Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnbe esve III.

Az alábbi történet puszta fikció! Születésének menete során magamat tesztelem, mennyire tudom visszaadni a szex mellett a jelenlévő karakterek érzelmeit. Ha értékelsz majd, kérlek tegyél erre utaló megjegyzést. Mint látni fogjátok, a karakterek egymáshol való viszonyulása meglehetősen szokatlan. :) Kellemes szórakozást az olvasáshoz!

Kati teljesen átadta magát az érzésnek, látszott rajta, hogy nem foglalkozik semmivel. Ebben a pillanatban nem létezett a férje, Feri, nem létezett a munkája, és mi sem a kisöcséi voltunk. Hogy végérvényesen megváltozott valami, azt viszont inkább csak sejtettük, mint tudtuk. Fokozatosan történt, de pár perc elteltével már nem úgy tekintettem az előttem heverő nőre, mint a nővéremre. A szeretetem talán testvéri volt, de meglepően könnyen átléptem a mostohatestvérség tudtán. Vér szerint nem voltunk rokonok, a közöttük fennálló testvéri kapocs, valamint az, hogy Kati férjnél van, kellően izgató volt számomra.
Figyeltem, ahogy Zsolti teljes természetességgel még szélesebbre nyitja Kati combjait, aki továbbra is a hátán feküdt, csípője félig lelógott a kanapéról, hátának felső része és tarkója a háttámlához símult, arca felém fordult, bal oldalra. Bal keze dorongomra fogva szorította meg olykor-olykor, telt ajkai pedig egyre nedvesítve a lüktető faszt csúsztak rajta előre, mélyen szájába engedve ékemet, majd engedték ki a fitymafékekig maguk közül. A bátyám a széttárt combok között térdelt, hosszú, közepes tempójú mozdulatokkal dugta az engem szopó Katit, fel-felnyögve. Olykor-olykor Kati kénytelen volt kiengedne farkam az ajkai közül, hogy ő is hangot adhasson a hüvelyét feszítő gyönyörnek, és felnyögött: forró lehelete végigcirógatta lüktető testrészemet, borzongásra késztetett. Végül percek múltán Zsolti lökései egyre gyorsultak, légvétele zihálóvá vált, ujjai elfehéredtek; Kati elengedett, nyöszörögve feszítette hátra a fejét, én pedig ösztönösen elhúzódtam, és figyeltem bátyám és mostohanővérem beteljesülését. Először Kati élvezett el, reszkető sikollyal markolt bele a kanapéba, fejét hátraszegezte, majd pár másodpercre rá Zsolti következett. Hangosan felnyögött, farkát kikapta Kati puncijából, és a hasa felé irányította az előtörő spermát. Derekas adagot lőtt ki, három-négy ütemben fröcskölte össze Kati izmos, lapos hasát, meg-meghúzgálva a lány kéjnedveitől síkos, csatakos falloszon a bőrt, majd remegve zuhant a sarkára.
Kati is lihegett, melleit markolászta, lehunyt szemmel élvezte az utórezgéseket. Én a sarkamra ülve várakoztam a kanapé sarkában, szinte öntudatlanul nyúlva magamhoz. Attól féltem, hogy Kati most elmosolyodik, felül, majd elmegy zuhanyozni, de amikor kinyitotta a szemét, bár valóban elmosolyodott és felállt, de a kezét nyújtotta felém.
- Gyere szülinapos.
Vágy lángolt a szemében, úgy tűnt, teljesen bevadult. Zsolti figyelő tekintete előtt kézen fogott, és a hálószoba felé indult, annak az ajtajából hátrapillantott nagyobbik "öccsére", és cinkos hangon visszaszólt.
- Nem ér lesekedni.
A hangjában benne volt a felhívás a keringőre, hogy nem bánná, ha majd Zsolti is csatlakozna.

Belépve a szobába a franciágy mellett álló kisasztalhoz lépett, és felkapcsolta a világítást. Papírzsebkendőt véve magához letörölte a hasát, majd szembe fordult velem, és szinte szendén elmosolyodott. Úgy tűnt, hozzám lép, de aztán a helyzet furcsasága miatt talán, de csak az ágy felé fordult.
- Te vagy a szülinapos. Hogy szeretnéd?

Őszintén szólva pontosan valami ilyesmiben reménykedtem. Elnéztem tökéletes alakját, kemény fenekét, lapos hasát, bájos arcát. Talán maga sem tudta, de azzal, ahogy felajánlkozott a mostohaöccsének férjes asszony létére, miután a másik mostohaöccse megdugta, pontosan annyira kurvás volt, ami már észvesztően izgató.
- Térdelj fel az ágyra - kértem halkan. Mintha elfintorodott volna, de aztán a mosoly ismét elterült az arcán, és felmászott az ágyra. Nem a közepére, csak úgy a szélére; előre dőlt, négykézláb helyezkedett, eszelősen kemény fenekét hátratolta, és széles terpeszben térdelt úgy, hogy a lábfejei, lábszárai lelógtak az ágy széléről. Mögé léptem, bal kezemmel a fenekére fogtam, mire hátra nézett, és kismacskaként beletolta domború popsiját a kezembe. Jobb kezemmel farkamra fogva annak makkját a kisajkai közé irányítottam, majd finoman előre toltam a csípőmet. A duzzadt szeméremajkak azonnal engedtek, a síkos hüvelynyílás zöld utat biztosított, én pedig fokozatosan belecsúsztam Kati puncijába. A levegő is bennem akadt, ahogy titokizmait megszorítva rám símult, és a szűk pina forró bujasága körbeölelt. Úgy éreztem magam, mint egy szűz fiú, felnyögtem Kati sima, sikamlós érintésétől, jobb kezemet is a fenekére tettem, és tövig belé csúsztam, teljesen kitöltöttem. Előrefordulva felnyögött, fejét a maga előtt keresztezett alkarjaira ejtette, és kissé előrébb húzódott.
- Óvatosan... - zihálta.
- Bocs.

Mozogni kezdtem, két kezemmel a kemény fenekébe, csípőjébe kapaszkodva. Próbáltam figyelni arra, hogy ne hatoljak tövig, mert láthatóan fájt neki a dolog. Mivel nem volt teli a szája, ezért szabadon nyögdécselt, ujjaival az ágytakarót markolászta, gyűrögette, én pedig egyre gyorsabb tempóban basztam hátulról. Lefelé néztem, figyeltem, ahogy az ő kéjnedveitől a lámpafényben csillogó farkam újra és újra elmerül, majd újra és újra felbukkan a gyönyörű, rózsaszínes barlangból. Máskor már rég elélveztem volna, ha azonnal ilyen tempóban és ebben a pózban kapok meg egy nőt, de most hosszan és gyors tempóban, katonás ritmikussággal hágtam az ágyon térdelő nőt. Azt nem is érzékeltem, mikor nyílt ki az ajtó, csak azt vettem észre, hogy Zsolti megérinti a vállamat.
Szó nélkül kicsúsztam Katiból, Zsolti pedig a helyemre állt. Úgy tűnt, nem ivott annyit, hogy az ital hatással legyen a libidójára: kemény volt a farka és állt, mint a cövek. Kérdés nélkül nyomta Katiba, aki hangosan felsikoltott a váratlan érzéstől. Hátrapillantott, és mikor meglátta, hogy Zsolti az, felnyögött; a bátyám közben úgy, ahogy én, a fenekére fogott, és erőteljes, gyors mozdulatokkal kezdte dugni. Csípője minden egyes lökésre hangos csattanással csapódott Kati kemény fenekének, aki fel-felsikkantgatva húzódott előrébb.
- Ne ilyen...vadul... ahh!

Zsolti lassított, ő sem akart fájdalmat okozni. Pár percig kefélte Katit, aztán kicsúszott belőle, és átadta a helyét. Visszaléptem, és elsőre belecsúsztam a csatakosra baszott punciba. Kati az ágyat markolászta, zihált, nyögött, néha ha túl nagyot taszítottam rajta, előrébb húzódott, rám szólt. Pár perc múlva megint cseréltünk Zsoltival, aztán megint vissza. Éreztem, hogy közeledik a kéj.
- Élvezz...már...el! - nyögtem, minden egyes szavamnak egy-egy erőteljes lökéssel adva hangot.
- Nem... tudok... ahh... utálom...ezt a póhh...póhhztttt!
Azzal lecsúszott rólam. Zihálva terült el az ágyon, az oldalára fordulva, kapkodva intve magához.
- Gyere.
Mögé feküdtem. Karcsú háta a mellkasomhoz símult, felül lévő jobb lábát megemelte, csípőjét kissé hátratolta, kemény feneke az alhasamhoz símult. Mindketten felnyögtünk, amikor belé csúsztam, és puncija ismét körbeölelt. Jobb kezemmel átöleltem, kemény, formás keblére fogtam, belemarkoltam. Felnyögött, éreztem, ahogy megszorul körülöttem, teste megfeszült. Ezt a pózt, úgy látszik, szerette, mert szinte a behatolás pillanatában elélvezett. Másodpercek múlva én is követtem, és mivel esélyesm se volt rá, hogy kicsússzak belőle, ezért nyögve, zihálva lőttem tele szűk, kéjtől remegő pináját. Mindketten zihálva élveztük az utórezgéseket, aztán lassan kicsúsztam belőle, és a hátamra fordultam. Kati ott lihegett mellettem, aztán csak azt hallottam, hogy felnevet.
- Várj már, had törölközzek meg!
- Leszarom - dörmögte Zsolti. Oldalra fordítottam a fejemet, Kati nevetve akarta eltolni magától a bátyámat.
- Ákos itt csorog belőlem!
- Mondom, hogy leszarom - gyengéd erőszakkal befúrta magát Kati combjai közé, aztán a nevetés fennakadt egy erotikus nyögésben, és tudtam, hogy Zsolti most hatolt belé. Kati izmos combjai körbefonták bátyám keskeny, férfias csípőjét, karjaival a nyakát ölelte át, fejét hátrahajtotta. Zsolti csípője lassan mozgásba lendült, arcát előrehajtotta, a karcsú nyakra tapadtak ajkai. Nem láttam semmit, de az egybefonódó páros így is elég izgató látvány volt. Láttam, hogy nem csak Zsolti feneke emelkedik, hanem Kati is mozog.

Aztán meghökkentő dolog történt, ami pedig teljesen természetes: Kati leszegte állát, és a két mostohatestvér szenvedélyes csókban forrt össze. Másodperceken át. Kati szakította meg végül, felnyögött, elszakadt Zsolti ajkairól, és reszelős sóhajban teljesült be. Zsolti lassított, alig mozgott, várta, hogy az utórezgések elmúljanak. Csak aztán kezdték újra, hogy percek múltán Kati ficeregni kezdjen. Zsolti nem tudta, mit akar, de engedelmesen kicsúszott belőle. Kati átvéve az irányítást hanyatt fektette a bátyámat, majd az ölébe ült, egyenes derékkal rácsúszott, felnyögött. Finoman körözni kezdett a csípőjével, aztán kinyitva szemeit rám pillantott. Elmosolyodott, odahajolt, bal kezével megtámaszkodott a combtövemen, és saját kéjnedveitől csúszos, félmerev farkamhoz hajolt. Nyelvével izgatni kezdte, majd ajkai közé szívta, tisztára csutakolta. Éreztem, hogy ismét keményedni kezdek, ujjaimmal a hajába túrtam, élveztem tevékenységét. Miközben Zsoltin lovagolt, a felsőtestemet karmolászta, és engem szopott keményre.

Újabb orgazmusa volt, ezért elengedett, csak a kezével markolt rám, amíg tartott. Ismerve az érzést, hogy milyen, amikor elélvez, nem lepődtem meg, hogy alig pár másodpercre rá Zsolti is markolászta az ágyat. Egyértelmű volt, hogy ő is beleélvezett Katiba. Remegve dermedtek a beteljesülés mozdulatlanságába, aztán Kati ujjai megmozdultak, majd szemét is kinyitva csodálkozott rá kemény farkamra a kezei között. Szó nélkül lecsúszott a kornyadozó Zsoltiról, és átült rám, rám símult, magába fogadott. Még mindig szűknek tűnt, forrónak és tökéletesnek. Meglepett, ahogy rám hajolt, kemény mellei a mellkasomhoz símultak, és ajkait az enyémekre tapasztva csókolt meg, miközben mozogni kezdett a csípőjével. Forró pinája csatakos bujasággal ölelt, nem eresztett, de hiába küzdött; fél óra múlva elterült az ágyon, öt-hat orgazmuson túl.

- Most én mondom, hogy élvezz már el - zihálta.
- Nem megy - motyogtam szégyenkezve. Lepillantottam félkeménnyé kókadt szerszámomra; csak az ital és a fáradtság lehetett a bűnös. Kati megcsóválta a fejét, majd elmosolyodott.
- Reggel bepótoljuk, jó? De én már nem bírom.
- Jó - bólintottam.
- Hékás! Csak az öcskössel? - dörmögte Zsolti.
Kati csak nevetett.
Azonban a reggel teljesen másképp alakult, mint ahogy azt elalváskor még reméltük.

//Ha van igény rá, lesz folytatás :) //
Hozzászólások
További hozzászólások »
dalton2 ·
Izgalmas.

Joel24 ·
Örülök, ha elnyerte a tetszéseteket. :)
A következő részben még nem tudom, mennyi lesz a szexjelenet, mindenesetre továbbra is a gruppen kategóriában fog futni az egész. :)
Akkor kis türelmet. Amint hangulatba kerülök, megírom, addig meg kitalálom a folytatást.
AELM. ·

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: