Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnös vágyak 1.

- Ryan Nyomozó nem tűröm, hogy bárki a csapatomban ilyen viselkedést engedjen meg magának! Josh Foster túl régóta játszadozik velünk, nem hagyom, hogy egy hisztérika elszúrja nekem!- üvöltötte kikelve önmagából Sarah Ryan főnöke. A lány sírva rohant ki az irodából, a kocsijába ült, és zokogott. 2 hete érkezett New York-ba,új munkahely, új csapat, és máris sikerült magára haragítania a nagykutyát. Könnyeit letörölve nyitotta ki az aktát: Josh Foster elkényeztetett 20éves srác, jó nevű családból származik, és lassan második éve vezeti orránál fogva a new york-i zsarukat. Drogbirtoklásáért már rásózhattak volna pár hónapot, de apja sztárügyvédei mindig kihúzták a pácból. Meg a drogbirtoklás amúgy is kis falat lett volna, mikor nyílt titok volt, hogy benne van apja bizniszében, és kereskedik kemény drogokkal és fegyverekkel is. Már csak le kell valahogy buktatni.

Sarah feladata pedig pont ez. Éjjel-nappal a nyomában lenni, minden lépését rögzíteni, és fényképeket készíteni. Nem volt kedve senki árnyékát játszani, egyáltalán ittlenni sem volt kedve. Új munkahelyén máris elkönyvelték "ügyeletes, buta csinibabának", és nem tartják túl sokra. Hullámos, hosszú fekete hajával, karcsú alakjával tényleg kitűnt ugyan a rendőrlányok közül, de sosem élt vissza vele. Az aktát ledobta az ülésre, és elindult. Péntek este volt, Josh az információk szerint apja cégénél van, már csak meg kell várni, hogy hazainduljon. Sarah megállt a Foster-vállalat előtt, lejjebb csúszott az ülésben,és előkészítette a fényképezőt.

Félóra várakozás után Josh kilépett az ajtón. Sarah lélegzetvisszafojtva figyelte minden lépését. Kisfiús vonásaival, csillogó barna szemével, homlokába hulló szőkésbarna hajával, és sportos testével szabályosan megbabonázta a nyomozót. Első ránézésre maga a megtestesült ártatlanság, aki bárkit képes levenni a lábáról mosolyával, de jobban megnézve valami vad szenvedély,és tűz lángol a szemében. Ez a tűz ijesztette meg Sarah-t is. Ám eszébe jutott, miért is van itt,és fényképezni kezdett. Gondolatait próbálta elterelni Josh-ról.
- Ugyanmár kislány! Ez egy veszélyes bűnöző, nem pedig egy sármos pasi! Ráadásul csak 20éves! Verd ki gyorsan a fejedből, hogy tetszik neked! - magyarázta saját magának.
A kormányt szorítva próbált gátat szabni a remegésnek,ami eluralkodott a testén. Szíve vadul dobogott, ahogy Josh-t figyelte. Régóta nem volt férfival, munkája mellett nemigen jutott senkire sem ideje,és egyik kedvese sem tűrte sokáig életmódját.Pedig a kemény csajszi külső csak álca. Igazából ő is mint minden nő gyengédségre,és családra vágyott, s remélte, hogy egyszer majd megadatik neki.

Josh sietve lépdelt, pár perc alatt eljutott a sarokig, Sarah majdnem szem elől vesztette. A fényképezőt fogva rohant utána. Nem kockáztathatta, hogy észreveszik kocsival. A fiú befordult a sarkon. A nyomozó a kellő távolságot tartva igyekezett utána. Ám Josh eltűnt a szeme elől. A lány gyorsan körülnézett, de nem látta. Szemével kereste a mellékutcát, ahová a fiú bemehetett. Nem messze egy szűk sikátor húzódott 2 épület között. Josh csak arra mehetett. Félve, de muszáj volt utána indulnia. A fényképezőt markolászva próbálta nyugtatgatni önmagát,de félelmei erősebbek voltak. Nem látott sokat a sötétben, tapogatózva haladt előre. (-az a szemét biztosan ismerte errefelé a járást, azért haladt ilyen gyorsan -gondolta magában.)
Ekkor hirtelen szorítást érzett a karján, majd valaki kíméletlenül a falhoz vágta. Kitépte kezéből a fényképezőgépet, karjait hátracsavarta. Nem volt már menekvés.
- Szóval, ki maga, és mit akar tőlem?! Zsaru,mi?!- kérdezte önelégült, rekedt hangon Josh.
- Nézze, ott a fényképezőgép, vigye, nem mondok senkinek semmit, csak hagyjon békén!- könyörgött a lány.
- Hagyjam békén?! Ki követett, és kémkedett utánam? Ki kezdte el ezt az ostoba játékot?? Hát mostmár fejezzük be!! - nevetett fel a fiú.
- Mit akarsz tőlem? Figyelmeztetlek, nyomozó vagyok, és a sitten fogsz megrohadni te rohadék, ha egy ujjal is hozzámnyúlsz!!
- Óóhaa..már tegeződünk? Nekem így is tetszik..nagyon megijesztettél,képzeld. Felőlem az atyaúristen is lehetsz, akkorsem engedlek el!!
- Akkor mit akarsz??! Nem ölhetsz meg egy rendőrt! sokkal nagyobb bajban lennél,mint amiben most vagy!!
- Megölni? Ugyanmár! Olvastad az aktám, tudod, hogy az nem az én műfajom. Nem vagyok hidegvérű gyilkos, te is tudod. Csak egy kis játszadozásra vágyom, semmi több. És már megmondtam: te kezdted a játékot, befogjuk fejezni!
- Miféle játék? Ne merészeld te szemét! - üvöltötte Sarah,de már nem a félelem beszélt belőle. Ez az új helyzet egyre jobban felizgatta, ahogy a fiú a fülébe liheg,rekedt hangján fenyegeti,és a falhoz szorítja. Nem akarta önmagának sem bevallani,de kívánta Josh-t.
- Most veszem csak észre, milye formás vagy kiscica! Egy ilyen nő miért megy rendőrnek? Jobbat érdemelsz te annál. Érzem, hogy remegsz! Azt akarom, hogy félj tőlem, hogy érezd, megfordult a kocka,és most te vagy az,akinek félnivalója van! - suttogta a fiú. Hangja eltorzult az elfojtott vágytól.

Egyik kezével simogatni kezdte Sarah combját. Egyre beljebb haladt, a belső részt simogatta erőszakosan.
- Tetszik, amit csinálok? Felizgatlak? Ne mondd, hogy nem! Érzem,ahogy egyre kevésbé próbálod kitépni a kezed a karjaimból, és felgyorsult a szívverésed. Ezt nem a félelem teszi, igaz?! - kérdezte kajánul.
Kérdésére csak egy halk nyögés volt a válasz. Josh szabad kezével kigombolta a lány farmerját, és beleharapott a nyakába. Egyre jobban meredező férfiasságát nekiszorította Sarah fenekének, majd másik kezével is elengedte őt. A nyomozó már megsem próbált ellenállni, kezével nekitámaszkodott a falnak,hagyta, hogy Josh, most is, mint mindig megszerezze amit akar.

Ekkor a fiú egy hirtelen mozdulattal megfordította őt,és szembekerültek egymással. A gyermeki vonások megmaradtak,de a szemében a csillogás helyét átvette valami fékezhetetlen őrület, pupillái kitágultak, szája mosolyra húzódott. Forrón megcsókolta a lányt,nyelve vadul tört utat magának, és lágyan beleharapott az ajkaiba.
- Én...én..nem akarom ezt,én nem ezért vagyok itt,kérlek hagyj elmenni!-könyörögte Sarah a csókból felocsúdva.
- Tényleg ezt akarod? Tényleg elakarsz menni?- szegezte neki a kérdést Josh...

.............Folytatása következik.............
Hozzászólások
További hozzászólások »
gizibuzerátor ·
Hát elég szar. Nagyon nincs valóságíze a sztorinak.

gizibuzerátor ·
,,A kormányt szorítva próbált gátat szabni a remegésnek,ami eluralkodott a testén."

Milyen kormányt? Megint vmi autószexes sztori? Kivan már az összes faszom vele.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: