Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Betanítás

Nem volt más választása. Már napok óta nem tudott rendes élelmet tenni a húgai elé. Mióta az anyja elhagyta őket, éjt-nappallá téve dolgozott, hogy elég pénzt szerezzen élelemre és lakbérre. De már a villanyt is megvonták tőlük és nem volt mit ennie adni a lányoknak. Döntenie kellett: vagy az utcára kerülnek mindhárman, vagy valami olyan munka után néz, amit mindig is megvetett és sajnált. Nem akart kurva lenni. De ez volt az egyetlen esélye a létfenntartásra. A húgaiért tette.
Másnap elment arra a helyre, amit hallott az egyik, a házukban élő nőtől. Bevezették egy szobába, hol csak egy íróasztal és egy ágy állt. Egy nő szemüvegben az asztalnál ült, felírta a nevét egy lapra és megkérte, hogy vetkőzzön le. Anasztázia ódzkodva elkezdett vetkőzni, ruháit szépen összehajtva az ágyra tette. Amikor végzett, odajött hozzá a nő és elkezdte vizsgálgatni: fel kellett emelnie a kezét, hogy a nő lássa a hónalját, megnézte a melleit, megtapintotta, mutató és hüvelykujja között morzsolgatta mellbimbóit, megnézte a lábát, a fenekét. Amikor végzett, leültette az ágyra és megkérte Anasztáziát, hogy tárja szét a lábait. Finoman széthúzta szeméremajkait. Amikor hozzáért a csiklójához, Ana összerezdült. A nő megnyugtatta, hogy már csak egy perc és vége. Ezek után négykézlábra kellett állnia. A nő megnézte hátulról is, óvatosan széthúzta lábát és fenekét, aztán visszament az íróasztalához. A lapra, amire felírta Ana nevét felírt még néhány szót, összehajtotta a papírt és borítékba tette.
- Jó végeztünk. Menj be a folyosóról nyíló jobb ajtón. Ott le tudsz zuhanyozni. Addig odakészítek neked fehérneműt és egy magassarkút. Szoktál magassarkút hordani?
- Nem nagyon.
- Nem baj, majd belejössz. Akkor választok valami olyat, amiben könnyebb járni.

Ana elment a fürdőbe. Amikor végzett az ígért ruhadarabok ott várták egy kis széken. Felvette őket és megnézte magát a tükörben. Egy vékony, de idomokkal jól megáldott lány nézett vissza rá. A fehérnemű nagyon kihívó volt, belepirult. Átlátszó fekete csipke, olyan fajta, amit ha felvesz az ember csak jobban kiemeli a meztelenségét.
A folyosón már várta a nő. Bevezette egy modern, meleg fényekkel kivilágított szobába.
- Itt várj! Nemsokára jön a fiúd.
Ana lábai remegtek. Félt ettől a pillanattól. Félt, hogy egy dúrva férfi fog bejönni, aki kíméletlenül leteperi és megerőszakolja. Megszédült, ezért inkább leült az ágy szélére.
Három perccel később nyílt az ajtó és egy nála 5 évvel idősebb, 25 körüli srác lépett be.
- Szia. Dávid vagyok. Én leszek a kiképződ. Egy hetünk van arra, hogy betanítsalak és kuncsaftokat tudj fogadni. Először elmondom, hogy ma mit fogunk csinálni, aztán belevágunk.
Először is megnézem, hogy hogy maszturbálsz. Ez jó arra,hogy egy kicsit oldódj, használd és szokd a saját tested, meg azt, hogy valaki néz, miközben élvezkedsz. Másrészről később hasznos lesz, hogy tudom, hogy izgatod magad, ha majd szükséges lesz, hogy jól fel tudjalak izgatni. Miután elmentél egy kicsit tágítalak, először a kezemmel, utána meg vibrátorokkal és más eszközökkel. Nem kell megijedni, ez nem lesz komoly, azt későbbre hagyjuk. A végén még szexelünk egyet, meg szeretném nézni azt is, hogy mit tudsz az ágyban.
Vedd le a cipőd és a fehérneműd, feküdj az ágyra és kezdd el masszírozni magad. A többit meg tudod..
Ana félénken követte az utasításokat. Soha nem maszturbált még senki előtt. Hasra feküdt, behunyta szemét és elkezdte magát simogatni. Összerándult, amikor a férfi kezét is megérezte magán.
- Ne izgulj! Csak segítek egy kicsit ellazulni!
A férfi csiklója körül kőrözött ujjával, de olyan finoman, mint egy pillangó. Egyszer csak abbahagyta és Ana síkos szeméremnyílásába csúsztatta két ujját. Keményen belenyomta. Ana felnyögött a gyönyörtől. A férfi kihúzta ujját és megint a csiklójához tért vissza. Ana engedelmesen követte a férfi érintését, miközben néha-néha egymáshoz ért kezük.  Dávid újból megállt, ekkor már nem kettő, hanem három újját dugta mélyen Ana hüvelyébe. Keményen nyomta Anába ki-be, de amikor Ana már majdnem elment mindig kihúzta. Ezek után még két ujját nyomta bele. Már az összes ujja Anában volt, csak a hüvelyk ujjával kőrözött a csiklóján. Mikor Dávid befelé nyomta egyszerre mind a négy ujját, Ana úgy érezte szétfeszül, de amikor kifelé húzta, a lány már alig várta, hogy ujjai megint benne legyenek.
Ekkor hirtelen Dávid az ötödik ujját is belé dugta. Ana megmerevedett. Érezte, hogy ez már túl sok, nem fér Dávid egész keze a hüvelyébe. Vágyott, hogy magában érezze a fiú összes ujját, de túl szűk volt. De Dávid nem húzta ki a kezét.
- Lazísd el magad! Ha nem megy, nem erőltetem, csak próbáljuk meg jó? Tárd szét jobban a lábaidat. Ez az. Most próbáld meg teljesen ellazítani magad. Most annyira beléd nyomom a kezem, amennyire csak tudom.
Dávid átkarolta egyik kezével a testét, satuba fogva ezzel, és elkezdte lassan egyre mélyebbre nyomni a kezét.
- Szólj ha már nagyon fáj és nem bírod. Vegyél először egy nagy levegőt, számolj el háromig és csak aztán szólj!
Ana követte az utasításokat. Vett egy nagy levegőt ellazította magát és a férfi egyre mélyebbre menő kezére koncentrált. Egy idő után már nem bírta és felkiáltott.
- Jó kislány- mondta Dávid- ügyes vagy, mára ennyit szántam. A héten ki foglak tágítani annyira, hogy a kezem simán becsusszanjon. De mára elég. Most maszturbálj és én addig nézlek.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: