Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Boldogság, gyere haza

Minden nő szeretetre, megértésre, és (anyagi) biztonságra vágyik. Ha talál egy ilyen férfit, aki ezt tudja nyújtani, valószínűleg boldog. De mi a szeretet?Vagy a megértés?

Lassan két éve, hogy együtt vagyok a jelenlegi párommal. A kapcsolatunk elején azt hittem, hogy megtaláltam a tökéletes férfit. Magas, jó képű, intelligens, és gazdag. Bevallom, - és tetszik, nem tetszik - mindig is anyagias nő voltam/vagyok. Ez talán még előnyömre is vált, mert sosem voltak (eddig) olyan problémáim, mint egyes barátnőimnek. Szerelmesek lettek, összeköltöztek a sráccal, anyuci-apuci már nem támogatták őket, jöttek a gondok: az egyiket kirúgták a munkahelyéről, s bánatában az italban kereste a megoldást, a másik a szerencsejáték rabjává vált, s még ezer példát írhatnék, de a vége mindegyiknek ugyan az: elszegényedtek. Tartozást, tartozásra halmoztak. Nem mondom, hogy az én párommal ez nem történhet meg. Ha nem is az ital, vagy egyéb ilyen dolog miatt, de ha csődbe menne a cége már mi sem élnénk nagy lábon. Igaz, vannak lekötött bankszámlák, de előbb-utóbb arról is elfogyna a kincs. De ez már egyik másik történet. Visszatérve az eredetihez, a lényeg, hogy amire azt hittem eddig, hogy tökéletes, most látom, hogy még sem az. Miért nem?

Egyik este párom hulla fáradtan jött haza.
- Mi a vacsi Szívem? - kérdezte, és se puszi se pá, cipőstől betrappolt a nappaliba, és lehuppant a kanapéra.
- Neked is szép estét! Mellesleg megjegyezném, hogy ma takarítottam - válaszoltam nyugodt hangon, pedig majd szétvetett a düh, ahogy a sáros cipőjével körbe járkálta a fél lakást. Nem válaszolt semmit, levetette a cipőit, és kivitte az előszobába. Ez szinte minden alakalommal eljátszotta, ha haza jött. Majd az asztalhoz ült, én elé raktam a vacsit, ő pedig jóízűen neki látott. Néha megköszönte, néha nem.

Egyik este már meguntam, hogy úgy kezel mint egy főző-mosó-takarítógépet. Elhatároztam, hogy javítani fogok a kapcsolatunkon. Másnap reggel, mikor elment melózni, én is elmentem otthonról. Egyenesen a fehérnemű boltba, és vettem egy rendkívül kurvás piros combfixet, és mellé shoppingoltam még egy falatnyi melltartót és bugyikát. Ahogy haza értem egyből felpróbáltam. Úgy néztem ki benne, mint azok a szőke cicababák a pornófilmekben, eltekintve attól, hogy nekem sötét barna hajam van. De jól néztem ki, tetszettem magamnak. Levettem a kis ruhadarabokat, és gondosan eldugtam őket a fiók legaljára, majd visszatértem a napi teendőimhez. Végig azon agyaltam, ha Péter haza jön, hogyan fogom őt elkápráztatni. Általában fél nyolc körül szokott megjönni. Fél nyolc előtt néhány perccel fel vettem a délelőtt vásárolt hacukát, és újra a tükör elé álltam. Igen, ez így jó... jó ribancos... És akkor mi van? Ez kell minden faszinak, gondoltam magamban.

Már vagy öt perce a tükör előtt álltam, de valami még mindig hiányzott. Hát persze!A smink! Rohantam a fürdőszobába, és kisminkeltem magam. Halványkék szemhéj púder, és vadító cseresznye bordó rúzs. Na most már tényleg úgy nézek ki, mint egy pornós cica. Abban a percben nyílt a bejárati ajtó. Gyorsan magamra kaptam a köntösöm. Hallottam, ahogy Péter megint cipőstől trapál be a nappaliba. Szokás szerint. De most nem érdekelt!A vacsorát már kikészítettem. Hallottam, hogy Péter leül enni. Sejtette, hogy készülök valamire, de úgy csinált mint aki nem vett észre semmit. Még igazítottam egy kicsit a sminkemen, majd derékig érő sötét barna hajam feltűztem, és kimentem a fürdőből, át a hálószobába. Hallgatóztam, hogy Péter mit csinál. Épp a mosogatógépbe pakolta be a tányérokat. Elővettem néhány illatosított gyertyát, és szépen az ágykörül elhelyezve meggyújtottam őket. Mikor ezzel végeztem, még kimentem a konyhába Péterhez.
- Szia Bébi! - köszönt.
- Hellóka! - mondtam, majd rá kacsintottam, és elindultam felé. Végig mértem a testét. Feltünően bámultam a sliccét. Ő is észre vette, és egy hirtelen mozdulattal lerántotta rólam a köntöst.
- Hmmm... De szexis valaki! - mondta, és közben vadul tépte magáról a ruhát, ami össze-vissza landolt a konyhakövön. Elindultam be a hálószobába, Péter pedig utánam. Ezek szerint tetszett neki a látvány. Még a küszöb előtt elkapott, és letépte rólam a falatnyi tangát. Letepert az ágyra, és rám feküdt. Lábaimmal körbe fontam a derekát, közben vadul csókolóztunk. Egy hirtelen mozdulattal belém döfte merev farkát! Igen, ez az! Dugjál meg! Nagyon élveztem, ahogy csinálja. Intenzív szexuális életünk volt eddig is, de ez most nagyon kellett. Állatit szeretkeztünk. Mikor végeztünk, kimentem a fürdőbe. Addig Péter behozott egy üveg bort, és két poharat. Természetesen soha nem tudta megkülönböztetni a pezsgős poharat, a boros pohártól, ezért az egyszerűség kedvéért mindegyikből hozott egyet-egyet.

Amikor vissza értem, már töltött is. Leültünk az ágy szélére.
- Peti, szeretsz te még engem? - kérdeztem komolyan, de mosolyogtam.
- Persze, hogy kérdezhetsz ilyet?! - válaszolta felháborodva.
- Hát... Mostanában nem igazán törődsz velem.
- Cica, fáradt vagyok, melózom, mint egy állat. Ne haragudj, megígérem, hogy hétvégén elmegyünk kettesben valahova, jó? - mondta. (egy keddi napon)
- Jól van, de hova?
- Egy jó kis wellness hotelba?
- Okés.

Ezzel le is zárult a beszélgetés. Peti fogta a poharakat meg a bort és kivitte. Én addig lefeküdtem. Nem sokára ő is bejött, és lefeküdt. Összebújtunk. Másnap reggel korán elment otthonról, s ez így ment egész héten. Csütörtök este, mikor haza jött, bejelentette, hogy sajnos nem tudunk most hétvégén elutazni a romantikus hétvégére, mert valami céges buli lesz. Ezen jól össze is vesztünk. Vacsi után beült a számítógép elé, és valami használt autós weboldalt nézegetett. De nem is figyeltem rá, lefeküdtem aludni. Pénteken szinte egymáshoz se szóltunk, pedig egész nap otthon volt. Valamit nagyon telefonálgatott, hogy szombat reggel korán elmegy érte, meg hogy kézpénzben fizet, de hogy miről volt szó azt nem tudtam.

Szombat reggel tíz óra után keltem. Kómásan másztam ki a konyhába, számítva arra, hogy Peti nem lesz itthon. Vizet raktam a mikróba, hogy igyak egy ütős instant kávét. Megcsináltam a kávét, és visszaindultam a hálóba, hogy bebújjak az ágyba, és ott fogyasszam el. Néztem az éjjeli szekrényt, hogy Peti mennyi pénzt hagyott itthon nekem. (Minden reggel az éjjeli szekrényre tett ki pénzt) A pénz mellett megpillantottam egy fekete díszdobozt, piros masnival átkötve. Alatt pedig, egy fecnin néhány sor:

"Szia Nyuszó! Sajnálom, hogy nem tudtunk elutazni, majd bepótoljuk a jövő héten, addig is szeretnélek ezzel az ajándékkal kárpótolni! Utóirat: Szeretlek, és ne hogy megporosodjon a friss jogsid!"

Nem értettem az üzenet utolsó sorát, még meg nem tekintettem a dobozka tartalmát. Mi volt benne? Na szerinted? Egy kocsikulcs. (Ha nem nyitom ki a dobozt, én rá nem jöttem volna) Hálóingben rohantam ki. A ház előtt egy fekete SLK Mercedes állt. Mindig is ilyen autót akartam, de Péternek soha nem említettem. Nem tudom honnan tudta. Vagy csak véletlen hibázott rá? Beültem, és ismerkedtem az autóval. Most már értem, miért nézegette a weblapot, és miért telefonált annyit. Hmm... Mi is kell egy nőnek? Szeretet, megértés, és anyagi biztonság? Szeretet = Egy Mercedes, Megértés= "Úgy sajnálom, majd bepótoljuk a jövő héten, Anyagi biztonság=napi 10. 000 Ft az éjjeli szekrényen. Ez lenne a boldogság?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vivienne ·
Örülök,hogy tetszett!Erről a témáról egész könyves polcot tudnék írni,de nem is rossz ötelet,talán lesz egy második rész :yum:

Etalon ·
Vivienne! Nem, nem ez a boldogság. De lehet, neked ezt jelenti. Nem hiszem...

Ügyelj jobban az igekötős igék helyesírására s az összetett szavakéra.

Elgondolkoztál kicsit azon, hogy mi lenne, ha nem lenne anyagi biztonság. Nos, mi lenne akkor, ha nem lenne az éjjeliszekrényen soha többé semmilyen összeg? Viszont több időt fordíthatnátok egymásra... Szeretnéd-e? Boldog lennél-e? Bár a választ megadtad a történet elején. Legnagyobb értéke írásodnak az őszinteség, azt hiszem. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: