Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönszex - összezsugorodott univerzum 7.

7.

Valami megtört bennem, és átkoztam a napot és az órát is, amikor rajta kaptam Ginát a szeretőjével. Csak néztem az ablakon a vastag rácsokat és a pokolba kívántam mindent. Egy rossz pillanat és az addigi életed romokba dőlhet, és nekem mivel ritka szerencsés vagyok, sikerült egyet kikapnom.
- Szereted? - kérdezte elhalóan Jess. A haja kissé kócosan keretezte arcát, szép vonalú orrában megcsillant a kis strassz. Pokoli szexin festett, hogy dögösen, az nem elég jó szó.
- Mi van? - kérdeztem vissza értetlenül.
- Darkot, ugye őt szereted? - A fejemet ráztam – nem, csak kedvelem.
- De tudom, hogy csak vele szexelsz, senki mással! Amióta betette ide a lábát, mindenki megszűnt neked létezi, főleg én!
- Adj időd, adj egy kis időt nekem, jó?
- Hát, legyetek boldogok! - Törölgette orrát a ruhája ujjába. Kiegyenesítette magát és elindult. Utána kaptam, a szeme félénken nézett rám. Ezernyi szikra tört meg benne, annyi gyönyörűséget, mint akkor, még az életben nem láttam.
Brutálisan csókoltam meg, hogy a bánatot elzavarjam messzire, és hogy tudjam, kívánom-e még. Akkor ott kívántam, de másképp, mint a másik szeretőmet szoktam.
- Istenem, Jess! - Szorítottam magamhoz. - Miattam nem érdemes keseregned, ostobaságot elkövetned, pedig pláne! Szedd magad össze, és tudd, a védelmem továbbra is a tiéd. A másik pedig, hogy szerethetnél engem, amikor alig voltunk együtt párszor? Előtte még Letot szeretted, emlékszel?
- Leto jobb volt nálad, legalább tőle tudtam, mit várhatok. Ő legalább szeretett a maga módján, és nem akart megkapni minden kis csokibébit! Megdugott rendesen, ahogy kell, és mindig tudtam, mellette a helyem.
- Mi a bajod a csoki színnel? Rasszista vagy? - Jess összefonta karjait maga előtt, a földet bámulta tehetetlenségében.
- Nem, de fáj, hogy ő, és nem én. Miért, mondd, mit eszel rajta? - emelte rám a tekintetét.
- Nem tudom…Talán az erejét, a keménységét, hogy nem veti magát a lábaim elé, hogy küzdeni kell érte, és van tartása.
- Ami nekem nincs? - remegett meg Jess szája.
Nem tudtam mit mondani, a válasz ott lógott a levegőben.
De szerettem volna leinni magam azokban a percekben! Hogy azt is elfelejtsem, hol vagyok. De italt lehetett legritkábban behozatni, és az őrök azt nem szerették a leginkább. Nehogy hangoskodjunk, és lebukjanak velünk együtt.
- Szóval, akkor döntöttél, ugye?
- Mondtam, várj egy kicsit.
- Mire? Míg meg nem unod a szajhádat?
- Nem tartozok neked semmivel, nem vagy a feleségem! - Ezzel magára hagytam. Még üvöltözött utána ordenáré módon, hogy basszam meg a csoki bébi fekete lyukát…

Az öklömet vertem a falba, és nem hittem el, hogy egy fiúval folytattam le egy olyan beszélgetést. Én, aki mindig is imádtam a nőket. Gina előtt előfordult, hogy három barátnőt is tartottam egyszerre, de a félig olasz lány, jó útra térített. Azt hittem tisztességes, akiben megbízhatok egy életen keresztül. Hát, kurva nagyot tévedtem…

Azon a napon tisztára begőzöltem, majdnem neki mentem mindenkinek. Az indián származású Gabe pedig elkezdte fűzni Jesst, még a faragott nyelű kését is neki adta. A távolból kihívóan nézegetett Jess, de nem tudott meghatni, csak abban nem voltam biztos, hogy a szikár rézbőrű-e, neki a megfelelő partner.
Próbáltam magam rávenni, hogy Jess érdekeljen, de nem igen ment. Főleg amikor megláttam Darkot. Amikor rám pillantott a nagy sötét szemeivel, és nagyon is férfiasan, semmi mást nem akartam, mint vele lenni. Mindenem remegett, a férfiasságom meg már csak attól is felállt. Csupán rágondolnom, és minden veszett.
Koslattam utána, a szemiben lobogó tűz engem is emésztett. Amikor állva, egymást támasztva csókolóztunk egyik alakalommal, addig simogattam belül a feszes fenekét, a prosztatáját izgatva, hogy az élvezete a nyaka alatt landolt. Elkentem az arcbőrén, mintha krém lenne, és perverzül belenyaltam.
- Fordulj a fal felé - lihegtem, mert eljött az a pont, hogy a farok veréssel nem elégedtem meg.
- Mi? Nem!
- De igen Dark, te is akarod!
- Nem igaz, én nem is gondoltam rá! - vörösödött el.
- Ne játszd magad! - Rángattam le róla teljesen a nadrágot, majd fogtam és én magam fordítottam a kopott felületnek. A nyakát csókoltam, közben vertem a farkam, húztam rajta párat, hogy még keményebb legyen. Gondoskodtam óvszerről, és síkosítóról is, háromszoros áron, mint odakint, azt is be lehetett szerezni. Remegtek az ujjaim, amikor felgördítettem a vékony anyagot a péniszemre, a hűvös zselével bekentem a lyuk környékét.
- Istenem, hogy mit kell megélnem! - Szakadt ki Darkom száján, amikor a makkom elkezdte ostromolni a lyukát. A combjain megfeszültek az izmok, a levegőt mélyen szívta befelé.
- Engedd, hogy szeresselek, lazíts - suttogtam a fülét harapdálva, a csípőjét hátrébb húzva. Bevezettem a makkom és még egy kicsit beljebb. Full szorosan ölelt körbe, szinte fájdalmasan. Lestem a reakcióját, ami inkább várakozó volt. A bőre egészen felhevült, mintha lázban égne az egész srác. Dark nem szólt, csak halkan szisszent fel. Tudtam bármennyire is fáj majd neki, nem fog hangoskodni.
És úgy is volt…
Végig a vállát haraptam és csókoltam, amikor épp nem azt figyeltem, hogy tűnik el a fénylő borítással fedett férfiasságom a sötét bőrű lyukban. Néha belemarkoltam a kemény félgömbökbe, néha előre nyúltam a mellkasát simítva, vagy a herét markolásztam, az is feszes és ruganyos volt.
Amikor Dark keze ökölbe szorult tudtam, hogy fájdalmai vannak, de akkorra már eszeveszettül dugtam, és nemsokára el is élveztem. Bele a melegbe, mint egy jó pinába. Dark utána erősen remegett, majd elkezdte magára kapkodva felvenni a ruhát.
- WC-re kell mennem - és rohant a mellékhelyiségbe. Figyeltem, amikor kijött kissé másképp tette a lábait, egészen sápadttá vált, a szempillája nedvesen csillogott.
- Hé - mentem utána - gáz van?
- Hagyj - felelte - nincs semmi.
- Nagyon fáj?
- Kibírom! - válaszolta és visszavonult, valószínűleg lepihent.

Másnap meglátogatott a feleségem, aminek cseppet sem örültem.
- Hát te meg mit akarsz, miért jöttél?
- Terhes vagyok.
- Mi a franc, ki csinált fel?
- Te vagy az apa Deron, biztosan tudom. - A szívem eszeveszetten kalapált, a sírás és a keserűség kergette egymást a bensőmben. Annyi idő alatt nem lett terhes, míg együtt voltunk, és amikor mégis, már semmi értelmét nem láttam.
- Milyen játék ez már megint Gina? Dobott a szeretőd és kell hirtelen egy apa? Azt sem baj, hogy börtönviselt? Vagy megtudtad, hogy még mindig kurva sok lóvém van, és ha kiszabadulok egy centet sem látsz belőle?
- Esküszöm, hogy a tiéd - vékonyodott el a hangja.
- Jó, akkor majd a nevemre veszem!
- Ennyi? - nézett rám Gina, a söprű szempillái alatt. Nem válaszoltam, készültem kifelé, míg a feleségem a nyakamba vetette magát.
- Deron könyörgök, béküljünk ki, kérlek! Hibáztam, tudom, de a szomszéd csak pótszer volt. Szeretlek, mindig is szerettelek! Kérleeek - itt már sírt, míg én zaklatottam remegtem. Majdnem megsimogattam, de a börtönlétet, és ami miatt bekaszniztak, nem tudtam csak úgy a semmibe venni.
Undorodtam tőle. Azért amit tett.
- Már késő - taszítottam távolabb magamtól - mást szeretek! És meg is változtam.
- Mást? Kit Deron, mondd meg azonnal! Szóval sokkal előbb félre keféltél, mint én, és még neked áll feljebb?
Rágyújtottam, egészen a kijárathoz sétálva. Szippantottam párat mielőtt választ adtam.
- Nem, itt lettem szerelmes. Egy kubai származású fiúba. Darknak hívják és imádom, ha levizel.
Sikoly.
Rémült, döbbent, kiáltás.

- Deron? - Mike hangja mélának hatott.
- Most miért csinálod ezt a Jessel?
- Ne kezd már te is!
- Nyugi, nem kell idegeskedni, csak kérdeztem.
- Kell neked? A tiéd. De vigyázz rá nagyon!
- Á, nekem nem kell, Roberttel együtt vagyunk és úgy jó, de minek gyötröd szegényt?
- Mert nem érdekel.
- Pedig először nagyon is érdekelt!
- Elmúlt.
- Mi a fenét tud az a Dark, aranyból van neki?
- Szállj le rólam. Darkot pedig ne vedd a szádra!
- Deron, Deron te egy seggfej vagy! Jessnél nincs jobb bőr idebent, de a városban se talán. Odáig van érted, felvágta az ereit miattad, neked meg csak az a másik kell. A Dark nem fog szeretni soha! Annyira hetero, hogy borzalmas, míg Jess mindent megadna neked, amit egy férfi adhat a másiknak.
- Honnan tudod, mire van szükségem?
- Két nagy pofonra lenne, az hétszáz!

Mindenki ellenem volt Darkkal kapcsolatban, senki nem értette, hogy választhattam őt. Jesst babusgatták, akár egy barbit, Darkot pedig mind szúrós szemmel nézegették. Neki mentek, leöntötték a reggelinek nevezett löttyel, összekenték fekáliával az ágyneműjét, ellopták a cigijét, és ezeregyféle módon szívatták. A három középkorú pasit megfenyegettem - akik a cella társai voltak-, az egyiknek kivertem elöl a fogait. Utána elmaradoztak a piszkálódások, de Dark közutálat tárgya lett, csak miattam. Legszívesebben kértem volna az őröket, hogy Jessel cellát cseréljenek, de annyira nem akartam aljasnak tűnni.

Jess egyik éjjel nagyon sírt álmában. Forgolódtunk a fiúkkal.
- A fenébe – mondta Mike - nyüszít mint egy kis macska.
- Francnak nem dugod és szeretgeted meg - szólt felém Robert.
A gyér fényben Jess olyan törékenynek látszott, akár egy kis madár. A szép arca grimaszba rándult, a panaszos sírása a lelkemet csavarta.
- Jess ébredj, ne bömbölj már!
A fiú, amikor kinyitotta a szemét, azt sem tudta hol van. Adtam neki egy kis vizet, majd magamhoz szorítottam, már csak pihegett.
- Rosszat álmodtál?
- Nem tudom…Haza akarok menni!Hiányzik az anyám, meg a kishúgom.
- Még két hónap és kiengednek, de többet aztán ne lopj, nem akarom, hogy visszakerülj.
- Nem akartam lopni, de kellett a pénz és Leto miatt is...
- Igen, nagy hülye voltál - néztem rá szemrehányóan. - Az ügyvédem szerint én is akkor tájt szabadulok, adok neked majd munkát, nem kell többet törvénysértés elkövetned.
- Tényleg adsz? Nem csak úgy mondod?
Mikéék irigykedve hallgatták, egyiküknek három év volt vissza, a másiknak öt.
- Adok, becsszó!
Jess tekintete a távolba révedt, szeretethiány vezethette el a börtönig, ha képes volt Leto miatt oda juttatni magát.

Lehúztam magamhoz kissé a fejét, a szánk összeért, akár a vákum, mintha a lelkemet akarná kiszívni. A felsőjét közben levettem róla, a szám bejárta a felsőtestét lefelé haladva. A fejem épp az ágyéka magasságába került, a fekete, száras alsóján keresztül kezdtem a nyelvemmel izgatni, a végére egészen átnedvesedett az anyag. Jess sóhajtozott, Mikéék a fülüket hegyezve oda, oda pillantottak, de pontosan tudták, hogy az alkalommal, csak ketten játszunk, ők csupán a szemlélői lehetnek a dolognak.
Jess a számnak lökte magát, ujjai a hajamat túrták. Nemsokára megszabadult az alsótól a szám pedig mindenhol érintette az ágyékát. Kínzóan lassan húztam a nyelvem végig a férfiassága két oldalán, simogattam közben a csípőjét, a derekát, a heréit, combjait, amik hófehéren csillantak a ritka fényben.

Amikor megnyaltam a makkja hegyét egy óriási sóhaj szakadt ki belőle, éreztem, hogy egyre feszültebbé válik, ahogy én is már akkor teljesen keménnyé váltam.
- Vedd a szádba - nyögte sürgetve, és megtettem, amit kért. Elmerült a számban a férfiassága lüktetően és forrón.
- Derooon, Derooon - ismételgette a nevem, a szemei le, lecsukódtak az élvezet közben. Nem lettem szakértő szopásból a börtönben töltött időszak alatt, csak ösztönösen csináltam a dolgot. Kicsit szívogattam is, egészen enyhén, körbe-körbe járt a nyelvem, miközben előre-hátra csúszott a másik férfiassága. Néha csak az ujjaim között, de legtöbbször a számban.
- Lefektetett Gabe?
- Nem, nem kívántam egyáltalán.
- Akkor mit csináltál vele a mosdóban? - kérdeztem két nyalintás között.
- Semmit, csak engedtem, hogy nézegessen, míg kiveri magának.
- És te mit csináltál Darkkal? - kérdett vissza.
- Majd mindjárt megmutatom.

Megkerestem a síkosítót, az óvszert, Jesst pedig lehúztam az ágyról, ugyanúgy a falhoz tolattam vele, és pont abban a pozícióban kezdtem el előkészíteni a dugásra, ahogy Darkkal is tettem.
Kívántam, az élmények pedig összekeveredtek. Szerettem volna, ha a másik fiú is ott van, és mondjuk, nyalja a hátsóm, miközben szétkefélem Jesst.
Sokat akartam, mindent, amit a kurva börtön adhat.
A szőkeség nyüszített, amikor betoltam magam, a tenyerei a falhoz tapadtak. Mikéék közben összebújva akciózni kezdtek, teljesen felizgattuk őket.
Kerestem a megfelelő pozíciót ahhoz, hogy Jesst is úgy élveztessem el, mint Darkot, de nála valahogy más volt a helyzet. A pénisze félpuhán lógott, a végén a fiú egészen előre hajolt, az ujjai a padlót támasztották. Úgy már stimuláltam kefélés közben a prosztatáját, de a végére akkor sem jött össze az, ami a másik szeretőmnél. Nagyot élveztem, az utolsó pillanatokban kikaptam magam, le a gumival, és Jessre parancsoltam.
- Szopd! - Jess pedig nyögve és nyammogva szívott ki belőlem minden ondót. A száját törölgette, amikor cseréltünk, és alig egy perc múlva az én szám is tele lett a sós anyaggal.
Még simogattam utána, csókolóztunk sokat, csak azután tértünk aludni. Közben végig néztük, ahogy Mike megkeféli Robertet, majd leszakad alattuk az ágy, pedig a néger egyik lába végig a talajon volt.
Másnap Jess ábrándosan pillantott rám, de távolságtartó maradt. Tudta, hogy Dark is az életem részévé vált.
Azon agyaltam, hogy akarok-e mindkét fiúval egyszerre lenni, és belemennének-e, egy hármasba.

2013.

Folyt. Köv.
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Hozod a formád, a párbeszédek pedig - ahogy illik - fergetegesek, és nem hiányzik, hogy "- mondta Daron" stb, mégis tudjuk, mikor ki beszél, de ezt csak megjegyeztem, Nálad nem különlegesség.

ilovemiyaviokamura ·
Huhh, ez is marha jóóóóh *-*. Király vagy Ael M.!
Te vagy a kedvencem!!! *-* ^^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: