Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Börtönszex - összezsugorodott univerzum 6. (hard)

- Nem akarom Deron, iszonyodok tőle.
- Lehet, hogy nem tetszem? - húztam ki magam.
- Áh, ez meg, micsoda, kérdés? Helyes pasi vagy, meg minden, de nem tudlak női szemmel nézni, ahogy senkit.
- Most megcsókolhatnálak!
- Engedj, ha nem akarod, hogy ne utáljalak meg, hagyd, hogy elmenjek!
- Tudod mit? Tűnj a picsába!
Őrjöngtem ott belül, az öklömet vertem a falba többször egymás után, míg nem éreztem azt, hogy megrepedtek a csontjaim.
- Ez most mire volt jó? - A barna szemekben hitetlenség ült. A fiú nem ment el, csak bámult, és nem ismertem azt a valamit, ami a szemében örvénylett. Egészen közel lépett és megsimogatta az arcom.
- De helyes vagy, tudod te. Esküszöm, ha valamikor idebent férfit kívánok, te leszel, akit először megkeresek.
Nagyon közel álltunk egymáshoz, éreztem a leheletét. A nadrágomba nyúltam, és az ujjaim a péniszem köré szorultak. Dark hagyta, hogy neki támaszkodjak és érezhessem a testét, miközben a fejemet a vállára hajtva vertem a farkam. Szuszogott kissé szaporán, és néha lenézett a kezemre. Belecsókoltam a nyakába, és éreztem, ahogy megborzong. Keményedett tagadhatatlanul, amikor pedig a tenyerem végigsiklott a lába közén felnyögött. Éreztem, hogy a hatásom alá került, tartotta magát, de felizgult nagyon.



- Daaaaark - nyögtem a tenyerembe élvezve, hevesen dobogott a szíve, amikor neki dőlve pihegtem. A kezem az után az inge alá csúszott a kemény húsát tapogattam, hagyta, hogy simogassam, a lábait kissé széjjelebb tette. Nemsokára elé térdeltem, a farka látványa megőrjített, ruganyos, közepes nagyságú, halvány csoki színű farok. Szép formás, és kívánatos. Üde és fiatal, mint ő maga. Gyönyörű pír borította az arcát, amikor szoptam, nem mert oda nézni, elfordította a fejét, az ujjai a vállamon nyugodtak reszketve.
Élvezte, az  bizonyos.
A vége felé is halkan és visszafogottan sóhajtott, nagyon tetszett a tartása, az ereje, és a visszafogottsága, lenyeltem a spermáját, ízlett, különlegesen finomnak találtam, mint magát az egész srácot.
- Eh - rázta a fejét kézmosáskor- ezt pedig nagyon nem akartam!
Persze sokan sejtették, hogy megtörtént a betöretés a fiúval kapcsolatban, sokak szemében megvetést láttam felfedezni az eset után, Jess szomorúsága nekik fájt helyettem is. Leto  fiúja nem szót hozzám, csak, ha muszáj volt, és éjjel sem kereste a társaságomat, de nem is bántam.

Az ügyvédem átadta az ügyemet egy kolléganőjének, a csaj ellenszenves volt és kimért.
- Azt hiszem a szimpla pénzbüntetés, nem lenne elég elrettentő példa! Beláthatja Deron, ittasan vezetni, súlyos kárt okozni, és veszélybe sodorni ártatlan emberek életét, nem kis dolog!
- Nem kis dolog- replikáztam. - Maga most melyik oldalon áll mondja?
- Az igazságén Deron!
- Bassza meg az igazságát, ha nem akar megvédeni!
- Megvédem, de mondja, megbánta egyáltalán, amit tett?
- Ja, meg! És még azt bánom, hogy azt a rohadt kurvát meg a szertőjét nem csaptam agyon!
- Ne legyen dühös, beszéljen megfontoltan.
- Igenis Miss frigid!
- Maga egy tahó!Igaza volt a kollégámnak. - A nő felállt, ekkor felpattantam és megragadtam a vállát.
- Ne haragudjon - suttogtam rekedten. - Itt bent kezdek egészen kikészülni. - A nő arcán enyhülés látszott és csak a fejét ingatta.
- Semmi baj, de ha még egyszer így beszél velem, új ügyvédet kereshet!
A húgom rendszeresen látogatott, és amikor sokadszorra kérdezte, hogy vagyok, kikeltem magamból. A testvérem komoly, két gyermekes könyvelőnő. Racionális és két lábbal a földön jár. Precíz és céltudatos, a munkája mellett mégsem felejtett el, nőnek és anyának lenni.
- Deron annyira karikásak a szemeid és annyira kemény a pillantásod!
- Hagyjál Mary!Mi a francot vártál, mondd csak, mi a fészkes, kibaszott szart akarsz? Be vagyok ide kasznizva több hónapja! Ásóztam három hétig, mint a csövesek, és izzadtam akár egy ló! Ástunk szívatásból, egy munkagép két nap alatt megcsinálta volna azt a melót. Moslékot eszek, svábbogarakkal alszom, és egy köcsög vagyok! Buzi lett belőlem húgom, faszra járok!
Mary felsikkantott, a szája elé kapta a kezét. Rettenetet láttam a szemében, én meg bőgni kezdtem, mint egy hülye kisgyerek. Egész nap bennem maradta sírás, görcsbe rándult minden porcikám.
Gyűlöltem magamat.

Darkkal többször megtettük, amit elsőre, és a negyedik alkalommal végre a száját kínálta nekem, akkor ért először ő is a meleg húsomhoz. Csak segített kiverni, de mérhetetlenül izgató volt, a csókja pedig finoman férfias. Alig vártam, hogy egyszer majd a feszes hátsóját is meghódítsam, és betegyem neki a farkam.
- Minek bőgsz?
Jess a vizes, hideg kövön ült, azt hitte, senki nem látja. Annyira sírt, hogy a szívem majdnem megszakadt. Már régen nem értem hozzá, az esti tipi-tapik, csókok, és farokverések is elmaradtak, amióta Darkot fűztem.
- Semmi, hagyj, muszáj volt neked most éppen idejönnöd? - De szép volt! Ahogy a nedves haja az arcát keretezte, ahogy a teste rázkódott a sírástól, amint a pilláin rezegtek a könnycseppek, mérhetetlenül tetszett. Valami a szívembe hasított, de nem  kicsit.
- Jess – suttogtam – ki bántott? Mond meg, és azonnal agyonverem!- Leguggoltam mellé, az arcát magam felé fordítottam.
- Miért nem mész a kis Darkocskádhoz? Foglalkozz csak vele - csuklott el a hangja.
- Jess!
- Kopj le, én csak egy ribanc vagyok! Hozzám ért Leto és te, és a kérésednek engedve hozzámért Mike is! Te akartad, hogy megtegyem, mégis az miatt, nem kellek neked!
Rossz szájízzel távoztam, a fiúnak igaza volt, de nem tudtam, hogy annyira mélyen megsebeztem. Lelkiismeret-furdalásom lett, és jobban kezdtem őt figyelni. A vidám vagánysága odaveszett, szomorúan mászkált, néha rajta kaptam, amint ábrándos szemekkel rám pillant. Már majdnem odajutottam, hogy nem szabadott volna eldobnom magamtól, amikor egy újabb Darkkal történt együttlét után Jess eltűnt. Roberték nem akartak hozzám szólni, még a falak is nehezteltek rám.
- Mi van, meghalt valaki? - keltem ki magamból, Dark spermájának az ízét a számban érezve.
De a fiúk továbbra sem akartak velem beszédbe elegyedni.
- Hol van Jess?
Ekkor Mike elkapta a felsőm, és a falhoz vágott.
- Te baromállat! A legcsodálatosabb fiút dobtad. Egy geci kurafi vagy Deron! Jess felvágta az ereit miattad a mosdóban, majdnem elvérzett, a kórházban van te seggfej!
Nem kaptam levegőt, szorítani kezdett a mellkasom, forogni a plafon, és éreztem, hogy valami elpattan bennem.

Jesshez nem akartak elengedni, bármennyi kenőpénzt is adtam, és meg esett egy tárgyalásom is a megyei bíróságon. Csak pislogtam, furcsa volt rendes ruhát érezni magamon, és az öltönyt viselnem, amit Mary hozott be nekem. A ribanc feleségem, nem akart rólam tudni. Az ügyvédnő Ann, a vékony keretes szemüvegében, mindig úgy nézett rám, mintha aki a Holdról érkezettet lát, bár meglepően jól végezte a dolgát, nem is gondoltam róla, hogy annyira kemény.
Az első tárgyalás végére egészen megkedveltem, és keményen állt a farkam, amikor elképzeltem, hogy az okos kis szájába dugom a és szopatom órákon keresztül. Mindenesetre levert víz, amire visszavittek a börtönbe, és pocsék volt újra felvenni a rabruhát. Egészen magam alá  zuhanva, amikor Dark keresett, és bár a szívem Jessért aggódott, a fút egészen lemeztelenítettem, és végre kinyaltam a seggét.Ujjazni is engedte magát, egy raktárban csináltuk, egy őr beleegyezésével.
- Ah, nem gondoltam, hogy élvezni fogok ilyesmit - suttogta elhalóan, amikor a prosztatáját simogattam, miközben szoptam ezerrel. Amikor a számba élvezett lenyeltem mindent, a szép arcára a kéj egészen lágy vonásokat rajzolt.
- Most kapd be te is! - másztam a szája fölé, ő pedig csak összeszorított a száját, de egyértelműen láttam a szemében, kívánja a dolgot, ahogy még sosem.
- Kapd már be - nyomtam a szájának a húsos makkomat, ami bizsergett, annyira vágyott a puha és meleg szájba.
Dark lassan mozdult, mindkét keze a péniszemre szorult, áhítattal nyalta meg a húgycsövem környékét és húzogatta a bőrt. Az árokrészt sokáig bámulta majd lassan, őrjítően finoman nyalogatta körös-körül.
- De jó vagy – feszült meg a testem - szívd is légy szíves, vedd a szádba.
Dark nem sokára szopni kezdett, a szemei lecsukódtak. A végére alaposan szájba basztam, és már majdnem elélveztem, amikor eszembe jutott valami.
- Állj - kértem, pedig nagyon akartam már élvezni. - Cseréljünk.
Lefeküdtem, ő fölöttem térdelt.
- Vizelj le - jelentettem ki  szenvtelenül. Azt hittem majd felháborodik, de csak enyhén elhúzta a száját.
- Hová? - kérdezte felállva.
- Kicsit a mellkasomra aztán mindent a herémre. Lassan csorgasd, amennyire csak tudod.
Elkezdtem verni, miközben egyfolytában vártam a meleg sugarat. Aztán megindultak a cseppek a mellkasomra én pedig majd belevesztem a jóba, aztán rágyorsítottam, a meleg vizelet pedig a heréimet és a körbe ölelő szőrömet verte. Akkorát élveztem mind az állat, az utolsó cseppeket préseltem magamból ki, amikor Dark a vizelete maradékét rázta rám.

Jess végre megjött, sápadtabban, mint valaha. A fejét lehajtotta, nem mert rám nézni. Alig vártam, hogy kettesben maradjunk, azonnal kérdőre vontam.
- Miért?- kiabáltam rá. - Hogy tehettél ekkora ostobaságot? - A fiú szája megremegett, hamar eltört nála a mécses.
- Hülye vagy Deron, ha nem tudod, egy nagy hülye!
- Elakart szaladni, de nem hagytam, a sírástól rázkódó testét magamhoz öleltem. Felemelő    érzés volt a közelemben tudni, éreztem nem érdemlem meg, hogy miattam sírjon.
Nem akartam, érteni, sem elhinni, azt, amit mondott.
- Akkor miért is?- törölgettem a könnyeit.
- Szeretlek – szipogta - amióta először megdugtál, nem tehetek róla - remegett bele a vallomásba, én pedig azt hittem elveszett a világ!

Folyt köv.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
minogue ·
NAGYON kíváncsi vagyok mi lesz szegény Jess-el, nagyon kérlek folytasd (ezt is)!!! imádom a történeteidet! :)

minogue ·
NAGYON kíváncsi vagyok mi lesz szegény Jess-el, nagyon kérlek folytasd (ezt is)!!! imádom a történeteidet! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: