Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Candy is dandy... I.

Utálatosan nyirkos őszi péntek este volt, azzal az éles, hideg széllel, amitől legalább öt fokkal hidegebbnek érződik az amúgy is hűvös.

Vera fázósan húzta össze magán a farmerdzsekijét. Aznap este nem öltözött ki túlságosan, tornacipő, póló és tessék-lássék miniszoknya egy kicsit érdekesebb türkiz harisnya. Nem csajozni indult, csak táncolni egyet. Egyenlőre egymagában, úgyis odaeszi a fene a szokásos társaságot. Nem sok melegbározási lehetőség volt, az embernek gyorsan akadtak ismerősei abban a pár lebujban.

Meggyorsította a lépteit. Nem volt túl jó ötlet az a harisnya ebben a piszok hidegben, de most a félúton túl visszafordulni már nem lett volna okosabb döntés.

A hely bejáratánál a negyvenes csajcsávó biztonsági szokás szerint elkérte az igazolványt. Az igazat megvallva Vera nem csodálkozott volna, ha a nő ismert volna mindenkit aki rendszeresen lejárt.

Az ajtó mellett három srác igyekezett befejezni a dohányzást mielőtt  az elektromos cigi szipkája végleg belefagyna a kezükbe. Az egyik biccentett.
Verának ismerős volt, de nem volt biztos honnan. Talán Balázs valamelyik csatolmánya. A kontyba fogott felnyírt szőke haj, a sovány alkat jellegre nagyjából beleillett a képbe, úgyhogy gyorsan visszaintett. Ha mégse akkor meg pont mindegy.

Odabenn a kocsmaszag valami édeskés illattal keveredett, talán parfüm, talán valamit kevertek a szárazjégbe, vagy talán a napi akciós koktél. Az utóbbira engedett következtetni a csikorgósan ragadós linóleum, amit valahogy sosem sikerül igazán felmosni, vagy ha mégis, csak rosszabb volt, mint előtte. Hogy, hogy nem, ezekben a bulikban mindig valami kriminálisan szirupos, műanyag gyümölcs ízű ital volt az est slágere, amitől berúgni ugyan könnyű, de a másnap az maga a pokol.

A lány gyorsan rendelt egy sört meg valami épp akciós gyanúsan élénkzöld színű felest hozzá, és találomra körbejárta a helyet. A bár viszonylag kicsi volt, pult, táncparkett, biliárd asztal, meg pár fotel. Ennyi volt az egész.

Hamar talált is pár fél ismerőst a billiárd asztalnál, és egyenesen belecsöppent a szokásos témákba. Szasza a pultnál álló csaj zongorista kezeit elemezte kis híján pornográf részletességgel. Ahelyett hogy végre odamenne és bepróbálkozna nála. Persze amúgy nem érdekli a csaj. Hát persze, hogy nem, már másfél órája másról se szólalt meg... Remélhetőleg a zongorista egy idő után veszi a lapot és elég részeg is hogy idejöjjön. Na mindegy, ő tudja.
Robi meg a majdnem-exe elől igyekszik bujkálni, de nem sok sikerrel, hiszen a srác minden itteni buliban pultozik.
Vera készségesen csatlakozott az álcázó hadművelethez, mely sikeresen be is gyűjtötte a kiszemelt italokat további megalázó találkozások nélkül.

A hangulat már alakult, a hely kezdett megtelni, és az elfogyasztott italok a megmaradt gátlásokat is elfelejtették. A beszélgetést lassan elnyomja a pulzáló monoton ritmus amire éppen Onika vagy valamelyik dühös és szexuálisan túlfűtött kollégája osztotta az észt. Ez egy fokkal jobb volt, mint a hajnalban előkerülő tíz évvel ezelőtti “melegbarát” popságerek.  Vera úgy döntött, hogy az újabb feles-sör párosítás után inkább a táncolást választja.

A táncparketten egy gombostűt se lehetne elejteni, és rendesen mozogni se, de ez láthatóan senkit sem érdekelt.
A felhozatal elég vegyes volt, két lány baseball sapkában, macinaciban és haspólóban, feltűnően összeöltözve és összegabalyodva. Három, a kényszeres vihogásukból és a szorongó oldalpillantásokból ítélve heteró csaj akik szemmel láthatólag lejöttek a buzibárba mert az jujj olyan izgi. Egy deltásra gyúrt srác. A túlzottan lelkes drag queen, aki a pultnál szobrozó kollegináival ellentétben még tudott állni a tűsarkúban, és ezt a tényt egy nyakörves kopasz csávó pórázon sétáltatásával is demonstrálta. Két botsáska vékony srác. Egy fiatal csaj kockás ingben, kiborotvált hosszú hajjal és kínosan sok szivárványos kiegészítővel.  Egy alacsony srác sötétlila ingben, felnyírt hajjal. Egy magas, sötét hajú femme lány aki azonnal elkapta a pillantását.
Kár. Nem is lett volna rossz.

Talán megérezve hogy nézik, a köztük álló inges fiú megfordult. Vera egy gyors pillantást vetett rá. Az arca sokkal finomabb volt, mint várta. Ez egy csaj. És kifejezetten helyes. A felnyírt hajú lánynak nagy kerek barna szeme volt, hosszú pillákkal. Határozottan helyes.

Vera próbálkozásképp fenntartotta a szemkontaktust. A lány kicsit bizonytalanul de érdeklődve nézett vissza rá. Ez akár igen is lehetne. A másik lány közelebb lépett, tánc közben ujjait végigfuttatta Vera szőkésbarna haján, vállán, karján. A lány hirtelen felettébb hálás volt azért, hogy megérkezés után megszabadult a farmerdzsekitől.

A lila inges továbbra is kitágult pupillákkal nézett föl rá. Egy pillanatra a lesütötte a nagy barna szemeit, majd újra a szemébe nézett. Vera gyorsan megnyalta a száját. A felső ajkát kicsit kifújta a szél, érdes volt és száraz. Hirtelen sokkal részegebbnek érezte magát, vagy talán a tánctól melegedett így ki.

A másik lány szája puha volt és hűvös. Engedve az arcához simuló kéz invitálásának, lejjebb hajolt, hogy közelebb lehessen a gyengéd érintésekhez. Vera egy halvány mosollyal a szája szélén visszacsókolt. Ez egy jó este lesz. Egy pillanatra elfelejtette, hogy egy bárban van, hogy egy ismeretlen nő ujjai akaszkodnak a hajába, hogy a táncparketten rajtuk kívül még vannak mások is.

Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen szakadt vége a csóknak.

A lány olyan mámoros, tekintettel nézett rá, föl, mintha itt helyben akarná róla lerángatni a bugyit. Ez a kép a forróság újabb hullámával öntötte el.
Megelégelve ha kéretlen szünetet, közelebb húzta magához az ismeretlent, és ajkaik újra összeértek. Ezúttal a csók sokkal hevesebb volt. Kíváncsi kezek közelebb húzták, simították végig a csípőjét, hátát, fenekét, combját...

Vera tényerűen nyugtázta, hogy sikerült bátorra innia magát. A lány inge egyáltalán nem volt bő, de eleget takart ahhoz, hogy kíváncsivá tegye. Egyre inkább irritálta a már korántsem ránctalan anyag. Cseppet sem leplezett céllal egy fél lépést közelebb lépett, és a mellük összeért. Ez biztosan nem szivacsos melltartó. Hmmm. De milyen lehet nélküle? Vera úgy döntött, hogy jobb ötlet lenne nem nyilvánosan letépni a lányról az inget, úgyhogy ujjait lassan lecsúsztatta a partnere derekára.  A felnyírt hajú lány hirtelen éles levegőt vett. Talán csiklandós vagy ez mi volt? A csók egyre vadabb lett, többször már inkább harapásokra emlékeztetett.

Ezen felbátorodva Vera a csípőjénél fogva közelebb húzta a lányt, a combja becsúszott a farmernadrágos lábak közé. Az érintés még a vastag anyagon át is forró volt. Az érzés furcsa elégedettséggel töltötte el, és egyértelműen a partnere sem volt épp közömbös hangulatban.

A lány egyre szaporábban vette a levegőket, és ujjait Vera hajába fúrta és valósággal bele olvadt az ölelésbe. A farmernadrág anyaga egyre mohóbban siklott a nejlonon.
A csók meg-meg szakadt, majd Vera ajkai a lány álla, nyaka felé vándorolt.

Hirtelen csönd lett. A dübörgő basszust lassú szám váltotta föl, és ez olyan józanítóan hatott mint egy vödör jeges víz.

A két lány lassan szétvált, majd enyhén pihegve meredtek egymásra.

Basszus, még a nevét se tudom. Gondolta Vera. Mi a fene volt abban amit ittam? Most kell ezt abbahagyni, különben a wcben fogunk egymásnak esni. Azt azért nem kéne. Ez elég lesz egy estére.

A lány lesütötte a szemét, és kicsit zavartan tekintett körbe. Körülöttük hullámzottak az emberek,a falak mellett pedig több pár hasonlóan jól szórakozott mint nem rég még ők.

Verát hirtelen rossz érzés kerítette hatalmába. Talán a pia volt sok? Az egész világ olyan fluidnak tűnt, kavargott a gyomra és enyhe émelygés is kerülgette. A harisnyáján felszaladt egy szem, éppen a comb részen. Az emléktől újra átjárta a bizsergés. Rendben, először a mosdó, aztán irány haza.

A fülkébe érve lehántotta magáról a nedves bugyit és megpróbálta újra viselhető állapotba hozni. Basszus, ez mikor lett ilyen. Azért ennyire nem volt nagy szám ez a csaj. Jó kellemes lesz ebben hazamenni. Mondjuk ilyen részegen már mindegy is lesz.

A tükörből egy kócos lány nézett vissza, vörösre harapott ajkakkal, bágyatag tekintettel, szakadt harisnyában. Gyorsan arcot mosott és ujjaival kicsit lesimította a rakoncátlanul hullámzó loboncot. Talán egy kis hideg víz jót fog tenni, aztán indulás haza.





Folyt. köv.
Hozzászólások
NancyCallahan ·
Mondjuk candy sehol nem volt, de meg kell adni: alkohol, az igen.
Szóval sürgősen várom a folytatást! Ha az öltözködési stílus nem is, az irodalmi annál inkább 'bejött'...
Apocalips ·
Köszönöm a kommentet, rajta vagyok az ügyön :D
Lesz az is, csak nem azonnal...ugyebár ez lenne az idézet lényege :D
Az öltözködési stílus alatt azt érted, hogy butch csajokat szexuális/romantikus kontextusban? Mert az nagyon tudatos döntés volt. Ha jobban belegondolsz, a médiában, de még az irodalomban se nagyon vannak. A személyes szempontok mellett úgy voltam vele, hogy akkor richtig ez lesz, mert olyat, ami már sok van, minek írjak.
NancyCallahan ·
Mondjuk az is valósnak tűnik, hogy nyilván sokkal több butch van, mint amennyi bárhol megjelenik. Szóval személyes vélemény keveredett a kommentbe, ami inkább kritika kéne, hogy legyen.. elnézést. :grinning:
Apocalips ·

Semmi baj, tisztában vagyok azzal, hogy egyesek ilyesmi preferenciái vannak. Nincs abban semmi rossz, nem kell mindenki ízlésének egyeznie.:smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: