Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Boldog születésnapot!

Már több mint két és fél éve vagyunk együtt. Te vagy életem szerelme és ezen már nem változtathat senki és semmi sem.
Amikor először megláttalak, éreztem, hogy valami különleges történt. Pedig az a nap is úgy indult, mint az előtte lévő pár vizsganap az egyetemen. Nehézkes ébredés – a sok tanulás után -, készülődés, némi várakozás és a sikeres felelet - bár ez utóbbi sajnos nem igaz mindegyikre… De ami utána következett…

Kiléptem az ajtón és azonnal megakadt rajtad a tekintetem. Ott álltál a szomszéd teremnél és nézted a hirdetőre felrakott eredményeket. Még soha nem láttalak azelőtt, pedig… Nem voltál (vagy) az a nehezen észrevehető fajta. Úgy 190 cm (azóta tudom, hogy 192), vékonyabb testalkat, sötét haj, elegáns ruha. Rámnéztél, majd vissza, aztán hirtelen mozdulattal – mint aki valami nagyon különlegeset látott - vissza rám. Mint a filmekben… Nem tudom, meddig nézhettük egymást, de te voltál az, aki előbb fordította el a fejét. Nem akartam messzire kerülni tőled, leültem az első székre, ami a közelben volt, és… Vártam. Elővettem ugyan egy könyvet (azt, amelyből pár perce vizsgáztam…) és úgy tettem, mintha, de… Vártam. Vártam arra, hogy valami történni fog. Történt is… Jött egy lány, köszöntetek, ő is megnézte az eredményeket, majd… A nyakadba ugrott! (Jó, azóta tudom, neki is sikerült a vizsga, de attól még nem kellett volna ezt tennie… Na, nekem itt semmi keresnivalóm, gondoltam, és már indultam is…

Az épület kapujáig jutottam. Megállított egy hang. „Várj, légy szíves!” Megfordultam és te voltál ott. „Ha jól sejtem, a kollégium felé igyekszel. Pont én is oda tartok. Elkísérhetlek?” Csak egy halk igent tudtam kipréselni magamból… Hát így kezdődött…
A kollégium alig pár percre van, de mi legalább negyed óra alatt értünk el oda. Ezt nekem köszönheted. Pedig igyekeztem…:))
Külsőre rögtön tetszettél, de az „út” alatt arról győződtem meg, hogy „amúgy” is szimpatikus vagy. Sőt, veled ellentétben én azt is rögtön tudtam (na jó, sejtettem), hogy ez kölcsönös. Különben miért magyaráztad volna el rögtön az első mondataidban, hogy az a lány nem a barátnőd, csak a csoporttársad?!

Aranyos voltál. Hát még akkor, amikor azt szedted ki belőlem, hogy mi az esti programom. Az „És kivel ünnepled meg este a sikeres vizsgát?” kérdés annyira nem volt átlátszó…:))
Aznap este beültünk egy helyre. Nem voltunk ott sokáig, az est további részét egy kis városon belüli sétálással töltöttük, majd visszakísértél a kollégiumba. Még vagy három órán át beszélgettünk. Egy ártatlan „jóéjt-puszival” búcsúztunk…
Mint azóta minden este, amit együtt töltünk. Vagyis, a puszi megmaradt, de ártatlannak már nem tudnám nevezni…

Első együttlétünk felejthetetlen emlék marad. Azóta persze csiszolódtunk, de az első az mégiscsak az első. Még ha nem az életünkben, hanem csak kettőnk között, akkor is. Szóval az első aktus után nem sokkal egy újabbra vágytam és kezembe vettem férfiasságod. Te megfogtad kezem és egy hosszú, zavaros monológba kezdtél. Azt mondtad, hogy ne haragudjak; hogy te csak egyszer szoktad; hogy két aktus között el kell telnie legalább 4-5 órának, mert egyszerűen nem áll fel; hogy elnézést kérsz; hogy reméled, nem doblak ki ez miatt; stb… Olyan aranyos voltál! Már akkor is szerelmes voltam beléd, de azt hiszem, akkor estem beléd végleg. Menthetetlenül… (Aztán persze próbálkoztam egy párszor. De tényleg nem hazudtál…

Két évesek voltunk nemrég. Szerencsére a kollégiumi szobából nem kellett senkit kiűznöm, lévén az évfordulónk napja pont szombatra esett. Egész nap készülődtem, de a megbeszélt 6 órára minden kész lett. Pontos voltál, mint mindig. Sőt, kicsit előbb is jöttél. Mint mindig. Egy hatalmas rózsacsokorral és a kedvenc édességemmel köszöntöttél. Nagyon örültem mindkettőnek. „Kicsípted” magad rendesen. Csillogó bőrcipő, elegáns szövetnadrág, a kedvenc ingem – mármint a tieid közül - és az általam ajándékozott nyakkendő (meg egy vastag kabát, ugyanis nagyon hideg volt odakint).

De azért én is igyekeztem. Egy direkt a mai napra vásárolt fehér, vékony - a hátsó része felfűzött gyöngyökkel – tanga, a közösen vásárolt egyrészes, feszülős ruha (az egyik oldalán comb tetejéig felvágással), amit még feldobtam azzal, hogy nem vettem alá melltartót (amúgy sem szereted, de ezzel is fokozni szerettem volna a hatást), a kedvenc fehér körömlakkod és a kedvenc parfümöd (ami az én kedvencem is), és egy magas sarkú cipő (ezt ugyan nem szeretem, de tudom, hogy te „bezsongsz” tőle).
A vacsi finom, de ezen a napon sokadrangú kérdés volt. Elpakoltam az asztalról, körülbelül negyed olyan lassan, mint amilyen gyorsan tudtam volna. Élveztem, (a)hogy nézel. Néha rá is tettem egy lapáttal a látványra, olyan mozdulatokat tettem, amik kiemelték domborulataimat. Az a csillogás azokban a sötétbarna szemeidben… Nagyon helyes voltál!

Kértem, hogy állítsd be a „hangulatvilágítást” (a mi szótárunkban egy kislámpára egy ruhadarab, ami kellemes félhomályt ad), én addig „beüzemeltem” a tőled kapott – romantikus, lassú számokat tartalmazó - cd-t. Szeretem, mindig is szerettem az ilyen pillanatokat. Amikor nem szólunk egymáshoz, de mind a ketten pontosan tudjuk, mi fog történni. Sokszor van, hogy egymásnak esünk, de ez nem ilyen alkalom volt és ezt tudtuk jól mindketten.

Elém léptél, karjaid derekam köré fontad, és lassúzni kezdtünk. Szemünket nem vettük le egymásról. Te engem néztél és én téged, a külvilág minden rezdülése (a szomszédban épp egy buli zajlott) akkor és ott megszűnt számunkra. Bár félhomály volt, de láttam a vágyat a szemedben, és szorosan hozzád simulva éreztem is, hogy kívánsz… Bár már az első közös táncunk óta tudom, de még mindig nagyon jó arra gondolni (és kicsit viccesnek is tartom), hogy lassúzás közben mindig merevedésed van… Ezért is hordasz mindig ilyen alkalmakkor tapadós alsónadrágot. Így csak én érzem, de mások nem látják… Jaj, de szeretlek! :)
Hirtelen egy kis puszit adtál ajkaimra, majd felfedezőútra indultál arcomon és nyakamon. Imádom, mikor a nyakamat puszilgatod. De ezt pontosan tudod te is, ezért is csináltad végtelennek tűnő perceken keresztül. Teljesen felkorbácsoltál… Abbahagytad nyakam kényeztetését, és újra szemembe néztél. Ajkad az enyémhez közelítetted, majd csókban forrtunk össze. Még a csókod íze is olyan más volt… Olyan… második évfordulós csók. Olyan… különleges. Sokáig csókolóztunk.

Én voltam az, aki nem bírta tovább. Először nyakkendőd vettem le, majd az inged kezdtem kigombolni. Felülről kezdtem, és minden egyes gomb után apró csókokat leheltem tested „kiszabadított” területeire… Illatod teljesen tűzbe hozott. Ledobtam az inged, és simogatni kezdtem felsőtested. Amikor oldaladhoz értem, minden egyes érintésemre felszisszentél. Tudom, hogy mennyire szereted. Persze igyekeztem minél többször arra tévedni… Közben te is simogattál, de most én voltam vezérszerepben. Mögéd kerültem, és hátad kényeztetésével folytattam. Ujjaimmal végighaladtam a gerincvonalon, majd oldalra és ott fel egészen a hónaljadig, majd be középre és újra le…

Számtalan ilyen kört tettem meg, közben végigcsókoltam minden négyzetcentimétert. Majd hozzád simultam és kezem a nadrágodra tévedt. Kemény férfiasságod tapintva éreztem, hogy jó úton haladok… Kicsatoltam öved, kigomboltam a nadrágod (ez nem ment olyan könnyen, kicsit segítettél is), majd nagyon lassan lehúztam rólad. Lehajoltam, kiléptettelek cipőidből, kibújtattalak nadrágodból és levetettem zoknijaid is, majd újra felegyenesedtem. Fekete, tapadós alsógatya volt rajtad. (Tudtad, hogy táncolni fogunk?!) :)) Szeretem, ha ilyen nadrágot hordasz. Kiemeli a kis fokhagyma-gerezd feneked…:))
Újra körözni kezdtem ujjaimmal, csak a kör most már kiegészült a hátsó feleddel is. Ezt nem sokáig bírtam, már másnak az érintésére vágytam. Kezem előre vándorolt és hímvessződ kezdtem simogatni. Hatalmasnak tűnt… Tudod, hogy életem legnagyobb szerszáma a tiéd, de akkor vhogy még nagyobbnak éreztem. Letérdeltem és úgy vettem le rólad az alsónadrágot. Elöl nagyon meg kellett emelnem, nem akartam, hogy fájdalmat okozzak a “kis kukidnak” (jó, tudom, nem szereted, ha így nevezem). Lassan húztam lefelé a nadrágot, minden pillanatát kiélveztem kényeztetésednek. A cipőimet már kezdtem kicsit kényelmetlennek érezni, de tudtam, hogy magadnak akarod majd azt az örömet, hogy levedd őket rólam. Felálltam, elédléptem és végigmértelek. Nagyon szeretem azt a pillanatot, amikor így látlak. Meztelenül, a vágytól felhevült pillantással és a merev hímvessződdel.

Te vetted át az irányító szerepet. Magadhoz húztál, egyik lábam szorosan a derekad köré fontad és úgy kezdtünk el csókolózni. Viharosan, szenvedélyesen… Őrületesen erotikus volt.
Hirtelen abbahagytad és megfordítottál. Csípőmnél fogva szorosan magadhoz húztál, fenekemen éreztem a továbbra is vigyázban álló falloszod. Hajamat kicsit oldalra simítottad és a nyakam kezdted el puszilgatni. Szinte észre sem vettem, hogy közben kibújtattál a ruhából. Teljesen magamon kívül voltam. Arra tértem csak észhez, hogy a fülembe súgtad, milyen szexi vagyok ebben a falatnyi bugyiban…

Nem tudtam, mit csináljak a kezeimmel, hol a fejed és a hajad simogattam, hol a feneked markolásztam. Egyszerűen csodálatos volt. Ajkaid még mindig a nyakamnál tartottak, amikor kezeid bolyongani kezdtek testemen. Ujjaiddal cirógattál, először csak a hasam környékén, majd feljebb, kis köröket leírva a melleim körül, majd a melleimen, kínosan ügyelve arra, hogy még véletlenül se érj a bimbóimhoz. Őrjítően csináltad…
Ekkor leültél az ágy szélére és magadhoz húztál. Apró puszikat adtál hasamra, közben fenekemet simogattad. És a combjaimat. És a melleimet. És a … Testem minden pontján finom ujjaid kényeztetését éreztem, kivéve legérzékenyebb területeimet. Hihetetlen érzés volt.
Megfordítottál. Ujjaid táncot kezdtek járni lábaimon, a lábfejeimtől egészen combjaim tetejéig, közben fenekemen éreztem forró leheleted. Újra felálltál, és újra nyakamat kezdted el puszilgatni.

Szinte kétségbe voltam esve, hogy újrakezded. Talán még életemben nem kívántalak annyira, mint akkor. Pedig még messze volt a vége… Kezeid most csak a cicijeimre koncentráltak. Tenyeredbe vetted őket, majd hüvely- és mutatóujjaiddal a bimbóimmal kezdtél játszadozni. Meglepődtél, milyen kemények voltak, pedig a te érdemed volt. Mámorítóan csináltad. Nem bírtam tovább, megfogtam két kezed, és a bugyimra helyeztem őket. “Hűha”, szaladt ki a szádon. No igen, az elmúlt percek (órák?) megtették hatásukat. Teljesen el voltam ázva. A fehérneműn keresztül csiklómat kezdted el izgatni, közben még mindig nyakamat kényeztetted. Hátranyúltam, hímvessződ soha nem látott és érzett keménységet ért el. Eltoltad kezeim, és mögémtérdéltél (kis utánzós). Centiméterről centiméterre haladva húztad le rólam tangámat, majd elémléptél. Ott álltam előtted meztelenül, mindössze a magas sarkú cipő volt rajtam. Tudtam, hogy azt fogod a végére hagyni. Egyszerűen megőrülsz a cipők látványától. Kérdeztem már az okát, de nem tudtad megindokolni.

Az ágyra fektettél, te odaálltál az ágy széléhez és a válladra tetted bal lábamat. Végigcsókoltad lábfejemet, és nagyon lassan vetted le a cipőt, majd ugyanezt tetted másik lábammal is. Nagyon jó érzés volt figyelni téged. Falloszod szinte félelmetes látványt nyújtott, duzzadt a vágytól. Míg jobb lábammal foglalatoskodtál, én bal lábammal hímvessződ simogattam. Szereted ezt, tudom.
Te is az ágyra jöttél és fölémhajoltál. Szenvedélyes csókban forrtunk össze, majd elindultál lefelé. Leszorítottad két kezem és úgy kezdtél el csókolgatni. Először végig az egyik kezem, mindegyik ujjam is kapott egy puszit, vissza, majd ugyanezt a másik kezemen is, majd a melleim következtek.
Én toltam lejjebb a fejed, mert már sok volt. Már szinte fájt, ahogy kényeztetsz. De azért el tudtam viselni…

Hajadba túrtam és úgy próbáltalak a nunimhoz igazgatni. De te megfogtad két kezem, és combjaim belső felét kezdted el puszilgatni. Hihetetlen volt kitartásod. Nem is tudom, hogy bírtál ennyire uralkodni magadon. Kis idő múlva elengedted kezeim, és ujjaiddal csiklóm kezdted izgatni. A nyelved ekkor még nem használtad, csak a forró leheleted éreztem nemiszervem környékén. De ezt a “tétlenséget” nem bírtad sokáig, hamar nyelvvel is izgatni kezdtél. Volt is mit nyalnod bőven, szinte éreztem, ahogy “tocsogok a kéjnedvben” (idézet tőled).

Ujjaiddal és nyelveddel hol a csiklómat, hol a hüvelyemet kényeztetted. Már nem nagyon tudtam, mit csinálsz, csak azt éreztem, hogy őrjítően csinálod. Másodperceim voltak csak hátra és… testem megfeszült, lábaimmal átfontam a nyakad, kezeimmel szinte téptem hajad és… felsikoltattam. Életemben először. Nem szeretem, ha vki hangosan élvez, szerintem aki így csinál, az megjátssza magát és tudom, ezen a véleményen vagy te is. Igaz, te még azt is hozzá szoktad tenni, hogy csak a kurvák szoktak visítani szex közben. Nyögések, apró, halk sikolyok, az igen, de üvölteni nem kell.
De most nem bírtam magammal. Minden olyan tökéletes volt, az illatok, a körülmények, az alkalom, az előjáték, a nagyon hosszú előjáték és… kicsúszott. De láttam rajtad, hogy tetszett neked ez a fajta érzelemkitörésem. Mellémfeküdtél és a fülembe súgtad, amit sokszor szoktál: “Olyan finom vagy!” Hálából egy csókkal válaszoltam.

Kezem felfedezőútra indult testeden, közben apró csókokat adtam arcodra. Fölédhajoltam. Hímvessződ még mindig ugyanúgy állt, mint a cövek, mint amikor levettem rólad alsónadrágod. Belerázkódtál érintéseimbe, főleg, mikor oldalad cirógattam. Lassan haladtam lefelé, de köldöködnél az átlagosnál is több időt töltöttem. Csípőddel hullámoztál, miközben kényeztettelek, ezalatt falloszod többször is érintkezett melleimmel. A hajamba túrtál, te is kezdtél eksztázisba kerülni. Lejjebb csúsztam és közelről vettem szemügyre férfiasságod. Láttam, hogy te is szépen “felkészültél” a mai napra, frissen borotvált hímvessződ így még hatalmasabbnak tűnt. Örülök, hogy egyezik a szexuális ízlésünk és te is ugyanúgy a csupasz nemiszerveket szereted, mint én. Herezacskódat kezdtem el cirógatni. Nagyon szeretem simogatni, ott a bőröd egyszerre puha és feszes, olyan… simogatnivaló…:)) Kitapogattam két heréd, de csak nagyon óvatosan, hisz már egyszer okoztam neked így fájdalmat.

Láttam rajtad, hogy mennyire élvezed. Számomra az a legnagyobb öröm, ha tudom és látom, hogy örömet okozok neked. Tudom, így vagy ezzel te is.:)) Kezeimmel tovább játszadoztam, majd számmal is kényeztetni akartalak. “Lentről” indulva lassan, olyan lassan, ahogy csak tudtam, végignyaltam hímvessződ. Amikor a makkodhoz értem, ott ragadtam. Teljesen birtokolni akartalak, így bal kezemmel a zacsid, jobbal a “rudat”, nyelvemmel pedig a makkod kényeztettem. Hirtelen megfogtad kezeim és felültél. “Szeretkezzünk!- súgtad fülembe és hátamra fektettél.

Lassan ereszkedtél belém. Milliméterről milliméterre haladtál előre, majd vissza, szinte egészen ki a hüvelyemből. Szeretem, amikor így csinálsz. Így minden egyes lökés olyannak tűnik, mintha az első lenne. Egyszer, mikor teljesen bennem voltál, megálltál. Tudtad nagyon jól, hogy ilyenkor hímvessződ pont a G-pontom érinti. Mennyei volt, ahogy csak csípődet mozgattad. Vagyis… én nem is tudom, mit csinálsz ilyenkor. De érted a dolgod, ebben biztos vagyok.:)) Kicsit fáj(t) ugyan, de édes az a fájdalom. Úgy éreztem, ennél már nincs tovább, ennél nagyobb élvezetet nem lehet elérni a szexben. Szinte remegtem minden egyes apró mozdulatodra, míg újra rámtörtek a gyönyör hullámai. Orgazmusom előtt csókolni kezdtél. Talán féltél, hogy újból sikítani fogok?!
Ezután te is gyorsulni kezdtél, én pedig igyekeztem hüvelyizmaim szorításával növelni élvezeted fokát. Hogy jól csináltam, az nemsokára kiderült.
Mindig megérzem, mielőtt a csúcsra jutsz. Így volt ez most is. Kinyitottam szemeim, és néztelek közben. Csodálatos vagy ilyenkor.

Még hosszú ideig maradtunk így, egybefonódva. „Szeretlek!” – mondtad szemembe nézve, sugárzó arccal. „Én is szeretlek!” Mi mást mondhattam volna? :)) Szabadkozni akartál, hogy sajnálod, hogy csak egy pózban csináltuk, meg hogy viszonylag rövid ideig, de elcsitítottalak.
Életem legcsodálatosabb szeretkezése volt. Ugyan tényleg maga az aktus kissé rövid volt, de ez nem tragédia… ilyen hosszú előjáték után csoda, hogy eddig bírtad. És tudod, a legszebb az egészben az, hogy ez két szerelmes előjátéka volt. Most úgy tűnik, mintha eddig nem így éreztem volna, de ez nem igaz. Szóval ez nem egy egyéjszakás „én szopok egy kicsit, te nyalsz, aztán majd dugunk" volt, hanem… SZERETKEZÉS! Csodálatos volt minden pillanata.

Közben arra lettünk figyelmesek, hogy teljes a csönd körülöttünk. A cd már rég végigért és valószínűleg a szomszédok is elhúztak. Közösen mentünk zuhanyozni, fogat mostunk és egymás karjaiban aludtunk el.
Soha nem felejtem el azt a napot!
És hogy miért írtam ezt le neked? Mert ezzel akarok neked boldog születésnapot kívánni. Neveket szándékosan nem írtam, hogyha esetleg vmi nem tetszene benne, ne ismerjenek ránk (rád). De remélem, tetszik! (És mivel nem csak te fogod olvasni, volt, amit megmagyaráztam, hogy mindenki értse.)

És van még egy szülinapi ajándékom. Megvártam, hogy elmúljon éjfél, hogy a születésnapodon tegyem fel ezt ebbe a rovatba. Ha minden jól megy, akkor ezt most nálam olvasod, hiszen ma jössz hozzám (kettesben leszünk, se tesóm, se szüleim nem lesznek itthon). És ha minden jól megy, akkor belefeledkezel ebbe az írásba és végigolvasod. És amikor e sorokat olvasod, én ott fogok állni mögötted egy új, tegnap vásárolt, falatnyi tangában… és egy magas sarkú cipőben… Boldog születésnapot! :))
Hozzászólások
További hozzászólások »
Cloé C ·
Nagyon szép:)
Felejthetetlen estét/ éjszakát kívánok! :grinning:

lököttyúk ·
Khm, a saját tapasztalataim miatt a lehetséges hatásokról inkább hallgatok :) de remélem OTT más a helyzet és kívánok ehhez a szép, egyedi köszöntéshez én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :)
tanárúr ·
Miss Tyúk, arra gondol netán, hogy az ilyen nagyon kimódolt együttlétek már teoretice is problematikusak, hiszen mint az öreg fiatal (Jung) írja: az igazi vágyban mindig van valami spontaneitás. Érdekes, az ilyen hogy a legjobb neked drágám, kapcsolatok nálam (és irodalmi emlékeim szerint sokaknál) mindig befuccsoltak, maga is ilyesmire gondolt kisasszony?

Ps. gratula annak, akinek kell, udvariasságból: nálam 10.
lököttyúk ·
Nem erre gondoltam, de ebben is van valami, van ám.
tanárúr ·
Most melegebb tengerekhez megyek, de ezt egyszer még megbeszéljük. Addig is írjon valami izgatót.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: