Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

bogu mesék: A csodaszarvas.

A csodaszarvas.

Valamikor réges régen, még az idők kezdetén élt a Meotisz vidékén egy nomád nép. Az öreg fejedelemnek, Ümmögnek két daliás fia volt. Mindketten házasulandó korba léptek. A két fivér között kétévnyi különbség volt csak. Mindketten kitanulták a harcművészetet és apjuk bevezette őket az uralkodás tudományába is. Egy napon így szólt hozzájuk.
— Fiaim, ideje asszony után néznetek. Induljatok el észak felé, a Kárpátok bércei közé, ahol nagy füves rónaság terül el. Gazdag vidék. Legeltetésre kiváló. Fürkésszetek, és, ha visszajöttök, megtanácskozzuk, hogy merre rajzanak ki, túlszaporodott ifjaink. — A fiúk lóra kapva, feltarisznyázva útra keltek.

Már messzi bent jártak ebben a tündérkertben, amikor előttük egy gyönyörű, hatalmas trófeájú szarvas ügetett. A fivérek utána iramodtak és versengve, lovagolva elsőnek akarta mindegyik elejteni az agancsost. Hunyor ért először a közelébe, és már-már kiröpítette megfeszített íjából a nyílvesszőt, amikor ártatlan, nagy, barna szemeivel rátekintve esdeklőn megszólalt a szarvas.
— Ne lőj rám deli legény!
— Osztán’ miért ne, he’? — kérdezett rá Hunyor megpödörve pörge bajszát. A szarvas könyörgőre fogta a dolgot, amikor meglátott az égen repülni egy Turulmadarat.
—Inkább abban vitézkedjél, hogy letudod-e lőni ott fenn, abban a kerek, kék égben lebegő istenmadarát!
— Mit kapok érte, ha lelövöm?
— A kezemet. — mondta a szarvas és gyönyörű lánykává változott. Hunyor hunyorogva nézett rá, mert a napba lehetett nézni, de a vakító szépségű lánykára nem. Ekkor ért oda másik testvér, a Mogor. Mikor a szarvas helyén egy csodaszép lányt látott, leeresztette megfeszített íját és leesett az álla a csodálkozástól.

A lány látva a még mindég felettük köröző hatalmas sasmadarat így szólt hozzájuk.
— Nos, melyőtök lövi le nekem ezt a pimaszul fejem felett repkedő madarat?
— Osztán` mit ártott az neked gyönyörűséges kisasszonyka? — Kérdezte Mogor. A leányzó így válaszolt.
— Nem tetszik az erőszakos vijjogása!
— Nekünk nem ártott. Ha mindenképen választani akarsz közülünk, akkor birokra kelünk, és aki győz, azé a kezed!— ajánlották a fivérek. A királylány ráállt az alkura. Ekkor a fiúk birokra kelve sokáig nem tudták legyőzni egymást. Már, már úgy nézett ki, hogy a szemfüles Hunyor egy csellel két vállra fekteti Mogort, amikor a sasmadár hirtelen lecsapott és fülön csípve Hunyort felemelte a kék levegőégbe és eltűnt vele. Ottmaradtak kettesben a lány és a Mogor. Nagyon megörültek egymásnak és úgy döntöttek, hogy gyűrűpróbát tesznek: egymáséi lesznek. Mivel már jócskán lefelé hajlott a nap koronája, Mogor mohaágyat készített és arra fektette Emesét. Mert, hogy a királylánykát Emesének hívták. Mogor heréi pattanásig feszültek, biborfurulyája pedig ágaskodva kérte a részt. Mikor már az aktushoz közelítettek, akkor egy fuvallat álmot bocsájtott rájuk.

Amint elaludtak megjelent a Turulnak nevezett sasmadár és rárepülve a hófehér hasú Emesére, szétterpesztett lábai közé dömöckölte hosszú pöcsét. Rögvest betöcskölt neki. Emese lucskosra élvezte magát és azonnal megfogant. Abban a hajnali pirkadatban ágak recsegése hallatszott és előkerült Hunyor is. Meglátva amint a hatalmas sasmadár éppen ekecseli a királylányt azonnal elővette íját, hogy lelövi a gaz csábítót. Ekkor megszólalt a madár esdeklőn, emberi hangon.
— Ne lőj le királyfi! Ha életben hagysz nem bánod meg!
— Mi az életed ára? — kérdezte íját leengedve Hunyor.
— Kapsz tőlem egy csókot. — A királyfi elborzadt és nem akart semmiképpen sem ezzel a rusnya jószággal csókot váltani. De a madár addig győzködte, míg hagyta, hogy a vállaira telepedve kampós csőreit kitátva hegyes, hosszú nyelvét bedugva ajkai közé egy nyelves csókot váltson vele. Ebben a szent pillanatban a sasmadár átváltozott szépséges leánnyá. Hunyor nem akart hinni a szemének. Azt hitte, hogy káprázik a hajnali, felkelő nap sugarában. Ekkor ébredt fel kómaszerű álmából Mogor és Emese. Látják, hogy itt van Hunyor és egy szépséges leányt szorongat éppen.

— Hát te, testvér, hogy kerültél ide ezzel a gyönyörűséges zsákmánnyal?
— Hát én csak gyüttem, aztán ráakadtam erre a szépségre és most itt vagyunk. Van-e még hely azon a mohaágyon? — kérdezte és Mogor felállva helyet szorított nekik. Azok aztán ledobálták ruházatukat és azonnal ekecselni kezdték egymást. Nosza Mogornak sem kellett több ő is ledobálta ruházatát és a meztelenül, szétterpesztett lábakkal álmodó Emese elé kuporodva elkezdte kinyalni a tányért, ahogyan náluk mondták, amikor a nászéjszakán a vőlegény kinyalja a puncust. Munkálkodása közben oda, oda pislantott a mellette szeretkezőkre. A szépséges Bül- Bül nevű királylányka már Hunyor falloszát szopta erősen, úgy, de úgy, hogy majd kiugrottak a szemei a helyéről. Ebben a pillanatban ébredezett mély álmából Emese és azonnal vette a lapot. Ő is elkezdett szopni. Úgy szopott a két szépséges leányzó, mint a pandamaci és a torkosborz.

Mogor heréi úgy megdagadtak, mint a lopótök, ha vitriolba áztatják. Csakhogy az ő heréi, az életnedvtől kezdtek el duzzadni. Mikor már úgy megkeményedett a férfiszerve, hogy akár egy százas szöget is be tudott volna kalapálni a deszkába vele, akkor kitépte Emese szájából a becses szerszámot és benyomult annak a női szervébe. Deflorálta, majd faltörő kosként mozogva a recés, sikamlós hüvelyben, elérve a méhszájat hatalmas töcsköléssel szabadult meg a felgyülemlett férfinedvektől. Az életcsírákat tartalmazó nedvei összekeveredtek a Turulmadár előzőleg betöcskölt nedveivel. Így aztán ember legyen a talpán, aki genetikai vizsgálat nélkül el tudná dönteni, hogy melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Azaz az Emese méhében növekedő magzatcsíra kinek a tulajdonítható: a Turulmadárnak, vagy Mogornak?

Miután Mogor végzett Emese ekecselesével Hunyor is eljutott Bül-Bül madárkájával a csúcsig. Hirtelen kitépve falloszát Bül-Bül szájából, befurakodott annak hüvelyébe és elkezdett benne erősen köpülni. A kis királylányka sikoltozva hányta fejét jobbra- balra és kalimpáló lábaival ez eget fenyegette. Több sem kellett Hunyornak hatalmas kéjbombát robbantott Bül-Bülben. Igenám, csakhogy Mogornak újból ágaskodni kezdett kobrakígyóként merevedő fallosza. Mivel Emese bement a bokrok sűrejébe könnyíteni magán, egy szabad lyukat talált csak, a Hunyorét. Nem sokat teketóriázott, Hunyor seggelyukának vérvörös szája, mohosan kitátva várta az attakot. Gyorsan falloszára tűzte testvérbátyját. Igy aztán ütemesen mozogtak együtt: ő Hunyorban, Hunyor a jánykában. Így pecsételte meg a két testvér életre szóló barátságukat. Mielőtt újra elélveztek volna, megjelent Emese és látva ezt a szemérmetlen incentust, lepofozta Hunyorról Mogort. Éppen időben, mert kirobbanni készülő férfinedvekkel töltött heréi követelték a rész.

Egy határozott mozdulattal, szájába vette Mogor vérvörösre dagadt makkját, két kezének ujjaival, vasmarokkal belé kapaszkodva megragadta annak szárát, majd hímvesszejéből, a makkba fúrt lyukon át, torkosborz módján kiszopta az utolsó cseppig ejakulátumát. Ne vesszen kárba! Így pecsételte meg a két testvér életre szóló barátságukat.

Az aktus után Emese visszaváltozott hatalmas sasmadárrá. Hunyor a hátára pattant és elrepültek a messziségbe, hogy a későbbiekben a nagy mongol pusztában, a fejedelem nemezsátrában megszülhesse Atillát. Mogor szerelme is visszaváltozott csodaszarvassá. Hátára vette Mogort, hogy Etelközbe száguldva a vezéri sátorban világra hozza közös gyereküket: Álmost. Természetesn a táborba érve a Turul nevezetű sasmadár és ugyanígy a csodaszarvasként vágtázó Emese is visszaváltozott szépséges királylányokká.

Ám ez csak a kezdet volt, egy testvérnép eredetmondája. A két nemzetségre duzzadó leszármazottak mindég barátságban, egymás haderejét kisegítve indultak el a gaz frankok, bizánciak, morvák, gallok leigázásra, Róma kirablására és a messzi spanyol tartományok megsarcolására. Atilla meghódoltatta Európa népeit és ezer szüzet rabszíjon hurcoltatott az aranykincsekkel megrakott szekérkaravánja után. Pannóniába érve Attila átkelve az Iszteren (Duna) felépítette az Alföld közepén fából ácsolt királyi palotáját. Itt érte el a végezete, de ez már egy másik mese lesz.
Itt a vége,fuss el véle!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nem akarok kötözködni, de...
Ez egy picit nekem is "izzadságszagúnak" tűnt, de azért jól odatetted! Talán nem ártana egy kis pihenő, hogy felfrissüljön a sztori-folyam...
A napokban láttalak a tv-ben, teljesen véletlenül, s azóta még inkább örülök, hogy személyedben ilyen polihisztort ismerhettem meg!
bogumil ·
Szerintem profánra sikeredett, mert más szemszögből akartam láttatni egy történelmi mondát. Most lazítok, és feltettem a Bosszút, az már horrorisztikus. És még feltenném a Ritust, de ezek a gondolatjelproblémák aggasztanak. :smiley:
Marokfegyver ·
Mi történt itt a 7végén? Kissé zűrzavaros lett minden. Majdcsak megoldják a gondolatjel-problémát, vagy mindig ki kell írni:
"gondolatjel"
bogumil ·
Ha megnézed a krach előtti írásokat, ott is visszakonvertálva a gondolatjeleket. tehát ezt meg kell oldaniuk,mert addig nem érdemes semmit sem beküldeni. :smiley:

KÖRCSÖG00 ·
:angry: :angry: :angry: :angry:
tina_bad ·
Bogu, egyem a szíved, olyan is bolond vagy! Most elképzeltem ahogy ezt a zenéz hallgatod. Komolyan néha betojok neked. Puszillak! :heart: :japanese_ogre: :japanese_ogre:
szecsmóbácsi ·
Most leírom neked ennek a régi mondókának a teljes szövegét.
"Add ide a didit/Add ide a didit! Nem adom a didit, nem adom a didit!/Mert a didi jó, a didi jó!/A didi kőkemény, a didi kőkemény...Kemény volt a Muci csöcse,/Felállott az Öcsi pöcse! és jön a reflém: mert a didi kőkemény, a didi kőkemény..."
tina_bad ·
:japanese_ogre: :japanese_ogre: :japanese_ogre:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: