Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

bogu mesék: A farkas és a kismalac

Élt egyszer a Kerekerdő mélyén egy gyönyörű szép tündér lány. Úgy hívták, hogy Tündér Ilona. Történt egyszer, hogy ara járt a Vasorrú Bába, és bekéredzkedett hozzá vizet kérni, mert gombaszedés közben megszomjazott. Mikor megállt a kerítés előtt elámult a ragyogó szépség láttán. Tündér Ilona virágokból font hintaágyán heverészett, és gyönyörködött a körülötte repkedő szitakötők, lepkék lebegésében. A banya megzörgette a kertkaput és bekiáltott.

— Kedveském, kis bülbül madaracskám, megtudnál-e kínálni egy csupor vízzel, egy elfáradt öregasszonyt? — Tündér Ilona felriadt álmodozásából és a hang irányába tekintett. Mikor meglátta a nem túl bizalomgerjesztő Vasorrú Bábát, kissé habozva válaszolt.
— Miért nem iszol a hűs patak vizéből öreganyám? — a banyának rögvest’ kész volt a válasza — azért kedveském, mert félek, hogy beleesem, ha lehajolok. Megszédülhetek, rossz az egyensúlyérzékem. — mondogatta. Tündér Ilona megszánta és beengedte. A banya leült a kerti székbe, a kis kerti asztalka mellé és jóízűen elfogyasztotta a hűs vizet. Így hálálkodott.

— Szeretném viszonozni a szívességedet kisasszonykám. A kiszáradástól mentettél meg. Elfogadod ezt a kosárnyi rókagombát tőlem? Ez a legfinomabb gomba. Nagyon ízletes vacsorát tudnál főzni belőle az uradnak, ha hazatér a vadászatból. — hízelkedett. Tündér Ilona
elfogadta az ajándékot. A banya eltávozott, ő pedig vacsorára kirántotta a mérgezett gombákat. Nem bírta kivárni, amíg párja a Herceg hazaérkezik, ezért felfalta a gombák egyrészét. Ennek aztán szörnyű következménye lett: malaccá változott.

A hazaérkező herceg csak egy röfögő malacot talált a hintaágyban heverészni. Nagy haragra gerjedt és elrohant megkeresni hitvesét. A kismalac, alias, Tündér Ilona kikecmergett a hintaágyból és bement a házba. Jól bezárkózott, nehogy valaki ráleljen és bántalmazza, amíg az ura hazatér. Már szendergett, amikor zörgettek az ajtón. A farkas állt ott és kért bebocsájtást. A farkas így könyörgött neki.

— Kismalac, kismalac engedj be! — máris jött a válasz.
— Nem engedlek be, lófasz a seggedbe! — ebben a pillanatban a farkas egyet bucskázott a fején át és gyönyörű férfivá változott. A kismalaccá változott Tündérlány kikukucskálva az ablakon át, meglátva a deli legényt beengedte. A farkas ösztönösen meg akarta kóstolni a kismalacot, abban a pillanatban, amint a nyaki ütőerét átharapta, a kismalac visszaváltozott Tündérlánnyá. A farkasnak nagyon megtetszett a szépséges leányzó, és azonmód letépte róla a karton ruhácskáját. Ilona sikoltozott, de a begerjedt legény vasmarokkal szorítva magához ledöntötte a pamlagra.

A pamlagon kiterülköző habfehér bőrű, hollófekete hajjal keretezett rózsás arcocskájú szépség rendkívüli vágyat csiholt elő a szexéhes vérfarkasban. Békaszája a gyönyörűséges cseresznyepiros ajkakra tapadt és piócaként szívta éltető nedvét. Majd a tündérlányka nyelvével kezdett el játszogatni. Aztán áttévedt az aléltan pihegő szépség hófehér hattyúnyakára és azt kóstolgatta. Ezzel eltelve lejjebb halad. A leányzó kőkemény mellecskéinek árbocként kimerevedő csecseinek’ bimbajait’ vette tépőfogainak, finom harapdálásával munkába. Ilona pihegve, egyre kihevültebben sikkantgatott. De, amikor a farkas a köldökéhez ért, már sikkantgatása kéjvággyal fűtött ordító röhögésbe ment át, mivel igencsak csiklandós volt.

Aztán a farkas elért a gyönyörűséges, barackvirág szirmokként kelyhet alkotó nagy és kisajkakig. Középen a bibeként ágaskodó csiklót kezdte el recés, ragacsos nyelvével dörgölgetni. Ilona fejecskéjét jobbra-balra vetve egyre hevültebben, lihegve hörgött. A kéj az egekig csapott benne, libidója csúcsra járt. Kéjleve lassan csordogálni kezdett hüvejéből, sikamlóssá téve azt. A farkas egyre mohóbban kezdte lafatyolni a kéjlevet és ettől úgy megnőtt a libidója, hogy hatalmas vérvörös makkú durungja úgy meredezett, mint a bikafasza. Egyre mohóbban kérte a rész. Zacskója kipúposodott, heréi durranásig feszültek a kirobbanásra váró ejakulátumtól.

— Add meg magadat kis bülbülmadaracskám! — lihegte, és fölé térdelve, a lányka hófehér, hosszú combú lábacskáit a vállaira vetve benyomuláshoz készülődött. Tündér Ilona kerekre nyitott szemekkel várta az attakot. Nem is maradt el. A farkas benyomulva, szinte felnyársalta a finom női testet. Egy-két húzás és hatalmas ejakulátum bombát robbantott hüvelyében. Pontosan hét ficánkoló spermium érte el a lányka méhét. Azonnal megtapadtak a méhfalon. A farkas jóllakva kihúzta méretes gecis farkát és a tündérke szájába adta.
— Szopogassad ezt a finom nyalókát, lelkem-galambocskám! — Tündér Ilona pedig tisztára takarította a farkas hímvesszejét. A farkas nagyon megéhezett a hatalmas párzási aktusban és leülve az asztalhoz béfalta’ a maradék rántott gomba nagy részét. Ebből lett a baj. Amint elhagyta a házat, visszaváltozott farkassá. Tündér Ilona gyorsan bezárta az ajtót és már többet a farkas nem tudott vissza menni.

Estefelé hazajött az uracskája. Ő is evett a gombából és szintén vérfarkassá változott. Tündér Ilona ijedtében kiseprűzte a házból, azt hívén az előbbi őtet’ megekecselő’ farkas jött vissza. Ettől kezdve nem engedett be senkit. A hasa elkezdett domborodni, és napról, napra növekedett. Amikor eljött az ideje, hívatta a bábát. Jött is nagy sebbel-lobban a gonosz Vasorrú Bába. Fürdővizet melegített és nekilátott a szülés levezetésének. Behozott alomnak egy petrence szénát és a döngölt agyagpadlóra terítette. Mire végzett hét kis törpe követelte a csecset. A banya csettintett és a tündérlányt hatalmas anyadisznóvá változtatta. Pontosan hét csöcse’ volt az anyadisznónak, így mindeniknek jutott tejci.

Amint elérték a kis törpék a hároméves kort, a banya visszaváltoztatta anyjukat Tündér Ilonává. Hosszú kóborlásából hazatért a vérfarkasból herceggé visszaváltozott férje is. Igencsak megörült a szaporulatnak. Szépen felnevelték őket. Amikor 18 éves korukra elérték az egyméteres magasságot, nagykorúvá válva munkahelyet keresett nekik a bányában. Tündér Ilona megtanította őket takarítani, mosni, főzni és kedvesével Tündérországba távozva magukra hagyták a hét törpét. Ők pedig szorgalmasan dolgoztak a bányában és élték agglegény életüket, amíg a szürke egyhangúságot meg nem zavarta Hófehérke érkezése. De, ez már egy másik mese lesz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Azt hiszem, itt tartok a mesében. Eredetileg nem fordítva szerepel a cím? A kismalac és a farkas... Mindenesetre ez is tetszett!
bogumil ·
Sajnos így küldtem be. A dossziémban megcseréltem a két szereplő nevét. :angry:
AELM. ·
Látom te is korán kelő vagy!Szerintem ez a csere senkit sem zavar.Aranyosak a meséid felvidítják az embert.Én mindegyik alatt mosolyogtam, pedig nem volt mindig jó kedvem.
(na rohanok, csak benéztem hátha van új meséd)
bogumil ·
Aranyos tőled, ez a figyelem. Benn van két mesém, de másnak is teret kell adni! Majd lejönnek hamarosan. :innocent: :innocent:

hatareset ·
bogumil ·
:flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: