Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

bogu mesék : Elízium

1.
A körjegyző gondterhelten ráncolta a homlokát és sűrű, lapos, érthetetlen pillantásokat vetett az előtte álló, méltatlankodó középkorú férfira. értse már meg, jó uram, itt a mi körzetünkben semmilyen Elízium nevezetű Öregek Otthona nem található. Ez egy kietlen, elöregedett, lassan kihalófélben lévő tanyavilág. Nem tudunk róla, hogy valamilyen szociális intézmény működne a területünkön!
Itt van, ezen a papíron: 4204-es helyrajzi számon van bejegyezve. A tulajdoni lapon tulajdonosként Cicvarek Vince van feltüntetve. Állítólag magánpanzióként működik ez az intézmény. Ide kívánkoztak hétéve az apámék, miután eladták a Pesti ötszobás lakásukat. Beköltöztek egy kis vidéki jó levegőt szívni. Mire visszajöttem Amerikából, hűlt helyüket találtam. A tartózkodási helyükre is úgy találtam rá, hogy a szomszédasszonyuk nyomta a kezünkbe a cetlit, amin a cím állt. Szeretném őket felkeresni, hogy élnek, mint vannak, ebben az Eliziumban.
Sárika fordult a jegyző a titkárnőhöz. ki a tulajdonosa a 4024-es tanyának?
Senki. Tudtommal az öreg Tóth, már hét éve kihalt belőle. Azóta üresen áll, mint a környéken a többi hetvenkét kísértettanya.
Nem lehet az, hogy megvette valami nyugati milliomos, és tényleg panzióvá alakította?
Akkor mi tudnánk róla. Kisértettanya az, higgyék el nekünk! Nincs ott semmi. Még a kóbor kutyák is elkerülik.
Nem tudunk segíteni uram. Keresse máshol a szüleit. tárta szét karjait a körjegyző és finoman kitessékelte az érdeklődött. De, Tóth Jánost nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon. Elhatározta, hogy a vékonyka nyomon elindulva végére jár a dolognak. Elindult a tanyavilágban felkutatni az Eliziumot, ahol a szülei élik vidám életüket.

2.

A hatalmas kukoricatábla közepén megbúvó tanyaépület, istállókkal, ólakkal beépített portáját kétméteres szögesdrótkerítés védte az idegen tekintete, vagy esetleges behatolása, avagy a bennlévők szökése elől. A kerítést álcázandó a kerítésre felfuttatott hatalmas, szúrós tüskéjű akácia volt felfuttatva, mely átláthatatlanná tette a kerítésen belül folyó életet, mozgásokat. A jó nyolcszáz négyszögöles portának mind a négy sarkában egy-egy kutyaház volt elhelyezve. A kutyaházakat a kerítés tetején végigfutó kifeszített drót kötötte össze, amin a karikába fűzött láncon tartott vérebek körberohanhatták a kerítést teljes hosszában. A kerítésen élve se, be, se ki nem juthatott át, csak a madár.
Benn, a központi tanyaépületben lakott a tanyagazda, a hatalmas hentesre emlékeztető Cicvarek Vince, igencsak termetes feleségével, Máli asszonnyal. Ők feleltek a lakók ellátásáért, és helybenntartásáért. Ezért a munkáért fizetést nem kaptak, viszont a tanyához tartozó hetvenkét hold föld megművelését és a termény értékesítését, bérleményként kapták, munkájuk ellentételezéseként. Ezen felül  havonta hozták a lakók ellátmányát, amit a lakók élelmezéséért, tartásukért adtak Cicvareknek.
A tulajdonossal sosem találkoztak. Néha megjelent egy autó, hozott egy-két embert a gönceikkel, kézi holmikkal. Leadták őket Cicvareknek. Érdeklődtek a létszám teljessége iránt. Leellenőrizték, megvannak-e a madárkák-merthogy így hívták a lakókat- a kalitkában. Aztán ahogy jöttek el is, távoztak.
Az új lakók megelégedetten tekintgettek körbe a tágas, szépen berendezett vendégszobában, majd amikor szerették volna megtekinteni a szobáikat Cicvarek egy viharlámpát fogva a kezébe, kivezette őket egyenként hátra, a friss szalmával felhintett ólakhoz. Kinyitotta a nyikorgó ólajtót, beterelte az új lakót és rálakatolta az ajtót. Mire magához tért az illető és kétségbeesetten dörömbölni kezdett Cicvarek az arcába világított a lámpával és vigyorogva így szólt hozzá.
Idefigyelj, vén pipamocsok! Mit hittél, panzióba kerültél? Ha-ha-ha! Ez itt a világvége! Itt keményen meg kell dolgoznod az ennivalóért, ha élni akarsz, különben hamar bejuthatsz az Elziumba... na, tedd el magadat holnapra, aztán, majd reggel megkapod a beosztásodat!
Másnap aztán hajnali fél ötkor megkondult a kolomp és Cicvarek kieresztette a hangját  vályúhoz!  Mindenhonnan, gyüröttarcú asszonyok, idős emberek totyogtak, csoszogtak elő és csajkával remegő kezükben a központi istálló felé araszoltak. A bennlévők is feltápászkodtak fapriccseikről, megmosakodtak a gémeskút mellett álló kővályúban, majd alágyújtottak a katlannak. A katlanban főtt a cibere, vagy cirokleves. Valamilyen kétes szinű, copákák, húscafatok, répaszeletek, kis kása dúsította a kusmercet. Náncsinéni, a termetes sváb öregasszony, aki valamikor óvodai szakácsnő volt hatalmas merőkanállal kavargatta a gőzölgő, meleg ételt. Mindenkinek teli löttyentette a csajkáját.
Miután megtöltötték a bendőjüket csoportokba, osztotta őket Cicvarek és egy-egy brigádvezetővel az élükön kapára, kaszára kapva elindultak munkára, ki a földekre. Az öregebbje, gyengécske semmire sem használható népség maradt benn a házkörüli munkákra: krumplihámozásra, kecske és tehénfejésre, moslékfőzésre, a hízóknak, anyakocáknak.
A kifejt tejet a kismalacokkal itatták meg. A felesleg egyrésze ment a gazdának és feleségének. Ami ezen felül maradt az meg sajt és túró képében a piacra került.
Hetente egyszer bevitte az árút Cicvarek a piacra, eladta a kofáknak. A kapott pénzen bevásárolt. Megvette a gyufát, olajat, cukrot, lisztet. Felpakolta a terepjárójára és hazafuvarozta a heti ellátmányt.

3.
Tóthnak első útja a kocsmába vezetett. Ide tért be a hetivásárból hazafelé igyekvő Cicvarek is, leöblíteni a torkát valamivel.  A kocsmában rajtuk kívül nem volt senki. A pálinkát leengedve a torkán elterpeszkedett a másik asztalnál és várta a sörét. Közben kutató tekintete körbejárt. Felfedezte a mokány, sörtehajú középkorú Tótot. Közben letette elé a kocsmáros a sört. Belekortyolt, majd így szólt hozzá. Gáspár, tuttál-e szerezni valakit, aki megbízható?
Még mindig nem, Vince bátyám. Nem szabad ezt elkapkodni! Olyan ritkán kaphatóak az emberek olyan munkára, ami magának kell! Meg, aztán a bezártságot sem viselik el sokan...
Igazad van, de már nem bírom egyedül. Most is, míg odavoltam, senki nem őrizte őket. Tudod a Máli se fiatal már. Nem állíthatom oda őrködni. Akkor ki marad a fakanál mellett? Széjjellopnák ezek mindenünket. Megennék a fejünket! Nekem olyan embör köll, aki elviseli a bezártságot, tud lakatot tenni a pofájára! fejezte be és szájára emelve a korsót, és   egyhajtókára kiitta tartalmát. Tekintete a sarokban iszogatón akadt meg. Hirtelen gondolata támadt.
Hékurjantott Tóth felé nem volna kedved elszegődni hozzám?
Honnan tudja, hogy munkát keresek?
Rá van írva a savanyú pofádra! Nálam munkaerőhiány van éppen.
Mióta?
Hároméve... azóta nem járt erre épkézláb ember, akit alkalmazni tunnék.
Megfizeti-é`?
Mind ezzel kezdi! Mennyi lesz a lé? Nem fogunk összeveszni! Nem fogsz megszakadni a munkába! Bizalmi állás lenne.
Aztán hol?
Hát, a panzióba... hehehe! húzta száját kéjes vigyorra Cicvarek. Elkerekedett a szeme Tótnak és két korsó sört rendelve átült Cicvarek asztalához. Míg a sörre vártak megalkudtak.
Mi a munka?
Őrizni a lakók biztonságát. Amolyan munkafelügyelő féle lennél. Vigyázol a rendre, el ne szökjék valamelyik. Be nem tegye a lábát a portára idegen, amig én távol vagyok, vagy éppen alszom. Oda még a madár se repülhet be!
Börtönőrnek kellenék?
Valami effélének.
Hát akkor jó helyen kopogtat kend, emberére akadt! Proszit! mondta Tóth és összekoccant a két krigli.
Tóth beült az anyósülésre és elindultak a tanya felé. Útközben megalkudtak. Kiderült, jó szimata volt: az Elízium Panzió tulajdonosát sodorta útjába a szél. Az első nap szembetalálta magát a rideg valósággal. Itt csupa, a lakásukból kisemmizett, a tanyára deportált szerencsétlen pária lakozik. A hetedik napon akadt rá az apjára. Éppen a disznók alóli ganajozást ellenőrizte, amikor mintha ismerős lenne az egyik ganéjhordó. Összevillant a tekintetük: megismerték egymást. Tudta, hogy az öregben annyi a félelem, hogy nem meri megszólítani. Mivel tanú nélkül akart az öreggel beszélni elküldte a másik ganéjhordót.
 Hé, öregapám! szólította meg a másikat mennyé be a konyhára, vigyé egy öl száraz tehénganét, az üst alá a Náncsinak!  adta ki a parancsot. Majd miután eltávolította a másikat így szólt az apjához.
Apám, hogy kerül maga ide?  az öreg attól félve, hogy még a falnak is füle van, kezét a szája elé tartva suttogva szólalt meg. kicsalták tőlünk a lakást fillérekért. Ígértek kacsalábon forgó panziót. Aztán ez lett belőle. Elvették az igazolványainkat. Aláírattak velünk egy maghatalmazást, hogy a Mucsi ügyvédúr veheti fel helyettünk a küldeményeinket, amit havonta lehoznak ide, nekünk...
És, kapják a küldeményeiket? Egyáltalán megkaptak maguk valaha, valamit is?
Hogyne, fiam, azt kaptuk, amit a Bugi a tapasztásért, segberugást, ha reklamálni mertünk. Anyád négyéve meghalt. Neki már jó, semmi se fáj.
Hol van eltemetve, meg akarom nézni, egy csokor virágot vinni a sírjára!
Ne, keresd! Úgyse találod meg. Van, hátul a földeken túl egy horhos, annak az oldalában vannak a halottak eltemetve, mind egy szálig...
Ezek szerint, hivatalosan meg sem haltak. Pap sem látta őket holtan?
Hova gondolsz fiam! Titokban folyik itt minden. Vannak itt 112 éves holt lelkek is, akik papíron élnek. Az anyád is él... papíron.
Kapizsgálom már apám: az ügyvédúr a halottak nyugdíját is rendszeresen felveszi, mintha élnének...
lehetséges fiam. Mi itt a világtól elzárva vegetálunk. Nem mondom, fedél van a fejünk felett, enni is adnak. Ruha is kerül, ami lemarad a halottakról. Szóval elvagyunk, mint a befőtt. A lakást nem tudtuk anyáddal fenntartani. Eladósodtunk. Így láttuk jónak. Eladtuk nekik. Olyan mézes-mázosak voltak. Addig jártak a nyakunkra, annyira kecsegtettek bennünket. Mutogattak egy csodálatos panzió képet. Benne csupa vidámnak festő öreget. Fiam, ugye nem teszel semmit? Ne rontsd a helyzetünket! Mi már megszoktunk itt. Majd csak elvegetálunk valahogy. Aztán ha kimúlunk, odakerülünk a horhosba mi is... ígérd meg, amíg élek, nem teszel semmit!
Megígérem, apám!-mondta Tóth, és vállon ragadva magához húzva, megölelte az apját. De, nem olyan fából faragták, hogy ennyiben hagyja az ügyet. Elvégre az ő jussát orozták el, és a szüléit taszították ebbe a földi pokolba. Elhatározta, hogy kinyomozza az ügyvédurat. Az apja elárulta a zugügyvéd nevét és az irodának, ahol aláíratták velük a szerződést, a címét is.
Egyik nap eltávozást kért a gazdától, hogy bemehessen a városba, elintézni félbe maradt ügyeit. A gazda bár gyanakodva ugyan, de kénytelen-kelletlen elengedte. Ő, pedig egyenesen az ügyvédhez ment.

3.

Az ügyvéd gyanútlanul beengedte az irodába. Tóth bemutatkozott és a tárgyra tért.
Tisztelt ügyvédúr! Megvannak önnek visszamenőleg a szerződései, amiket Ön által kötöttek lakáscsere, vagy eladás ügyében.
Természetesen Uram, de a titoktartás köt, nem adhatom ki az ügyfeleim adatait.
Én, a szüleim lakáseladása iránt érdeklődöm. Nem kapták még meg a vételárat.
Érdekes, érdekes... ilyen még nem fordult elő a prakszisomban, mikor történt az adásvétel?
Hét éve uram.
Nevet kérek!
Tóth János Kankalin u.34. Első emelet 7.
Azonnal, keresem... ahá, máris megvan. Igen, valóban megtörtént az adásvétel. Eladó: Tóth János és Tóth Jánosné, vevő Kiss Pál stb. stb.... a fizetés készpénzben történt, egymásközött. Én csak ellenjegyeztem a szerződést.
Ön, nem is látta a pénz átadást.
Szükségtelen uram. Itt az ügyfelek által aláírt papír, amely igazolta a vételár kiegyenlítését.
Tisztelt ügyvédúr, a szüleimet kisemmizték. Nem tudom ön milyen szerepet játszott az ügyben, nem is akarom bolygatni az ügyet, de nekem, most nincs lakásom. Tudnám értékelni, ha kisegítene húszmillióval, most és azonnal. Az ügyvéd felháborodva ugrott fel.
na, takarodjon innen, vagy rendőrt hívok! Zsarolni akar, engem, egy tisztességes ügyvédet? Tót higgadtan felelte drága ügyvédúr senki nem akarja önnek kétségbe vonni a jó szándékát. Én csak egy kis baráti kölcsönt kérek öntől. Ennyit megér a hallgatásom, nem?
Fenyegetőzik a kuncsaft, na, mars ki! Vagy hívjam a rendőröket?
Hívja, csak hívja őket! Majd szépen beülünk a rendőrautóba és kiautókázunk az Elízium Panzióba, tudja a 4204-es tanyára... az ügyvédben megállt az ütő. Rögtön kapcsolt, hogy itt tejelni kell, mert ez az ember lebuktatja őket. Így fordult hozzá.  Jó, rendben van. Megkapja a pénzt, de ki biztosít, hogy továbbá nem zsarol bennünket? Így is rászállt az állam a lakásmaffiára! János rendíthetetlenül válaszolta most, azonnal kérem a pénzt kesben, ide a markomba!  az ügyvéd megadóan kinyitotta a páncélszekrényt és miközben a pénzkötegeteket, szedegette elő, megnyomott egy apró kis, gombocskát a szekrény oldalán. Aztán kényelmesen elkezdte számolgatni, nyálazni a bankókat. Jánossal is átszámoltatta. Kétszer is megolvasták. Miután mindent rendben találtak, csengetett a titkárnőjének.
Micike, van egy kávénk?
Természetesen főnök. Máris hozom.
Igyunk addig amíg megírja a titkárnőm az átvételi elismervényt. Ebben Ön elismeri, hogy a szülei helyett átvette a lakás árát. Természetesen visszadátumozzuk. Rendben lesz így?
Bánom is én, készítse el csak, de hamar, mert vissza kell érnem arra az elátkozott tanyára!
Mért ragaszkodik ahhoz a tanyához? Most már van  pénze, élhet, mint Marci a Hevesen?
Tudja ügyvédúr, aki a sittről jön, az nem szeret szem előtt lenni. Jobb egy pár évig ott meghúzódnom. Aztán, majd ha meghal az apám, akkor tisztességgel eltemettetem, mellé helyeztetem az anyámat is és kilépek a világ elé, mint a Monte Kristóf grófja!-mondta és aláírta a szerződést. Miután kiitta a kávét, keze máris a kilincsen volt. Kinyitotta az ajtót, amikor egy zsákot dobott valaki a fejére, és egy tompa ütést érzett a tartóján, majd elvesztette az eszméletét. Soha, többé nem került élve elő. Állítólag a maffiózók verőlegényei a tanyára szállították, kivégezték, és elföldelték őt is a horhosba.




Hasonló történetek
4166
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
4232
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
belvárosi ·
Nagyon gyenge.Felesleges ide.
bogumil ·
Talán a te szövegértéseddel van baj, nem gondolod? :flushed:
kimbi ·
Szerintem is gyenge nagyon.Sőt. :flushed:
bogumil ·
Neked gyenge a felfogásod. :flushed:

Kalaskinykov ·
Fujj de büdös szivárog a modern 5D-s monitoromon át!! Bekakiltál bogumil? Vagy csak fingadozol? Fúúúj....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: