Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bocsássatok meg!

Szép sír volt. Rajta a név, születés és a halál éve alatta egy szép idézet. A sír körül már hervadtak a virágkoszorúk. Tél volt. A kis temető üres volt, nem volt ott senki csak Te. Te, aki egy magad álltál a sír előtt. Te, akinek szíve fagyottabb volt mint a föld. Ott álltál a legjobb barátod sírjánál és a lelkiismeret marcangolta lelkedet.

Visszaemlékeztél, mikor még gyermekek voltatok és minden nyáron együtt játszottatok a közeli erdőben. Este felé rémtörténeteket meséltetek egymásnak, így egész éjjel nem mertétek lehunyni a szemeteket. Aztán idősebbek lettetek, együtt kezdtétek az iskolát, együtt dadogtátok az első felolvasott mondatokat, együtt számoltatok tízig, majd százig. Együtt rosszalkodtatok szünetben az udvaron, Aztán együtt hallgattátok behúzott nyakkal a dorgálást, ami ezért járt.

De ennek már vége volt. Észre sem vetted, hogy kezedet ökölbe szorítottad, a körmeiddel felsértve ezzel a tenyered és a véred a csupasz, fagyott földre hullott.

Azt gondoltad, hogy észre kellett volna vegyed. De te behunyt szemekkel jártál és észre sem vetted azt, ami a felszín alatt volt.

Emlékeztél az első szerelmetekre, ahogy izgatottak voltatok, miközben a randikról beszélgettetek. Mikor almát loptatok attól a mogorva öregúrtól, aki mindenkivel kiabált, és aki légpuskával lőtt rátok, mikor észrevette, hogy elcsentetek egy két almát a fájáról. És arra is emlékeztél, hogy kifulladva, nevetve vágódtatok el a biztonságot nyújtó kertetekben, miután sikerült lehagyni a szeméttelep őrének vérszomjas kutyáját.

De arra nem emlékeztél, hogy milyen szomorúság volt a barátod szemében, mikor meghaltak a szülei. Az elkeseredést, mikor elhagyta élete első szerelme és az ürességet, mikor megtudta, hogy a pót-érettségije sem sikerült. Tudnod kellett volna. De Te csak a saját kis világodban éltél.

Miközben ott álltál a temetőben a hó elkezdett szép lassan szállingózni a feletted gyülekező szürke felhőkből. Sietned kellett volna, de te csak álltál ott, mint egy szobor. Lenéztél a véres kezeidre és egy kép jelent meg szemeid előtt. Az, amikor boldogan mentél át a barátodhoz, de ő nem volt sehol. Aztán benyitottál a vízgőzös fürdőszobába...

Észre sem vetted, hogy már négykézláb térdelsz a földön és egyre sűrűbben esik a hó. Hogy már nem érzed az ujjaidat s könnyeid versenyt futva a hópelyhekkel gurulnak le arcodon.

Te csak azt a képet láttad, amikor felfedezted a barátod hófehér testét a fürdőkádban. Amint ott feküdt felvágott erekkel a véres vízben. Tudtad, hogy a Te hibád. Hiába próbált Veled beszélni, Te nem figyeltél rá. Előbbre való voltál Te és minden más, csak rá nem jutott időd, arra aki egykor az egyik legtöbbet jelentette számodra.

A kád mellett egy papíron búcsúzóul ennyi volt csak ráírva: Bocsássatok meg!
Hasonló történetek
5282
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
10179
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
Kemény...Elgondolkodtatja az embert hogy mi is a barátság,és hogy ő oda figyel e barátaira...Ha jól átgonodljuk sosem lehet eléggé oda figyelni...

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: