házi pálinkát és magának is, de csak egy féldecit. Oda jött hozzám és kérdezés nélkül belém öntötte, majd bevette ő is. Majd meg fulladtam a szeszben, csak köhögtem és öklendeztem, azt hittem, hogy kihányom az egészet. Ennek ellenére nem jött ki belőlem egy csepp sem. Mostanra már kezdtem érezni, hogy kezd az alkoholtól zsibbadni az arcom és az egész testem is. Jó érzés volt főleg azért, mert, hogy úgy fel voltam izgulva, mint még soha. A kis ribanc megint mellém bújt és megint csak elkezdett simogatni. Halk, de határozott sexi hangon ezt mondta:
-    Úgy látom, kezd megjönni a színed, valószínűleg már elégé be vagy csiccsentve. Amíg meg nem érkezik a barátnőm, addig agy kicsit megsimogatom a tökeidet és a farkad. De ha megjön Hajni, azután elkezdődik a tortúra, amit már oly régen kívánsz. Tudnod kell, miután megkerestél ezzel a szokatlan kéréssel, azóta másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy megkínozzalak, és hogy kiheréljelek.
Azt is elmondta, hogy jó pár fórumon és ezzel foglalkozó oldalon megfordult. Minden szabad idejét arra szentelte, hogy minél több információt és eszközt szerezzen erre a délutánra. Ezen mondatok hallatán rájöttem, hogy most jól rábasztam erre az egészre. Eme gyönyörű kurva ma úgy meg fog kínozni, hogy az sem biztos, hogy túlélem, de az biztos, hogy megszabadít a tökeimtől. Pánikroham szerű érzés kapott el és elkezdtem rángatózni, és egyben hangoskodni is. Erre fogott egy vörös tanga alsóneműt és a számba rakta, majd egy vastag szikszalaggal beragasztotta a számat. Mostanra teljesen magatehetetlen lettem. Mai napig nem tudom leírni azt az érzést, ami akkor elfogott. Egyszerűen úgy fel voltam izgulva, hogy már rendesen fájt, de ugyanakkor a halálfélelem is úrrá lett rajtam, és az elfogyasztott mennyiségű alkohol csak még bonyolultabbá tette az egészet. Ezután megint mellém feküdt:
-    No, most lesz az igazi! Most egy kicsit megsimogatom a véreres faszodat, mivel látom, hogy mennyire kívánsz. Megkeresem a spermától dagadó heréidet is, amik eltűntek a hasfaladban.
Lassan a hüvelyk és a mutató ujja közé fogta a makkom alatt a felhúzott fitymabőrt. Lassan, nagyon érzékien húzogatta. Miközben ezt csinálta a másik kezével kihalászta az elrejtőzött heregolyóim és finoman masszírozta. Nagyon jó érzés öntött el és kezdtem megnyugodni, már nem próbáltam kapálódzni. Elkezdtem élvezni a dolgot, és láttam rajta, hogy Csillának is tetszik. Aztán pózt váltott és letérdelt velem szemben.
-    Nagyon izgató látvány vagy, teljesen benedvesedtem. Úgy döntöttem, hogy még meg nem érkezik az erősítés, addig megnyalogatlak egy kicsit. Imádom, amikor valakinek így duzzad a férfiassága és ilyen vérvörös a makkja.
Érzékien elkezdte nyalni a gecitől duzzadt heréim, és lassan hald felfele a makkomig. Egyszer csak gyengéden bekapta, és elkezdte szívni. Azt hittem a mennyországban vagyok. Azt mondtam magamban, hogy nem érdekel, ha így folytatja, akkor vissza sem próbálom tartani a magömlést. Annyira ügyesen csinálta, hogy amikor már jött volna a csúcs, akkor abbahagyta és csak gyengéden megpaskolta a heréimet. Ezt végig játszotta velem vagy háromszor, aztán ezt mondta:
-    Ugye nem gondoltad, hogy hagyom, hogy elélvezz.  Ma nem azért vagy itt, hogy élvezz, hanem azért, hogy megkínozzalak. Most egy picit megpihensz, úgy is bármelyik perben betoppanhat Hajni.
Ki sem mondta, már csengettek is. Kis idő múlva kopogtak az ajtón. Az ágyról félig-meddig lehetett látni a bejárati ajtóra. Ahogy belépett az új csaj, egy nagy nyelves csókkal üdvözölték egymást. Úrnőm bekísérte a szobába, ahol ki voltam kötözve. Hajni is egy gyönyörű teremtés volt, igaz egy kicsit alacsonyabb, de annál nagyobb mellekkel. Vállig érő szőke haja és enyhén kerek fehér bőrű arca és az orrában pedig egy csillogó piercing volt. Ami az öltözékét illeti, nem volt semmi extra, egy egyszerű, de feszes farmer és egy nagy dekoltázsú rózsaszín blúz volt rajta. Nagyon hülye érzés fogott el, mivel úgy feküdtem ott, mint valami eladásra váró csődör. Hajni közelebb jött hozzám, és éles karmával végig simította heréimet és mereven álló farkam. Konstatálta, hogy jó alapanyag leszek a kísérletezéséhez. Még egy kicsit beszéltek az úrnőmmel, hogy mit is szeretnék tőle kapni. Miután megbeszélték a dolgot, Hajni alsóneműre levetkőzött és egy mű péniszt vett ki a táskájából. Gyönyörű alakja volt, telt idomokkal. A mellével szívesen eljátszadoztam volna, nagyon izgató látványt nyújtott a két alsóneműs hölgyemény. Mondjuk nem igazán értettem, hogy miért vetkőzött le és hogy mire kell a mű fasz, de nemsokára fel lettem világosítva.
-    No, te kis csődöröm! Eljött az idő, hogy elkezdjük, amiért jöttél. Hajni barátnőm abból a fotelból fog minket nézni, és közben majd maszturbál. Ha nagyon fog neki tetszeni a dolog, akkor lehetséges, hogy ő is csatlakozik hozzánk. – mindkettő hangosan kacagott, és nyomtak egy hosszú nyelves csókot.
Ez után Hajni leült velem szembe egy fotelban, és szétrakta mind két lábát, majd elhúzta a bordó csipkés tangáját és elkezdte simogatni magát. Nagyon erotikus látványt nyújtott a rózsaszín kis pinája és az, ahogy a hosszú műkörmözött ujjaival simogatta a csiklóját és imitt amott bekalandozott a vaginájába is. Úrnőm, azaz Csilla még kiment egy pillanatra, valószínűleg hívta őt a természet. Miután visszajött, elkezdődött a várva várt kínzás.
Tortúra – első menet
Először kecses léptekkel a titokzatos asztalhoz lépett és levette róla a lepedőt. Így első ránézésre rendesen tele volt pakolva mindenféle dobozkával, de nem igazán tudtam behatárolni mi minden van rajta. Először egy kis dobozkát vett elő, amiből kiszedett két hosszú cipőfűzőt.
-    Mivel ilyen széles terpeszben a heréid felcsússzanak az alhasi tájékodba, muszáj, leszek őket megkötözni, hogy el ne bújjanak. No, egy kicsit muszáj megnyújtani a herezacskód, mert nagyon összeugrott.
Így is történt, érzés nélkül határozottan megmarkolta a heréimet, úgy hogy mind két golyóm a tenyerében volt és a mutató meg a hüvelyk ujja közt volt az egész herezacskóm. Egyre erősebben szűkítette ezt a rést a két ujja közt és határozott mozdulatokkal húzogatta lefelé a spermától dagadó heréim.
-    Ez az, jó fiú vagy, mindjárt jó lesz, még egy kicsit nyújtom a zacsidat, aztán a tövében elkötöm.
Én eközben hörögtem, mint valami asztmás vénember. Teljesen más érzés volt így hogy más csinálta, nem pedig saját magamnak. Nem mondanám, hogy kellemes volt, de fájni nem nagyon fájt. Annyira izgató volt, hogy a kupakom hegyén megjelentek az első gyönyör cseppjei. Nem volt sok, ami kifolyt belőlem, de pont annyi, hogy a kupakom pereméig csurrant. Ezt úrnőm is észrevette.
-    Látom, nagyon tetszik a dolog. Ennek örülök. Múltkor ízlett a gecid, úgy hogy úgy döntöttem megkóstolom ezt a kis elő váladékot.
Megkérdezte Hajnit is, hogy meg akarja e kóstolni a nedűt, de ő már annyira el volt magával foglalva, hogy inkább kihagyta és élvezte a látványt. Úrnőm nem várakozott tovább, míg a makkomra szárad a prosztatám váladéka. Erősen meghúzta a herezacskóm, gyengéd kezével erősen összepréselte golyóim. Feljajdultam, ez a húzása már fájt rendesen és nem is igazán éreztem, ahogy a makkomra cuppan, és lenyalja a termékem. Látvány magáért beszélt, de maga a fájdalom is. Miközben szorongatta szaporítószerveim, közben szép tisztára nyalta vérvörös makkom. Úgy duzzadt a farkam, hogy azt hittem szét szakad. Eközben a fotelből is hallatszottak a kéj hangjai, Hajni hangosat élvezet, és félszemmel láttam, hogy rángatja az egyik lábát. Úrnőm meg is kérdezte tőle hogy mi történt, hogy ilyen hamar elment. Erre azt válaszolta, hogy ez még csak a kezdet, és hogy nagyon élvezi a látványt, és hogy intenzíven folytassa kínzásom. Így is történt, úrnőm a másik kezébe vette a cipőfűzőt és elkezdte tövében elkötni a herezacskómat.
-    No, most szépen elkötjük a batyudat, hogy gond nélkül tudjak foglalkozni a gecitől duzzadó tojásaiddal.
A félbehajtott zsineget alulról az ánuszomtól kezdte a herezacskóm köré tekerni. Kétszer körbetekerte, aztán a két végénél fogva erősen meghúzta. Úgy feljajdultam, hogy még a könny is kicsordult a szememből. Egyfolytában az járt a fejemben, hogy még sehol semmi, de már most ki vagyok készülve, és ha végig csinálja, amit megbeszéltünk, akkor ma innen nem megyek haza maradandó károsodás nélkül. Az után, ahogy megspannolta a rabban tartott tökeimet, fűzőre kötött egy csombókot és folytatta a kötözést. Mégy egyszer körbetekerte a már amúgy is megkötött herém körül, de már úgy hogy a duzzadó farkamat is bele vette. Természetesen azt sem sajnálta, úgy hogy olyan erős kötözést csinált a farkam körül, hogy még keményebb lett, mint eddig valaha. Enyhén lila színt kezdett kapni a mereven álló faszom, és minden egyes ér úgy duzzadt, mint még eddig soha. Iszonyú fájdalom áradt szét az egész péniszemen. Azt hittem leszakad, és éreztem, hogy olyan kemény, mint az acél.
-    Így ni! Készen is lennénk, most egy kicsit megsimogatom a farkad, és meg nyaldosom, mert ennyire izgató látványban még nem volt részem. A bugyim tiszta trutyi, ha nem lenne rajtam, akkor a pinazsírom már a combomon folyna…. – mondta, és kacagott közben.
Hajni is felállt a fotelből és közelebb jött. Mint két szuka elkezdte simogatni, vakargatni a farkam és a herezacskóm. Ettől egy kicsit alább hagyott a fájdalom, de tudtam, hogy nem sokáig lesz ez így. Kezdtem izgalomba jönni, erre Hajni tenyérre fogta a faszom és elkezdte szép lassan verni. Hancúr rudam olyan duzzadt volt, hogy a fitymabőrömet lehetetlen volt ráhúzni a kupakomra. Ezért hátra nyúlt az asztalhoz, amiről levett egy téglit, amiben vazelin volt. Erre úrnőm leállította:
-    Hajni ennek még nincs itt az ideje, először egy kicsit a megszopogatom, hiszen ilyen mereven álló véreres faszt nincs lehetőségem mindennap szopni.
Hajni visszazárta a dobozt és úrnőm miután tövétől végignyalta a szerszámom, szájába vette és elkezdte intenzíven szopni. Hajni addig feljebb helyezkedett az ágyon, és elkezdte csavargatni mereven álló mellbimbóimat. Elmondhatatlan érzés volt, minden feszítő fájdalom ellenére nagyon élveztem. Természetesen úrnőm megint csak nem hagyta, hogy eljussak a csúcsra, csak húzta, meg húzta és húzta a dolgot. Nagyon kiérezte, hogy mikor kell lassítania, vagy abba hagynia a kényeztetést. Fél szemmel láttam, hogy fekete kis francia bugyijában matat. Nem bírta ki, hogy ne maszturbáljon közben. Egy kis idő múlva megkérdezte Hajnit, hogy kiszeretné-e próbálni, tehát szopni a már lila színben játszó faszomat. Nem kellet őt sokáig noszogatnia, így hát cseréltek. Hajni valamivel még erősebben cuppant rá a kéj rudamra. Minden vágyam az volt, hogy valamelyik hölgyemény szájába eresszem a már öt napja tartogatott magomat, de Hajni is nagyon ügyelt arra, hogy ne élvezzek el. Nagyjából tíz percig kényeztethettek ilyen felállásba, de utána megint kicserélték egymást.
-    Azt hiszem eleget kényeztettünk, sőt többet is a kelleténél. – mondta úrnőm, és tövében megfogta már amúgy is megkötözött heréimet.
A bal kezével megint csak elkezdte nyújtani a zacskómat, és a jobb kezével semmilyen figyelmeztetés nélkül rásuhintott. Nem sajnálta a gecitől duzzadó heregolyóimat, egymás után gyorsan és szünet nélkül ráütött vagy tízet. Minden egyes porcikám megfeszült, és próbáltam volna védeni a férfiasságom, de mivel jól erősen le voltam kötve, semmi haszna nem volt. Azon nyomban levegőért kapkodtam, de mivel be volt kötve a szám ez is sokkal nehezebb volt. Egy pillanat alatt szakadt rólam a víz és keservesen nyüszítettem.
-    No, hogy tetszik? Látom, ez már nem olyan kellemes, mint amikor szopnak és ez még csak a kezdet…
Megint elkezdte ütni a tojásaimat, de most erősebben, és hosszabb szünetet hagyva két ütés közt. Ez még az előző ütéseknél is fájdalmasabb volt, mert a fájdalomnak minden suhintás után elég ideje volt tetőznie. A hideg és meleg futkározott rajtam felválta. Az izgalmi állapotom rögtön alább hagyott, de ennek ellenére véreres faszom ugyan úgy ágaskodott, mint a kényeztetésnél.
-    Úgy látom, hogy ez a tempó jobban megfelel neked, így valószínűleg jobban átérzed a fájdalmat. Azt hiszem maradunk ennél a tempónál, csak egy kicsit bedurvítjuk a dolgot. – mondta úrnőm, és hangosan kacagott Hajnival együtt, aki akkora már visszaült a fotelba és valami vibrátor szerű dolgot nyomkodott a pinájába.
A tövénél megkötözött herezacskómat még erősebben megszorította, majd a másik kezét ökölbe szorította és ezt mondta:
-    No, most egy kicsit váltunk, és nem tenyérrel, hanem ököllel fogom zúzni a heréid. Úgy döntöttem, hogy huszonöt ütést fogsz kapni, és ha kibírod, akkor megjutalmazlak a várva várt orgazmussal, vagyis kiverem a lila duzzadt farkad.
Így is történt, elkezdte ököllel zúzni már amúgy is sajgó tökeim. Elkezdtem magamban számolni az egyes ütéseket, de valahol a hetediknél már nem bírtam koncentrálni, a fájdalom teljesen átvette a hatalmat, nem tudtam semmire sem koncentrálni. A szuka minden egyes ütésnél nagyobb erővel sújtott rám, és láttam rajta, hogy egyre jobban élvezi. Minden egyes suhintás után úgy megfeszültem, hogy már teljesen ki voltam fáradva, és nemcsak az alhasi tájékom és a heréim fájtak kegyetlenül, hanem az egész testem égett a kíntól. Mivel a számolást rögtön az elején abba hagytam, fogalmam sem volt sem volt mikor lesz a pihenő. Kezdtem félájult állapotba kerülni, egyre jobban kezdett elhomályosodni előttem az egész világ, és semmi mást nem regisztráltam csak a kínzó fájdalmat, ami áthatolt minden egyes porcikámon. Egyszer csak arra eszméltem, hogy valaki pofoz, valószínűleg elájultam egy pillanatra.
-    Huhú, ébresztő, nem alszunk, nem ezért jöttél ma ide… Még van egy ütés a vége előtt, ezt még ki kell élvezned… Mondta az úrnőm teljesen felizgult hangon.
Mindenem fájt és ez a szuka még egy erős suhintást végzett rajtam. Úgy megfeszültem, hogy azt hittem ketté törik a gerincem.
-    Meg is lennénk a huszonöt ütéssel. Most megkérem Hajnit, hogy segítsen kielégíteni. Miközben verni fogja a farkad, én addig gyengéden eljátszok a vörös duzzadt kis golyóiddal.
Hajni akkor már anyaszült meztelen volt és letérdelt mellém az ágyra úgy, hogy gyönyörűen láttam a rózsaszín nedves kis pináját. Ahogy épp nem gyötörték a heréim, kezdtem lassan, de biztosan izgalmi állapotba kerülni. Egyik kezével megfogta a farkam, ami nagy csodálkozásomra állt, mint a cövek és szép lassan elkezdte szopni. Sokkal gyengédebben, mint a kínzásom előtt, de éreztem, hogy kezd bedurvulni. A másik kezével, már amennyire láttam, pedig a punciját izgatta. Az elején nem igazán volt izgató, mert az egész testem lüktetett a kíntól, de egy kis idő után elkezdtem élvezni a kényeztetést. Erre felfigyel az úrnőm is:
-    Látom kezdel visszatérni az élők közé, és élvezni a dolgot. Miközben Hajni szopja a falloszod, én addig gyengéden megmogyorózlak, ígérem, amíg nem élvezel el, addig nem verem szét a heréid, de az élvezésed után már nem garantálok semmit! – hangosan kacagott.
Tudtam, hogy ha sikerül is elélveznem utána még nagyobb kín fog várni, mivel az üres herék még érzékenyebbek, de ennek ellenére élveztem a szopást. Úrnőm kettéválasztotta meggyötört heréim, és szép lassan elkezdte masszírozni, miközben Hajni egyre erősebben és intenzívebben szívta a farkam. A mogyorózás nem volt erős, de ennek ellenére fájt minden mozdulat amit, a heréimen csinált. A cumizással kombinálva elviselhető volt, sőt izgató is. Lassan, de biztosan kezdtem közeledni az orgazmus közeli állapotomba. Ezt Hajni és az úrnőm is észrevette, úgy hogy elkezdődött az orgazmus megnyújtása. Minden egyes alkalommal, amikor éreztem, hogy már eldurranok, Hajni abba hagyta a szopást és az úrnőm erősebben megnyomta a tojásaimat, ezzel elérve, hogy még véletlenül se élvezzek el. Ezt eljátszották velem jó párszor, úgy hogy már nagyon kívánkoztam arra, hogy a meggyötört heréimet kiürítsem. Erre az úrnőm hátra nyúlt a kisasztalon található whyskey-s poháré.
-    Úgy gondolom eljött az idő, hogy elélvezz. Megtöltjük ezt a poharat a bikatejeddel, hogy mindkettőnk megkóstolhassa, mert igen csak kíváncsiak vagyunk a meggyötört herék ízére.
Egyértelmű volt, hogy ízlik neki a gecim, és hogy ki akarja élvezni minden egyes cseppjét. Hajni tett a kezére egy kis vazelint, és elkezdte intenzíven verni a farkam. Közben úrnőm megint csak marokra fogta a heréim, és erősen, luktető mozdulattal elkezdte nyomkodni. Nagyon hamar elértem azt a pontot, ahonnan már nincs vissza út. Ezt észrevette a két szuka is, így Hajni gyorsan előkészítette a poharat, úrnőm pedig a lehető legerősebben elkezdte facsarni a heréim, úgy, mint ha citrom lenne. Elképesztő élményben volt részem, ha nem is sokáig. Egész testem megfeszült, és elkezdett rázkódni, mint ha áramütés ért volna. Levegőt képtelen voltam venni, teljes erőmből szorítottam az ágy rácsát. Eljött a pillanat, és hangos kéjes hörgéssel ontottam ki magamból a spermát. Ilyen hosszú orgazmusom soha nem volt, teljesen transzba kerültem és a heréktől átvetült fájdalom ellenére élveztem minden egyes másodpercét. Amikorra megszűnt a kéjérzet, nem maradt más csak a spermámmal megtöltött pohár és az iszonyú fájdalom, ami a heréimtől szétáradt az egész testembe. Hevesen próbálkoztam lihegni, de mivel csak az orromon vettem a levegőt ez elég nehéz volt, és az oxigén hiánya miatt megint kezdett körülöttem elsötétülni. Ekkor hirtelen lekerült rólam a szikszalag és kivették a bugyit a számból, majd úrnőm ezt mondta:
-    Azt a kurva mindenit! Hát ez nem semmi élvezés volt, normálisan én is elélveztem csak a látványodtól. A sperma mennyiségről nem is beszélve, annyit lefejtünk, mint egy bikából. Teljesen a hatása alatt vagyok a történteknek, de attól még az utójáték nem marad el….
Szép lassan megszabadított a zsinegtől, amivel le volt kötözve a herezacskóm és a farkam is. Normálisan éreztem a vért, ami a heréimbe áramlik és a megkönnyebbült érzést a farkamban, ahogy a fogvatartott vér távozik belőle. Ennek ellenére a faszom félkemény állapotban maradt, és vártam, hogy mi fog történni. Hajni a spermával töltött poharat visszarakta az asztalra, és a félig-meddig kemény faszomról lenyalta a maradék gecit és ez után erősen a hasfalamhoz szorította. Közben úrnőm felállt az ágyra és se szó, se beszéd nélkül szó szerint tökön rúgott, sőt egymás után többször. Én azt se tudtam mi történik velem, még ordítani sem volt erőm, csak hörögtem és rángatóztam. Annyit sem bírtam mondani, hogy hagyja abba, egyszerűen feküdtem ott magatehetetlenül, mint aki vár a kivégzésére. Nem tudom hányat suhintott a lábával a tökeimre, csak azt tudom, hogy elviselhetetlen fájdalom volt, a két szuka még csak egyre jobban élvezte. Amikor abba hagyta, még arra sem volt erőm, hogy ökölbe szorítsam a kezem. A két kurva elkezdett beszélgetni egymás közt, hogy hogyan tovább. Arra jutottak, hogy a nemi szervemet hagyják egy kicsit magához térni, de addig sem feledkeznek meg rólam. A gecimet szétöntötték két pohárba, és koccintottak vele, majd hosszú ízlelgetés után lenyelték, és konstatáltak, hogy igen csak érdekes és izgató íze van.

A pihenés
Miután megitták a végtermékemet leültek és rágyújtottak. Utána Hajni kiszaladt a konyhába, és behozta az üveg házi pálinkát és a bort. Elkezdtek iszogatni, de csak a borból, majd Nekem is kiöntöttek egy pohárka házit, majd megitatták velem. Nehezen, de lecsúszott, még egy kicsit öklendeztem is, de ennek ellenére jól esett. Mindenem zsibbadt, de már fogalmam sem volt, hogy mitől. Szép lassan kezdtem megint megnyugodni és a valamelyest a fájdalom is alább hagyott. Nem tudom pontosan mennyit, de kb. 15-20 percet feküdtem ott úgy, hogy a hölgyemények iszogattak és cigizgettek. Éreztem, hogy már nem sokáig tart ez az idilli állapot és nemsokára folytatódik a kínzásom. Mivel a szám nem volt lekötözve megszólítottam őket, hogy van e még tervük velem, vagy eloldoznak. Természetesen hangos kacaj követte a kérdésemet, ami után még megitattak velem még egy felest, meg egy kis vizet is, majd újból benyomták a bugyit a számba és bekötötték. Nagy meglepődésemre a farkam nem veszített a félkeménységéből, sőt elkezdett merevedni. Ezt Csilla is észrevette, és így szólt.
-    Még hogy befejezzük-e a tortúrát? Eszem ágában sincs abba hagyni, mivel hármunk közül már ketten elélveztetek. Addig nem engedlek el, amíg én is el nem élvezek és látom, megint csak tetszik a helyzet. De mielőtt még folytatnánk a golyóid gyötrését, egy kicsit kényeztetni fogunk, de egy kis extrával….
Tortúra – második menet
Mindketten leültek mellém az ágyra az egyik a jobb a másik a bal oldalamra. Mindketten elkezdték körmükkel simogatni az egész testem. Ez a négykezes kényeztetés nagyon tetszett és újból kőkemény lettem. Csilla, lassan de biztosan elkezdett foglalkozni a farkammal is. Szép finoman húzogatta fel és le a fitymabőrömet. Miközben verte a farkam, addig Hajni folytatta az érzéki érintéseket. Ez a kombináció azt eredményezte, hogy nagyon gyorsan eljutottam az elélvezés közeli ponthoz. Természetesen a két tapaszalt ribancocska, megint csak húzta a dolgot és nem engedték, hogy végem legyen.
-    Látom, már eléggé fel vagy izgulva, úgy hogy jöhet a meglepi – mondta Csilla és hátranyúlt az asztalhoz.
Egy kukás nejlon zacskót vett elő. Elkezdte szétszedni és belefújt, hogy az oldalak ne tapadjanak össze. Nagyjából egy 60-80 literes szemetes zsák lehetett.  Nem kellet sokat gondolkodnom, és rájöttem, hogy légkontrol játék fog következni. Megint csak egy kis pánikroham szerű dolog fogott el, mivel megint csak tudatosult bennem, hogy ez a két kurva akár meg is ölhet, mert hát nem profi dominák. Csilla látta rajtam, hogy megint ezerrel áramlik bennem az adrenalin, amit a túlélési ösztön produkál, és így szólt.
-    Nem félj, tudom, hogy ez nem volt a kívánság listádon, de nem is mondtad, hogy nem szeretnéd, tehát úgy döntöttem kipróbáljuk rajtad. Természetesen nem tudunk semmit sem garantálni, de megpróbállak nem megfullasztani, mert még én is szeretnék élvezkedni rajtad.
E mondat után nem hogy megnyugodtam volna, hanem még inkább ideges lettem. Csilla felállt az ágyról és odament az egyik szekrényhez, amiben köntösök voltak, majd az egyikből kivett egy övet. Újból mellém ült, és rettentően izgatott hanggal ezt mondta:
-    No, kezdhetjük is! Én szépen a fejedre húzom a kukás zacskót és lerögzítem ezzel az övvel. Miközben Te a levegőért fogsz kapkodni, addig Hajni meg én továbbra is kényeztetni fogunk. Bízz bennem, hogy felejthetetlen élmény lesz ez számodra.
Nem is kellet sokat várnom, a kék zacskó rákerült a fejemre és nemsokára rá, a nyakam köré lett tekerve az öv is. Magát az övet is elég erősen meghúzta, mert elkezdem érezni a fejemben a rettentő gyors szívdobogásomat. Miután rögzítve lett a zsák, éreztem, hogy folytatódig a véreres faszom masszírozása és a kellemes vakargatás. Próbáltam lassan lélegezni, de mivel a faszverés intenzitása gyors és nagyon izgató volt, ez lehetetlennek bizonyult. Miközben egyre nehezebben kaptam levegőt a zacskó egyre közelebb húzódott az arcomhoz. A zacskó elkezdett bepárásodni és elkezdtem egyre gyorsabban a levegőért kapkodni. Maga a faszverés kezdett egyre jobban hidegen hagyni, annak ellenére, hogy izgató volt. Egyre gyorsabban lélegeztem és éreztem, hogy minden levegővétellel kevesebb oxigén kerül a tüdőmbe. Tudtam, hogy lassan de biztosan megfulladok, hogy ha nem szedik le rólam. Minden egyes testrészem megfeszült és reménytelenül próbálkoztam levegőt venni, de a zacskó már nem távolodott el az arcomtól, hanem teljesen rám tapadt. Azt vettem észre, hogy már teljesen elvesztettem a gondolkodási képességem és csak az ösztönök irányítottak. Kezdett elsötétülni előttem a világ, és csak azt tudtam, hogy el fogok ájulni, és lehetséges, hogy már nem ébredek fel. Ezután, éreztem, hogy lazul az öv, és lekerül rólam a zacskó. Igyekeztem levegő után kapkodni, de mivel be volt köve a szám, ez nem igazán sikerült. Szerencsére Hajni észrevette, és szabaddá tette a számat. Nagyjából 1 perc után valahogy magamhoz tértem, és láttam, hogy a két ribanc hogy élvezi az egészet, és csak akkor vettem észre, Csilla szopja a farkamat. Miközben az életemért küzdöttem az a kurva szopta a faszom és közben maszturbált. Azt hittem, hogy én vagyok itt a legperverzebb, de hamar rájöttem, hogy nem. Ahogyan kezdtem magamhoz térni megint csak elkezdtem érezni az izgatást. Természetesen, nem váratott magára sokáig és eljátszották velem még vagy 3-4x ugyan ezt, azzal a különbséggel, hogy nem centizték ki annyira. Aztán jött Hajninak a nagy ötlet, hogy miközben fuldoklok, még cigi füstöt is fújjanak a zacskóba. Nem kellet Csillát sokáig noszogatnia, egy szó nélkül bele ment. Úgy hogy rögtön el is ugrott a konyhába, és hozott egy szívószálat. Megint csak a fejemre húzták a már belülről teljesen nedves zacskót és lekötötték az övvel. Most valamelyest gyengébben, mert nem éreztem a fejemben a saját szívdobogásom. Aztán az öv alatt bekerült a szívószál, majd hallottam az öngyújtó hangját. Nem is kellet sokáig várnom és elkezdett beáramlani a dohányfüst az amúgy is oxigén hiányos zacskóba, úgy hogy szépen elkezdem belélegezni nem csak a széndioxidot, de a dohányt is. Nem kellet sok idő, és eszméletlenül elkezdett forogni a világ. Szédültem, mint az állat. Ettől a hatástól megint csak nem élveztem a faszszopást, és csak azzal voltam elfoglalva, hogy túléljem, és hogy ne hányjam össze magam. Két alaklom után a két szuka is rájött, hogy ez már egy kicsit sok, így hát fel is hagytak ezzel a praktikával. Csilla lehúzta rólam a kukás zacskót és ezt mondta:
-    No, úgy látom eléggé megkínoztunk, de ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy élvezed. – megpaskolta a tojásaimat és végig simította a nyálas faszom. - No, de az van, hogy én még mindig nem élveztem el, úgy hogy, muszáj, leszek folytatni a tortúrát.
Felállt az ágyról és a kellékes asztalhoz sétált.

Tortúra – harmadik menet – a kivégzés …
Megint elővette a zsineget, és szép lassan elkezdte elkötni a heréimet. Most azzal a különbséggel, hogy már magával a fűzővel kettéválasztotta a golyóimat. Mint két herémen feszült a herezacskóm finom bőre. Egy pillanat alatt újból kipirosodtak. Természetesen magát a farkamat sem hagyta ki, úgy szint elkötötte és elkezdett hatalmasra duzzadni. Az erek még jobban kitágultak, mint az első alkalommal, ami azt eredményezte, hogy jobban is fájt. Újból az asztalkához nyúlt és elővett két gumikesztyűt és némi vazelint.
-    Remélem kimostad a végbeled, mert most egy kicsit megmasszírozom a prosztatád. Ha véletlenül szaros lesz a kesztyűm, akkor isten bizony kiheréllek és megetetem veled a meggyötört heregolyóidat.
Szerencsére jól kimostam a belem, úgy hogy reméltem nem lesz szaros a kesztyűje és meghagyja a férfiasságom. Csilla szép lassan felhúzta a gumikesztyűket és a vazelines tégliből egy nagyobb adag vazelint rakott a kezére. Lassan elkezdte masszírozni az ánuszomat. Természetesen reflexszerűen összehúztam a segglyukam. Erre Csilla ezt mondta:
-    No nem, engedd el magad! Ha nem teszed jobban fog fájni. Tudod jól, hogy nem érdekel az sem, ha felszakítom a lyukad, úgy is beléd nyúlok, ha kell. Ha felidegesítesz, akkor az egész kézfejemet beléd nyomom!
Eme ösztönzés után, próbáltam elengedni magam és valamelyest sikerült is. Így hát csilla belém hatolt. Nagyon érdekes érzés volt, előtte már próbáltam magamon, de az nem nagyon jött be. Egyszerűen mondva nagyon jó és kellemes érzés töltött el. Először csak az egyik ujját helyezte be, de nemsokára rá bekerült a másik is.
-    No ez az, megy ez neked. Most szép lassan megkeresem a prosztatád és megmasszírozom. Még az is lehet, hogy elélvezel….
Úgy is történt elkezdtem érezni valamiféle nyomást odabenn, olyan volt, mint ha hugyoznom kellene, de sokkal kellemesebb. Csilla a „gyere ide” mozdulatot végezte oda benn, úgy hogy az ujjbegyeivel a prosztatámat nyomkodta. Nagyon kellemes volt és azt hittem minden pillanatban eldurranok, de ennek ellenére nem jött az orgazmus.
-    Látom kellő képen el vagy lazulva, úgy hogy most megpróbálok kisajtolni valamit belőled úgy, hogy ne élvezz el.
Ekkor éreztem, hogy az eddigieknél sokkal erősebb nyomást gyakorol rám. Ez már egy kicsit kellemetlenebb volt és úgy éreztem, hogy valami folyik ki a vérvörös makkomból. Úgy is volt, valami féle áttetsző folyadék csurgott a makkomon. Olyan volt, mint amikor nagyon sokáig tartom vissza az orgazmust és aztán ellövök, de azzal a különbséggel, hogy ez csak csurgott. Hajni nem tétovázott és lenyaldosta az egészet, majd Csilla szájába engedte egy forró erotikus csók formájában. Elég soká elcsámcsogtak rajta és ezt megismételték még párszor. Nagyon élveztem, de ennek ellenére képtelen voltam az elélvezésre. Kis idő múlva Csilla kivette az ujjait a seggemből és ezt mondta:
-    Azt hiszem lassacskán rátérhetünk a lényegre, de előtte még feldugjuk Hajni vibrátorát a seggedbe, hogy egy kicsit élvezkedj kínzás közben.
Így is történt, Hajni elővette a vibrátorát, gumit húzott rá, majd vastagon bekente vazelinnel. Csillával ellentétben nem igazán szarakodott azzal, hogy óvatosan érzéssel nyomja fel. Határozott mozdulattal tövig belém nyomta. Azt hittem szétszakadok, mivel sokkal vastagabb volt, mint Csilla két ujja. Miután Hajni megerőszakolt a műpéniszével, Csilla bekapcsolta, és elkezdett vibrálni. A vibrálás hatására a fájdalom kicsit alább hagyott és kezdtem megint érezni azt a kellemes nyomást odabenn.
-    Ezzel meg is lennénk, és most kezdődhet a kőkemény kínzás.
Mondta Csilla és végig húzta a kezét már lila színben játszódó duzzadt farkamon. Az asztalról levett egy hosszú hajtűre emlékeztető szerszámot, aminek az egyik vége kissé hegyes volt, a másikon pedig egy kb. 1 cm átmérőjű golyó volt. Maga a hajtű kb. 15-20 cm hosszú lehetett és fémből volt. Amikor ezt megláttam, már tudtam mire számíthatok. Ez a kínzóeszköz egyenesen a húgycsövembe van szánva.
-    Gondolom rájöttél, hogy mire fogom használni az egyik kedvenc hajtűmet, de én még egy kicsit megspécizem ezt a kínzást. – mondta Csilla és elkezdett kacagni.
El nem tudtam képzelni, hogy akarja még elviselhetetlenebbé tenni a kínt. Fogta a szerszámot, és vastagon bekente vazelinnel. Odahajolt a makkom felé, amit akkora már Hajni erősen a markában tartott azzal a céllal, hogy ne tudjam mozgatni. Csilla lassan, de biztosan széthúzta az ondóváladékos kupakomat és elkezdte behelyezni a húgycsövembe. Először csak pár centire tolta be, és ki-be húzogatta. Ilyen tempóval haladt egyre mélyebben és mélyebben. Imitt amott kihúzta teljesen, bekente vazelinnel és újból betolta. Az elején elviselhető volt a fájdalom, de ahogy egyre közeledett a farkam tövéig, egyre nagyobb volt a kín. A két csaj nagyon élvezte a dolgot, Hajni például a másik kezével maszturbált és nagyokat nyögdécselt. Lassan de biztosan az egész hajtű bekerült a húgycsövembe, tehát már csak a kis golyó látszott a makkom tetején. Már többször említettem, hogy még eddig nem látott méreteket öltött a farkam, de az, ami a hajtű feldugása után tárult a szemem elé, az felülmúlt mindent. A farkam tiszta lila volt, és egyszer akkora, mint az eddigi maximális mérete. Az erek a szó szeres értelemben szét akartak robbanni és ez által kegyetlenül égető fájdalomban volt részem. Akkora már komolyan aggódtam, hogy maradandó károsodást fogok szenvedni.
-    No, ez is megvolna! Most jöhet a meglepi és végre én is kielégülhetek! – mondta Csilla és hátranyúlt az asztalhoz.
Egy óvszert vett elő, majd kibontotta. Fogta a kibontott kotont, és próbálta felhúzni a faszomra. A dákóm mérete miatt rendesen megkínlódott vele, de a végére sikerült neki.
-    Ezt vártam a legjobban az egész kínzásból. Most szépen megerőszakollak, azaz most meg fogsz dugni. Valószínűleg Te nem igazán fogod élvezni, mivel még kezelésbe veszem a heréidet is, de lelankadni biztosan nem fogsz. – mondta Csilla, és hangosan kacagott.
Levette a fekete csipkés bugyiját, ami már teljesen át volt nedvesedve a kicsorduló pinazsírjától. Háttal nekem széles terpeszben a hasamra ült, majd lassan felemelte a fenekét. Megfogta a farkam és szép lassan a pinájához illesztette. Nagy nyögés közepette rám ült. Minden egyes milliméterét kiélvezte, nagyon lassan mozgott. Az egész teste remegett a vágytól. Amikor tövig benyelte, úgy maradt és csak élvezte a helyzetet. Érdekes módon a nagy fájdalmak ellenére én is kibaszottul élveztem a forró lucskos pináját. Azt éreztem hogy rögtön eldurranok, valószínűleg a seggemben zúgó vibrátornak is köszönhetően. Csilla mozdulatlanul ült rajtam és éreztem, hogy az egész teste extázisban van. Odanyúlt a kisasztalhoz és elővette a cigijét és az öngyújtóját, majd rágyújtott. Elkezdte szívni a dohányt és lassan érzéki mozdulatokkal elkezdte csavarni a csípőjét is. Nemsokára rá elkezdett lovagolni rajtam. Ezt a látványt és érzést soha nem felejtem el. Olyan volt, mint ha kezdett volna megszűnni a fájdalom és csak az élvezetnek adtam át magam. Egyedül akkor éreztem nagyobb kínt, amikor tövig benne voltam, mivel a hajtű belehatolt a húgycsövem húsába. Csilla nem is bírta sokáig, mielőtt sikerült volna elszívnia a cigit, úgy elélvezett, hogy azt hittem bele hal. Úgy nézett ki, mint aki epilepsziás rohamot kapott, véget nem érő reszketését már csak a kéjtől való ordítása múlta felül. Testének minden egyes porcikája megfeszült, és a halálhörgéshez hasonló hangokat adott ki. Én sajnos a nagy izgalmi állapotom ellenére nem tudtam elélvezni, ezt pedig a mai napig bánom. Csilla alig tért magához, Hajninak volt muszáj leszednie rólam, majd beültette a fotelba. Még vagy öt percig önkívületi állapotban volt, de lassacskán kezdett magához térni.
-    Ilyenben még nem volt részem soha, kurva jó volt. Mindenem remeg. – mondta dadogó hangon.
Hajninak is megtetszett a dolog, és amíg Csilla próbált magához térni, fogta és levette az óvszert. Nagy megdöbbenésemre az óvszerben volt némi ondószerű váladék. Valószínűleg a vibrátor okozta nyomás eredményezte ezt a dolgot. Természetesen Hajni nem hagyhatta ki és ezt is megkóstolta. Miközben ízlelgette a termékem a hajtű kicsusszant a péniszemből és még több váladék csurrant ki. Akkora már ott termett Csilla is, aki úgy szint felnyalta a hasamról és a makkomról. Csodálkoztam, hogy mi lehette az, mert elélvezni nem élveztem el. Csilla ezután fogta és kikapcsolta a vibrátort, majd kihúzta a seggemből. Azután szólt Hajninak:
-    Hajni, azt hiszem, jöhet a finálé. Mit szólnál hozzá, ha az utolsó kínzásnál Te lovagolnád meg ezt a csődört.
Hajni egy szó nélkül bele ment. Nekem nem igazán volt hozzászólásom. Miután szép tisztára nyalogatták a faszomat, Hajni marokra fogott és elkezdett izgatni. Annak ellenére, hogy minden lyukam fájt, a tökeimről nem is beszélve, nagyon jó érzés volt. Addig még Hajni játszadozott velem, Csilla adott nekem egy kis vizet, és újból bekötötte a számat, azzal az okkal, hogy most nagyon nagy fájdalmat fog okozni, és nem szeretné, ha kihívnák a zsarukat a szomszédok. Ekkor tudatosult bennem, hogy az eddigi, még csak bemelegítés volt és hogy, most biztos ki fog herélni. Hajni fogta a hajtűt, bezsírozta és elkezdte felnyomni a húgycsövembe. Ez az előzőnél jobban és intenzívebben fájt, valószínűleg azért is, mert Hajni kevesebb érzéssel, és gyorsabban érte el a célját. Miután behelyezte, gumit húzott rám majd ugyan abban a pózban, mint Csilla, ráült a hasamra. Miközben Hajni elfoglalt a helyét addig Csilla is megtette az előkészületeket. Beült a széles terpeszembe egy üveg dezinfekciós löttyel és pár tűvel. Ekkora már tudtam, hogy most fog kezdődni a legfélelmetesebb herekínzás. Ettől már csak a herélés lehet rosszabb. Miközben Hajni finoman magába helyezett, addig Csilla kesztyűt húzott és elkezdte fertőtleníteni a heréimet.
-    Ezt egy videóban láttam, miközben Hajni lovagol rajtad én addig eljátszok a heréiddel, vagyis egy tűpárnát csinálok belőlük.
Ez a praktika rajta volt a kívánságlistámon, de ez a sok kínzás rádöbbentett, hogy ez most komolyan rossz lesz és elkezdtem megint pánikozni. A szívem eddig is kétszázzal vert, de ezután teljesen elveszítettem az önkontrolt. Már nem is tudom hányadsorra elöntött a hideg a meleg, elkezdtem rángatózni és keservesen nyögni. Természetesen a kínzó úrnőimet ez végkép nem izgatta, és így elkezdődött a várva várt finálé. Hajni tövig magába fogadta a farkam, és elkezdett lovagolni rajtam. Szép lassan és érzékien. Nem kellet sok idő ahhoz, hogy izgalmi állapotba kerüljek. Természetesen a két szajha ezt várta. Hajni egy kicsit begyorsított, én meg felsóhajtottam a kéjtől, mivel nagyon izgató volt. A háttérben hallottam, hogy nyílik az első csomag. Hajni is lassítani kezdett, teljesen rám ült, tövig benne voltam és csak lassan mozgatta a csípőjét. Csilla kibukott Hajni mögül és megmutatta a kb. 5 cm hosszú tűt. Nagyon be voltam szarva, de ennek ellenére olyan extázis szerű állapotba kerültem, hogy nagyon élveztem az egészet. Csilla a tű hegyével megkapargatta a jobb herezacskómat, majd elkezdtem érezni, hogy a tű lassan, de biztosan kezd áthatolni a már lila színben játszó finom herezacskóm bőrén. Kezdtem érezni, ahogy egyre jobban elmélyül bennem. Probléma és semmi ellenáll nélkül hatol át a zselés szerven. Nem mondhatnám, hogy iszonyú nagy fájdalom volt, inkább csak csípett és egészében véve jó érzés volt. Elkezdtem érezni, hogy lassan de biztosan közeledik a csúcs és erre meg Hajni erotikus látványa is rátett. A jobb heregolyóm egyre jobban zsibbadt és éreztem, hogy a tű elérte a herém másik oldalát és egy csípés után kijött a másik oldalon.
-    Ezzel meg is lennénk! Nagyon izgató látvány az átszúrt heréd. Egy kicsit vérzik is, de mindjárt megtöröljük és jöhet a következő tű. – mondta Csilla és megpaskolta a másik herém.
Hajni közben kezdett a csúcsra kerülni, és egyre erőteljesebben mozgatta a csípőjét. Én is kezdtem eljutni a pontra, ahonnan nincs vissza út. Csilla közben a másik herémet is fertőtlenítette, és elővette a következő tűt. Úgy szint egy kicsit megkapargatta herezacskóm, ami után jött a behatolás. Megint csak éreztem, hogy a tű átszúródik a bőrön. Ekkor jött a borzalmasan erős fájdalom, valószínűleg ideget érhetett. Minden egyes millimétert áthatóan éreztem, de olyan erőteljesen, hogy rángatóztam mit az idegbeteg. Hajninak nem kellet több és egy óriásit élvezett. Az elképesztő fájdalom ellenére, ami végig söpört az egész testemen, éreztem a vaginája minden egyes összehúzódását, ami azt eredményezte, hogy elkezdem élvezni én is. Teljesen megfeszültem, és miközben Csilla nyomta át a ball herémen a tűt, éreztem, hogy elkezdett belőlem ömleni a genyó. Elképzelhetetlenül intenzív és egyben fájdalmas érzés volt, mivel az erős kötözés és a faszomba helyezett hajtű megnehezítette, hogy megtelítsem a kotont. Életem leghosszabb, legerősebb és egyben legfájdalmasabb orgazmusa volt. Egy félájult állapotba kerültem, azt sem tudtam, hogy fiú vagyok e, vagy lány. Amikorra már egy kicsit magamhoz tértem, Hajni már nem ült a hancúr lécemen és Csilla húzta le az óvszert. Miután levette és kihúzta a hajtűt, az ondó csak úgy ömlött belőlem. Hajni és Csilla sem tétovázott, rögtön felnyalták az egészet. Miután tisztára nyalogattak Csilla ezt mondta.
-    Tudtam, hogy érdekes lesz ez a délután, de nem mertem remélni sem, hogy ennyire perverz és izgató élményben lesz részem. Azt hiszem eléggé megkínoztunk, de még ki kell húzni a tűket a heréidből. Ezt még ki fogom élvezni…. – mondta, és közben kacagott.
Így is történt, a meggyötört kicsit véres heréimből elkezdte kihúzogatni a tűket. A jobb herémmel kezdte. Az egyik kezével erősen két ujja közé fogta a golyóm a másik kezével pedig megfogta a tűt. Természetesen nem csak egyszerűen kihúzta, hanem közben lassan csavarta is. Ennél a herémnél nem fájt annyira az átszúrás, de ez a tű kivétel már égetett rendesen. Megint csak megfeszült minden porcikám és rezegtem, mint a nyársfalevél. Csilla, ahogy megszabadított az első fecskendőtől a jobb herémből egy kicsit kifröccsent a vér és finoman folydogált. Nem volt semmi vészes, így hát csak megtörölte, és rátért a ball mogyorómra. Ugyan olyan módon kezdte el kihúzni a tűt, mint a jobból. Ebben az esetben a kín már az átszúráskor is kegyetlen volt, de még így sem tudta megközelíteni azt, ami akkor következett. Amikor elkezdte eltávolítani, az olyan fájdalmas érzés volt, mint ha fűrészlapot távolítottak volna el. Azt hittem minden egyes sejtemet egyenként nyúzzák ki. Életem legfájdalmasabb 10 másodperce volt. Könnyem, taknyom összefolyt és zokogtam, mint egy kis gyerek. Miután kijött az utolsó milliméter is, 10-15 cm sugárban lövellt ki a herémből valami féle rózsaszín folyadék. A váladék spriccelése után kibuggyant a vérem is. Az elviselhetetlen fájdalom ellenére csodásan éreztem magam, mivel ez volt az álmom, hogy rendesen megkínozzák a heréimet. Csilla gondosan megtörölgette, majd elkezdte meglazítani a cipőfűzőt. Ahogy eloldozta a heréim és a faszom, jött a megkönnyebbülés, de ennek ellenére totál ki voltam, nem bírtam meg sem mozdulni. Hajni is segített Csillának és elkezdte kikötözni a karomat és a lábaimat is. Nemsokára el voltam oldozva, úgy hogy összegubóztam és úgy feküdtem ott, mint a kivert kutya.
-    Most itt hagyunk téged, van egy órád, hogy magadhoz térj, aztán menj szépen haza. Az ajtót csukd be magad után. A számom meg van, úgy hogy hívj nyugodtan, hogy ha szeretnéd megismételni a dolgot. Mi nagyon örülnék neki, nagyon megtetszett a kemény BDSM. – mondta Csilla és végig karmolta a hátam.
Ezután oda hajolt felém és szájon csókolt. Én csak egyszerűen megköszöntem és tovább feküdtem mozdulatlanul. A két csaj felöltözött és komolyan magamra hagytak. Nagyjából egy jó félóra múlva megpróbáltam felállni, majd felöltözni. Nagy nehézségek árán sikerült és rezgő lábakkal távoztam. Nagyjából két hétig tartott még teljes egészében helyre jöttem. Ezek után megfogadtam, hogy soha nem teszem ki magam hasonló kínoknak. Sajnos annyira önpusztító természetem van, hogy nem tartottam és egy hónap múlva megint felkerestem ezt az ördögi duót. Természetesen megint meg voltam kínozva, de ez egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: