Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Beszélni tanulva tanultunk csendet


Valahol mélyen a szívemben nyomaszt ez a táj. Ha szólni kellene, inkább hallgatok. Tiszteld a csendet. Kérlek, mond, hogy te is így gondolod. Hol vagytok nyári éjszakák, melyek oly bölcsen tűrték a halk suttogást, ami kettőnk között zajlott. S nem azért, mert nem szabadott a hangos szó, sokkal inkább, mert mi nem akartuk.
Megzörrent egy ág, hirtelen odakaptam a fejem, emlékszel? Megijedtem, mintha egy kiugró vadállattól tartanék a park zöld horizontjában, ahol a fűzfákon, és derékígérő bokrok övezte környéken bármi hasonló eset előfordult volna ez idáig. De nem sikoltottam fel, már láttam, és keserűen felkacagtam. A válladon az első elszáradt levél hintázott, mint a nyolc éves gyermek kinek szabadságot ad a lengés, hát most te is szabad vagy kislevél. Megjött az ősz hírnöke. Nem szóltál, csak mosolyra húzódott a szád. Hallgatásod többet ért, mint bármi más. Ilyenkor úgy érzem a természet bennem él, eggyé válok vele, s nem ereszt többet el ez a kéz. Tudtam, hogy te megértesz így is, ha nem beszél más, csak a szél. Néha nehéz kimondanom mindent, amit akarok, ami bennem ég, izzítva lelkem. Ha jól is tud írni az ember, akkor sem biztos, hogy ajkára véve a szót el is képes engedni azt. Ezt te is érezted. Sajnálom, ha nincs elég szavam rá, hogy a bennem lévő érzéseknek utat engedjek a nagyvilágba, a pusztaságba, hol a szó csak elszáll. S talán az emléke sem marad örökre.
Hisz a csönd a bölcsesség bölcsője, s a kéz, amely ringatja az egész világot ringattatja! Légy bölcs, s csak nézz rám, meg fogod érteni. Hallgatásom nem az igaz szó tagadása, nincs okom hazudni neked. Csak tudod, nyomaszt ez a táj valahol mélyen legbelül…

Sötétedik, majd kigyúlnak a fények, melyben lassan úszik a táj. Mögöttünk már kirajzolódnak az igaz barátok, akik sosem hagynak el. Nem moccannak meg még mi sem, de ugranak, ha mi is ugrunk. Elindulunk lassan taposva az út porát. Mi nem szóltunk, s ők sem tették… szintén értenek. Hisz utunkon hazáig a csenden kívül csak az árnyékaink kísértek.
Ekkor tanultunk meg igazán beszélni és elhallgatni is, ha kell…
Hasonló történetek
25077
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
15367
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Hát, engem nem a táj nyomasztott le, hanem ez az írás. És nem csak a vesszőhiány miatt tűnik túlkanyarintottnak. Ennyi patetikust egy műzlis dobozon se vár az ember, nemhogy huszonöt sorban!
Ne értsd félre, lehet, hogy csak engem pörget föl, ha kondérnyi cukor serceg a fogaim között. Ilyenkor hajlamos vagyok mindent vica-verza fogyasztani. PL:

"A válladon az első elszáradt levél hintázott, mint a nyolc éves gyermek kinek szabadságot ad a lengés, hát most te is szabad vagy kislevél." -Fuss! Kislevél! Fuss!

"Hisz a csönd a bölcsesség bölcsője, s a kéz, amely ringatja az egész világot ringattatja!" - Tehát: a csönd csöndesen ring a bölcsesség bölcsőjében. Egy kéz ringatja. (A csönd csöndesen ringó bölcsőjét.) A csönd mellett fekszik az egész világ. El vannak, mert egyikük se szószátyár. A csönd és az egész világ. Csak csöndesen nézik a kezet, ami bölcsen ringatja őket.

"Hallgatásom nem az igaz szó tagadása, nincs okom hazudni neked." -Ne! Ne is gondold, hogy az IGAZ szót tagadom! Szándékaim hótisztán remegnek bennem, mint újjászületés előtt a rügyek. Ó, te rettentő hallgatás! Fújd el homlokom felől a félreértés fekete felhőit!

"Megijedtem, mintha egy kiugró vadállattól tartanék a park zöld horizontjában, ahol a fűzfákon, és derékígérő bokrok övezte környéken bármi hasonló eset előfordult volna ez idáig."
-.... mert mire "idáig" elértél, már te is rég elfelejtetted, mi volt az első mondatrész. Hát még én. Pláne, hogy a mondat közepi "derékígérő"-n vagy három percet tornáztam. Derékig érő? Deréki? Derékígérő? AZ MEG MI???? Ígéri a derekat? Pedig ez az lesz! de-ré-kig-érő! Na, tessék, akkor most nem is derékígérő!??

"Mögöttünk már kirajzolódnak az igaz barátok, akik sosem hagynak el. Nem moccannak meg még mi sem, de ugranak, ha mi is ugrunk."
-Ugyanarra a leakciózott Tesco gazdaságos mikrosütőre?

Ja, és a cím:
"Beszélni tanulva tanultunk csendet"
Tanulva tanultunk? Húha, én meg ülve eszem, állva utazom, fekve alszom. Vagyis aludva alszom.
Minek is ez az ál-költői behabarás?
Írni tudsz, az látszik, csak kérlek! Tedd vissza a cukrot a helyére!

geminigirl ·
Ezúton javaslom Anitának, hogy lehessen hsz-t pontozni!! Dstella, menne a max pontszám!!! :))))

Amúgy meg, kedves dstella, ugye gondolkoztál azon, amin csöndesen gondolkodva gondolkodnod kellene a horizonton pihentetve fáradtan csöndesen hallgató szemedet?

Ja, az írás? Hümm...

Wera ·
nekem tetszett, tipikusan az a filozós szöveg, amiket a szünetekben a barátnőm lead... és azok is tetszenek. néha értelmetlenek, de tetszenek. pontosan ez igaz az írásodra. 10 pontot én megadok neked.

Mirrmurrka ·
ülünk. kussolunk. alkonyodik. én be vagyok tojva, te pedig gondolatolvasó vagy. aztán hazamegyünk.


Ennyi, mit faxnizzuk? A kevesebb néha több, asszem ezt Dreamer kolléga szokja hangoztatni. Hát... esetünkben a semmi sokkal jobb lett volna.

alant szólónak:
édes mézem, engem a fél világ non-stop filoszságokkal fáraszt, a te tíz perced smafu. Hidd el a 11. perc után dögfárasztó.
Lődd le a csirkét


Stella, te tökhülye vagy, közénk való. Fel vagy véve.
az a teszkó gazdaságos.....

*vinnyogva röhög*

Nedves Remete, avagy Kedves László!

Tőled az üres papírlap is fájintos lenne. Holnap hozok én is másat Nektek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: