Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bukake kapitány kalandjai (Sz. Krisztinek ajánlva)

A bolt a legszínesebb és furcsább tárgyakat tartalmazta, amit csak nyugati ember látott. Jobbra a polcokon a legkülönbözőbb méretű és színű műfaszók sorakoztak a 10 cm-től a lómértű darabokig.  Voltak még kétvégű dildók leszbikusoknak (és kalandvágyó lányoknak), kettős vibrátorok (a vaginát és az anúszt egyszerre izgatja), illetve a legfurcsább alakú és mintájú vibrálós csiklóizgatók. Volt ott minden amire csak egy lány vágyhat.
A másik oldalon bilincsek síkosítók, óvszerek és más hétköznapibb kellékek sorakoztak a polcokon. Az alsóbb polcokon guminők (gumiszamarak) műpinák és sok más a férfiakat kielégíteni képes termékek voltak. Talán a legpraktikusabb mind közül a 3in1 (segg,pina,mell) gumi játékszer. A kapitány odasétál lassan a pulthoz és kicsap a zsebéből egy papír lapot rajta írással. Az eladó egy pillanatig csak némán meredt a lapra , majd csak annyit szólt:
- A harmadikon balra a szado-mazo ruhák és az elektromos mellbimbócsipeszek közötti ajtó.
A kapitány biccentett és elindult az említett hely felé. A lépcső ott volt a pult mellett így hát elindult felfele az első emeletre.
Felérve azt tapasztalta, hogy a lépcső az emelet túlsó végében van, ahhoz hogy fel tudjon menni végig kell mennie a homályos soron a kivilágított polcok közt. Ezen az emeleten nem segédeszközök voltak, mint a földszinten, hanem pornófilmek, de annyi, amennyit egy élet alatt sem lehet végignézni. A legkülönfélébb tipusú filmek sorakoztak a hosszú folyóson. Az első pár polcon pár régi klasszikus kapott helyet mint pl.:a Deep Throat, vagy a Debbi does dallas. Kicsit lejjebb az amatőr párok home-videoiból készített válogatások voltak. Utána a leghíresebb pornósok csajok filmjei voltak típus és tartalom szerint kategorizálva:
• softporn
• hard-core porn
• anal
• gang-bang
• rape
• japán lányok
• szőrös puncik
• színesbőrű csajok
• nagy mell
• kicsi mell
• MILF-ek
• ikrek
• grouppen
• nagy korkülönbség
• lányok egymással
• stb.
Ezt követően jöttek a különböző fétis tartalmú filmek:
• láb
• fenék
• mell
• bőr
• bunda (a ruha)
• nagyon szőrős lányok
• stb.
Az emelet vége felé kezdett durvulni a kínálat: szado-mazo filmek a borítójukon különböző (intim és ennél fogva érzékeny) testrészeiknél fogva fellógatott és kényelmetlen testhelyzetben kikötözött, vagy a változatos de nagymennyiségű pierceringgel ellátott nők (és férfiak) képeivel, mindnek fájdalommal vegyes gyönyör ült az arcán.
Az egyik eldugott sötét sarokban voltak a meleg pornó filmek mellettük a shemale (férfiból nővé operált, de rendszerint még fasszal rendelkező személyek vagy tranfesztiták szereplésével készült) filmek, borítójukon a már említett köztes nemű egyének pózóltak. Majd következtek az állatos filmek, amikben többnyire csinos lányok szexetek lovakkal, kutyákkal vagy más négylábú jószággal. A következő állomás ezen a beteges pokoljáráson a kaka-pisi szexfilmek, majd elérünk oda, amit már csak úgy emlegetnek, hogy „Azok a beteg japánok”. Ezekben, a filmekben a legváltozatosabb tárgyakat és állatokat (pl.: polip, angolna) tuszkolták fel a testnyílásaikba helyes, fiatal csillogó szemű japán lányok. És ezek csak az említhető példák voltak, akadtak olyanok is amelyekre a kifejezéseket se lehet tudni.
A kapitány szinte szemrebbenés nélkül haladt el az emberi elme eme beteges és aberrált szüleményei mellett egészen fel útjának következő állomására a második emeletre...
Ott ismét azt tapasztalta, hogy itt is csak az emelet végén van lépcső és ismét végig kell haladnia egy szürke folyóson tele a legkülönfélébb tárgyakkal. Itt a földszinti eszközöknél kevésbé mindennapi, az előbbi emeleten látott filmekben található szexuális segédeszközök sorakoztak. Bár erről az első egy-két polc nem sokat árult el: azokon szexi fehérnemű, bugyik melltartók kaptak helyet. Voltak ott még jelmezek: nővérke, rendőrnő, kurvás apáca a szerepjátékot kedvelő lányok számára. Azért volt egy-két pikánsabb darab is köztük: középen kettévágott tanga, fém láncokból készült melltartó és testháló (a fontosabb részeknél kivágásokkal).
Ezek után jöttek az érdekesebb darabok. Először csak az ostorok tűntek fel különböző színben majd a sokféle fenekelés céljából készített, ütőre emlékeztető tárgy (volt köztük pár tüskés és szegecses is) volt kirakva. Ezt követte az ezer- meg ezer féle kikötözős kellék, volt amelyik teljesen gúzsba kötötte a használóját, volt amelyik csak a lábat, voltak még szájpeckek hogy a használója ne sikíthasson a használat közben és még sok az embert mozgásképtelenné tevő szerzemény.
Az emelet végén kaptak helyet a nagyobb eszközök: nagyobb hálók, spéci (az ülőke részén kilyukasztott, vagy bilincses) székek illetve néhány szexhinta. Ezeknél a kapitány megállt egy pillanatra, végigmérte komor tekinttettel majd felment a lépcsőn, hogy elérje végre útja célállomását, a pokol következő bugyrát, a harmadik emeletet.
A harmadik emelet nem a szende kislányoknak rendezték be. Látszott h ide csak nagy ritkán jönnek, még az eladó se mert ide merészkedni. A világítás még a korábbi emeleteknél is gyérebb volt. Valószínűleg azért is hogy még véletlenül se ismerjék itt fel egymást az emberek. Minden megtalálható volt, ami az ember legvadabb, legperverzebb vágyait is ki tudta elégíteni. Volt itt mindenféle maszk, ami a viselőjét gátolta a légzésben, beszédben vagy olyan, ami kifeszíti a szájat. Ezeket a köznyelv csak szopóálarcként tartotta számon. Mellette komplett domina felszerelések, hüvely- és análtágítók (és kifeszítők), és ezek még a normálisabb fajtái voltak: megtalálható volt még székletgyűjtő tölcsérek, mellbimbó csipeszek (elektromos és ”hagyományos”), latex szado-mazo ruhák és még pár dolog amit csak a legbetegebb , legperverzebb emberek tudták miként és mire használható.
A kapitány megcélozta azt a helyet, amit az eladó mondott neki. Kisvártatva meg is találta a dohos emelet sötét sorai közt amiért jött: egy ajtó rajta a „Belépés csak engedéllyel” felirat. Három határozott kopogás után az ajtó kinyílt és olyan világosság tört ki, ami mindenkit elvakíthatna, aki ott van.
A kapitány ledobta a csuklyás kabátját és belépett a fénybe. Tett pár lépés előre majd letérdelt, ekkora már teljesen meztelen volt. Mire elkezdett visszatérni a látása és tisztulni kezdett a kép, látta, hogy vagy húsz teljesen meztelen férfi (fekete, fehér, japán, arab vegyesen) álló férfiassága mered rá. A látványtól elkezdett forrni a vére. Elkezdte hát felkészíteni magát az elkövetkező eseményekre.
A keze lejjebb és lejjebb csúszott és elkezdte simogatni a csiklóját, amíg a másik kezével a melleit kényeztette.
Így ment ez pár percig majd mikor már odáig jutott hogy csak zihálva tud levegőt venni elkiáltotta magát: „Most!” Ekkor a húsz férfi egyszerre elkezdte saját kezűleg eljuttatni magát a csúcsra ő erre még jobban beindult és egyre gyorsabban és egyre vadabbul kezdete izgatni magát a lábai közt, csiklója csak úgy meredt az izgalomtól akárcsak a mellbimbói. Pár perc múlva egymás után mentek el, mind a kapitány arcát és méretes melleit célozva meg. Ő nagyra tátotta a száját, minél többet nyelhessen el a ragacsos nedűből. Teljesen átadta magát az élménynek. A szíve szaporábban vert az izgalomtól, csiklója érzékeny és nedves lett. Mire végeztek a kapitány arca, szája és melle tele volt a meleg fehér folyadékkal. Miután megmosakodott és kifizették a kapitányt elindult vissza a hajójához és akkor tér vissza ha erre hívja a munka…
Hozzászólások
További hozzászólások »
cleberson ·
Igaz, van személyes helyesírás ellenőrzés, csak hogy az utómunkálatok előtt, így nem teljes.

Marokfegyver ·
Így, ebben a formában nem tetszett. Viszont emlékeztet arra a korszakra, amikor ilyen intézmények még csak külföldön voltak elérhetők, s a turistabusz utasai - nyugdíjasok és nem nyugdíjasok egyaránt - megrohamozták. Ott a felsoroltnál jóval több szolgáltatás közül lehetett választani, egyet kivéve - amely egy másik, rokon cég repertoárjába tartozik -, és azt, az ott tapasztalt hangulatot át lehetett volna passzírozni a történeten, s ezzel egész jóvá válna.
Az elemi szabályokat illene tiszteletben tartani, mint felsorolásnál az írásjeleket, a helyesírás már csak ilyen merev dolog.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: