Történetek
a a
2012.04.16 | Hellraiser | Erotika | Megtekintések száma: 8526
Bukake kapitány kalandjai (Sz. Krisztinek ajánlva)
A bolt a legszínesebb és furcsább tárgyakat tartalmazta, amit csak nyugati ember látott. Jobbra a polcokon a legkülönbözőbb méretű és színű műfaszók sorakoztak a 10 cm-től a lómértű darabokig.  Voltak még kétvégű dildók leszbikusoknak (és kalandvágyó lányoknak), kettős vibrátorok (a vaginát és az anúszt egyszerre izgatja), illetve a legfurcsább alakú és mintájú vibrálós csiklóizgatók. Volt ott minden amire csak egy lány vágyhat.

A másik oldalon bilincsek síkosítók, óvszerek és más hétköznapibb kellékek sorakoztak a polcokon. Az alsóbb polcokon guminők (gumiszamarak) műpinák és sok más a férfiakat kielégíteni képes termékek voltak. Talán a legpraktikusabb mind közül a 3in1 (segg,pina,mell) gumi játékszer. A kapitány odasétál lassan a pulthoz és kicsap a zsebéből egy papír lapot rajta írással. Az eladó egy pillanatig csak némán meredt a lapra , majd csak annyit szólt:

- A harmadikon balra a szado-mazo ruhák és az elektromos mellbimbócsipeszek közötti ajtó.

A kapitány biccentett és elindult az említett hely felé. A lépcső ott volt a pult mellett így hát elindult felfele az első emeletre.

Felérve azt tapasztalta, hogy a lépcső az emelet túlsó végében van, ahhoz hogy fel tudjon menni végig kell mennie a homályos soron a kivilágított polcok közt. Ezen az emeleten nem segédeszközök voltak, mint a földszinten, hanem pornófilmek, de annyi, amennyit egy élet alatt sem lehet végignézni. A legkülönfélébb tipusú filmek sorakoztak a hosszú folyóson. Az első pár polcon pár régi klasszikus kapott helyet mint pl.:a Deep Throat, vagy a Debbi does dallas. Kicsit lejjebb az amatőr párok home-videoiból készített válogatások voltak. Utána a leghíresebb pornósok csajok filmjei voltak típus és tartalom szerint kategorizálva:

softporn
hard-core porn
anal
gang-bang
rape
japán lányok
szőrös puncik
színesbőrű csajok
nagy mell
kicsi mell
MILF-ek
ikrek
grouppen
nagy korkülönbség
lányok egymással
stb.

Ezt követően jöttek a különböző fétis tartalmú filmek:
láb
fenék

mell
bőr
bunda (a ruha)
nagyon szőrős lányok
stb.

Az emelet vége felé kezdett durvulni a kínálat: szado-mazo filmek a borítójukon különböző (intim és ennél fogva érzékeny) testrészeiknél fogva fellógatott és kényelmetlen testhelyzetben kikötözött, vagy a változatos de nagymennyiségű pierceringgel ellátott nők (és férfiak) képeivel, mindnek fájdalommal vegyes gyönyör ült az arcán.

Az egyik eldugott sötét sarokban voltak a meleg pornó filmek mellettük a shemale (férfiból nővé operált, de rendszerint még fasszal rendelkező személyek vagy tranfesztiták szereplésével készült) filmek, borítójukon a már említett köztes nemű egyének pózóltak. Majd következtek az állatos filmek, amikben többnyire csinos lányok szexetek lovakkal, kutyákkal vagy más négylábú jószággal. A következő állomás ezen a beteges pokoljáráson a kaka-pisi szexfilmek, majd elérünk oda, amit már csak úgy emlegetnek, hogy „Azok a beteg japánok”. Ezekben, a filmekben a legváltozatosabb tárgyakat és állatokat (pl.: polip, angolna) tuszkolták fel a testnyílásaikba helyes, fiatal csillogó szemű japán lányok. És ezek csak az említhető példák voltak, akadtak olyanok is amelyekre a kifejezéseket se lehet tudni.

A kapitány szinte szemrebbenés nélkül haladt el az emberi elme eme beteges és aberrált szüleményei mellett egészen fel útjának következő állomására a második emeletre...

Ott ismét azt tapasztalta, hogy itt is csak az emelet végén van lépcső és ismét végig kell haladnia egy szürke folyóson tele a legkülönfélébb tárgyakkal. Itt a földszinti eszközöknél kevésbé mindennapi, az előbbi emeleten látott filmekben található szexuális segédeszközök sorakoztak. Bár erről az első egy-két polc nem sokat árult el: azokon szexi fehérnemű, bugyik melltartók kaptak helyet. Voltak ott még jelmezek: nővérke, rendőrnő, kurvás apáca a szerepjátékot kedvelő lányok számára. Azért volt egy-két pikánsabb darab is köztük: középen kettévágott tanga, fém láncokból készült melltartó és testháló (a fontosabb részeknél kivágásokkal).

Ezek után jöttek az érdekesebb darabok. Először csak az ostorok tűntek fel különböző színben majd a sokféle fenekelés céljából készített, ütőre emlékeztető tárgy (volt köztük pár tüskés és szegecses is) volt kirakva. Ezt követte az ezer- meg ezer féle kikötözős kellék, volt amelyik teljesen gúzsba kötötte a használóját, volt amelyik csak a lábat, voltak még szájpeckek hogy a használója ne sikíthasson a használat közben és még sok az embert mozgásképtelenné tevő szerzemény.

Az emelet végén kaptak helyet a nagyobb eszközök: nagyobb hálók, spéci (az ülőke részén kilyukasztott, vagy bilincses) székek illetve néhány szexhinta. Ezeknél a kapitány megállt egy pillanatra, végigmérte komor tekinttettel majd felment a lépcsőn, hogy elérje végre útja célállomását, a pokol következő bugyrát, a harmadik emeletet.

A harmadik emelet nem a szende kislányoknak rendezték be. Látszott h ide csak nagy ritkán jönnek, még az eladó se mert ide merészkedni. A világítás még a korábbi emeleteknél is gyérebb volt. Valószínűleg azért is hogy még véletlenül se ismerjék itt fel egymást az emberek. Minden megtalálható volt, ami az ember legvadabb, legperverzebb vágyait is ki tudta elégíteni. Volt itt mindenféle maszk, ami a viselőjét gátolta a légzésben, beszédben vagy olyan, ami kifeszíti a szájat. Ezeket a köznyelv csak szopóálarcként tartotta számon. Mellette komplett domina felszerelések, hüvely- és análtágítók (és kifeszítők), és ezek még a normálisabb fajtái voltak: megtalálható volt még székletgyűjtő tölcsérek, mellbimbó csipeszek (elektromos és ”hagyományos”), latex szado-mazo ruhák és még pár dolog amit csak a legbetegebb , legperverzebb emberek tudták miként és mire használható.

A kapitány megcélozta azt a helyet, amit az eladó mondott neki. Kisvártatva meg is találta a dohos emelet sötét sorai közt amiért jött: egy ajtó rajta a „Belépés csak engedéllyel” felirat. Három határozott kopogás után az ajtó kinyílt és olyan világosság tört ki, ami mindenkit elvakíthatna, aki ott van.

A kapitány ledobta a csuklyás kabátját és belépett a fénybe. Tett pár lépés előre majd letérdelt, ekkora már teljesen meztelen volt. Mire elkezdett visszatérni a látása és tisztulni kezdett a kép, látta, hogy vagy húsz teljesen meztelen férfi (fekete, fehér, japán, arab vegyesen) álló férfiassága mered rá. A látványtól elkezdett forrni a vére. Elkezdte hát felkészíteni magát az elkövetkező eseményekre.

A keze lejjebb és lejjebb csúszott és elkezdte simogatni a csiklóját, amíg a másik kezével a melleit kényeztette.

Így ment ez pár percig majd mikor már odáig jutott hogy csak zihálva tud levegőt venni elkiáltotta magát: „Most!” Ekkor a húsz férfi egyszerre elkezdte saját kezűleg eljuttatni magát a csúcsra ő erre még jobban beindult és egyre gyorsabban és egyre vadabbul kezdete izgatni magát a lábai közt, csiklója csak úgy meredt az izgalomtól akárcsak a mellbimbói. Pár perc múlva egymás után mentek el, mind a kapitány arcát és méretes melleit célozva meg. Ő nagyra tátotta a száját, minél többet nyelhessen el a ragacsos nedűből. Teljesen átadta magát az élménynek. A szíve szaporábban vert az izgalomtól, csiklója érzékeny és nedves lett. Mire végeztek a kapitány arca, szája és melle tele volt a meleg fehér folyadékkal. Miután megmosakodott és kifizették a kapitányt elindult vissza a hajójához és akkor tér vissza ha erre hívja a munka…
Folytatni szeretném a történetet
Hasonló írások
Hozzászólások
Első Előző 12 Következő Utolsó
(11) Marokfegyver
2012-04-16 16:07:39
Így, ebben a formában nem tetszett. Viszont emlékeztet arra a korszakra, amikor ilyen intézmények még csak külföldön voltak elérhetők, s a turistabusz utasai - nyugdíjasok és nem nyugdíjasok egyaránt - megrohamozták. Ott a felsoroltnál jóval több szolgáltatás közül lehetett választani, egyet kivéve - amely egy másik, rokon cég repertoárjába tartozik -, és azt, az ott tapasztalt hangulatot át lehetett volna passzírozni a történeten, s ezzel egész jóvá válna.
Az elemi szabályokat illene tiszteletben tartani, mint felsorolásnál az írásjeleket, a helyesírás már csak ilyen merev dolog.
(10) stevler
2012-04-16 12:44:01
Értem.
Itt az oldalon sok olyan tapasztalt olvasó van, aki már több írónak is segített, főként olyanoknak, akik ötletes és tartalmas novellákat írtak, csak épp akadt egy kis gondjuk a nyelvtannal.
Némi szerencsével Te is találhatsz valakit, aki szívesen átolvassa a munkáidat feltöltés előtt.

További jó munkát!
[hivatkozás: (8) Hellraiser 2012-04-16 11:58:23 ]
(9) cleberson
2012-04-16 12:02:41
Igaz, van személyes helyesírás ellenőrzés, csak hogy az utómunkálatok előtt, így nem teljes.
(8) Hellraiser
2012-04-16 11:58:23
A helyesírásom valóban több mint szörnyű ez tény!Mindig is az volt és az is marad DE ezért is olvastattam el előtte több barátommal sőt megkértem őket hogy amit találnak szóljanak hogy kijavíthassam! Ez amit feltöltöttem kb. 15 átolvasáson és mondat magyarosításon esett át! Sajnos ennél többet nem tudok tenni! A fogalmazási és történetszerkesztési hibákat tudomásul vettem és igyekszem kijavítani a későbbiekben!
[válasz erre: 10 ]
[hivatkozás: (6) stevler 2012-04-16 11:15:12 ]
(7) Sinara
2012-04-16 11:40:39
Bizonyos tekintetben egyet értek stevlerrel.
A helyesírás nálam másodlagos szempont, és alapvetően a zárójeles betoldásokat sem ellenzem, de az utóbbi itt tényleg sok. Többségét jobb lett volna beépíteni a szövegbe.
Nekem sokkal fontosabb az, hogy a történet elnagyolt és kezdetleges.
A bukakával magával nincs bajom. Bár nem az én műfajom, de lehet az is jó. Viszont, mint már elhangzott, a történetnek csak kis részét képzi, és az is nagyon kidolgozatlan.
Mint említettem már, a történetben akár meg is lehetnének a lehetőségek. Formabontó elképzelés, ami akár, újszerűsége miatt, jó is lehet. Viszont ehhez a stílusnak is passzolnia kell, ami itt nem valósul meg.
(6) stevler
2012-04-16 11:15:12
A címből rögtön tudtam, hogy mire számíthatok. Ennek tudatában kezdtem olvasni, tehát mondhatjuk, érdekelt a novellád.
Nem is ezért mondom, hogy nem tetszett, mert a nő arcára élveztek egy páran, mivel erről alig írsz és azt is kissé elnagyoltan. Inkább az zavart, hogy még mindig pocsék a helyesírás és nagyon hanyag a munkád. A „hogy” helyett egy szimpla „h-t írsz, néhol az igekötők az igékhez csak tessék-lássék módon csatlakoznak, a zárójeles közbevetéseid meg bugyután hatnak; néhány mondatod pedig annyira magyartalan, mintha egy fordítóprogram köpte volna ki őket. Annyival sem tisztelsz meg minket, olvasókat, hogy beküldés előtt átolvasd, amit írtál.
A kategória is valóban rossz, de ha a szerkesztők jó helyre sorolták volna az írásodat, akkor pont egy évet kellett volna várnod a megjelenésre.
Áprilisig.
Sajnálom.
[válasz erre: 8 ]
(5) Hellraiser
2012-04-16 10:28:22
Igen a kategoria rossz döntés volt de nem volt a többi se megfelelő ehhez szerintem! Ugy gondoltam h a cím és a bevezető elég ahhoz h sejtesse a tartalmát és csak az olvassa akit érdekel!
[hivatkozás: (4) D.S. 2012-04-16 08:19:24 ]
(4) D.S.
2012-04-16 08:19:24
Más kategóriában érdekes lenne.
[válasz erre: 5 ]
(3) Andreas6
2012-04-16 07:24:20
Nem érte meg a ráfordított időt.
(2) szerenella
2012-04-16 07:20:40
Egyes- és többesszám egyeztetésének hiánya, elütések, veszőhiányok jelzik, hogy kezdő vagy az amatőr szintről. A bemutatott sexplaza félkész, nem fedeztél fel minden lehetőséget, de tetszett, gratula!
Első Előző 12 Következő Utolsó
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak