Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnbe esve II.

- De most ehhez miért kellünk mi?
Kellően bizonytalan volt a hangom ahhoz, hogy Kati elértse a kérdésben bújkáló érzelmeket, a vágyódást és azt, hogy nem lenne ellenemre a gondolat, de hát mégis csak "testvérek" vagyunk, még ha mostohák is. Az, hogy fiatal korunktól kezdve együtt nőttünk fel, rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, és sem én, sem Zsolti nem tudtunk Katira úgy nézni, mint nőre. Ő a nővérünk volt, soha meg sem fordult a fejünkben ilyesféle gondolat. Eddig úgy hittük, hogy az övében sem.
- Nem tudom. Egyedül lehet, hogy nem is menne - vont vállat Kati, majd nevette el magát kínosan. - Úgy mustrálgattok, mint egy darab húst.

Hát ez igaz volt. Korábban sosem néztünk ilyen szemmel Katira, de most az alkohol követelte nemi vágy elhatalmasodásával vettük szemügyre franciabugyis, trikós alakját. Kívánatos volt. Minden bizonnyal ha nem iszunk, meg sem fordult volna a fejünkben ez a gondolat, sem az övében, sem a miénkben. A bizonytalankodás most is közénk feszülve húzott valami láthatatlan határvonalat, amelyet egyikünk sem akart átlépni, mégis vágytunk rá. Ilyesmit érezhetett Éva is az alatt a bizonyos almafa alatt.
- De... - bizonytalan volt Zsolti hangja. Nem a határozott, magabiztos, öntudatos, amilyen szokott. Azt hiszem, ez adta meg a végső lökést.
- Jajj mááár - Kati hangja bosszús volt, ahogy előrecsúsztatta a csípőjét. Karcsú ujjai a franciabugyi szélére fogtak, felemelte a lábait, és lehúzva magáról az intim ruhadarabot dobta a kanapé aljába. Várakozóan pillantott hol rám, hol Zsoltira, és ahogy átvette az irányítást, úgy emelkedtünk fel mi is a kanapéról. Kati összezárt lábakkal várakozott, kikapcsolva a tévét, így megszűntek a pornófilm háttérzajai. Kínosan feszengve egymásra néztünk Zsoltival, aztán Katira, majd szinte egyszerre nyúltunk a boxerért, és toltuk le, kilépve belőle.
Érezhetően felforrósodott a levegő, legalábbis én úgy éreztem. Nem néztem a bátyámra, Katit figyeltem, akinek a tekintete viszont kívánósan járt a két előkerülő, keményen álló, duzzadt buksijáról a csuklyákat levető falloszokon. Keresztezve kezeit lenyúlt, megragadta a trikója alját, és áthúzta a fején a fölöslegesnek ítélt ruhadarabot. Neki is melege lehetett, ami nem csoda, hiszen elég abszurd volt a helyzet, ahogy két "öccse" ott állt előtte, ruha nélkül, dagadó farokkal, bizonytalanul és vágyakozva, és őt bámultuk. Kati keze megrezdült, mintha megbánta volna tettét, és el akarná takarni melleit, de végül a kislányos, pillanatnyi zavar elmúlt, és felhúzott térdeit is leengedte, majd lassan széttárta, felfedve szemérmét.
Ott feküdt előttünk izgató teste, kitárulkozva. Talán a helyzet miatt, de arcát kislányos pír vonta izgató pirosságba; formás, önmagukat megtartó, hetyke mellei voltak, lapos hasa alatt nem burjánzott dzsungel, csak egy vékony, rövidre vágott csík futott függőlegesen, míg ingerlőbbé és szemet vonzóvá változtatva ártatlannak tetsző, rózsaszín bejáratát. Szeméremajkai nem nyújtogatták a nyelvüket, kislányosan ártatlannak tűnt Kati puncija.
Megfordult a fejemben, hogy ezt még sem kellene, de aztán három kéz mozdult egyszerre. Miközben azt figyeltem, ahogy Kati jobb keze lábai közé siklik, saját jobbommal magamhoz nyúltam én is, és hagytam, hogy az ismerős érzés eluralkodjon rajtam, ahogy ujjaim a duzzadó izmokra fognak. Éreztem az erekkel hálózott, vérrel telítődött érintést markomban, ahogy körbeöleltem ujjaimmal dagadó farkam, és ahogy oldalra sandítottam, leellenőrizvén a dolgot, láttam, hogy Zsolti is hasonlóképpen tesz, sőt neki már a csuklója is lassú játékba kezdett.

Kati elnyílt ajkakkal jártatta a két dorong között a tekintetét. Kezének középső ujja puncijának felső ékénél torpant meg, finom kis ujjkörözésekkel izgatva a csiklóját, és csak másodpercekkel később értettem meg, hogy azért csinálja, hogy lássuk izgató rejtekét teljes tökéletességben. Hátát a kanapé háttámlájának vetve, félig lecsúszva ült, biztosítva a tökéletes rálátást, ami azt szülte nálam, hogy markomból kiengedtem falloszom, alulról mutató- és középső ujjammal, míg felülről hüvelykujjammal fogtam rá, ezáltal nem takartam tenyeremmel a Kati számára izgató látványt. A feszélyezettség és a zavar egyre múlt, és immár minden figyelmünkkel egymásra koncentráltunk; Kati a csiklóját izgatta egyre sűrűbben emelkedő és süllyedő mellkassal, mi pedig Zsoltival lassan, akaratlanul felvéve az ő ujjainak a tempóját húzogattuk a bőrt dagadó farkunkon.
Percek múlva azt vettem észre, hogy elképzelem, ahogy Kati előtt térdelek, és szűknek tetsző rejteke magába fogad, a borzongató forróság körbeölel és elnyel. Ijedten kaptam a pillantásomat Kati arcára, vajon feltűnt-e neki gondolataim halma, amely bizonyosan kiült az arcomra, de nem úgy tűnt, hogy felfigyelt rá. Bal keze tétován a bal melle felé nyúlt, és ujjaival a vágyakozva ágaskodó mellbimbóját kezdte dörzsölni, míg jobb keze lejjebb csúszott immár nyilvánvalóan csillogó szeméremajkaihoz. Hallottam, ahogy Zsolti megakadó lélegzettel figyeli, ahogy Kati középső ujja szétfeszítve a kisajkak szirmait merül el saját magában. Oldalra pillantottam, de bátyám farka nem lövellte magából a fehér nedveket, csak a látvány ingerelte. Visszafordultam Kati felé, idomulva az ő tempójához, nagyokat nyelve.
Ez a három ujjas megoldás annyira nem volt eredményes. Kati hamarosan hevesen kapkodva a levegőt, immár két ujját járatta magában, amelyek csillogva jelezték, hogy nővérként igencsak beindult. Bal keze immár egész tenyerével a mellére tapadt, ujjai össze-összeszorultak, szeme kapkodva járt ide-oda kettőnk között, ujjai gyorsabb ütemre váltottak. A felismerés meglepett: azt gondolja, hogy a két szerszám közül mindig valamelyik benne jár, az ujjai helyére képzeli őket! A felismerés nyomán már minden további zavar nélkül engedtem a kísértéskent, és miközben tovább húzkodtam a bőrt fel-le a makkomon, azt gondoltam, hogy Kati ujjai helyén az én falloszom járja násztáncát.
- Ah! - rövid, elfojtott nyögés röppent az ajkairól Katinak. Felnéztem az arcára: ajkai elnyíltak, szemét lehunyta, aztán a gerince ívbe feszült, ujjait tövig lökte magába. Remegve szívta be magába a levegőt, fejét hátrahajtva, bal keze a mellébe markolt. Nyilvánvaló volt, hogy elélvezett. Lassuló mozgással álltam meg, gyönyörködve a látványban, ahogy Kati testét megfeszítette a robbanás, aztán oldalra pillantottam. Zsolti tanácstalanul viszonozta kérdő tekintetem, de vigyorogva.
Kati végül felnyitva a tekintetét nézett ránk kissé csalódottan.
- Ti nem...?
- Biztos a sör - mondta Zsolti.
Kati ajkait beharapva, emelkedő-süllyedő mellekkel pillantott ránk, aztán félénken elmosolyodott.
- Segítek.
Felállt, majd hátat fordítva feltérdelt a kanapéra, alkarjával megtámaszkodva a háttámlán, és bal felé hátrafordulva ránk mosolygott. Kihívóan hátratolta domborodó popsiját, és a látvány nyögésre késztetett mindkettőnket. Kemény, kegyetlenül izgató feneke, combjainak széttárt, formás vonala s a köztük csatakosan csillogó punci látványa elég volt, hogy megemelje a pulzusunkat.
- Gondoltam, hogy tetszeni fog - mosolyodott el elégedetten Kati, bal kezével hátranyúlva a lábai között, ujjait csiklójára futtatva. - Rajta fiúk.
Ujjaink ismét mozgásba lendültek, fel-le húzogatva a bőrt kemény szerszámunkon. Ő is izgatta magát, eleinte csak a mi kedvünkért, de egy tíz perc elég volt ahhoz, hogy lássuk, kezd ismét tűzbe jönni. Hátrafelé fordultában figyelte, ahogy az ő ujjainak ütemét követve húzgáljuk a bőrt makkunkról, keze pedig ismét egyre hátrébb csúszott, és végül két ujját magába engedve sóhajtozott. Odaképzeltem magam a feneke mögé, arról ábrándozva, hogy kezeimmel kemény fenekébe markolok, és tövig hatolok csatakos rejtekébe, de akármilyen vadul képzeltem el az együttlétet, nem és nem sikerült eljutni a csúcsra. Zsolti is erősen lélegzett mellettem, sejtetni engedvén, hogy ő is a határon jár, de ő sem tud átlépni rajta, aztán... Kati megint behunyta a szemét, és szinte nyüszítve engedte lejjebb a csípőjét, mélyen magába tolva az ujjait, ahogy az orgazmus a felhők közé repítette.
Bosszúsan álltunk meg. Kati pihegett. Úgy tűnt, nem akarja kinyitni a szemét, hogy ne lássa a be nem teljesült vágyat, az üres markok látványát. Hosszú másodpercek után sóhajtva szólalt meg.
- Na jó.
Kinyitva a szemeit állt fel, és felénk indult. Ez elég volt arra, hogy úgy érezzem, zúgva lángol fel az ereimben a vér, és torkomban gombóc keletkezik. Az nem lehet, hogy AZT akarja. Kati azonban nem adott apellátát, hozzánk lépett, és elénk térdelt. Ahogy szemmagasságba került számára a két vágyott dorong, felülről láttam, ahogy nyakában fel-le csúszik egy nyelés következtében a hasonlónak vélt gombóc.
- Mit csinálsz? - kérdezte Zsolti.
- Segítek - válaszolta Kati, félretolva a kezét. Bal kezével Zsolti, jobb kezével utánam nyúlt. Én is dermedten figyeltem, ahogy Kati ujjai kemény falloszomhoz nyúlnak, és karcsú ujjaivla körbeölelik azokat. El akartam lökni a kezét, hogy ez már tényleg sok, ezt nem szabad, de nem tudtam. A képzelőerőm uralta a testemet, nem engedvén lépni. Kati pedig lassan, óvatosan pillantott fel, két kezét mozgatva, fel-le húzgálva a bőrt rajtunk. Behunytam a szemem.
Ott volt, a gerincem mentén. Ott zubogott, követelte magát, de nem lépett előre, nem robbant ki belőlem a kéj. Kati ujjai szelíd táncot jártak, nem csak húzgálta a bőrt, de meg-megszorította kemény farkamat, máskor pedig csak cirógatta. Amikor monoton módon húzogatta csak, sejtettem, hogy olyankor Zsolti részesül hasonló kiváltságokban. Lehunyt szemmel élveztem a dolgot, de aztán Zsolti nyögésére kénytelen voltam kinyitni a szememet. Lehet, hogy ő már beteljesült, csak én szenvedek? Lenéztem, kissé oldalra, és a képtelen látványtól elakadt a lélegzetem. Kati közelebb hajolva a bátyámhoz a farka tövét fogta, és elnyílt ajkai közé engedte Zsolti duzzadó makját. Láttam, ahogy Kati nyelve táncot jár az arca rejtekében, aztán nővérem lejjebb engedve buksiját engedte még mélyebben magába Zsolti farkát. Elhűlve bámultam. A művelet alatt Kati csak fogta az én farkam, nem húzogatta a bőrt. Kintebb engedte ajkai közül Zsolti farkát, majd vissza. Mindig csak pár centit nyelt el belőle, Zsolti pedig remegett. Nem tudtam, hogy a kéj vagy a tiltakozás miatt, ami benne égett.
Csak pár másodperc, ennyi adatott meg, aztán Kati cuppanva engedte ki ajkai közül a bátyó dorongját, és tudtam, hogy én következem. Így is történt. Kati felém fordult, és miközben lejjebb csúsztatta az ujjait egészen a fasztőre, ajkai maguk közé fogadtak. Felnyögtam, ahogy a telt, csókolni való száj rásímult makkomra, és a hihetetlen meleg körbeölelt. Kati nyelve követelődzően forgott, végigsímított a fitymafékek recés, érzékeny peremén, majd belesímult a kis nyílásba, és lehunyt szemmel kóstolta ki onnan az előváladékot, hogy aztán lejjebb csússzon, félig magába engedjen. Lehunytam a szemem, élvezve a gerincem mentén zsiborgó szokatlan vágyat.
Bűnbe estünk. És jó volt.

Pár másodperc után Kati elhúzodott. Zsolti volt soron. Aztán megint én. Felváltva szopott minket, fürgén járó nyelvvel, és sokszor éreztem, hogy közeledik az orgazmus, de mindig elhúzódott. Végül Kati is ingerülten csettintett a nyelvével.
- Mi van már veletek?
Láthatóan bosszantotta, hogy nem tud minket a csúcsra juttatni. Tanácstalanul vállat vontam, és mivel megtört a pillanatnyi helyzet, el akartam húzódni. Nem engedett el, figyelmeztetően megszorultak az ujjai. Zsolti állt elő egy javaslattal.
- Talán csak az egyikünkkel csináld.
Aha. Nyilvánvaló. Ha csak az egyikünkkel foglalkozik, akkor talán menni fog a dolog. Kati is rábólintott, elértve a dolgot, majd felállva maga után húzott.
- Gyere, szülinapos!
Új lendület égett a szemében. Nyilván kihívásnak vette most már az egész abszurd helyzetet. A kanapéra ült, és maga mellé térdeltetett, oldalra fordulva, majd felhúzva a combjait ismét széttárta a lábait, Zsolti felé. Nyilván azért, hogy közben ő se lankadjon le. Bal kezével közben ismét marokra fogott, és ajkaihoz irányította kemény dorongomat, majd nem habozva immár egészen félig elnyelte. Szinte dühödt vággyal ostromolta lüktető fejét hímtagomnak, jobb kezével maga közé nyúlva símultak ujjai csiklójára. De nem volt elég... belé vágytam, oda, ahol most ujjai jártak...
A szemem sarkából láttam, hogy Zsolti megmozdul. Én lefelé bámultam, azt néztem, ahogy Kati bájos arca újra és újra rábukik dorongomra, de amikor érzékeltem a bátyám robosztus testét magunk mellett, odapillantottam. Zsolti előre hajolt, félrehúzta Kati kezét, letérdelt a kanapé elé, és ellentmondást nem tűrve hajolt előre. Láthatóan Katinak se volt ellenére, talán várt is valami hasonlót, mert hagyta, hogy a bátyám ölébe temesse arcát. Forró, fojtott nyögés bizsergette végig dorongomat, de nem engedte el, csak szemeit lehunyva élvezte a műveletet, amit Zsolti alkotott odalenn. Szabad kezének ujjai a rövid tincsekbe túrtak, és közben próbált rám is koncentrálni, de már feleakkora intenzitással szopott, mint korábban. Csalódottan nyúltam előre, hajába túrva, jelezve, hogy én is itt vagyok; a mozdulat már természetesnek tűnt. Bal kezem előre vándorolt, és reszkető ujjakkal érintettem meg mostohanővérem duzzadó keblét. Hihetetlenül ruganyos volt, kemény és feszes, és szinte követelte az érintést, a tenyerembe símult. Kati teste remegett, nyelve akadozva érintette újra és újra a makkomat, feje egyre tétovábban billent lefelé, fojtott nyögések szakadtak fel belőle.

Aztán Zsolti kihúzta magát, és közelebb térdelt. Szólni sem bírtam, amikor azt láttam, hogy jobbja a farkára fog, és a széttárt combok felé irányítja. Kati azonnal elengedett.
- Mit csinálsz?
Rémület zihált a hangjában. Keze, amely eddig Zsolti haját gyűrte, most a bátyám izmos hasára futott, tenyérrel. Távol akarta tartani magától. Másik keze közben még mindig kemény dorongomra símult. Zsolti nem válaszolt, csak a szemében égett valami ijesztően kifejező vágy.
- Ne... - kérte Kati, én pedig nem szóltam közbe. Egyrészt én is annyira vágytam rá, mint Zsolti, másrészt Kati könyörgő hangjában ott lobbant valami furcsa tónus. Valami, ami azt ültette el a zsigereimben, hogy tudja, hogy ezt nem lenne szabad, hogy meg kellene állni, de ő is akarja. Zsolti rá bízta a döntést, csak finoman tolta magát közelebb; Kati ha akarta volna, eltolhatja, ellökheti, vagy arrébb húzódhat. De csak könyörgően nézett.
Aztán amikor Zsolti makkja puncijához ért, megadóan lehanyatlott a keze. Felnyögve hajtotta hátra a fejét, ujjai megszorultak a farkamon, én pedig figyeltem, ahogy a bátyám farka óvatosan elmerül Katiban. Tudtam, hogy ma este ő nem lesz a nővérünk, végérvényesen megváltozott valami, és átkonvertálódott a testvéri szeretet. Talán soha nem is létezett. Zsolti ujjai Kati térdhajlatára futottak, és nyögve tövig hatolt a lányba, aki képtelen volt rám koncentrálni.

Zihálva, aprókat sikkantva élvezte, ahogy Zsolti beléhatol, és közben belém kapaszkodott. Zsolti kéjesen, izzó szemmel felnyögött, amikor lüktető dorongja teljesen elmerült a nőben, és lassan hátrahúzta a csípőjét, majd ismét visszatolta. Farka kéjnedvektől csillogóan bukkant elő, egészen makkig kihúzta Katiból, majd visszatolta. A lány nyöszörögve élvezte a dolgot, előrenyúlt, meg akarta érinteni a combjai között mozgót, aztán felsóhajtott.
- Igen...
Szétrepedt a bizonytalanság máza. Égő tekintettel nyitotta ki a szemét, rám pillantott, majd felém fordult, és ajkai közé fogadott ismét.
Zsolti egyre lendületesebb mozdulatokkal dugta, fel-felnyögve a határozottság beteljesülésétől, amellyel mindig elnyerte, amit akart.


//Folyt. köv.//
Hozzászólások
További hozzászólások »
mester01 ·
Szerintem,ahogy már többször is leírtam,örületesen jó a történet.Tetszik a stílus,tetszenek a szereplök,szóval minden.Úgy esett,hogy az utolsóval kezdtem és visszafelé haladva olvastam a sorozatot.Ma este került volna sor az elsõ részre,de nem bírtam estig várni.Félreálltam az út szélén és most itt állok.Szomorùan véve tudomásul,hogy nincs tovább.Vagyunk itt páran,akiknek tetszik a történet.A mi kedvünkért nem folytatnád?A negatív kritikákat meg max építõ jelleggel vedd figyelembe!

A PEREDESZTA ·
:disappointed_relieved: :smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: