Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Biszexualitásom története (a folytatás)

Egyik este otthon néztük a TV-t, amikor megszólalt a telefon. Felvettem. Dávid volt. Most két napra Budapesten vannak Ildikó anyjáéknál, és mit szólnánk egy találkozáshoz? Váratlanul ért a dolog, mivel nem számítottunk senkire. Mondta, hogy csak ma este jó nekik, mert holnap már mennek haza. Pár hónapos a gyerekük, akire addig vigyáz a mama, de este vissza kell menniük a szoptatásra.


Gondoltuk, jöjjenek! Nem maradnak sokáig, legalább megismerjük egymást.


Megérkeztek. Az ajtóban egy nagyon szimpatikus házaspár állt. Már első ránézésre megvolt a két igen.


Leültünk, beszélgettünk, ismerkedtünk. Ők a kanapén egymás mellett, mi a dohányzó asztal másik oldalán két fotelben.


Nagyon jól el tudtunk beszélgetni mindenről. Szinte szaladt az idő.


Mondták, hogy nemsokára menniük kell, mert Ildikó szoptat, és vissza kell érniük.


Dávid ekkor elkezdte kigombolni Ildikó blúzát. Mi elülve néztük. Erre nem voltunk felkészülve. Közben Dávid kiemelte Ildikó tejtől duzzadt mellét a melltartóból, és elkezdte simogatni. Intett, hogy menjek oda. Melléjük ültem, és én is megsimogattam a felkínált cicit. Közben Dávid magához húzta feleségemet, és elkezdte vetkőztetni. Lekerültek a ruhák, és már egymás párjával voltunk elfoglalva.


Ezen az estén két új élménnyel lettem gazdagabb. Az első az volt, amikor Ildikó a fülembe súgta, hogy már nagyon feszül a cicije, és volna e kedvem könnyíteni rajta? Mellére húzta a fejem, és a számba adta telt bimbóját. Szívd! Suttogta, és én engedelmesen finoman elkezdtem színi a bimbót. Először megijedtem, amikor az első csepp anyatej a számba került, de ezt felváltotta egy meg nem magyarázható kéjes érzés. Finoman, vigyázva, hogy ne okozzak fájdalmat, szopni kezdtem. Dávid tudta, mi történik, mert előre megbeszélték, hogy kipróbálják, mennyire vagyunk nyitottak az új dolgokra. Később a másik cici következett. Kivette a számból, és a másik mellét nyújtotta. Eszméletlen izgalmas volt. Soha nem hittem volna, hogy ilyen élvezet tud okozni egy tejjel telt mell szopása.


Dávid közben feleségemet vette kezelésbe. Pillanatra megállt bennem az ütő, mikor megláttam, mekkora intim mérettel bír Dávid. Az enyémnél jóval nagyobb, és vastagabb volt. Feleségem ekkor már élvezettel szopta. Mikor befejeztem a ciciből jött "vacsorázást", én is áttértem az intimebb helyekre. Ujjammal megérintettem Ildikó már az izgalomtól nedves csiklóját. Elkezdtem végig csókolni a testét lefelé araszolva. Amint elértem a szétnyílt kelyhét, elkezdtem nyalni duzzadó csiklóját. Közben Dávidék is váltottak. Most a feleségem ült a kanapén Ildikó mellett, mi pedig előttük térdelve nyaltuk egymás feleségének punciját. Ekkor ért a második meglepetés. Éreztem, hogy egy kéz félve megfogja a farkam, és érzéssel masszírozni kezdi. Ebben a felállásban a két lány nem lehetett, mert ők egymás mellett ültek, és mi a szőnyegen térdeltünk. Először megdöbbentem, de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem kellemetlen, ami történik velem. Izgalmam egyre fokozódott. Az élvezés határára kerültem. Valószínű, hogy ezt Dávid is érezhette, mert abba hagyta izgatásomat, és felemelkedett. Feleségem felállt, és ő leült a helyére. Feleségem szembe vele az ölébe ült, és én élvezettel láttam, amint befogadja méretes szerszámát. Ildikó közben mély sóhajok közepette elélvezett a nyelvemtől. Mi is helyet cseréltünk, és bele ült a farkamba. Nagyon izgalmas volt, ahogy a két nő egymás mellett vonaglott. Ildikó ekkor a feleségem felé fordult, és szájon csókolta. Egymást csókolva élvezkedtek farkunkon. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig. Közben Ildikó újra élvezett. Én vissza fordíthatatlanul közeledtem az élvezéshez. Azt megbeszéltük, hogy nem élvezünk egymás feleségébe, mert sem Ildikó, sem az én feleségem nem szedhetett gyógyszert. Így a lányok leszálltak rólunk, és mindenki vissza ült az eredeti helyére. A két lány egymás mellé, mi Dáviddal előttük álltunk. Először találkoztunk, és nem tudtuk egymásról, hogy ki, hova szereti kapni a nedűt. Pillanatig tanácstalanok voltunk, hogy hogyan tovább. Ekkor Dávid kezét éreztem a farkamon. Ildikó úgy helyezkedett, hogy a mellére spricceljek. Dávid pedig elkezdte masszírozni a farkam. Magamon is elcsodálkoztam, hogy ellenállás nélkül, élvezettel hagytam, hogy csinálja. Sőt én is vágyat éreztem, hogy megpróbálja, milyen lenne megfogni az övét. Kérdően ránéztem, és ő biccentett. Ekkor én is megfogtam az övét, és elkezdtem masszírozni. Éreztem, amint megduzzad a kezemben, majd egész testében megrázkódik, és lüktetve spriccelte az ondóját feleségem mellére, és arcára. Annyira felizgatott a jelenet, hogy én sem bírtam tovább. Hatalmasat élveztem Ildikó mellére.


Mikor kicsit lehiggadtunk, leültünk, és még kicsit beszélgettünk. Akkor már el merték mondani, hogy ők mind a ketten biszexek, és olyan párt szeretnének találni hosszú időre, akik ezt elfogadják.


Egyikünknek sem volt kifogása, hogy folytassuk ezt a kapcsolatot.


Mikor elmentek, mi beszélgettünk az átéltekről. Akkor volt bennem egy kis szégyen érzet, de be kellett vallanom, hogy egyáltalán nem volt kellemetlen élmény, sőt eddig ez volt a legjobban sikerült találkozásunk egy másik párral.


Velük sokáig jártunk össze, és az idő múlásával egyre inkább felszabadultak a biszex iránti gátlásaim.


Erről majd később fogok beszámolni.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: