Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Betti

Reggel 9:00-Ébredezek, meztelen testem izzad a takaró alatt, már érezhető, hogy odakint rekkenő a hőség. Nagyot nyújtózkodva kelek fel az ágyból, és ismerkedek a gondolattal: Itt a vakáció! Ezek voltak az első gondolataim a nyári szünet első napján, örömöm felfoghatatlan volt, anyáék elutaztak a hétvégi házukba a Balaton-felvidékre 5 napra. Enyém az egész ház...Első dolgom ébredés után, 16 éves fiúként egy jó nagy maszturbálás volt. Bekapcsoltam a gépem, meztelenül ültem a számítógép előtt és az instagramot böngésztem,míg nem megakadt a szemem valamin:Hmmm...egy volt osztálytársam már megint egy fürdőrucis képet posztolt magáról, erre fogom kiverni-gondoltam. Épp magamhoz nyúltam már volna amikor eszembe jutott valami:Egyedül vagyok itthon, időm dögivel, tehát miért nem adom meg a módját? S már szaladtam is a kamrába az oliva olajért amivel aztán a tükör  előtt bekentem az intim testrészeimet. Miközben láttam a tükörben a 15 centis meredező farkam, arra gondoltam milyen sok lány vágyhat ilyen fiúra nap mint nap. Egyébként, 175cm magas vagyok, sötétbarna hajú, barna szemű és nem túl kisportolt de jó formában lévő testű vagyok. Kb. 5 percig vertem intenzíven a falloszom mire egy hatalmasat élveztem. Ez jól esett! Letöröltem magam, felöltöztem és épp indultam  volna a közértbe amikor megcsörrent a telefonom. Apa volt az, közölte, hogy menjek el hozzájuk a hétvégére és majd vasárnap együtt hazajövünk, mondta azt is, hogy ott vannak a nagybátyámék és a barátjuk is. Először csak mentegetőztem, hogy itthon maradok de aztán beugrott, hogy a nagybátyámék barátjának van egy tőlem egy évvel fiatalabb szuperszexi lányuk Betti. Ezt a gondolatot követően rávágtam, hogy péntek reggel indulok busszal. Eljött az utazás reggele, másfél óra út után megérkeztem a buszmegállóba és onnan még egy kilómétert gyalogoltam táskámmal a házig. Iszonyú hőség volt, totál kifulladva érkeztem, apuék köszöntöttek de amiért jöttem, Bettit sehol sem láttam. Gondoltam, hogy ezt megszívtam és fürdőnadrágra vetkőzve a háztól 50m-re lévő mesterséges tóhoz indultam fürdeni. A vízhez közeledve láttam, hogy valaki a stégen, törölközőben üldögél. Csodák csodájára, Betti volt az. Gyönyörű volt, hosszú sima lábak, formás fenék, méretes mellek, hátközépig érő barna haj és kék szemek. Alig birtam rejteni, már állt is a farkam. A stégre léptem, a lány megfordult és rajtam maradt a szeme, majd gyorsan felkelt.
-Szia Betti! De rég láttalak...
-Szia Norbi! Hogy megváltoztál!-mondta Betti
-Hát, kösz!
Ezzel a lány elment mellettem,  végig meztelen felsőtestemen tartott a szemét és vigyorgott, majd megrázta a haját úgy, hogy az az én hátamat is érintette és elindult a ház felé. Itt már tudtam, hogy kölcsönösen kívánjuk egymást. Megfürödtem, majd elővettem egy kerékpárt a sufniból, gondoltam elmegyek bringázni a környéken. A biciklit kitolva a kertből Betti jelent meg immár kék vászon shortban és fehér rövidújjú ingben. Halál szexi volt. Azt mondta:
-Van még egy bicikli? Szívesen veled tartanék...
-Van, hátul a sufniban még egy. Hozd és gyere!
Betti előhozta a járgányt, majd elindultunk. Először az aszfaltos úton haladtunk le a völgybe, onnan rátértünk egy földútra ami egy erdőig vezetett. Ott Betti ledobta a biciklit a magas fűbe, én is ezt a példát követtem, majd a lány egy csapáson az erdőbe indult.Eszméletlenül törtetett előre én követtem még meg nem torpant és azt mondta:
-Gyere, dugjunk!
Majd törtetett tovább egész egy kis tisztásig ahol 3 hatalmas farönk emelkedett ki az aljnövényzetből. Betti leült az egyik rönkre én neki  rontottam, először csak eszeveszetten csókolóztunk, majd kigomboltam az ingjét és levéve róla a szomszédos farönkre hajítottam. Felül csak a fehér melltartó maradt rajta. Ő lehúzta rólam a pólót és mellkasomat kezdte csókolgatni és nyalni, éreztem, hogy ő is megizzadt de valami csodás illata volt. Kigomboltam Betti shortját is és lehúztam róla a cipővel és a zoknival együtt, ő ugyanígy tett velem. A farkam már csaknem kitört az alsógatyából. Ekkor a lány levette melltartóját is, keblei lenyűgöztek, a bugyiját még lehúztam és ő is az én  alsógatyámat. A puncija, mely simára volt borotválva csillogott a nedvektől és elképzelhetetlenül kívánatos illatot árasztott. Betti a farkamnak esett, szopkodta a makkomat és a melleit símogatta vele. A lány hanyatt feküdt a rönkön én elkezdtem nyalni a nuniját, ő ezt nagy sóhajokkal nyugtázta. Ilyen ízt mint amilyen ez a punci volt még nem éreztem, mint a legédesebb és legzamatosabb gyümölcs.Végül én feküdtem hanyatt Betti pedig terpeszben fölém állt és fokozatosan ráereszkedett a hímvesszőmre, majd mozgolódni kezdett ezzel egyidejűleg hatalmasat sikoltott. Immáron nagyban dugtam Bettit aki felső testét közelebb eresztette enyémhez így szopkodhattam a melleit. Puncija csak úgy lüktetett és szinte kellemetlenül forró volt. Lihegés és pici sikolyok közt élveztünk el mindketten egyszerre, Bettivel eztán még 3-szor megismételtük a dolgot.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: