Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Biszexualitásom története (a kezdet)

Akkoriban nem volt könnyű partnereket találni egy ilyen akcióhoz. Nem alkalmi partnereket kerestünk, hanem olyan párt szerettünk volna találni, akik egyben barátok is lettek volna.
Nem volt egyszerű történet, hiszen azokban az időkben ez nem volt elterjedt Magyar országon. A swinger szót nem is ismertük. A pornográfiát is csak a becsempészett újságokból, super 8-as filmekből ismertük. Az első magyarországi ilyen kiadványok csak évekkel később jelentek meg. Addig tilos volt. Az internetet, a számítógépet még hírből sem ismertük.
Viszont létezett az Expressz újság, amelyben volt szabadidő partner kereső rovat.
Ezeket olvastuk, és ott láttunk olyan hirdetéseket, ahol párok kerestek párokat. Tehát ismerkedtek hirdetés útján. Válaszolni nem mertünk, mert nem tudhattuk, hogy mi van a hirdetők sokat sejtető céljai mögött. mi lenne, ha megpróbálnánk mi feladni egy hirdetést? Megpróbáltuk. Elmentünk a hirdető irodába, és feladtunk egy hirdetést, amelyben korunkat feltüntetve, hasonló korú párok ismeretségét, barátságát kerestük. A hirdetés felvevő első reakciója az volt, hogy visszadobta a hirdetésünket, mert ez lehet szexuális célzatú is, és ilyet a lap nem vesz fel. Konkrétan oda kellett írni, hogy milyen célból keresünk barátokat. Mivel nekem már akkor is hobbim volt a fényképezés beírtam, hogy fotózáshoz, és túrázáshoz keresünk partnereket. Ezt már elfogadták. Pár napon belül, meg is jelent a hirdetésünk.
Jött pár válasz, de a legtöbb használhatatlan volt, mert vagy túl messze laktak, vagy vagy eleve kizárták a szex lehetőségét is. Az ilyenekkel nem foglalkoztunk.
Volt egy levél, amely érdekes lehetett. Egy közel hasonló korú pár írt, hogy ők nyitottak minden közös programra. Nem írtak szexről, hiszen ők sem tudhatták, hogy kivel állnak szemben. Nekik válaszoltunk, és adtunk telefonos elérhetőséget. Pár nappal később, egy férfi hangtelefonált, hogy ők írtak nekünk. Megbeszéltük, hogy eljönnek egy vasárnap délután.
Feleségemmel abban maradtunk, hogy bármit is mondanak, bármennyire is szimpatikusak, elsőre nem megyünk bele semmilyen szexuális dologba, hiszen igazán magunk sem tudjuk, mit akarunk.
A megbeszélt időpontban el is jöttek. (Akkor még nem volt divat, hogy a megbeszélt időpontban ne jött volna el valaki) Első benyomás kellemes volt. Leültünk és beszélgettünk. Nevezzük őket Évának, és Péternek. Elmondták, hogy ők szexuális célzattal keresnek partnereket. Mi is kinyögtük, hogy igazán ezért hirdettünk. Beszélgettünk elképzeléseinkről. Kiderült, hogy ők már kipróbálták, és tetszett is nekik. A lány bevallotta, hogy ő biszex, de a fiúk között semmilyen érintkezés nem lehet, tehát csak hetero alapon mehet a dolog. Ez akkor számomra természetes volt. Én sem gondoltam másként. Abban maradtunk, hogy következő alkalommal megpróbáljuk együtt.
Eljött a nagy nap. Mi a kezdők izgalmával vártuk a fejleményeket. Felmerült bennünk a kérdés, hogy biztosan akarjuk ezt? Akkor már nehéz lett volna visszakozni, mert nekik csak munkahelyi telefonjuk volt, és szombat lévén már nem tudtuk volna lemondani a programot.
Jöttek pontosan, ahogy megbeszéltük. Kicsit beszélgettünk, majd a szexre terelődött a téma. Valószínű, hogy látták félelmünket, mert egy játékkal igyekeztek feloldani feszültségünket.
Nagyon egyszerű játékot eszeltek ki. Két pakli römi kártyát tettünk az asztalra. Mindenki húzott egy lapot, és aki a leg alacsonyabb értékű lapot húzta, az levett egy ruha darabot. Ezzel a vetkőzés meg is volt oldva. Igen, de utána? Úgy folytattuk, hogy aki a legalacsonyabb értékű lapot húzza, az teljesíti a legmagasabb lapot húzó kívánságát. Eleinte csak puszik voltak a kérések cicire, arcra, stb. Ezekkel nem is volt gond. Persze sok eredményt sem hoztak. Csak a mi  izgalmunk, félelmünk nőtt egy kicsit. Ekkor Éva volt a nyerő, és én a "vesztes".
Éva nem volt egy szépség. Nagy pocak, lógó mellek, de volt a viselkedésében valami kihívóan érzéki. Ha rá nézett az emberre, annak azonnal felállt!
Felállt, és a francia ágyhoz ment. Felült a szélére, és széttárta combjait. Rám nézett. Intett, hogy menjek oda. Elég nagy csiklója volt, ami már akkor duzzadt az izgalomtól. Oda kért puszit. Én először finoman megpusziltam, majd mikor felsóhajtott, felbátorodva kezdtem körbe nyalni a duzzadt csiklót. Érezhetően élvezte, amit kapott, mert odahúzta a fejemet, és nem engedte, hogy abba hagyjam ténykedésemet. Mivel feleségem előtt csak egy partnerem volt, újdonság varázsával hatott rám hangos nyögdécselése, és egyre erőteljesebb vonaglása. megpróbáltam finoman beszippantani az ágaskodó csiklóját, amit óriási orgazmussal hálált meg. Percekig szinte önkívületben rángatózott a teste. Közben felnéztem, és láttam, hogy feleségem sem unatkozott Péterrel. Már javában franciáztak. Péter farka tövig volt feleségem szájában, miközben ő nyalt neki.
Éva is magához tért az átélt orgazmus után. Nekem új volt, hogy feleségemet más férfi farkával a szájában láttam. Először valami féltékenység féle futott át rajtam, de rájöttem, hogy nincs értelme. Közben Éva mellém ült, és élvezettel nézte játékukat. Éreztem, hogy megérinti meredező farkam, és elkezdi finoman masszírozni. Gyöngéden hanyatt döntött és elkezdte csókolgatni a mellbimbómat. Lassan haladt lefelé, míg elérte legérzékenyebb pontomat. Kezét a farkamra tette, majd gyűrűt formált az ujjaival, és masszírozgatta farkam törzsét. Lassan elkezdte körbe nyalni a makkomat. Lágyan, érzékien csinálta. Éreztem, hogy megfeszül az érintésétől. Aztán a szájába csúsztatta. Lassan, és érzékien szopott. Közben nyelve folyamatosan játszott a makkomon. Aztán fokozatosan egyre mélyebbre engedte, és farkam tövig eltűnt a szájában. Én közben feleségemet, és Péter néztem, akik akkor már áttértek a dugásra. Feleségem hanyatt feküdt széttárta combjait, és úgy fogadta be Péter szerszámát. Ő pillanat alatt belé hatolt, és gyors párzó mozdulatokkal dugta. Én a hason fekvő Éva popsiját  simogattam, és ujjaimat megpróbálta hátulról puncijához közelíteni. Ő ezt megérezve, kissé szétnyitotta combjait, és fenekét megemelve segített. Elértem célom. Most már ujjaim elérték a még nedvektől csúszós csiklóját. Körkőrösen masszírozni kezdtem. Néha becsúsztatva ujjamat átnedvesedett hüvelyébe. Ő szopott tovább, de éreztem, hogy nem sok választja el az újabb orgazmustól. Abba hagyta farkam kényeztetését, felnézett, és csak annyit súgott, "gyere"!
Az ágy szélére feküdt, és lábait szét rakva, talpával az ágy szélére támaszkodott. Így teljesen feltárulkozva feküdt előttem. Én a padlóra térdeltem, és újra elkezdtem nyalni, szopni a csiklóját. Rövidesen újabb orgazmus rázta a testét. Mikor lenyugodott, én elé térdeltem (szerencsére a francia ágy magassága pont a méret volt). És makkomat a puncijához érintettem. Kicsit simogattam vele csiklóját, majd a hüvelybejáratát kezdtem nyomogatni a végével. Minden mozdulatra engedelmesen kitárult. Ebben a pózban mindent láthattam. Láttam, ahogy makkom lassan behatol a nedves kéj barlangba. Lassan toltam be neki kiélvezve minden pillanatot. Aztán szinte beszippantott. Eszméletlen érzés volt. Közben ő a szembe nézett azzal a kéjes pillantásával. Én lassan kezdtem mozogni benne. Élvezve a látványt, amit ki be csúszkáló farkam, és a szét nyíló punci nyújtott. Időnként kihúztam, kicsit simogattam vele a csiklóját, majd vissza dugtam. És akkor ő valami olyat tett, amit azóta sem tudok elfelejteni. Ujját a csiklójára tette, és elkezdte azt simogatni a mutató ujjával. A látvány észveszejtő volt. A mozgó farkam, és a maszturbáló ujjak látványa együtt...
Közben hallottam, amint Péter elélvez. Mivel feleségem nem szedhetett fogamzás gátlót, és a gumit egyikünk sem szerette igazán, nem volt más választása, mint kiveszi, és a feleségem puncijára élvezett.
Ma visszagondolva érdekes, de izgalommal töltött el a spriccelő ondó látványa. Akkor nem gondoltam, hogy ennek jelentősége lesz későbbi életemnek.
Éva közben számtalanszor élvezett el. Még ilyet nem tapasztaltam. Több, apró orgazmusa is volt. Éreztem, hogy nem bírom sokáig tartani én sem.
Tudtam, hogy nem élvezhetek el benne, mert az Péterrel szemben nem lett volna korrekt.
Kihúztam, és a puncijára lövelltem. Ő szét kente a csiklóján, és a szemérem dombján
Egy darabig ott feküdtünk az ágyon négyesben egymást simogatva. Majd mindenki elment mosakodni.
Ezután ettünk kis szendvicset, megittunk egy pohár bort, és megköszöve egymásnak a szép estét, elmentek.
Ez volt életem első csoportos szex élménye, amit követett több is, és lassan eljuttatott a biszexualitáshoz.
Ezekről is fogok mesélni, ha érdekel benneteket!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: