Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnbe esve VIII.

Ha valakinek volt már olyan kerek seggű barátnője, hogy képes volt abban a pillanatban elélvezni, amikor kutyapózban belé hatolt, akkor az tudja, mit élhettem át. És persze fordítva is igaz: ha valakinek volt már olyan pasija, aki annyira gerjedt a lány fenekére, hogy e pózban szinte rögtön tüzelt az ipse, akkor az tudja, mit élhetett meg Kati.
Persze, most jobban bírtam, hiszen alig negyed órája könnyítettem magamon. Ennek ellenére ellenállhatatlannak tűnt a robbanás: éreztem, ahogy a kéj bíbor csíkot húzva maga után felfelé kúszik a gerincem mentén, hogy elborítsa agyamat, elködösítse látásomat, hogy aztán, mint Pompeii utcáit a Vezúv kitörése, én is megtöltsem Kati rejtett zugait. Csak persze, én nem hamuval.
A dolgon az sem könnyített, hogy lefelé nézve megcsodálhattam a tökéletes popsit, a homorú ívbe hajló hát finom izmait, a széttárt combok izmainak feszült remegését. Dorongom újra és újra mélyen Katiba csusszant, majd csillogó kéjnedvektől tarkítottan bukkant elő ütemes csípőmozgásom hatására. Szinte teljesen eggyé váltunk, egyszerre nyögtünk, egyszerre sóhajtottunk, egyszerre mozogtunk.
Annak ellenére, hogy Kati nem szerette ezt a pózt, most nagyon engedelmesnek bizonyult. Közben Zsolti elhúzódott és pihegve élvezte kielégültségét. A szemem sarkából láttam, hogy oldalra kerülve magát izgatja, miközben minket bámul: jobbja fel-le csúszkált félmerev dorongján. Félelmetes libidóval rendelkezett és úgy tűnt, máris kész a folytatásra.
Odaengedhettem volna a helyemre, de ismét gyökeret vert bennem a jól ismert féltékenység: magamnak akartam a zsákmányt. Tenyeremet Kati fenekén, csípőjén nyugtatva egyre jobban belelendültem a mostohanővéremmel történő kefélésbe. Amikor lihegni kezdett, kicsit gyorsítottam a tempón és elnyílt ajakkal figyeltem, ahogy festetlen körmei belemarnak a kanapé háttámlájába.
Hirtelen ötlettől vezérelve jobb kezemmel rápaskoltam a felém pucsító, kerek popsira. A váratlan csattanásra és a pillanatnyi, kéjes fájdalomra megnyikkant, élvezettel teli sikkantás tört fel belőle. Nekem sem kellett több: kapott még egyet.
-Sikíts, ribanc! – ziháltam.
Mintha egy gátat törtem volna át, vagy mintha e félig-meddig játékos parancsnak akarna engedelmeskedni, hangos sikoltással lökte hátra a fenekét, testén libabőr sarjadt, és az apró pihék a hátán szinte szikrázni látszottak. Titokizmai megszorultak rajtam, magukba rántottak, mint valami feketelyuk, és pulzálva, masszírozva próbáltak engem is orgazmusra késztetni. Szinte ugyanebben a pillanatban bal kezemmel előre csúsztam a combok közé, középső ujjammal kitapintottam megduzzadt csiklóját, és miközben ráhajoltam a hátára és teljesen kitöltöttem forrón lüktető kéjbarlangját, hevesen masszírozni kezdtem a kis duzzanatot.
Újabb sikoly rezegtette meg a falakat, jobbjával hátra nyúlt, körmeivel a tarkómba vájva magára, magába húzott. Sikoltozva vergődött alattam a dupla orgazmus következtében, akár egy makrancos kancacsikó, ami megpróbálja ledobni a cowboyt. S valóban olyan volt, mintha szabadulni próbálna a sosem tapasztalt gyönyörtől.
Lassan csitult teste reszketése, és én ezzel egy ütemben hagytam abba csiklója dörzsölését. Zihálva zuhant előre, arcát a kanapé háttámlájába temette, és még mindig meg-megremegett, főleg, amikor leheletgyenge csípőmozgással kiélveztettem vele az utórezgéseket.
Oldalra fordultam, és Zsoltira vigyorogtam. Elismerő kacsintás volt a részem, és közben megszemlélhettem, ahogy bátyám farka immár mereven ágaskodik. Kati látványos orgazmusa őt sem hagyta hidegen.
Én viszont csak most érzékeltem, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről, és kemény dorongom meg-megrándul, kitörésre készen. Nem voltam benne biztos, hogy ha még egyszer elélvezek, harmadjára is feláll-e, ezért lágyan kicsusszantam mostohatesómból, és nagystílűen intettem a bratyónak.
-Te jössz!
Kati felemelte a fejét, és rám nézett.
-Várja…tok… ehhgy kis… pihh…ihh!
Ez volt az a pillanat, amikor Zsolti mögé lépett, és egy határozott döféssel azonnal belé hatolt. Kati teste megfeszült, a szeme fennakadt, úgy tűnt, rögvest elélvez újra. Körmei szinte belefúródtak a kanapé szövetébe, ajka elnyílt, halk nyöszörgés tört fel közülük. Sosem tapasztalt élvezettel tölthette el, ahogy egymás után megbasszuk egy olyan pózban, amelyet nem szeretett eddig, de amely talán…
-Életem legnagyobb… orgazmusa… volt – fejezte be zihálva megkezdett gondolatmenetemet. Kék szeme kinyílt, engedelmesen hátratolta a popsiját, és rám bámult. – És azt hiszem… jöööhhnnn… a következő… Oooahhhh!
-Ez a harmadik lesz? – évődtem vele cinkos hangon, miközben megkerülve a kanapét Zsolti korábbi helyére álltam. Jobb kezem a szőke tincsek közé futott, és lefelé húztam a buksiját, mereven álló dorongom irányába. Furcsán határozottnak éreztem magam, olyannyira, hogy válaszolni se tudott, mert hirtelen tele lett a szája.
Ez beteges – gondoltam bűnös élvezetbe esve, ahogy kissé hátra dőlve figyeltem, miként szopja tisztára az ő nedveitől síkos farkam. Mivel Zsolti közben egyre erősebb ütemben dugta hátulról, ezért tompa, fojtott nyögések szakadtak fel belőle, ütemes csattogással keveredve, ahogy bátyám ágyéka és mostohanővérem lágyéka újra és újra egymásnak csapódott. 
Végül Kati kiengedett az ajkai közül, mert nem tudta tovább magában tartani kitörni készülő sikolyát. Arrébb léptem, és gyönyörködve figyeltem a nőt, ahogy felakadt szemmel tart ellent immár ziháló bátyámnak, körmei szétmarják a kanapét, és sikoltva élvez el.
Zsolti lassan csökkentette a tempót, és sebesen emelkedő-süllyedő mellkassal cirógatta Kati csípőjét, fenekét, hátát. Láthatóan élvezte, hogy Kati meg-megrándul rajta, és a mostanra szinte teljesen ernyedt női test mozgásra képtelenül szorul rá.
Akár a kutyák, amikor összeragadnak – vigyorogtam magamban, de hangosan csak ennyit mondtam:
-Eddig nem szeretted ezt a pózt!
-Szerintem a fenékdugó miatt van – vélte Zsolti, és óvatosan kicsusszant mostohanővérünkből. – Szerinted mekkorát fog élvezni, hogy egyszerre…? – nem fejeztem be a mondatod, de tudtam, mit akart mondani.
-Hamarosan megtudjuk – ígértem a szólásra képtelen Kati helyett.
-De nem… azonnal – nyögte ő, és felemelte háttámlába temetett arcát. Vett egy nagy levegőt. – Nem akarok szétszakadni. Előbb egyesével… - harapta el a mondatot.
Én viszont hallani akartam.
-Mondd ki! – biztattam mosolyogva.
Beharapta az alsóajkát, és rám nézett. Egy pillanatig tűnődött, aztán gonosz mosoly terült el az arcán.
-Előbb egyesével megdugjátok a seggem!
-Ohh… - nyögtem fel, és végigborzongtam a trágár szavak hallatán. Furcsa volt, mert Kati előtt sosem vonzott az ilyen, és csak a tudatom szegletében vert visszhangot, hogy korábban meg sem fordult a fejemben, hogy leribancozzam szex közben egy barátnőmet vagy szeretőmet. Most ez mégis kéjes vágyat fakasztott, és perverz tettekre sarkallva visszhangot vert a lelkemben.
Valami látszódhatott rajtam, mert Kati csengő hangon felkacagott, aztán fejével a szoba túlsó vége felé intett.
-A komódban van vazelin, te csődör!
Nem kellett kétszer mondania. A nevezett bútordarabhoz sétáltam, és rövid kutatás után megtaláltam a kis tubust.
Mikor megfordultam, láttam, hogy Zsolti már Kati előtt áll, nővérünk pedig finom fejmozgással dolgozik bátyám farkán. Égve a türelmetlen vágytól siettem vissza hozzájuk, és jobb kezemmel a fenékdugó végére fogtam.
-Készen állsz? – kérdeztem?
-Mmmm-hmmm… - nem vette a fáradtságot, hogy kiengedje ajka közül Zsolti falloszát. Vagy csak a félelmét igyekezett ily módon elrejteni? Bárhogy is, én lassan elkezdtem kifelé húzni a kerek popsijából az ott rejtező idegen testet, hogy helyette hamarosan magamat gyömöszöljem be oda. Sosem volt még részem anális szexben, de éppen ezért égtem a türelmetlenségtől és a vágytól.
A fenékdugóról azt hittem, hogy egy hosszúkás pálca lesz, és kissé meglepődtem annak vastagságán. Olyasféle tárgy volt, mint amit régen nagyanyáink használtak a kertben, hogy lyukat fúrjanak a földbe a palántáknak. Smaragzöld és fekete színben pompázott, spirálisan kergették egymást a vonalak, és elkerekedett szemmel figyeltem, ahogy Kati ánusza kitágul, hogy kiengedje magából.
-Ohhh… bassszki! – sziszegte nővérem, végre kiengedve magából Zsoltit.
-Ez kurva vastag – értettem egyet vele, miközben a kanapéra dobtam a fenékdugót. – Ezek után meg sem fogsz érezni – kajánkodtam.
-A puding próbája az evés – tolta hátra a fenekét Kati, és a válla felett rám pillantott. Kissé lejjebb engedte a csípőjét, hogy a popsija, és ne a puncija legyen megfelelő magasságban. Úgy tűnt, kétség tükröződik a szemében, ahogy merev farkamra pillantott, de aztán vett egy nagy levegőt.
-Rajta! – biztatott.
Most furcsa módon én bizonytalanodtam el. Itt állunk a házas mostohanővérem nappalijában, bűnbe estünk, kefélünk, és most arra készülök, hogy megdugjam azt a formás seggét! Hát mi ez, ha nem őrület!? Kezdeti, meglepő magabiztosságom mintha elfújták volna, tétován meredtem a felkínált popóra, majd – mintha álomban, vagy víz alatt mozognék – lassan letekertem a kupakot.
A síkos anyag hűvösnek tűnt a tenyeremben. Bizonytalan mozgással bekentem vele a dorongomat, majd a maradékot Kati ánuszához érintve azt is bekentem. Amikor felfedeztem, hogy remeg a kezem, majdnem meghátráltam, de aztán óvatosan becsúsztattam mutatóujjamat mostohatesóm popsijába.
Hihetetlenül könnyen becsusszant, de Kati így is fájdalmasan felszisszent-nyögött. Aztán azonban összeszorította a fogát, lehunyta a szemét, és a fejét a támlára hajtotta.
-Még egyet!
Lassan mellé toltam a középső ujjamat is. Elhűlve figyeltem, ahogy ánusza kitágulva magába fogad, és talán öszönösen, de másik kezem ujjait a puncijába csúsztatva lassan mozgatni kezdtem azokat. Láttam, hogy teste megfeszül, ajka szegletében fájdalmas grimasz sarjad, de tűri. Sőt… percek múltán élvezkedve felnyögött, és beharapta alsó ajkát.
-Mmmm… ez… jó…
-Akkor… szeretnél valami vastagabbat? – kérdeztem bátortalanul.
Nem is válaszolt, csak biccentett.
Kihúztam az ujjaimat a nyílásaiból, és teljesen mögé húzódva előre toltam a bőrt a farkamon. Annak végét az ánuszához érintettem, majd lassan előre toltam a csípőmet. Éreztem, ahogy Kati megfeszül, ösztönösen összezár, de aztán erőt véve magán ellazult, és szinte abban a pillanatban a makkom eltűnt a fenekében.
-Ahhhhh… - sikkantott fel fájdalmasan, és kihomorított. Fejét a plafon felé fordította, és hangosan zihálva megmerevedett. Én is. Vártam, amíg nem szólt.
-Jó… gyere… - lihegte, és én lassú, aprólékos mozdulatokkal egyre beljebb csusszantam a fenekébe. Pár millimétert előre, párat hátra. Gyakorlatilag a farkam felső egyötöde mozgott csak benne, de még ez is fájdalmat okozott eleinte neki.
Nekem nem. Rohadt szűk volt, nagyon forró, nagyon síkos – hála a belékent vazelinnak. Aztán Kati vett egy nagy levegőt, és lassan hátra tolva a fenekét fokozatosan magába fogadott. Elnyílt a szám, ahogy azt figyeltem, hogyan nyársalja fel magát rám, és a látvány, ahogy lassan eltűnik kerek popsijában a fél farkam, orgazmus közeli állapotba repített.
Tehetetlenül álltam, miközben mostohanővérem előre csusszant, majd újra hátra. Előre és hátra. Előre és hátra. A farkam lüktetett, a kéj a gerincemet borzolta, tompán hallottam saját zihálásomat, aztán valami robbant.
Ráfogtam Kati csípőjére, megállítottam, majd én kezdtem el mozogni lágy csípőmozdulatokkal. Egyre beljebb és beljebb toltam falloszom Kati fenekébe, aki immár nem fájdalmas, hanem kéjes nyögéseket hallatott.
-El fogok… élvezni…. – nyöszörögte.
-Én is – krákogtam. – De előbb…
Felnéztem, és a szememmel intettem Zsoltinak. Ő vette a lapot: Kati elé állt, beletúrt a szőke tincsekbe, és behatolt az elnyílt ajkak közé. Én lassan gyorsítottam a tempón, és hitetlenkedve meredtem összeforrt hármasunkra.
Hát ez megint nagyon pornósra sikerült.
Ez volt az utolsó gondolatom, mielőtt gejzírszerűen fel nem robbant bennem a gyönyör. Testem megrándult, előre löktem a csípőmet, vad hördülés tört fel a torkomból, és spriccelve élveztem teli Kati kerek fenekét. Remegve, zihálva mozogtam, kifacsarva magamból minden cseppet, és fél percre rá Kati és megrándult. Miközben az előbbieknél gyengébb orgazmus végigszaladt rajta, egy pillanatra sem engedte ki ajka közül Zsoltit.
 
Folyt. köv.
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
YMK ·
:(

Joel24 ·
Hát, ezt a sorozatot most már befejezem itt, amint kitalálom a befejezést. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: