Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

bogu mesék : Anyai ösztön

1.

Ugyanolyan komor, szürke, ködös volt ez a novemberi hajnal is, mint a többi. A nyálas, zúzmarás zimankóban komor arccal siettek az autóbuszokhoz a munkába igyekvők. Némelyek pedig kerékpárjaikon kucorogva tekertek befelé a vasgyárba. Csak annyira lassítottak, álltak meg pár percre, míg beszaladva a lépcsőház alján elhelyezkedő kis élelmiszerboltba, megvették a reggeli, tejet, kakaót, péksüteményt, némi felvágottat, amit ki-ki vérmérséklete szerint, vagy a buszra várás közben elfogyasztott, vagy táskájába rejtette, a későbbi falatozás reményében.

Egyesek, amint a zacskókból kivették a péksüteményt, vagy a dobozos kakaót, megitták, majd elegáns mozdulattal dobták a sarkon álló kukatároló tartályba. Ügyet sem vetettek a kukatároló sarkában, a földön heverő, kopott, rossz sporttáskára. Szokás volt a kuka mellé dobálni a megunt ruhadarabokat, rossz cipőt, selejtes, de még használható eszközöket. Majd, megjelennek a hajléktalanok, vagy hajlékkal rendelkező kukázók, akik, mielőtt a kukásautó elvinné a szemetet, átvizsgálják annak tartalmát, és ami menthető, magukhoz vegyék.

Ez történt ezen a hajnalon is. Szutyok Mari, mert csak így hívták a környéken lakók, a kosztól feketére cserzett arcú negyvenév körüli asszonykát, jelent meg elsőre. Mögötte lépdelt peckesen korcs anyakutyája: Pemete. Az asszony a kezében lévő vaskampóval beletúrt a kuka tartalmába, kihalászta, amit érdemesnek látott és a hátán lévő zsákjába pottyantotta. A kutya, szokása szerint körbeszimatolta a kukatározót és máris nyakig benne volt a sporttáskában. A sporttáskából gyereksírás hallatszott, Pemete, hangos csaholással adta tudtára gazdájának, hogy kincsre lelt. Az asszony lenézett és a meglepetéstől se, köpni se nyelni nem tudott.

Egy meleg, kötött szvetterbe bugyolált párnapos csecsemő gőgicsélt a táskában. A kutya recés nyelvével nyalogatta a kisbaba arcocskáját, hogy felmelegítse.
Nini, ehun`-e! Egy gyerekecske! Hát te hogy kerültél ide kiskomám? hajolt közelebb Mari és a táskába túrva körbetapogatta a kisdedet. Anyai ösztöne azonnal fellobbanni látszott, mert minden gondolkodás nélkül döntött: magához veszi a kicsit. Itt nem maradhat! Vállára akasztotta a sporttáskát és megindult a városszéli kiserdőben lévő bodegájuk felé, ahol együtt élt a szakmából kikopott mérnökúrral, Gazdag Ferivel.

Úgy osont végig a városon, mint egy tolvaj. Senki rá nem hederintett. Még a boltos sem, amikor megvette a szokásos kétliteres kannásbort, és a kétdecis bundapálinkát. Odaadták neki az összegyűjtött szalámivégeket, a tegnapról maradt szikkadt kenyeret, és már ment is isten hírével tovább. Hamar elérte az erdőt. A hulladék farostlemezből, bádogból tákolt bodega kéménye vígan füstölt. Feri begyújtott és feltette a platnira a kotyogót. Ebből a luxusból nem engedtek. A kukázásból hazatérő asszonyt mindig forró kávéval várta. Ő pedig bizton számíthatott a pálinkájára

De, felpakoltál asszony! hersegte két sercintés között Feri, mikor meglátta a hátizsák mellett lógó hatalmas sporttáskával cepekedő asszonyát. Maris belépve, óvatosan a sarokba helyezte a sporttáskát, majd kirakosgatta a kecskelábú asztalra a kukázással szerzett, még hasznosítható javakat. Pemetének első dolga volt a polc alatti alomba sietni és két kis kutyakölykét, körbeszimatolni. Miután végzett a leltározással és megelégedetten konstatálta, hogy az övéi épségben, egészségben leledzenek, elindult a sporttáska felé és fogával kezdte a cipzárat húzogatni, hogy szabaddá tegye a benne lévő kisdedhez jutás útját. Erre figyelt fel Feri úr.

Hát abba, mi van? bökött a kutya által cincált sporttáska felé. Az asszony, későbbre halasztva a tényekkel való szembesítést, tréfával ütötte al a dolgot.
Mi lenne, he? Egy kis himi-humi, kacatok... na, sose iszunk már! biztatta Ferit és lecsavarta a pálinkásüveg kupakját. Kicsurgatta a pálinkát, rágyújtottak és lassan, komótosan felhajtották a decis poharakba kitöltött gyomormelegítőt. Miközben elgondolkodva fújták a füstöt, és a kávét kavargatták egy pillanatra, elméláztak. Végigfutott előttük a sorsuk, életük értelmetlensége és nagyot sóhajtva nekiálltak früstökölni.

Ez alatt a kutya óvatosan a nyaka bőrinél fogva kiemelte a kicsit és az alomba víve oldalára feküdve felkínálta tejtől duzzadó emlőjét neki. Feri bekattintva bugylibicskáját, a szalonnabőrrel és két szalámivéggel a kutyaalomhoz lépett, hogy megvendégelje Pemetét. A meglepetéstől elállt, szeme-szája!
Hé, asszony! Gyere mán, ilyet még nem láttá`! Rögtön eldobom az agyamat, mit hozott ide ez a kutya! Egy gyerekecskét...

Ne, igyá többet Feri! Mán hallucinálsz! próbálta Mari a felajzott, rémülettől toporgó Ferit csillapítani. Igyekezett úgy tenni, mintha semmiről sem tudna.
Még hogy gyerek? Hacsak én nem szültem le az éjjel, he... ez érdekes lenne mi? Tőled, te fatökű... méghogy egy gyerek, na lássuk! göcögte és Feri mellé guggolva, nagy bobejka szemeit kimeresztve, elkezdett a kutyával pörölni.
Pemete, a rosseb essen beléd, ezt meg hun szerezted? Idehoztad ezt a cseppséget nekem bajnak. A fenének szimatoltad ki ezt a rossz táskát! Kellet nekem bele se kukkantani! Én balga, felkaptam, azt hoztam, mintha a Dárius kincse lett vóna` benne! Hű, apjuk, most aztán belekerültünk a pácba! Ha, ezt a gyereket felfedezik itt, az isten se mossa le rólunk, hogy loptuk!

Idefigyelj, nincs nekünk elég bajunk! Így is zaklatnak ezek a szociális gondozók kéthetente, hogy nincs-e valamire szükségünk. Még csak az kell, hogy felfedezzék itten, azt, a kis jövevényt. dunnyogott, de az asszony rá sem hederintve kiemelte a jóllakottan szuszogó kisdedet az alomból, majd, a rongyokkal, kacatokkal teledobált koszlott matracra fektette és kibontotta a rugdalódzóból.
Hozz egy kis langyos vizet, abból, amit borotválkozáshoz melegítettél! Tisztába tesszük ezt a kis ártatlant! vezényelt Maris, anyai ösztönét fellobbantva.

Feri a roggyant hokedlire helyezte a lavórt és rámeredt a jó húsban lévő, rózsaszín bőrű kisdedre. A kicsi rámosolyodott és gőgicsélni kezdett. Ettől Feri ellágyult és könnyeivel küszködve megszólalt.
Kis, tökös gyerek. Isteneke adott nekünk egy kisgyereket. Köszönöm neked drága jó istenkém! suttogta, és letérdelve lila ajkaival leheletfinoman puszilgatni kezdte a rózsaszín talpikákat. A kisbaba kacagni kezdett és kis kezeit nyújtogatta felé.

2.

Két hétig tartott a boldogságuk. Újra embernek érezték magukat, merthogy szüksége van egy kis életnek rájuk. Ők is számítanak valakinek! Még nagyobb intenzitással jártak el a kukákat vallatni, mert kellett a guberálásból szerezett üvegek visszaváltásából, kapott pénz bébiételre a kicsinek. A tejet Pemete prezentálta ingyen, de a fejlődéshez a kutya teje nem volt elég: bébi tápszert kellett venni a patikában! És annak az ára pedig nem semmi! Amíg távol voltak, addig Pemete vigyázott a babára. Hazajöttek, befűtöttek, vizet melegítettek, megfürdették a kicsit a nagylavórban, megszárítgatták, és ölükbe véve, cumiztatták, ölelgették, simogatták, gügyögtek neki, míg el nem szenderedett. Akkor aztán belehelyezték az asztal alá készített nagy TV dobozból kialakított bölcsőjébe.

Ahogy illik, nevet is adtak neki: Karcsikát. Életükbe fény, és derű költözött. Nem bántotta már Ferit, hogy ötvenévesen megszűnt az állása, és gépészmérnökként az utcán találta magát, mert a munkásszállást is felszámolták a gyárral együtt. Marit sem bántotta, hogy férje kisemmizte a lakásból. A gyerekei nem álltak melléje, nem fogadta be egyik sem. Most már újra érdemes élni! Csak ezt a telet húzzák ki valahogyan! Tavasszal Feri elmegy még utcaseprőnek is, Maris takarítani, hogy albérletet szerezve a kicsit megtarthassák.

Hanem a sors keze közbeszólt. December elején bejöttek a kemény fagyok, és a város megszervezte, az ilyenkor szokásos téli járőrözést. Az utcai szociális gondozók kisbuszukon meleg takarókkal, forró teával, gyógyszerekkel, és konzervekkel felszerelkezve járták a városban és környékén feltérképezett hajléktalanok táborhelyeit. Így jutottak el őhozzájuk is.
Egyik tél eleji, kora délután megállt a táborhely előtt a kisbusz és két szolgálatban lévő szociális munkás tartott a kalyiba felé. Már messziről észrevették, hogy itt emberek tanyáznak, elárulta a kéményből kavargó bodor füstfelhő.

Julika a hatvanév körüli vöröskeresztes aktivista vénlány és Péter a huszonéves aktivista illendően bekopogott a roggyant deszkaajtón és benyitottak. Ismerősként üdvözölték a bennlakókat.
Szép, jó estét kívánunk! Bejöhetünk?
Kerüljenek beljebb, ne vigyék el az álmunkat!
Mire van szükségük? Ha van nálunk adunk, ha nincs, hozunk. Tessék sorolni! mondta a fiatalember, elővéve noteszát, hogy összeírja a szükségletet. Ekkor szokatlan dolog történt. Az asztal alól mocorgás hallatszott. Erre figyeltek fel és hirtelen lehajolva Julika észrevette a papírdobozban lévő kisdedet. Leguggolt, kiemelte és gyönyörködve puszilgatni kezdte. Kisvártatva kétkedve megszólalt.

Hát ez a csöppség, hogy került ide Nyunyiné? az asszony zavartan húzogatta pulóvere ujját, majd kibökte.
Hát, csak nem gondolják, hogy loptam?
De, nem is maga szülte, mert akkor látszott volna magán mikor utoljára itt jártunk novemberben... na, ki vele, honnan került ide? Csak azt ne mondják, hogy a szél fútta erre, vagy a gólya hozta! És pontosan ide pottyantotta! Ebbe a nagy nihilbe! az asszony sértetten húzta ki magát, mellét kidüllesztve, és megszólalt.
Mér, nem nézik ki belőlem? Kicsi volt a hasam nem látszott...

Péter, a segítő vette át most a szót.
Három hete volt egy eltitkolt szülés a Kecsege utcában. A lány a sarki kukatározóba helyezte az újszülöttet egy sárga sporttáskába... sose derült volna ki, ha nem vérzik annyira, hogy kórházba nem kerül. Azóta nyomoz a hatóság. Feltúrták az egész szeméttelepet. Semmit sem találtak!
Hát ez meg mi itt a sarokban?fedezte fel Julika a kacatok között megbúvó sporttáskát. Szóval, kár tagadni! Szép dolog, szamaritánus cselekedet. Megmentettek egy életet, de értsék, meg itt nem maradhat. Intézkednünk, jelentenünk kell a hatóságnak!

Az asszony erre kikapta Julika kezéből a kisdedet, magához szorította és így sikoltozott!
Nem adom! Ha elveszik tőlünk, akkor magunkra gyújtjuk a bodegát. Nem lesz miért élnünk!
Feri leborult az asztal sarkára és rázta a zokogás. A szociális munkások megzavarodva pislogtak egymásra, és halkan kiosontak a kunyhóból.

3.

A dolog, termésesen nem maradhatott annyiban. Rögvest jelentették a Szociális Osztálynak. Ezzel le is rázták magukról a felelősséget, mint kutya a vizet. Az osztályvezető azonnal értekezletet hívott össze, melyre meghívták az Igazgatási Osztály vezetőjét is. Nem szerettek volna botrányt okozni, azzal, hogy a rendőrséget ráküldik a két hajléktalanra. Viszont a kisdedet biztonságba kell helyezni! Komoran üléseztek.

Cicvarek kartárs az Igazgatási osztály vezetője vitte a szót.
Nézzétek, én is családapa vagyok. Gyerekeim, unokáim vannak. Ismerem ezt az érzést, a ragaszkodást. De, ott semmiképpen nem maradhat a csöppség! Ha viszont elvesszük tőlük, akkor, kétségbeesésbe taszíthatjuk, esetleg tehetnek valami jóvátehetetlent magukkal.
Mire gondolsz? jegyezte meg Varjúné a Szociális irodavezetője.
Belehalnak a bánatba? Vagy rosszabb esetben magukra gyújtják a bodegát? Istenem, két páriával kevesebb! Le van a gond róluk. Kipipálhatjuk őket. Ennyi. Korominé, a gyámügyes, közbevetette.
Hilda, nem lehetsz ennyire kőszívű!

Mért, tudtok jobbat? Bejelentjük a rendőrségen, hogy megvan a körözött személy, az eltünt csecsemő. Aztán mossuk kezeinket! Nincs nekünk elég gondunk, enélkül is ezekkel, a hajléktalanokkal, még akkor ránk hoznák a rosszbajt` is! Valami frappáns megoldást kellene kiagyalnunk, hogy a kecske is jóllakjon, de a káposzta is megmaradjon! Aludjunk rá egyet, hátha reggelig megálmodjuk a legjobb megoldást! dünnyögte bizonytalanul Varjúné, és berekesztette az ülést.

Másnap délelőtt megállt a kisbusz a putri előtt és négyen szálltak ki belőle. Egy rendőr, Varjúné és a két szociális munkás. Belökték a roggyant deszkaajtót, és jelenlétükkel megtöltötték a helységet. Julika az asztal alá nézve, a papírdobozban kereste a kisdedet, de nem találta.

Csak nemhogy tán, elsinkeltétek azt a gyereket? förmedt rájuk a rendőr. Azonnal adjátok elő a körözött személyt, mert velem gyűlik meg a bajotok!
Ne, kekeckedj Jóska, mert akkorra pofont kapsz tőlem, mint gyerekkorodban! csitította a körzeti megbízottat Mari! Hogy beszélsz te az anyáddal?
Maga nekem, régen nem az anyám! Maga egy kukabanya, a család szégyene! Aggya` elő a babát, visszük, maguk meg mennek a sittre, ott lesz meleg cella, kaja.

Vigyék, ha el tudják venni, az annyjától!bökött fejével Feri a kutyaalom felé, ahol a kisded a két kiskutyával együtt békésen dagasztotta az anyakutya csecsét. A rendőr és a két nő levegő után kapkodott. Senki, sem mert a vészesen vicsorgó kutyához közelíteni. Ekkor Varjunénak megcsörrent a mobiltelefonja. A Családsegítő Központból telefonáltak.
Hol vagy most Hilda?
Terepen, most akarjuk elvinni a kisbabát, velünk van egy rendőr is. Meleg a pite Annuskám! Nem akarják kiadni a gyereket!
Ne, csináljatok felhajtást.! Pakoljátok be őket a kocsiba. Megoldottuk a gordiuszi csomót: az Átmeneti Krízisotthonba visszük őket. Az asszonynak adunk egy takarítói státuszt, az embert kinevezzük kazánfűtőnek.
Mit tegyünk a gyerekkel, ragaszkodnak hozzá?
Kapnak egy manzardot, ha képesek rá, akkor neveljék, de felügyeletünk alatt. Ennyit tudtam tenni Hildám!

Mégiscsak van isten! Feri, beszéljem a kutyájával! Adja ki a dedet! Összecsomagoljuk magukat, és visszük az egész családot az Átmeneti Otthonba! Lesz lakhatásuk, állásuk! Biztatta Ferit Varjúné, de az nem moccant csak mereven magaelé nézett majd kibökte.
Aszonggya` mindannyiunknak lesz ott helye?
Azt.
Hű, azannyát`! Hallod ezt asszony! Kapd össze magadat, azt, iszkiri! rikkantotta Feri, majd kiitta maradék borát, fejébe nyomta zsíros kalapját, jól a szemébe húzta és leguggolva a kutyához, elkezdte vele megbeszélni a dolgokat.

He, kiskutyám, ajde`, azt a dedet! Na, így szépen. Elmegyünk, innen mind! Most mé`, nézel így rám, hát persze, hogy te is velünk jössz! Majd itt hagynánk világ csúfjára egy életmentőt! rikkantotta Feri és az asszony kezébe adva a kisdedet, ölbe kapta Pemetét és cuppanós csókot nyomott a pofájára.

4.

A történet hepienddel végződött. Három ember sorsa rendeződött. A kisdedet, miután az anya lemondott róla adoptálták Feriék. A kutya életmentő érdemérmet kapott és négyszázezer Ft pénzjutalmat, amiből bebútorozták lakrészüket. A kisfiút megkeresztelték és természetesen a Károly nevet kapta. Egy évig lakhattak volna az átmeneti otthonban, de a Polgármesteri Hivatal a szuterénban lévő lakrészt szolgálati lakássá nyilvánította és Ferit gondnoki státuszba, helyezték. A Jóisten elmosolyodott ott fenn a magas égben.
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Barnaszem ·
Kedves történet. Jó, hogy a happy end lett.
bogumil ·
Örülök, hogy tetszett. Minden jó, ha a vége jó.

sammer ·
Sok a helyesírási hiba.Inkább nem szavazok.
bogumil ·
A helyesírási hibák száma elenyésző. A történetet értékeld,ne a helyesírást fikázd!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: