Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Beteljesült álom!

A történet Rólam és egy 7 évvel idősebb Nőről, Annáról szól. 22 éves voltam! 12 éves korom óta szerelmes voltam belé. Ez volt az első éjszakánk!

Annát a munkája vidékre szólította és meginvitált, hogy menjek Vele. Ő délelőtt ment le, Én csak délután követtem, egyenesen a szállodába, hogy ott megtörténjen az amire már régen vártam! Mikor a szállodába érkeztem, rögtön rendeltem egy üveg pezsgőt, hogy majd ezzel várom a lányt. És akkor kopogtak...

Anna állt az ajtó előtt, kacéran az ajtófélfának támaszkodott és mosolygott. Csak úgy izzott a levegő. Belépett és szájon csókolt. Mámorító érzés volt. Elment zuhanyozni. Nagyon lassan telt az idő. Nemsokára nyílt a zuhanyzó ajtaja és kilépett. Nem is nagyon vacakolt az öltözködéssel, csak egy fekete, csipkés fehérnemű borította gyönyörű testét. Koccintottunk a pezsgővel...

Mire észbe kaptam, már ült is rajtam és gombolta az ingem. Közben folyamatosan csókolóztunk, csak úgy kergetőztek a nyelveink. Én a melltartójával voltam elfoglalva mikor már Ő is érezte, hogy valami megindult a nadrágomban.
-Valaki itt felébredt -mondta mosolyogva és már hanyatt is döntött. Miközben gombolta a nadrágom, fel-fel pillantott, a szemén látszott, hogy már nagyon várja, hogy a nyelvem után a farkamat is a szájában érezhesse.
Nem bírt várni, csak a térdemig húzta a nadrágom és az alsóm és már kényeztetni is kezdett. Először csak végignyalta, a tövétől egészen a makkom hegyéig, majd ott szépen lassan kőrözött finom kis nyelvével. Lassan szájába vette a makkom, és egyre mélyebben és mélyebb tűnt el a szájában a farkam! Én csak a hátamon feküdtem és élveztem amit Velem tesz. Alig vártam már, hogy Én is kényeztessem a nyelvemmel.
-Most Én jövök -szóltam határozottan és a hátára fektettem. Fölé hajoltam, lágyan megcsókoltam a száját, de nem időztem sokat, már csúsztam is lefele. Végig csókoltam a melleit, a hasát, végig a bugyija mellett egészen a combjáig. Aztán az ágyéka irányába indultam. Finoman lehúztam a bugyiját és lassan kezdtem nyalogatni mesés punciját. Először csak körbe, finoman érintve a csiklóját, aztán egyre csak beljebb, mélyebben tűntem el a punciban! Hallottam a hangján, hogy nagyon élvezi. Mikor már egyre hevesebben nyögött és egyre jobban adta át magát a mámoros nyelvemnek, feljebb toltam az egyik combját és lassan egyre mélyebbeket nyalva eljutottam egészen a popsijáig, ami először meglepte, de már nem tudott mit kezdeni, nem ellenkezett, csak élvezte ahogy kényeztetem minden porcikáját. Csak úgy faltam a punciját és a popsiját, finoman az ujjaim és elkezdtek járni benne, amit már nem is bírt sokáig, remegő testtel élvezett.
-Te mocsok! -mondta nevetve miután összeszedte magát. Ismét Én kerültem alulra és már be is vette a farkam tövig. Úgy szívta, hogy beleborzongtam. Rám nézet egy pillanatra és már bele is ült! Olyan heves volt és forró, hogy nem is bírtam sokáig.
-Élvezz belém! -zihálta és pár másodperc múlva már el is öntötte testét a nedű, amit mind a ketten hangosan élveztünk.

Aznap éjjel még sokszor voltunk egymásé és még utána évekig...
Hozzászólások
Andreas69 ·
Indokolatlan! a! sok ! felkiáltójel! Nem! tetszett!!

Salambard ·
Első próbálkozásnak nem rossz, írtam 100x jobbat, de a nagy oktondi angol parasztok leszólták, mert Shakespeare-nél nem adják lejjebb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: