Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

BosszúVágy!

Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:

Vic erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig nem tudta feldolgozni az imént látottakat. Ben Haris a karjaiban tartja Miát, az ő Miáját, és szenvedélyesen csókolóznak, miközben annak az undorító patkánynak a keze egyre fentebb kalandozik Mia formás combján. Mérgesen ellökte magát a faltól, és bemenekült a szórakozóhelynek kikiáltott művházba, egyenesen az alkalmi pulthoz lépett, ami dugig volt tömve különféle piállak. Megragadott egy üveget, a legerősebb pia egyikéből, és azonnal ráhúzott. Az alkohol égette a torkát, de ez még mindig kellemesebb volt, mint az istenverte csalódás.
Ivott megint, és megint, míg teljesen el nem tűnt a torkát maró keserűség, és helyette valami megmagyarázhatatlan érzés jött, a bosszúvágy. Felemelte a fejét, és körülnézett, mindenki mosolyogva, táncolt, a dübörgő ritmust követve dörgölőztek a párjukhoz. A diszkó fények, fel-felvillantak, az amúgy vaksötét teremben. Ekkor Vic meglátott az egyik sarokban egy lányt, Angie Vitaker, a kicsit telt, de mégis szexis, iskolatársát. Egyedül üldögélt a sarokban, és a vak is látta rajta, hogy halálra unja magát. Megindult felé, ügyetlenül lavírozva a táncoló párok közt, fellökve, majdnem mindenkit. Nem vitás, az alkohol hatott. Odaért Angi elé, aki meglepve felpislogott rá.
- Szia! – köszönt mosolyogva.
- Szi… szia! – nyögte Angie, meglepetéstől elakadó hangon. A szemével Miát kereste, de nem látta sehol, ezért visszanézett a fölé tornyosuló Vicre.
- Látom, te is unod – huppant le a mellette lévő székre Vic.
- Aha – felelte Angie, még mindig félénken. Alapjában véve, félék lány volt, de most, hogy imádata tárgya egyáltalán hozzá szólt, még idegesebb lett. Mióta elsőben először megpillantotta Vicet, azóta szerelmes belé.
- Nincs kedves dumálni? – kérdezte Vic, mire Angie majdnem belefulladt a saját nyálába.
- De, hát már dumálunk – mondta halkan, mire Vic közelebb hajolt hozzá.
- Nem értettem – súgta a fülébe, Angie megremegett, amikor megérezte a fiú leheletét a nyakán. Persze ezt Vic is észrevette, de ő a mélyen kivágott fölső dekoltázsába merült bele, a telt melleken apró libabőrök jelentek meg. Érezte, hogy a nadrágja ráfeszül a péniszére, egyre kényelmetlenebbül türemkedik felfelé.
- Már… most… most is dumálunk – dadogta Angie, erőtlenül.
- De én egy csendesebb helyre gondoltam – bökött Vic a fejével a raktárhelység felé. Már az este kezdetén megszerezte a kulcsot, remélve, hogy el tudnak bújni, ott Miával, de a lehetőség elúszott, a kulcs pedig még mindig a zsebében volt. Angie agyából, minden értelmes gondolat eltűnt.
- Jó – mondta valaki, és mire feleszmélt volna, hogy az a valaki ő maga volt, már talpon volt, és követte Vicet a raktár felé.

Vic kinyitotta a kulccsal az ajtót, és előre engedte a lányt, majd becsukta, és a zárba illesztette a kulcsot. Angie hunyorgatva nézett körül a poros helységben, mindenhol asztalok, meg hosszú padok voltak. Érezte, hogy Vic mögé lép, és a derekára teszi a kezét, gyorsan megfordult, és hátrált pár lépést.
- Mit akarsz tőlem, Vic? – kérdezte remegő hangon.
- Azt akarom, hogy csókolj meg – suttogta Vic, és elé lépett, de nem ért hozzá.
Angie megrázta a fejét, egyszerűen, semmi magyarázata nem volt arra, hogy miért akarja a suli egyik legjobb pasija, hogy megcsókolja. A legmenőbb pasi, akinek a suli legszebb csaja a barátnője. Vic még egy lépéssel közelebb lépett a lányhoz.
- Angie – rekedt volt a hangja, és a leheletében érződött az alkohol. – Csókolj meg, kérlek – suttogta alig hallhatóan, a hangjában annyi könyörgés volt, hogy a lány majd’ szétolvadt. Felemelte a fejét, és belenézett a fiú kék szemébe, ami ködös volt ugyan, de úgy csillogott, mint a legszebb drágakő.
- Nem szabad – hebegte a lány, alig hallhatóan, mire Vic a lány derekára tette a kezét, és alig észrevehetően közelebb húzta magához.
- Miért nem szabadna – mondta gyengéden, és éppen csak egy pillanatra Angie ajkaihoz érintette a sajátját.
Angie megremegett, és hátrálni kezdett, egészen a falig, nekinyomta a hátát, mire a mellei megfeszültek a szűk fölső alatt. Vic elmosolyodott, és megint a lány elé lépett, egyre jobban kívánta őt. A fene hitte volna, hogy valaha is így néz a gömbölyded Angie-re, de most, hogy az izgalomtól kipirult arcába néz, a férfiassága, szinte ordít, hogy érezze a lány nedvességét. Most nem ért hozzá, de olyan közel lépett hozzá, hogy tisztán halotta, Angie szapora szívdobogását. A tenyere bizsergett, érezni akarta, a lány selymes bőrét, ezért a mélyen kivágott dekoltázsra tette a kezét. Forró volt, és selymes, szinte égetett.
- Hogy dobog a szíved – suttogta, és a nyakához hajolt. – Ne félj tőlem, csak engedd el magad.

És Angie engedett, minden vágyának szabad utat engedve, felsóhajtott, és a remegő kezét Vic izmos nyaka köré fonta. A lába közt bizsergett, és a vágy nedve utat törve magának, a vékony alsóján át, folyni kezdett a combján. Vic, végigsimított a mellén, s közben folyamatosan becéző szavakat suttogott a fülébe, hogy egy pillanatig se tisztuljon ki a feje. Majd erősen megmarkolta a bal mellét, és masszírozni kezdte, Angie halkan nyöszörögni kezdett, és összeszorította a combjait, mert érezte, hogy felrobban. Már visszaemlékezni sem tudott ara, hogy mikor volt utójára pasival. Igen, ő volt az egyetlen a bandában, aki már szexelt. Vágyakozva hajtotta hátra a fejét, miközben Vic, a nyakát csókolgatta forró nyelve, apró köröket rótt a lány felhevült testére. Míg a jobb keze a lány mellét kényeztették, a másik keze lesiklott, egészen a csípőjéig. Hátrált, de épp csak annyit, hogy a kezét Angie összeszorított combjai közé tolja. A lány engedett, a gyengéd, mégis határozott nyomásnak, és széttárta a lábait.
- Finom nedves – mormolta Vic a nyakába. – És milyen selymes – Angie úgy érezte, hogy ha a fiú hozzáér, a csiklójához azonnal elmegy.
- Vic – nyögte erőtlenül. – Érj hozzám – kérlelte halkan.
Mint aki meg sem hallotta, elhúzta a kezét, és a lány mindkét mellét kényeztetni kezdte. Lefejtette róla, a vékony anyagot, majd a kőkemény bimbókat csípte az ujjai közé. Angie-ből hatalmas nyögés tört fel. Vic hirtelen elengedte a lányt, és az ajtóhoz lépett, majd kulcsra zárta azt.
Angie minden porcikája remegett a kéjtől, ágyéka perzselt, vaginája bizsergett, és negédes nedvességgel árasztotta el. Vic visszafordult a lányhoz, és elkezdte kigombolnia az ingét. Mikor Angie megpillantotta a kőkemény izmokat, halkan zihálni kezdett, hiszen, ez a tökéletesen kidolgozott test, ma az övé lesz. Nem érdekelte semmi, csak az, hogy magában érezhesse Vic kőkemény valóját.

A fiú elé lépett, és remegő kezekkel, lefejtette róla az ingét, majd az ujjbegyeivel végigsimított a kőkemény izmokon. Vic, is megremegett, a gyengéd érintés hatására, férfiassága, szinte már ordított a nadrágja börtönében. Megragadta Angie derekát, és magához húzta, majd nekitolta a legközelebbi szilárd dolognak, ami történetesen egy asztal volt. A combjainál fogva, felültette, a lányt az asztalra, majd letérdelt elé, és feltolva a parányi szoknyát, megpillantotta a teljesen átnedvesedett, fekete, csipke bugyit. Mosolyogva felpislogott Angie-re, majd kétoldalt megragadta a fehérneműt, és elkezdte lehámozni, Angie megemelkedett, hogy Vic le tudja húzni róla a feleslegessé vált anyagot. Miután a bugyi a földre került, Vic gyengéden szétfeszítette a lány térdeit, és egy pillanatig gyönyörködött, a nedvesen csillogó, selymes, borotvált punciban, majd szétnyitotta a szeméremajkakat, és a nyelvével megérintette a hatalmasra duzzadt csiklót. Angie hangosan felnyögött, és a remegése felerősödött, megragadta Vic torzonborz fejét, és rászorította az ágyékára. A fiú, ezen felbuzdulva, erősebben kezdte nyalni a lányt, s közben két ujját, a melegen lüktető nyílásba csúsztatta, és keményen mozgatni kezdte. Angie zihálása egyre hangosabb, és hangosabb lett, szerencsére, a kint üvöltő zene elnyomta a kéjes hangokat. Hátradőlt az asztalon, és felhúzta a lábait, ezzel még jobban kitárulkozott Vic előtt, aki a másik kezével kiszabadította a merev péniszét, és masszírozni kezdte, mert már szinte fájdalmasan feszített.

- Akarod már? – kérdezte, elszakadva a lány patakokban folyó ölétől, felnézve látta, hogy Angie levegő után kapkodva bólogat. Nem tudott megszólalni.
Vic felállt, és már a nyíláshoz tette a hímtagját, de Angie megalította, felült, majd a kezébe vette, és gyengéden húzogatni kezdte rajta a bőrt. Vic megremeget, és megragadta a lány melleit, majd az ajkai közé vette az apró bimbót, és szívni kezdte.
- Meg akarom kóstolni – lehelte Angie, majd lecsusszant az asztalról, és letérdelt a fiú elé.
Nyelve hegyével, megnyalta a vörösen duzzadó makkot, mire Vic rekedtesen felnyögött, a lány minden érintése, közelebb, és közelebb lökte a csúcshoz. Angie alig tudta bevenni a szájába a hatalmas tagot, nyelvével körbejárta az erektől duzzadó, kemény férfiasságot. Vic megragadta Angie fejét, és keményen mozogni kezdett, ő pedig édes nyögésekkel díjazta, és megpróbált minél többet magába fogadni a fiúból. A kényeztetés még korán sem ért véget, kivette a szájából, és teljes hosszában végignyalta, majd megint bekapta, szívta, nyalta, és gyengéden harapdálta. Vic hörgése, egyre hangosabb lett, érezte, hogy ha a lány nem hagyja, abba elmegy, és Angie nem akarta abbahagyni.
- Elsülök kislány – nyögte, miután Angie harmadszorra is mélyen a torkába vezette a farkát.
- Ki tart vissza – mosolygott fel rá a lány, és kéjesen megnyalta az ajkait.
Vic megint megfogta Angie fejét, és erősen tartotta miközben, szaporán járt benne, majd egy hatalmas nyögéssel elélvezett. Angie az utolsó cseppig lenyelte az édes nedvet, és tovább szopogatta a még mindig kemény férfiasságot.
Vic felállította a lányt, majd megfordította, és rádöntötte az asztalra. A mini szoknyát felhúzva, benyúlt a combok kézé, és simogatni kezdte a lány selymes kagylóit, majd szétnyitotta azokat, és a megint kemény farkát közéjük csúsztatta, de még mindig nem hatol be. Angie háta ívben megfeszült, feltolta a tomporát, hogy Vic kényelmesebben, és jobban hozzáférhessen.
- Csináld – utasította keményen, mire Vic előre lendítette a csípőjét, ezzel felnyársalva a lányt.
Angie felsikított, és még jobban nekitolta magát, a hímtagnak, az egészet akarta. Vic megint előre döfött, ezzel kicsalva egy újabb sikolyt Angie-ből, de még mindig nem merült el benne teljesen. Megragadta a lány csípőjét, és erősen nekinyomta magát, ezzel teljesen elmerült, és hörögve élvezte a feszes hüvely, remegő, mégis kemény izmait amint ráfeszülnek, a péniszére. Erősen, és vadul pumpálta a lányt, közben előre nyúlt, és masszírozni kezdte a hatalmas melleket. Angie nyögései, egyre hangosabban, és élesebbek lettek, közel járt már az orgazmushoz, de visszatartotta, nem akart még elmenni, élvezni akarta őt, ameddig csak lehet. Mintha Vic is ezt akarta volna, visszahúzódott, mire Angie csalódottan felnyögött, megfordult, és felült asz asztalra. Vic a combok közé lépett, és megragadva a kőkemény rúdját, megint teljesen betöltötte a lányt. Angie átkarolta a nyakát, és teljesen hozzá simult, közben megcsókolta, olyan szenvedélyesen, hogy a fiú lélegzete is elakadt, majd a nyelvük találkozott, és vad csatába kezdett. Vad lökések, egyre gyorsabbak lettek, és érezte, hogy megint a csúcs felé közeledik, de nem akarta, még nem élte ki minden vágyát.
- A fenekedet akarom – suttogta bele a lány szájába. Angie először megijedt, de amikor belenézett a gyönyörű kék szemekbe, minden félelme elpárolgott, és csak némán bólintott.

A testül elvált, és Angie megint az asztalra hasalt, fenekét, magasra felnyomva, kínálta fel Vicnek magát. A fiú először a nedves puncihoz nyomta a farkát, benedvesítve azt, miközben az ujjával, gyengéden körözött, a lány ánusza körül. Angie beharapta az alsó ajkát, izgult, ugyan, de megbízott Vicben. Ekkor a fiú vastag makkját, a lány farpofái közé dugta, Angie megremegett, és szorosan behunyta a szemét. Vic gyengéden előre döfött, mire a szoros nyílás engedett, és egy nedves cuppanó hanggal már bent is volt a fiú farka. Angie felsikított, és még jobban megremegett, az ágyéka fellángolt, az alteste minden porcikája a folytatásért könyörgött. Vic a lány alá nyúlt, és megkereste a csiklóját, majd erősen dörzsölni kezdte, miközben egyre hevesebben mozgott a lány fenekében. Angie szinte nyivákolva hörgött, a vágy teljesen az eszét vette. A legvadabb álmaiban se gondolta volna, hogy Vic Goth egyszer análisan kielégíti. A fiú, elszakadva a csiklójától, ujjait a nedves punciba dugta, és egyenletesen mozgatni kezdte.

Egyre mélyebben, és mélyebben merült el a lány fenekében, és érezte, hogy hamarosan magával ragadja az orgazmus, ezért, kihúzta a péniszét, és a lány nyílásához tette. Keményen dörzsölte Angie magduzzadt csiklóját, érezte a remegéshullámokat, amik egyre szaporábban rázták a lány testét, arra utalva, hogy már ő sincs távolt a beteljesüléstől. Előre döfött, és ez mozdulattal, teljesen betöltötte a lány punciját. Angie az asztal két oldalába kapaszkodva tolta magát hátra, és hangos nyögésekkel jelezte, hogy hamarosan elnyeli a kéj hatalmas hulláma. Vic vadul pumpálta a lányt, majd egy hatalmas, mély nyögés kíséretében kilövellt, ezzel egy időben, Angie vaginája megfeszült, és elárasztotta a testét, ezernyi apró áramütéssel. A fiú zihálva hanyatlott rá, a lány hátára, apró csókokkal elhalmozva azt.
- Köszönöm – suttogta akadozva.
- Én köszönöm – felelte Angie, és tudta, hogy ez az élmény egyedi volt, és megismételhetetlen, de mégis csodálatos, és gyönyörű.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

borbinto55 ·
nem rosz

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: