Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Buffy és a szexdémon (3. rész)

Buffy és a szexdémon
3. rész

-----------------------

Írta: Dbud
Az eredeti történet a www.t-s-s-a.com oldalon található, címe: Buffy Summers And The Sex Demon.
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2008. április

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

Főszereplők:
Buffy Summers, a Vámpírvadász - Sarah Michelle Gellar
Dawn Summers, Buffy testvére - Michelle Trachtenberg
Faith, a másik Vámpírvadász - Eliza Dushku

-----------------------


Buffy mosolyogva hallgatta tűsarkúja kopogását, ahogy végigsétált a régi iskolája folyosóján. Nagyon élvezte, ahogy a fiúk megbámulták. Elment egy csapat futballista mellett, akik a szekrényük mellett ácsorogtak, és fütyülve, csettintgetve élvezték a látványt.

Buffy megállt tőlük pár méterre, és úgy tett, mintha véletlenül leejtené a retiküljét. Az ajkához emelte az ujjait, és ártatlan hangon szólalt meg:
- Hopsz!

Behajolt, összezárta a lábát, és szedegetni kezdte a táskájából kihullott holmikat. A srácok mind elfordított fejjel bámulták a szőkeség fenekét, főleg, hogy Buffyn még mindig nem volt bugyi. A lány még hagyta úgy fél percig, hogy nézegessék, aztán hátranézett:
- Most lebuktatok! - mosolygott, és beletúrt a hajába.

Az egyik fiú annyira elbambult, hogy a feje a szekrényének koppant. Buffy elégedetten sétált el.

Elég nehezen szabadult el a Varázsdobozból és a férfiaktól. Nem is számolta, hány pasast szopott le, de biztos, hogy nagyon sokat. Reggel, indulás előtt nem reggelizett, és annyit dolgozott a boltban, hogy ebédelni sem volt ideje. De így sem volt éhes, úgy tele volt a gyomra a sok spermával. Gyakorlatilag át kellett verekedje magát a boltban lévő férfiakon, hogy elszabaduljon. Nem törődött Anya tiltakozásával, és azt is látta, hogy az anyja elég jól kézben tartja a dolgokat. Valósággal ritkította a tömeget. Buffy el kellett menjen Dawnért, és azt is tudta, hogy Joyce nagylány már, tud vigyázni magára.

Miután Buffy otthagyta a suli folyosóján bambuló focistákat, különös látvány fogadta. Egy diák állt a szekrényeknél, és a hűvös fémhez szorított egy húsz-, talán harmincéves tanárnőt. A nő bugyija a földön hevert, inge nyitva, nagy mellei szabadon. A lábait a srác derekára fonta, aki határozott mozdulatokkal kúrta, ahogy azt csak a tinédzserek bírják. A nő a mellei közé húzta a fiú fejét, és a hajába túrt. A két test egyszerre mozgott, a tanár átölelte a fiút, és hangosan nyögdécselt. A diák olyan mélyen tolta belé a farkát, ahogy csak bírta.
Buffy meglepetten bámulta a jelenetet. De pár méterrel arrébb két másik diák kefélt nagyon hevesen. A lány a ruhája alapján nyilvánvalóan vezérszurkoló lehetett. Mögötte állt a srác, hátulról ölelte át, s a lány pólója alatt simogatta a lány melleit. A srác nadrágja le volt tolva a bokájára, a farkát eltakarta a rövidke vezérszurkoló-szoknya. A srác vastag szemüveget viselt, egy igazi kis okostojás volt. Semmi esetre sem olyan típus, akivel egy vezérszurkoló bármikor is kefélne.

Pár pillanat elteltével Buffy kukkolónak érezte magát, úgyhogy továbbment, de újabb tanulókba botlott a folyosó végén. Ezek viszont csak lányok voltak. Az egyikük teljesen feketébe volt öltözve, még a körme és a szemfestéke is fekete volt. Sápadt arca viszont ettől jócskán elütött. Egy igazi metálos kiscsaj volt. A pólója fel volt húzva, a lány a mellbimbókarikájával játszott, a lába pedig szét volt tárva, háttal a szerkényeknek dőlt. Két másik lány állt mellette, nézték, hogy mi történik, és a puncijukat simogatták. Előttük pedig egy negyedik, magas, szoborszerű lány térdelt. Buffy felismerte, a csaj akkor került be az iskolába, amikor ő érettségizett. Cordelia egyik barátnője volt, és már fiatalon is igazi kis ribancnak számított. Gazdag családból származott, és mindenkit lenézett. A neve talán Monica volt.

Buffy megállt, és gúnyos mosollyal nézte Monica munkáját. A lány kezei hátra voltak kötve, az arca a fekete ruhás csaj lába között, úgy nyalt. Pár pillanat múlva megpróbált elhúzódni, de az egyik lány visszatolta a helyére.
- Nyaljad csak, te ribanc! Folytasd!
A fekete ruhás csaj nyögdécselve simogatta a melleit, elélvezett. Buffy továbbment, de egyáltalán nem sajnálta Monicát. Biztos volt benne, hogy a magas, szőke csaj pont azt kapja, amit megérdemel. Buffy a folyosó sarkánál még látta, hogy egy másik lány lép Monica elé, és a szájához tolja a punciját.

Buffy ezen nevetgélve ért az igazgató irodájához. Bement a várószobába. Az igazgató titkárnője fogadta.

- A testvéremért jöttem. A neve Dawn Summers. Büntetésben volt. Itt van?
- Megkérdezem - nyomott le a nő egy gombot a telefonon. - Mr. Snider, Buffy Summers érkezett meg a testvéréért. Mit mondjak neki?

Buffy jól hallotta a telefonon, hogy mi folyik az igazgató irodájában.
- Ez az, szopjál csak, te kis ribanc - hallatszott Snider hangja. - Ezt érdemled. Igen! Pont olyan vagy, mint az a kurva nővéred. Azt hiszed, rád nem vonatkoznak a szabályok. Azt hiszed, jobb vagy mint én. Szopjad csak! Keményebben, te kis...
- BUFFY! - kiáltotta bentről a lány.
A titkárnő és Buffy egymásra néztek, és a nő gyorsan elengedte a telefon gombját.
- Ööö... Mr. Snider jelenleg elfoglalt. Pár perc múl...

Buffy átugrotta az asztalt, és az igazgató ajtajánál termett.
- Ne! Oda nem mehe...
Buffy ellökte az asszonyt, és berúgta az ajtót. Dawn ott térdelt Snider igazgató előtt, feje hevesen bólogatott a férfi farkán, de aztán felnézett:
- Buffy! Segíts!

Snider felugrott.
- Te kis ribanc! - kiáltotta. - Ide nem lehet csak úgy betörni! Itt én vagyok az igazgató, enyém a hatalo...

Snider hangja elakadt, mert Buffy a lába közé rúgott. Ha teljes erejéből rúgta volna meg, a férfi golyói Föld körüli pályára álltak volna, de a Vadász ezúttal visszafogta magát. Azért így is fájt, Snider térdrerogyott, arca elvörösödött, és a golyóit markolta.
- Gyere Dawn, elmegyünk - jelentette ki Buffy. Dawn felállt, megigazította a ruháját, és követte testvérét. Az irodában Snider görcsösen kapaszkodott az asztal sarkába, megpróbált takpra állni, de a fájdalom újra meg újra görcsbe rántotta a testét.
- Te rohadt kis ribanc! Hogy merészelted? Summers! Azt hiszed, a törvény fölött állsz? Hát nem! Ezt az iskolát én vezetem! A testvéred fel van függesztve, és ha rajtam múlik, sosem fog... Jaaaaj...
Dawn visszatért, és ő is rúgott egy jókorát az igazgató ágyékába. Snider lerogyott a szőnyegre, ide-oda hempergett, és jajgatott. A két lány pedig kiment az iskolából. Beültek a kocsiba, és elhajtottak.


Otthon


Buffy megpróbálta szóra bírni a testvérét az iskolában töltött hosszú napról, de Dawn nagyon szomorúnak tűnt. A végén Buffy már a Varázsdobozos kalandjáról mesélt, de Dawn tekintete elhallgattatta. Érezte, hogy a húga őt hibáztatja mindenért, ami ma vele történt.

Ahogy hazaértek, Dawn kipattant a kocsiból, becsapta az ajtót, és berohant a házba. Buffy is bement, de úgy döntött, hogy egy ideig magára hagyja a testvérét, hátha megjavul a kedve.

Két órával később csinált neki pár szendvicset, és rárakta őket egy tálcára. Felvitte az emeletre, és finoman kopogott Dawn ajtaján.
- Hé, Dawnie. Csináltam neked egy kis ennivalót. Éhes vagy?
- Menj el! - kiáltotta a testvére a túloldalról.
Buffy csalódottan sóhajtott.
- Hát jó. Most próbáltam utoljára valami kedveset csinálni!
- Azt mondtam, menj el!
- Figyelj, Anya még nincs itthon, és el kell mennem őrjáratozni. Megleszel egyedül egy darabig?
- Menj a francba!
Buffy a padlóra tette a tálcát, és lement a lépcsőn.
- Így próbáljon az ember kedveskedni - mormolta. - Mit kapok cserébe? Menjek a francba, hát szép kis válasz!

Buffy levette a csizmát és a ruhát, amit eddig viselt. Egy farmert vett fel, egy pólót és egy bakancsot, ami sokkal jobban illett az éjszakai vadászathoz.


Őrjáraton


Buffy egy óra múlva már a temetőben járt. Egy vámpírt sem látott, de ez még nem jelentette azt, hogy semmi gyanús ne lett volna. Egy csomó szexelő párocskát volt mindenütt, kocsikban, padon, még az utcán is.

Buffy azt remélte, hogy a temetőben talál majd pár vámpírt, mert szerette volna kiengedni a fáradt gőzt. Egyszercsak megszólalt mögötte valaki:

- Hé, B, mi újság?
Faith volt az, a másik Vámpírvadász. Ő és Buffy nem igazán jöttek ki egymással, de azért valamennyire tisztelték egymás munkáját. Ami azt illeti, mindkettőjük élete sokkal könnyebb volt így, hogy két Vadász vigyázott a rendre.

Faith olyan ruhát viselt, mintha szórakozni indult volna. Szűk fekete farmer, magasszárú motoroscsizma, fekete, gombos selyemblúz, amiből kilátszott vörös melltartója. A lány haja ki volt engedve, a száján pedig vörös rúzs ragyogott, pont olyan színű, mint a melltartója.
- Szia, Faith, nem gondoltam, hogy ma találkozunk. Azt hittem, épp halálra iszod valahol magad.
- Úgy is volt, de aztán gondoltam, nem árt egy kis edzés. Mintha pezsegne az egész testem.
- Igen, tudom, mire gondolsz.
És Buffy tényleg tudta, mire gondol a lány. Ő is ilyen furcsán, izgatottan és kívánósan érezte magát pár napja.

A két Vadász beljebb ment a temetőbe. Természetfölötti tevékenységek nyomait keresték. Úgy tizenöt perc múlva Buffy éppen egy mauzóleumot ellenőrzött, amikor Faith felkiáltott:
- Ott megy egy!

Buffy megpördült, és egy fiatal vámpírt pillantott meg, aki a sírok harcolt Faith-tel.
- A francba - mondta Buffy, és odaszaladt hozzájuk. Amikor odaért, Faith éppen lendületes pofonokat adott a vámpírnak.
- Ez kell neked, mi?
PUFF!
- Na mi van?
PUFF!
- Kell még egy?
PUFF!

Faith újra meg újra a vámpír arcába sújtott. Teljes erővel verte áldozatát, aki már alig állt a lábán. Általában Buffy már rég leállította volna ezt az egészet, de most úgy érezte, tetszik neki Faith fürge, lendületes mozgása.
- Jól van, Faith, intézd el mostmár - mondta végül -, és menjünk.

Faith Buffyra nézett, és kisimította arcából a hajtincseit. Erősen lihegett, az arca is kivörösödött.
- Igen, azt hiszem, ennyi elég.
Előkapott egy cöveket az övéből. Végigmérte a vámpírt, és elmosolyodott.
- Nocsak, mi ez itt?
A vámpír ágyéka nagyon kidudorodott.
- Te is egy olyan... - Fiath Buffyhoz fordult, mintha nem jutna eszébe a megfelelő szó. - Hogy is hívják? Tudod, azokat a pasikat, akik szeretik, ha verik őket?
- Politikusok?
- Nem, hanem akik a fájdalmat szeretik.
- Mazochisták - bólintott Buffy.
- Igen, te is olyan mazochista vámpír vagy? Mi? Szereted, ha vernek?
- Szúrd már le végre, Faith.
- Na nem, látni akarom. Rajta haver, kapd elő. Ha elég nagy, talán elengedlek.
- Hogy mi? - kérdezte a vámpír meglepetten.
- Mutasd a farkadat! - parancsolta Faith. - Vagy szeretnéd, ha tovább vernénk? Azt biztos élveznéd...
- Faith...
- Látni akarom! Mutasd! - emelte fel Faith a cöveket, mire a vámpír gyorsan kicipzározta a nadrágját. A farka rögtön előreugrott. Minkét Vadász lenyűgözve figyelte a szerszámot, ami jó nagy volt, úgy húsz centi hosszú, jó vastag, eres és izmos.
- Na rajta, vetkőzz le teljesen!

A vámpír levette a ruháját, és ott állt előttük teljesen meztelenül. Fiatalnak tűnt, olyan húszévesformának. Olyan volt, mint egy átlagos főiskolás srác. Nagyon jó formában volt, kidolgozott izmokkal, feszes hassal, széles vállal, és feszes fenékkel. A jó nagy farka csak még vonzóbbá varázsolta. Még Buffy is csodálkozva mérte végig, s a vámpír torz arca sem riasztotta.
Faith megragadta áldozatát, és az egyik sírkőre lökte.
- Hé, mit csinálsz? - kérdezte a vámpír. Faith kihúzta a srác nadrágjából a szíjat, és hátrakötötte vele a vámpír kezét.
- Na mit szólsz, B? Van kedved szórakozni egy kicsit? - vigyorgott Faith, és a srác merev farkára nézett. Buffy csak most jött rá, hogy Faith mire készül, de mire megszólalhatott volna, Faith már letérdelt, és a szájába vette a vámpír farkát. A srác meglepetten nézte. Faith szopni kezdte, felváltva szívta a szájába, nyaldosta, verte a kezével és az arcához csapdosta. Közben megszabadult a ruháitól is. Nem bajlódott a gombokkal, gyorsan letépte magáról a blúzt és a melltartót. A mellbimbói már keményen ágaskodtak.

- Óóó... - nyöszörögte a vámpír. Buffy meredten figyelte, hogy mit művel Faith. Nem tudta, mit tegyen.
- Faith! Hagyd abba! - kiáltott fel.
Faith felállt és megtörölte az arcát.
- Mi? Miért? Mi a gond, B?
- Nem lenne szabad ezt csinálnunk. Szúrd már le végre.
- Nem akarom. Ha annyira szeretnéd porrá változtatni, hát csak rajta - lökte Faith Buffy kezébe a cöveket. Buffy elkapta, és kihúzta magát.
- Jól van, megteszem.
Megragadta a vámpír torkát, és szúrásra emelte a cöveket. A vámpír eltorzult arccal várta a véget. De mielőtt Buffy lesújtott volna, a vámpír arca kisimult, visszaváltozott a régi fiatal sráccá. Buffy habozott.
- A francba! - kiáltott fel végül, és megcsókolta a srácot. Még a szájába is tolta a nyelvét.
- Így kell ezt csinálni, B! - kiáltotta Faith, és levette a bugyiját is.


Ezalatt a Summers-házban


Dawn kijött a zuhany alól, egy törölközőt csavart a teste köré, és kiment a folyosóra. A hűvös levegőtől megborzongott egy kicsit. A szobájába akart menni, de valami puffanást hallott.
- Buffy? Te vagy az?
Erre senki nem válaszolt, a lány óvatosan ment az anyja hálószobája felé. Hirtelen újabb zörejt hallott.
- Ki az?
Még mindig semmi.
A lány lassan kinyitotta a hálószoba ajtaját. A szoba sötét volt, de Dawn észrevett valami nagy, mozgó lényt odabent.
Dawn felsikoltot, és felgyújtotta a villanyt.

- Kyle?

A fiatal újságosfiú éppen kifelé készült az ablakon. Csak egy nadrág volt rajta, póló és cipő nem.
- Bocsi. Csak ki akartam menni. Asszem, elaludtam, amíg az anyádra vártam. Nem akartalak megijeszteni.
- Semmi baj - nevetett fel Dawn megkönnyebbülten. - Nem is kell kimásznod az ablakon, kimehetsz az ajtón is.
Kyle félénken nézett rá.
- Hát jó, kösz - mondta, és visszamászott a szobába. Leült az ágyra, és miközben felvette a cipőjét, Dawn alaposan végigmérte izmos testét és kockás hasát.

- De itt is maradhatnál velem, ha van kedved...
Kyle felnézett, és elmosolyodott. Dawn leengedte a törölközőt a szőnyegre, és becsukta maga mögött a hálószoba ajtaját.


A temetőben


Buffy keményen, dühösen csókolta a vámpírt. A két kezébe fogta áldozata fejét, és a szemébe nézett.
- Hogy hívnak? Mi volt a neved, mielőtt vámpír lettél?
- Ööö, Mark.
- Szia, Mark - mosolygott Buffy -, én Buffy vagyok.
S aztán újra megcsókolta, nyelvük egymás száját fedezte fel. Buffy a csókolózás közben tépdesni kezdte a ruháit, levette a pólóját és letolta a nadrágját és bugyiját. Közben az egyik kezével szorosan markolta Mark nyakát. Idegesen hátralökte a srácot a sírkőre, és ráugrott.
Megnyalta a tenyerét, aztán rákente a nyálat a vámpír dárdájára. Buffynak nagyon szűk volt a puncija, mindig jól be kellett nedvesítse a srácok farkát. Mark döbbenten figyelte, ahogy a Vadász a farkára ereszkedik.
- Basszus! - nyögött fel egyszerre Buffy és a vámpír. A lány egyre lejjebb ereszkedett a kőkemény faszon, és az ajkába harapva élvezte, ahogy Mark makkja egyre mélyebbre hatol belé.
- Ahhhhh! Ez nagyon nagy!

Buffy a sírkövön térdelt, és a vámpír nyakába kapaszkodva mozgatta a csípőjét. Nagyon élvezte magában a faszt, szenvedélyesen lovagolt rajta. Buffy lehunyta a szemét, még mindig az ajkába harapott, és érezte, ahogy lassan elönti az orgazmus. De ekkor valaki hátrarántotta a fejét a hajánál fogva. Aztán ugyanaz a kéz felkapta, és hátradobta.

Faith volt az, ő foglalta el a helyét. Hátat fordított a vámpírnak, úgy ereszkedett rá, és engedte magába a farkát. Lassan ráereszkedett.
- Ez mi volt, Faith?
- Bocsi, B, de lefoglaltad a faszt.

Faith teljesen magába fogadta a dákót.
- Ó igen! - nyögött fel. Hátranyúlt, és felhúzta magához Markot. Érezték egymás forró leheletét. A lány keményen mozgott, nagyon élvezte a belsejében lüktető faszt.

Faith szabad keze a mellén mozgott, kéjesen simogatta magát. Már érezte, hogy elönti az orgazmus...

Puff!

Faith egy hatalmas pofont érzett az arcán. Hátrabukott, leesett a rövidke sírkőről, és a fenekén landolt a temető hideg, göröngyös földjén. Felnézett, és Buffyt látta maga előtt, aki megragadta Mark karját.
- Én jövök!

Faith felállt, és letörölt egy vércseppet az ajkáról.
- Még nem végeztem, B. Tűnj el innen. Ő az enyém.
- Nem hiszem, Faith. Talán majd utánam megkaphatod.
- Igazán? Majd meglátjuk! - mondta Faith, és megütötte Buffyt. Buffy hátraesett, de gyorsan talpraállt, és Faith-be rúgott. Faith ügyesen védekezett, és bevitt Buffynak egy jobbost.
- A francba! Nézd! - kiáltott fel Buffy. Faith lefogta Buffyt, és odanézett, ahová a szőke Vadász mutatott. A srác, akiért verekedtek, kereket akart oldani.
Mindkét lány a vámpír után vetette magát. Vadul rohantak utána, átugrálták az előttük álló sírköveket. Mindkét Vadász meztelen volt, de megfeledkeztek róla, csak az áldozatukra koncentráltak. Mark gyorsan haladt, pedig még hátra volt kötve a karja. A pénisze fel-le mozgott futás közben, mintha az utat mutatná. A lányok gyorsan utolérték, Buffy érte el elsőként, és hátulról ráugrott. A srác hanyattesett, a farka az éjszakai égre meredt.

Buffy és Faith a vámpír két oldalán álltak.
- Na, folytassuk? - kérdezte Faith.
- Szerintem ezt másképp is megoldhatjuk.
Faith tudta, hogy Buffy mire gondol, és bólintott.
- Kő, papír, olló - sorolták hangosan, és előretartották jobb öklüket. A harmadik mozdulatra Buffy kiegyenesítette a tenyerét, Faith pedig ökölben tartotta.
- A papír becsomagolja a követ! - jelentette ki Buffy.
- A francba! - csóválta a fejét Faith, de azért elfogadta a vereséget.
- Ezek őrültek - nyögte a vámpír. Buffy Mark fölé lépett, és ráereszkedett a farkára. Aztán megtámaszkodott a srác mellkasán, és elkezdett fel-le mozogni a rúdján.
- Ez nagyon jó - nyögdécselte, és hátraengedte a fejét.

Faith hátralépett. Nem tetszett neki ez a fejlemény, de tudta, hogy veszített, és már nincs értelme a további harcnak. Benyúlt a lába közé, és ujjazni kezdte magát. Nagyon beindult tőle, hogy Buffy a vámpírral kefél. Sőt, le sem bírta venni a szemét Buffy szűk kis seggéről, ami egyre gyorsabban mozgott.
- Jaaaj... Ez az, igen! - kiáltozta Buffy, és ezúttal tényleg elélvezett. Az egész teste remegett, a bőre mintha lángolt volna. - Ahh! Jaj... Nagyon jó...

Pár perc múlva Buffy rárogyott a srácra, és lassan lemászott róla. Faith is majdnem elélvezett már, teljesen be volt indulva, letolta kolléganőjét a vámpírról.
- Mozogj, B! Gyerünk már!

Faith átvette Buffy helyét, és Markra mászott. A punciját rácsúsztatta a faszra, és a lehető legmélyebbre eresztette.
- Remélem, nem fogsz most elélvezni! Nagyon rosszul viselem a csalódást!
A fiú hitt neki. Mark csak egy játékszer volt a két Vadász kezében. A keze még mindig hátra volt kötve, nem sokat tudott akciózni. A lányok elvették, ami kellett nekik. Igaz, a két Vadász ellen szabadon sem lett volna esélye.

Faith-re is rátört az orgazmus.
- Ah ah, igeeen... - kiáltotta, és a mellébe karmolt. Szerette, ha a szex egy kis fájdalommal vegyül. Ez meg is tette hatását, egy sikollyal hatalmasat élvezett. A szoros puncitól Mark is élvezni kezdett, a szeme nagyra nyílt, de hirtelen minden elsötétült előtte. Még meglepetten látta a melléből kiálló fadarabot, aztán porrá hamvadt.
Faith felvette a cöveket, és lefújta róla a hamut.
- Legalább hagyhattad volna, hogy elélvezzen, Faith.
- Mi? Azt hittem, eddig is le akartad döfni.
- Ez azért elég kegyetlen volt tőled.

Faith hidegen elmosolyodott. A két lány elindult, de Faith őrülten dörzsölni kezdte a punciját.
- Mi van veled, Faith, ennyire beindultál?
- Nem erről van szó. Telement a pinám hamuval. Kegyetlenül viszket!

Buffy majdnem hanyattesett a nevetéstől, Faith pedig dühösen piszkálgatta magából a vámpír hamvait.


Pár perccel később...


Faith és Buffy visszament a ruháikhoz. Miután felöltöztek, Buffy Faith-hez fordult.
- Neked nem volt furcsa ez az egész?
- Mi? Hogy hamuvá változott? Nem, folyton így van végük.

Buffy kimerülten nézett a barna hajú lány szemébe.
- Úgy értem, hogy szexeltünk vele. Itt, a temetőben. Szerinted ez nem furcsa?

Faith vállat volt, és megigazította az övét.
- Hát először minden furcsának tűnhet. Például amikor először kaptam faszt a seggembe, nagyon is furcsának tűnt. Sőt, kegyetlenül fájt. El is vertem utána azt a srácot. Hogy is hívták? Tommy? Nem. Bobby? Nem. Danny! - jelentette ki Faith. - Danny volt! Azt hittem, meg akar ölni, úgyhogy jól elbántam vele.
- Nem erre gondoltam, Faith - próbálkozott Buffy. - Befejezted a régi kalandjaidat? Komolyan beszélek. Épp most szexeltünk egy vámpírral, mielőtt ledöftük volna.
- És akkor mi van? Kirúgtunk egy kicsit a hámból. Miért ne tettünk volna? A srácok is folyton ezt csinálják. És attól még nem engedtük el; leszúrtuk. Úgyhogy semmi gond. Én mindig ezt mondom. Ráadásul elég jó farka volt.

Buffy maga elé képzelte a vámpír farkát, és bólintott. Megrázta a fejét, hogy ne terelje el a farok képe a gondolatait.
- Mindegy, hogy jó farka volt-e. Nem kéne szexelnünk a vámpírokkal, mielőtt megöljük őket! Elvégre Vadászok vagyunk!

Faith megadóan tartotta fel a kezét, látta, hogy Buffy elszomorodik.
- Jól van, nem szexelünk többé halhatatlanokkal. De köztünk maradjon, kettőnk közül te szereted jobban az ilyesmit.
- Hogy... mit... mondtál? - nézett Buffy hidegen Faith-re.
Faith lassan fordult oda, nem akart újabb balhét.
- Csak azt mondom, a Vadászok közül nem nekem volt két vámpír barátom is.
Buffy Faith-re mutatott.
- Vigyázz, Faith. Ne húzd ki a gyufát. És amúgy sem látod a lényeget, ahogy sose szoktad. Figyelj, ma rajtakaptam az anyámat az újságosfiúval...
- Szóval Joyce beindult egy kicsit. Jó neki. Egy kissé mindig merevnek tűnt - rángatta fel Faith a csizmáját. De Buffy zavartalanul folytatta. - Aztán rajtakaptam Dawnt, hogy egy dildót vitt az iskolába.

Faith-ből kitört a nevetés.
- Egy dildót? Tényleg? Hát legalább tudjuk, hogy a faszt szereti. Már azt hittem, az a leszbi Willow átállította a másik oldalra.
Buffy csak sóhajtott egyet. Faith néha olyan nyers tudott lenni. Kábé olyan volt vele beszélgetni, mint amikor az ember mutat valamit a kutyájának a padlón, és az a tárgy helyett az ember ujjára bámul.
- Figyelj! Ma reggel leszoptam a testvéremmel egy srácot, és a nap nagy részében idegen férfiakat szoptam.
- Szóval kitört a benned rejtőző kurva?
Buffy be akart húzni a lánynak, de visszafogta magát.
- Az a lényeg, hogy nem szokatlan ez tőlem? Tőlünk? Mintha nem lennénk önmagunk. Mintha valami varázslat alatt lennénk.
- Az is lehet, hogy csak megszabadultál a gátlásaidtól. Lehet, hogy ezek a dolgok eddig is benned voltak. Ha egy kicsit nyitottabb lennél, most nem lepődnél meg annyira.

Ebben végülis volt valami, de Buffy most nem akart vele foglalkozni. Vett egy nagy levegőt, és határozottan mondta:
- Válaszolnál egy kérdésemre?
- Na?
- Az elmúlt két napban hány férfivel szexeltél?
- Tényleg tudni akarod?
Buffy bólintott.
- Ugye nem fogsz prédikációt tartani?
- Nem, csak mondd meg.

Faith felnézett a csillagos égre, mintha koncentrálna.
- Hát tegnap dugtam azzal a sráccal, aki fölöttem lakik. Általában minden reggel benéz hozzám, miután a felesége elment dolgozni. Semmi komoly, csak szeretem egy kis hancúrral kezdeni a napot. Aztán délután elmentem vásárolni, találkoztam egy nagyon aranyos eladóval, és kúrtunk egyet az öltözőben. Ő adta ezt a király csizmát... - mutatta a térdig érő fekete bőrcsizmáját.
- Jó, mi?
- Nagyon jó - feleltek Buffy szárazon.
- Aztán később elnéztem egy klubba, összejöttem két főiskolás sráccal, és a kocsijuk hátsó ülésében csináltuk. Nagyon jól nyomták - vett ki egy cetlit a zsebéből. - Fel is fogom hívni őket.
- Faith!
- Ja igen, aztán úgy hajnali három körül még mindig nem tudtam elaludni, úgyhogy felhívtam Xandert.
- Xandert?
- Igen, miért? Féltékeny vagy?
- Micsoda? Nem, ő olyan, mintha a bátyám lenne. Én csak...
- Higgy nekem, B, maradjon csak a bátyád. Érted, mire gondolok. Jobban készen volt tőle, mint én. De miért szakítasz folyton félbe?

Buffy csak intett, hogy Faith folytassa.
- Szóval ma reggel megint dugtam egyet a szomszéddal, de őt már számoltam. És mielőtt veled találkoztam volna, rendeltem egy pizzát. Öt dolcsival kevesebb pénzem volt, úgyhogy inkább leszoptam a kifutófiút.

Faith számolni kezdett az ujjain. Aztán felállt, és Buffyra nézett.
- A vámpírt is beleszámítjuk?
- Igen!
- Jól van, ne idegeskedj. Csak kérdeztem. Akkor hat és fél - mosolygott Faith büszkén, és Buffy nem tudta, hogy a sok kefélés miatt elégedett-e, vagy azért, hogy életében először volt képes ötnél tovább számolni.
- Hat és fél? Hogy lehet félig dugni?
- A kiszállító srácot csak leszoptam - magyarázta Faith. - Nem dugtam vele, úgyhogy az csak félnek számít.
- Na jó. Nem gondolod, hogy egy kicsit fura dolog két nap alatt hat és fél emberrel szexelni?
- Jó hát most nem volt forgalom. Nem szophatok le vadidegeneket, mint egyesek...
Buffy a fejét csóválta, és elindult.
- Mi van, B., végeztünk?
- Igen, fejezd csak be nélkülem az őrjáratot. Én megyek, megnézem, hogy van Dawn.


Folytatjuk
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: