Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bloody Files 20 perces történet

Egy forró nyári éjszakán épp a rendőrkapitányságon hirtelen kigyulladt valami a lezáratlan ügyek aktáinál. Hirtelen felhívott Rex, hogy menjek be a kapitányságra. "Vétel, vétel itt Rex. Azonnal gyere be a kapitányságra sürgős eset!" Természetesen azonnal rohantam a kapitányságra. Így fogadott a főnököm.
- Hol volt amikor szükség volt magára, Mary?!
- Én, én csak épp haza fele mentem uram amik... - Hirtelen a szavamba vágott.
- Eleget hallottam. Elmehet!
Elmentem egy rövid szemkontaktus kíséretében. Rex már az ajtóban várt. Miközben mentünk a kocsihoz, benéztem a bűntény helyszínére és arra lettem figyelmes egy akta maradt ami nem égett meg, viszont eléggé hanyag állapotban volt. Bementem a helyszínre, hogy megnézzem az aktát. A földön volt kissé megtaposva, lehajoltam, de úgy fogtam meg, hogy a széle kissé megégetett. Még meleg volt. Épp Lusynál volt egy pár gumikesztyű, gyorsan felhúztam. Az aktából kicsúsztattam az adatokat amik teljesen épek voltak. Rex odajött mellém és elkezdtük olvasni. Hirtelen megszólalt.
- Ezek nem ebbe az aktába valók, valaki felcserélhette. - Én egy bólintással jeleztem megértésemet és válaszoltam.
- De ha nem is ez való ide, hol van az igazi? - Hirtelen a főnököm lépett oda mellém és azonnal kérdezte mit találtunk. Válaszoltam neki az eddig elhangzottakat. Mondta azonnal mennyünk le Lusyhoz a laborba, hátha van ujjlenyomat.
Lusy már várt minket a laborban. Sikerrel jártunk találtunk egy elmosódott ujjlenyomatot, Lusy be is mérte kié.
- Chris Jack - Mondta kissé büszkélkedve és mi rögtön el is indultunk hozzá. Rex mondta, hogy ő fog vezetni. Elindultunk, de félúton összetalálkoztunk Chirs Jackkel az esetleges bűnössel. Természetesen amint megláttam, már húztam is le a kocsi ablakát és kiszóltam neki. Ő persze megállt. Rex kiszállt a kocsiból és rögtön odafutott, amint odaért végig mérte a feltehető tettesünk csomagjait és megszólalt.
- Jónapot kívánok, hol volt Jack? - És Jackkel egy kisebb szemkontaktusba keveredett.
- Bevásárolni voltam uram, de mi ez a nagy sietség? - Kérdezte Jack egy kissé huzakodva. Rex helyett most én válaszoltam.
- Uram egy bűntény miatt nyomozunk, legyen szíves válaszoljon a kérdésekre. - És Rex szemébe néztem, ami csak annyit jelentett, hogy ő kérdezze a kérdéseket. Amiket el is kezdett kérdezni.
- Hol volt tegnap este 21:30 és 01:50 között? - És visszanézett a szemembe egy mosoly kíséretében.
- Uram ha az alibim után érdeklődik, akkor csak kérdezzen rá. Douggal bowlingoztam záróráig utána elmentünk Shane kocsmájába pár körre. Doug és Shane is tudja igazolni.
- Rendben uram, köszönjük viszlát. - Mondta Rex és visszamentünk a kocsihoz a kapitányságra. Lusy lenyomozta és az alibie igaz volt. Rex szólt Sadienek, hogy szóljon Logannek, kérdezzék ki az új szereplőket a bűntényben. Nem telt bele két óra Logan vissza jött, de semmi használható információt nem kaptak. Rexel elmentünk az automatához. Rex adott kölcsön egy kis aprót. Egy rövid kávét kértem, de az automata benyelte a pénzt.
- Megint bekrepált. - Mondta Rex egy kissé dühödve, de én higgadt hangon próbáltam csitítani.
- Nyugi, majd szólunk a szerelőnek és megjavítja. - Ő egy nyugodtabb bólintással jelzett, hogy értette és egy kisebb ütéssel beleütött a gép oldalába. Hirtelen a pénzbedobónál kicsúszott egy kisebb cetli amint ez állt:. "Ma 21:30-kor itt, ne hagyj cserbe!" Rex rögtön arra gyanakodott valaki a kapitányságról a tettes és egy erősebbet belütött az automatába. Megint kicsúszott belőle valami, de nem papírcetli ami titkos üzenetet rejt. Ez egy kulcstartó lehetett. Elvittük Lusyhoz, de nem talált ujjlenyomatot rajta. Hirtelen megszólaltam.
- A papír! A papírcetlin! Azon a cetlin biztosan van valami! - Rex mosolygott egyet és a kezembe nyomta a papírt. Lusy rögtön bemérte. Találat! Rex mondta Lusynak, hogy nézze meg kié. Lusy egy bizonyos Everett Kaylan Angels utca 39-et talált. Rögtön elindultunk, de a főnök megállított. Mondta, hogy Everett Kaylannal volt már pár kisebb-nagyobb bűnténye is és, hogy vigyázzunk vele. Mondtam neki nem lesz baj és folytattuk utunkat a kocsihoz. Megérkeztünk az Angels utcába. Kinéztem az ablakon, mindenhol csak drogosok és börtöntöltelékek, de sehol se volt a mi emberünk. Megálltunk egy kocsma előtt, bementünk. Rex elment a bárpultossal beszélgetni én addig kerestem egy helyet. Rex odajött és karonfogva felállított. A bárpultos elvezetett minket Everett Kaylanhoz.
- Kit hoztál? - Kérdezte Everett Kaylan.
- Két rendőr beszélne veled Kaylan. - Mondta a pultos és elment.
- Segíthetek rendőrúr? - Kérdezte Kaylan és megkínált egy kis borral minket.
- Egy bűntény miatt nyomozunk és megtaláltuk az ujjlenyomatát a rendőrkapitányságon egy cetlin. - Mondtam kissé visszafojtott hangon.
- Már értem! Azt hiszik én gyújtogattam a drága aktáikat, igaz? - És nevetett egyet hangosan miközben a vörösbort kortyolgatta.
- Uram, hol volt tegnap 21:30 és 01:50 között? - Kérdezte Rex gyanakodva.
- Itt voltam rendőrúr. Az itt lévők közül mindenki tudja igazolni. - Rendben uram. Viszlát. - És Rex kivezetett az ajtón a kocsihoz. Szorosan mellette maradtam ez a sok drogos alak közt könnyen elveszhet az ember. Rex kinyitotta az ajtót és mondta, hogy hívjam addig fel Lusyt. Felhívtam. Kicsörög, de nem veszi fel.
- Rex, próbáld te felhívni. Nálam kicsörög de nem veszi fel. - Mondtam Rexnek egy kissé ijedten. Rex is hívta. Neki se vette fel, hívta a főnököt aki szerencsére felvette és tájékoztatott minket, hogy Lusynak semmi baja csak épp kivan kapcsolva a telefonja. Megkönnyebbülten hallgattam végig Rex kihangosított telefonját utánna elindultunk a kapitányságra le a laborba Lusyhoz. Lusy tájékoztatott minket, hogy találtak egy hullát. Én rögtön megismertem az arcát. Rex tudta, hogy ismerem és mondta Lusynak takarja el de rögtön, Rex pedig elvitt az irodába és hozott egy pohár teát. Elkezdtem neki motyogni, de nem értette, utána hangosan kimondtam a nevét.
- Hope! - És leejtettem a csészét. Rex próbált nyugtatni de nem nagyon tudott. Mondta menjek haza, pihenjem ki magam. Én elvittem a kocsiját azt mondta majd ő hazamegy gyalog. Út közben találkoztam Ericcel. Eric a 32-es csapatnál dolgozik, régen még nálunk dolgozott a laborba. Elvittem ameddig kért de közben mondta menjek az Angels utca 39-be amit meglepően hallottam tőle, de megtettem lehet, hogy tudott valamit. Bement abba a kocsmába amelyikbe Rexel voltunk. Hirtelen lövéseket hallottam. Befutottam, de nem volt már ott senki csak Eric. Lelőttek. Hívtam a mentőket, de ő a helyszínen meghalt, annyit mondott vigyázzak a jelvényére, mert abba volt a becsülete aztán a kezembe nyomta és lecsukta a szemét. Nem volt már menthető, de miért ment oda? Másnap reggel Rex ébresztett, hogy jó híre van. Megtalálták Hope gyilkosát, Dominic Ernest. Rögtön utána közölte velem Rex, hogy Dominic is meghalt autó balesetben. Nekem rögtön megvolt az elős kérdésem.
- Hol? - Kérdeztem. Rex elővette a zsebéből a kis cetlit amire rávolt írva. elkezdte felolvasni.
- Angels utca 16, de pontosan nem lehet tudni, hogy karambolozott vagy elütötték. - Ez így nem áll össze. Dominic autóbalesetben halt meg, de Hopet megfojtották. - De.. - Szólalt meg hirtelen Rex. - Nem biztos, hogy Dominic ölte meg Hopet, mert a felvételen van még két másik férfi is, nem le... - Vágtam a szavába hirtelen. - Hisz az ott Kaylan!! Mikori a felvétel? - Kérdeztem egy kissé felpörögve. - Nem olyan régi körülbelül egy hónapja történhetett Hope halála. - Válaszolta és a felvételt próbálta élesíteni. - Lejátsszam? - Kérdezte miután sikerült jobban kiélesítenie a felvételt. - Igen, hátha meglehet tudni a harmadik férfi nevét. - Rex elkedzte lejátszani a felvételt. Látta rajtam, hogy kissé szenvedve néztem a felvételt, de folytattuk. Nem telt bele sok idő megtudtuk a harmadik férfi nevét. Emmanuel Ferdinand. Rögtön felöltöztem és elmentünk Lusyhoz, hogy megmutassuk neki a felvételt és persze a főnöknek is megmutattuk. Elmentünk Kaylanhoz és bevittük kihallgatásra. Rex maradt bent vele, de én is mentem vele.
- Megint maguk? - Kérdezte Kaylan zaklatottan. - Kérem, mit követtem el rendőrúr? - És minket nézett. Rex persze válaszolt neki. - Emberöléssel vádolják és ha nem akarja, hogy lecsukják beszéljen. Ki volt Hope halálakor még a bűnténytárs. Halljuk. - Mondta Rex fenyegető hangon. - Ugyan rendőrúr, minek ez a nagy háborgás kulturált emberek vagyunk. - Mondta Kaylan higgadtan és hátradőlt a székben. Rex épp mondani akarta a következő pár sort de ránéztem és helyette folytattam. - Uram, felvételünk van a gyilkosságról. A tettestársai nevét és lakcímét kérem adja meg ha nem akarja, hogy lecsukassuk. - Mondtam szemkontaktus kíséretében, kellő komolysággal. Kaylan kissé visszariadt, de nem annyira, mint amennyire kellett volna. - Minek kérik ennyire a nevüket ha maguk is tudják? Hisz az egyik rendőr volt. - Mondta, de nem befejezetlen hangon. - De már úgyis halottak. - Rex kiment a teremből az irodájába és visszanézte a videót. Akit Emmanuel Ferdinandnak hittünk valójában egy rendőr volt, Felix Henry. Rex először magába motyogott utána megszólalt. - Összeáll minden. A régi gyilkosságok. Így tudtak meg annyi mindent a rendőrkapitányságról, az aktákról az adatokról és Felix nem rég halt meg szintén autóbalesetben, de nála se tudjuk, hogy karambolozott vagy elütötték. - Mondta Rex és felkapta a kabátját. Kifutott a kocsihoz és mentem utána egyenesen Felix lakására. Mindenhol drog volt semmi más. Találtunk 10 köteg cetlit ami volt az automatában. - Azta, legalább 10 kiló drog. Tudott valamit Felix. - Mondta Rex és beljebb ment a lakásban. Én a konyha fele vettem az irányt. - Mary gyere! Ezt meg kell nézned. - Hirtelen szólt Rex. Én persze mentem amerre ő volt. Csodálkozva álltam az ajtóban amikor megláttam. - Ez ki? - Kérdeztem Rextől. Rex csak állt a hulla mellett és nézett. Rögtön hívtuk a többieket és persze a kutató csoportot és Logant. Átkutatták a házat meg is tudtuk hamar ki volt a hulla. Dean Joseph. Lusy lépett mellém és mondta - Túldrogozta magát. - És elment a hulla mellett. Letérdelt és gumikesztyűt huzott. Megemelt egy tűt és betette egy zacskóba. Rexel vissza mentünk a kapitányságra az eredményekre várva. Lusy rögtön hozta az eredményeket. Nem az ő vére volt benne de nem is a lakótársáé Felixé. - Eric vére. - Mondta Lusy. - Mary. - Rex szólalt meg mellettem és rám nézett. - Mi történt aznap amikor lelőtték Ericet? Te is ott voltál, igaz? - Kérdezte Rex. - Igen ott voltam. Én vittem el oda, de nem tudtam miért ment. Oda adta a jelvényét. - És elővettem a zsebemből a jelvényt. Lusy elvette a kezemből és elvitte a laborba. A jelvényen nem talált semmit mindössze csak pár elmosódott ujjlenyomatot és vért. Már éreztem a bűntény végén járunk. - Mary! - Szólt Logan. - Gyere ezt megkell mutatnom. - Én megfordultam és elindultam utána. A kutatócsoport talált egy könyvet, de nem akármilyet. Egy naplót. - Tudtátok azonosítani kié? - Kérdeztem közben a naplót lapozgattam. - Igen. - Mondta Logan. - A napló Hopeé volt. - Mire mondta kié az utolsó lapra értem a halála napjára. "Kedves Naplóm! Ma lesz az utolsó napom a munkahelyemen. Ma lesz halálom napja.. Kaylan eljön a társaival és végem.." Ennyit írt az utolsó lapra. - Mary! - Szólt közbe Logan. - Nézd ezt a felvételt! Az ott nem? - Szólt Logan megijedve, de csodálkozva. - De! Az ott Hope. - Leszaladtam Lusyhoz, hogy megnézzem Hope hulláját. A hulla nem Hope volt hanem egy rég meghalt ügynök aki csak hasonlított rá. A tettes mindvégig Hope volt. Hope nagy anyagi csődök miatt Kaylanhoz fordult, de Kaylan tudta, hogy van róla pár jelentés az aktákban ezért Hope felcserélte és elégette az aktákat. 1 hónapja elrendezték a halálát, hogy ne lehessen rá gyanakodni így elterelték másra a gyanút. Ő ölhette meg Felixet és Ericet. A naplója utolsó lapján még ez volt. "Várhatsz én megyek, angyal szárnyakkal" Angyal szárnyakkal. - Rex! Mit jelenthet, hogy angyal szárnyakkal?. - Kérdeztem Rexet. - Gondolom angyal az Angels utca és a szárny pedig a kocsma? - Mondta Rex meglepődve. Én karon fogtam Rexet és elráncigáltam a kocsiba. Gázt adtam és elmentünk abba a kocsmába ahol lelőtték Ericet. Szóltunk a mentő  csapatnak akik úton voltak addig bementünk. Rex bekiabált fenyegetően. - RENDŐRSÉG! Kérem azonnali hatállyal adják meg magukat! - És berontott. Addigra a mentőcsapat is odaért és eltudtuk kapni Hopet Kaylant és a bűntársakat.
Hasonló történetek
4450
Nyolc körül hirtelen kialudtak a fények a környéken. Általános áramszünet volt. Moretti döbbenten hallgatta a semmit a fülhallgatóból. Rájött, hogy rettenetesen átverték. Kivágta a kocsi ajtaját, és rohant fel a megfigyelt lakásba. A sötét, ismeretlen lépcsőházban kétszer is felbukott, mire a másodikra ért. A lakásban talált másodkulcs alapján készített kulccsal bement. Sejtelme beigazolódott...
3205
A Kommandósokkal együtt érkezett a helyszínre. Az Ajtót betörték, berontottak, az egész házat átkutatták, de nem találtak senkit. Bill majd kidőlt, olyan ideges volt. A Kommandós egység pár perc múlva elviharzott, átadták a helyszínt az F.B.I. szakértőinek. Ekkor Bill az ajtóból hátrafordult, és szinte fejében érezte a szíve lüktetését, amikor a piros Ferrari beállt a kocsibehajtóra.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Összecsaptad, pongyola fogalmazás, a helyesírás borzalmas. "Mennyünk!" Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: