Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bővérszálló 1.

I. Buliszex

Casidy vörös arccal lép be kollégiumi lakásába, ahol rajta kívül még ketten laknak. Bemegy a szobájába, idegesen dobálja le magáról ruháit, majd belebújik puha köntösébe, és beveti magát a fürdőszobába.

Bezárja az ajtót, megnyitja a melegvizet, és beáll a zuhany alá. Amíg lassan végigkeni magát tusfürdőjével, visszagondol az estére.

"Minden egész jó volt addig, amíg Janice nem érezte annyira elemében magát." Janice Casidy csoporttársa volt, mikorbiológiára jártak együtt. Hihetetlenül vonzó, vörös hajú és zöld szemű lány, aki mindig és minden körülmények között feltalálja magát. "Most kissé túllőtt a célon..." Szőtte tovább gondolatait Cas a zuhany alatt. "Hogy is kezdődött?... Állati meleg volt, ez tény és való, és elég sokat ittunk, azaz ittak."

Visszagondolt az este elejére, amikor egymás ruhái között válogatva készültek a nagy koliavató bulira. Az egyetem csak nemrég adta át az új kollégium elkészült szárnyát, ahová Casidy háromszáz társával költözhetett be az elmúlt hónapban. A modern épületben minden szárnyhoz járt egy külön alagsori rész, ami elég jó hangszigeteléssel, dühöngővel és büfé helyiséggel volt felszerelve. A büfé természetesen az esti órákban elsősorban alkoholtartalmú italok eladásból élt, jelen esetükben a havi forgalmat lebonyolították a pultosok. Cas szobatársa két végzős szociológus volt, akik már régen készültek a nagy napra. A kb. két hete tartó folyamatos csicsergés a nagy estéről, és a ruhák, sminkek vásárlási láza átragasztotta Casidyre is a buliváró hangulatot.

Örömmel vette fel 8 után szűk kis farmerját és melltartónyi topját, amelyre egy áttetsző, ezüstösen csillámló szálakkal átszőtt harangujjú felsőt vett fel. A tökéletes hatás kedvéért felvette még térdcsizmáját, amellyel legalább tíz centivel magasabbnak tűnt. Kevés sminket tett az arcára, majd időben elkészülve levonult lakótársaival a buli színhelyére. Ott már gyülekeztek a többiek is. A lányok zöme ismeretlen volt ugyan Cas számára, így a csoporttársaihoz csapódott, akik közül tízen laktak ugyanebben a koliban. Már belépéskor észrevette Jeffet is. Ő volt Cas titkos vágya, a pasi, aki képviselt egy személyben mindent, amire Cas vágyott. Magas, barna, zöld szemű fiú, aki Cas évfolyamtársa volt. Egy szinten laktak a koliban, gyakran találkoztak az egyetemről hazafelé menet. Habár főszereplőnk csinos és széplány volt, önbizalma igen kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a facér, de nagyon keresett Jeff meghódítására.

"Most remek alkalmam lett volna igazán közel kerülni hozzá." Elmélkedett tovább a lány. Hajára csavart törülközővel és köpenyébe bújva visszament szobájába, magára zárta az ajtót, bekapcsolta gépét, és keresgélni kezdett interneten. "Eddig csak pornóoldalon láttam ilyet, ami nálunk kialakult az este. Janice a ’You can leave your hat on’-t majdnem szószerint vette, és ledobta magáról felsőjét - így kezdődött minden." Valóban Janice felhőtlen jókedvében a vetkőzős szám első pár taktusa után ledobta felsőjét, bordó csipkés melltartója mellett halvány bőre az UV fényben világított messzire. Janice kedvelt lány volt, mivel a pasik bomlottak érte, sokan próbáltak hasonlítani hozzá, így ragadós lett a példa, hamarosan már 20-25 lány rázta magát melltartóban, netán a nélkül. Természetesen a fiúk is beindultak, a látvány, a meleg és a pia hatására a gátlásokkal együtt szabadultak meg pólóiktól, némelyek már félig kigombolt nadrággal, egy-egy melltartótól is megszabadított lányhoz simulva ringatóztak. Cas az egyik sarokból figyelte az eseményeket, azt is, hogy Jeff szintén kissé félrehúzódva áll barátaival, figyelve az előttük dévaj táncot lejtő két évfolyamtársnőjük félmeztelen táncát.

Janice látva kedves tanulótársa árválkodását, próbálta közelebb vinni a buli szívéhez, ezáltal hamarosan Casidy körül beindult félmeztelen lányok és fiúk tekergőztek egymáson. Akkor menekült el, amikor az egyik, addigra már csak bugyit viselő lány, hátulról megfogta melleit. Ijedten ugrott arrébb, ahol viszont már egy ágaskodó farkú vadidegennek tűnő fiú ajánlotta fel neki kegyeit.

"Na nem, ezt már azért mégsem..." - dohogta magában, miközben érezte, hogy lelke mélyén igenis nagyon jól esne neki mind a leányzó simogatása, mind a felkínált hímtag lüktetése. Talán gondolatai elől is menekült fel szobájába, ám kétségkívül ehhez a döntéshez az is hozzásegítette, hogy szemsarkából meglátta Jeffet, akinek az öléhez egy apró tangát viselő lány dörgölőzött kéjesen. "Bárcsak én lennék most ott, milyen jó lehet érezni merev hatalmas farkát..." (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Jeff hímtagjáról ódákat zengett exbarátnője még a gimiben, aki történetesen Cas osztálytársa volt.)

Miközben egyre inkább elöntötte testét a vágy, és a tehetetlen düh, átvergődött még néhány embergyűrűn, a terem szélén még egészen felöltözött alakokat is felfedezni vélt, de őt már csak az érdekelte, hogy kijusson innét, és bezárkózhasson saját birodalmába.

A gépe gyorsan életre kelt, ő beírta a keresőbe: bulibaszás. A kereső kidobott találatait soknak találta, így módosította a keresési feltételeket: bulibaszás+kollégium, videótalálatok. Találomra kiválasztott egyet, és a letöltésre kapcsolt, amikor meghallotta a csengetést. Nem volt kedve, de irritálta a folyton zengő jinglebells, így kiment az ajtóhoz.
- Ki vagy, és mit akarsz? - kiáltotta ki kevés kedvességgel a hangjában a túlolaldon állónak.
- Janice, és azonnal le kell jönnöd!
- Megy a fene, elég volt ebből a buliból - igazság szerint abban a pillanatban Janice-ből volt leginkább elege.
- Casss, ne hülyülj már, gyere ki. Mondanom kell valamit...
- Jane, menj el, nem vagyok rád kíváncsi - "hohó, itt nagy baj van" gondolta Janice, akiről mindenki tudta, hogy gyűlöli, ha így szólítják.
- Casidy, 15 perce itt szobrozom az ajtód előtt, nyisd már ki végre.
- Nem kaptál még egy szál melltartóban tüdőgyulladást? - érkezett az ironikus válasz a túloldalról.
- Aha, innen fúj a szél, idefigyelj gyönyörűm! Tökéletes alkalom lett volna, hogy végre levetkőzd a gátlásaidat, és Jeffed karjaiba omolj, ha nem vagy ilyen kis mimóza és nem rohansz el tíz perccel a felforrósodást követően. Nem is csodálom, hogy ilyen fapina vagy, kidughatna meg, ha állandóan csak bezárkózol a gépeddel meg a tankönyveiddel? - "juj, ezt lehet nem kellett volna, most biztos nagyon megbántottam"- villant át Janice agyán, ám a válasz nem sokat késlekedett. Cas kinyitotta az ajtót, és teli torokból üvöltötte barátnője arcába:
- Nem lehet mindenki olyan ribanc, mint Te, hogy az első Tom Jones számra levesse a gátlásait és a bugyiját is - majd kicsit halkabban folytatta. - Amit meg Jeffről mondtál, mire én odajutottam volna, addigra egy elsős kis luvnya már a farkának teljes felhúzásán dolgozott, és egyébként is - még mondott volna valamit, de belefulladt saját gondolatmenetébe, és előtörő sírásába. Szerencsétlennek érezte magát, aki valóban kihagyott egy remek ziccert. Nem csak Jeffhez, de úgy általában véve a szexhez. Tudta jól, hogy azon az estén mindenki elég kapatos volt ahhoz, hogy ne kérje a másikon számon, hogy mi mindent művelt abban az állapotban. Bár ez egyben azt is jelentette, hogy Jeff-fel hiába lett volna bármi is, azt valószínűleg szintén a buli lecsengése elmosta volna, de legalább végre egyszer érezhette volna, amit az a kis tangás, Jeff kőkemény péniszét a fenekén, és valószínűleg azon belül is.

- Te, te kis hülye... - mondta Janice, és átölelte barátnőjét. - Úgy látom, már nem együnk vissza táncolni. Pedig remek farkak vannak lent, biztos találnánk belénk valót. Casidy azonban nem reagált Janice szokásos alpári humorára. Csak állt ott tehetelenül, kínlódva könnyeivel.
- Gyere, ágyba teszlek, mielőtt te kapsz tüdőgyulladást - ezzel bezárta maguk mögött az ajtót, és behúzta a szobába barátnőjét.
- Csüccs, és most mesélek. De előbb megtöröljük a könnyes szemeidet, így ni. Most pedig - ezzel lebontotta Casidy turbánját, és dörzsölni kezdte nedves haját - szépen megnyugszol, tekintve, hogy a te Jeffed farka a legnagyobb biztonságban van, és az elsős luvnya feneke sincs a közelében. És mielőtt még közbekotyogod, hogy akkor bizonyára a szájában van, elmondom, én miként láttam az estét.

Szembefordult Casidyvel, és leült az ágy szélére.
- Láttam, hogy Kira rádnyomult, azt hittem majd kicsit kéreted magad, de engedsz a kísértésnek, és idővel Jeff mellé terelhetlek, vagy legalábbis egy jó farok mellé, aki ellátja a bajodat. Aztán azt is láttam, hogy elindulsz kifelé, és azt is, hogy Jeffet próbálják megszerezni. Utánad akartam indulni, de félmeztelen valóban hideg lett volna, mire magamra kaptam egy földön heverő pulcsit, már Jeff is eltűnt, a tangás lány viszont újabb áldozat előtt vonaglott, így e kérdésben megnyugodtam. Ahogy jöttem felfelé, belestem a büfébe. Jeff pár haverjával a darts-nál állt, valamin nagyon jót röhögtek, amikor elhaladtam mellettük. Azzal a szándékkal jöttem fel, hogy lerángatlak, és megtáncoltatlak. Azért ezt méltányolhatod, hiszen ott hagytam az épp gerjedő Briant miattad. Hiába vagy jó bőr, Brian farka sokkal vonzóbb, mint a te kibőgötten is szép szürke szemed.

Cas végre elmosolyodott kicsit. Ekkor befejezte a gép a letöltést.
- Te, ugye nem most is tanulni akarsz? - fordult a gép felé Janice. Majd felhúzta a szemöldökét a letöltött fájl címe olvasása során - Hé, te rossz kislány, magánbulit akartál, amikor odalent válogathattál volna a duzzadó faszok és leves pinák között?
- Rusnya a szád. Utálom, amikor így beszélsz.
- Utálod, persze, hogy utálod, de tudod, hogy igazam van. Cica...senki nem fog ágybabújni veled, ha kizársz mindenkit. Tudom én, nehéz újra megnyílnod, amikor már érezted azt, hogy csak a szex miatt kellesz, de... Szívecském, kívánod, akkor engedd át magad neki - Casidy nem szólt egy árva szót sem. Két éve nem volt senkije. Az utolsó barátja csak a szexért volt vele, szakításuk előtt tudta meg, hogy mellette még három másik lánnyal kavart, és közülük az egyiket eljegyezte aznap, amikor őt kidobta. Ettől kezdve korábbi szexuális étvágya csökkent, legalábbis egy ideig piszkosnak és gusztustalannak tartotta a szex minden formáját, mert Victort juttatta az eszébe, aki frenetikus volt az ágyban. Lassan azonban visszakúsztak a vágyak, az álmaiban szinte kurvaként libbent egyik farokról a másikra. Volt képzeletében lányokkal, fiúkkal, gruppenszexben, de valóságban senkit nem engedett magához.
- Akkor lássuk, mit töltöttél le, hátha én is rákapok az ízére - törte meg Janice a csendet, ezzel elindította a videót. A képen 7 fiú állt körbe egy párt. A lány egy széken ült, veszettül vigyorgott, miközben a kezeit a szék háttámlája mögé, lábait a széklábaihoz kötötte a bájos nyertes, aki elsőként tehette magáévá az alkoholmámorban úszó szőrös pinájú leányzót.

Casidy köpenyét óvatosan lehúzta barátnője, miután letolta kis szoknyáját és lehajította a pulcsit, amit nem tudja kitől kölcsönzött.
- Ez az, engedd el magad, már hamarabb is eszembe juthatott volna, hogy én segítsek rajtad.
- Ne, Janice, én nem akarok veled - nem mondhatta végig, összeforrt a szája a vörös lányéval. Érezte, hogy már nem bír ellenállni, kétségbeesetten csókolta barátnőjét, nyelvük vadul cikázott egymás szájában. Cas keze kitapogatta Janice melltartóját, majd lehúzta a pántjait. Kibontakozott a csókból, kiemelte a gyönyörű melleket a bordó csipkéből, és egy-egy óvatos puszit nyomott rájuk. Majd újabbat és újabbat, végül bekapta a jobb mellbimbót, és szopogatni kezdte, közben a balmellbimbót simogatta, amíg ugyanolyan keménnyé nem vált, mint a szájában lévő.
- Feküdj le - kérte barátnőjét, aki nem késlekedett. Cas óvatosan húzta le róla melltartójához illő francia bugyiját.
- Cassy, fordítva feküdj rám, együtt menjünk a mennybe - kérte Janice, így hamarosan feje barátnője feneke alatt volt, míg saját illatos puncija Cas fennhatósága, keze és szája ügyébe került.

Casidy nem volt még gyakorlott a leszbikus szexben. Rengeteg történetet olvasott, sok videót megnézett, kitalált helyzeteket, megálmodott jeleneteket, melyekben elindul ezen az úton, megszerzi első tapasztalatait... De ez más volt. Éppen Janice pinájára hajolni, annak az illatát beszívni, miután csókolóztak, és a mellét szopogatta, ez új volt számára. Janice viszont biztos kézzel kezdte simogatni Cas nedves csiklóját, olyan gyengéden, hogy a lány beleremegett.
- Csak utánozz engem, és én is ugyanott fogok járni, ahol te, kicsi Casidy - búgta valahonnan a távolból Janice hangja, mire kezei megmozdultak, és a forró szeméremdombhoz ért mutatóujjával. Lassan találta meg barátnője csikóját, ami még alig emelkedett ki nagyajkai közül.
- Jó, most simogass, simogass körkörösen, ahogy én téged. Simogass egész addig, amíg nem könyörgök azért, hogy hagyd abba.

Casidy engedelmeskedett. Simogatta Janice-t, már nem csak a csiklóját, egyre bátrabban csúsztatta kezét a feneke felé, állt meg visszaúton behajlított ujjakkal a hüvelye előtt, majd fel is csúsztatta kíváncsiskodó mutatóujját a hívogató alagútba. Ezzel a mozdulatával egyszerre érezte magában Janice nyelvét, aki saját elképzelése szerint kényeztette a nő által még nem felfedezett testtájat. Casidy mozdult kicsit, hogy barátnője mélyebbre juthasson benne, majd hirtelen ráfordult a már kimeredő csiklóra - ilyet már egyszer látott képen - hogy szopogathassa, mint valami icike-picike farkat. Janice aprókat ütött a fenekére és nyögdécselte, hogy folytassa a munkát, nyalja, szívja, csak abba ne hagyja. Enélkül is megtette volna barátnője ezt, ám felbuzdulásában lemászott Janice-ről, és az ágy mellé térdelt, vékony barátnője ágyékát könnyen a szájához húzta, újra bekapta a kidudorodó kis testrészt, jobb kezének előbb egy, majd kettő-három, végül négy ujját pedig a szája alatt csúsztatta fel barátnőjének. Érezte, hogy meg-megremeg előtte az izzó test, ami hamarosan édes hullámokat lövellt kezére.
- Kérlek, nyalj ki! Nyald ki, amit kicsiholtál belőlem - lihegte Janice. Cas szorgalmasan nyalta-falta a pinalét, miközben ujjai már magába fúródtak. Ezalatt a videón is tetőfokára hágott ismét a hangulat, heves hörgés és sikolyok közvetítették az újabb sikeres dugást a lányok felé.
- Erről teljesen megfeledkeztem - fordult hátra Cas - leállítom, majd később megnézem.
- Jó, de most feküdj ide mellém, kis Cas. Számba akarom venni a melledet, ami olyan kívánatos volt abban a kis topban ma este... Közben pedig megujjazlak, úgy, ahogy még senki téged. Hidd el, úgy kielégítelek a kis kezemmel, hogy Jeff farka se tudna jobban.

(folyt. köv.)
Hasonló történetek
26007
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
29872
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: