Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bi szex es meleg sracok egyhelyen!

Egyik nap eszembe jutott mi lenne ha … és elkezdtem idegenekkel chat-elni és 10 sracot össze szedtem. Elkezdtünk csoportba beszélgetni és kiderült, hogy mindenkinek van egy kis ferde hajlama. (bi) és végül odáig jutottunk, hogy minek lányok? című be-be szálasok. (Egyébként én se nagyon bántam kevesebbet kell szervezni!! ) Na, szóval eldöntöttük, hogy 11 férfi találkozik egymással Budapest külvárosába, hogy ne zavarhasson senki, egy kis faházba! Egy olyan nagy nappali volt, mint pl. egy osztályterem, 2-3 szobás volt. Mindenki egyszerre leült! A házba volt egy tévé meg egy laptop! (Kicsit bepáraztam, hogy mi lesz, mert 10 vadidegennel vagyok! Beraktunk olyan pornókat amibe egy csaj és két fiú van! A fiúk dugták egymást néha. Mikor láttuk, hogy mindenkinek már a gatyája szakad szét én levetkőztem! Erre többen is bátorságot kaptak!
Láttam, hogy itt ma jókat fogok elvezni! Egyébként mindenkinek mielőtt eljött volna kikellett tisztinai a popsiját! En személy szerint be vettem két hashajtó tabit majd miután semmi se volt bennem kimosta a lyukam beöntéssel! Az egyik srác hozott Viagrát, vele lett megbeszélve, mert ő tudott olcsóbban is szerezni, és én vittem fejenként mindenkinek eper és alma ízű óvszert fejenként kettőt.
Persze senki se akarta nagyon használni, de egyikük kérte, hogy tegyek fel! Bevettük a Viagrákat és  hirtelen a farkam picit megfájdult annyira feszült. Én és két srác külön vonultunk! Ekkor elkezdtünk beszélgetni egy picit, csak pár percet! Már ekkor csupaszok voltunk közbe simogattuk egymást! Arról beszéltünk, ki hogy szeretné! Az egyik srác csak szopni szeretett volna és megdugni valakit, a másik pedig szopni és azt, hogy megdugják én meg benne voltam mindenbe így hát eldőlt mindenki szerepe! Az, aki csak azt szerette volna, hogy dugjak, Pisti és a másik pedig Gergő volt! Elkezdtünk szépen lassan simogatás és smárolgatás után szopni egymást! Óvszert mi nem használtunk! Nekem nagyon ízlett mindkettőjük farka, volt mikor egyszerre mindketten betették a számba!  Jó meleg , kemény és feszes farkuk szőrtelen volt, mint az enyém, nagyon be voltunk már gerjedve! Én is szoptattam mindkettőt, Pistinek kinyaltam a lyukát és betettem neki a farkam szépen lassan! Majd miközben dugtam Gergő nyalta a lyukam és eljutottunk a szendvicsig! Csak én mozogtam dugó módba, nekem volt a legjobb, dughattam is, meg engem is dugtak! Megbeszéltük, hogy Pisti a szájába kéri az ondóm, mert szereti, kivettem a farkam és kiszopta belőlem a tejet! Nagyon jó volt. Viszonzásként, én a lyukamba kértem Gergőtől és Pistitől a számba! Először Pisti ment el, le is nyeltem egyből, olyan finom volt! Majd Gergő jött, éreztem, hogy lövi belém a finom meleg ondót majd ráparancsoltam, hogy nyalja ki és azt is nagyon elveztem! Miután mindegyikünk elélvezett kimentünk, a többiek közé és azt láttuk, hogy még mindig ücsörögnek és masztiznak! Mondtam, gyertek és dugjatok meg, elkezdtek engem dugni, sorba élveztek belém,miközben folyt ki belőlem a sok ondó de közben a számba is kértem mert imádom, mindenki bele elvezett a szamba! Én közben még kétszer elmentem, mert megdugtam még két srácot! Két óra múlva már mindenki kifáradt, mindenki elköszönt egymástól és megígértük, hogy még lesz ilyen. Miután haza értem, még folyt a popomból az utolsó két-három ember ondója, élveztem nagyon, mire haza értem az egész bokszerem tiszta ondó volt! Tudni kell, hogy van barátnőm. Haza értem és megfürödtem! Nagyon kitágultam majdnem belefért a kezem a popsimba! Mára már az ujjam is alig fér be! És este még a barátnőm is lefejt, ő is nagyon élvezte, ez egy nagyon jó nap volt azóta is szervezzük a következőt! 
( Igaz történet! )
Hozzászólások
További hozzászólások »
makk.marci ·
Hm. Nagyon száraz írás (?) ha annak nevezhető.

Gayke ·
Szoktatok még ilyen partit szervezni? :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: