Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Begyűjtés

A Victor-tól kapott szer ellazított és álmossá tett. Jól éreztem magam tőle.  A gondolataim felszabadultak, a testem pedig…nehéz leírni…belül melegséget érzek, a mellbimbóim pedig bizseregnek ahogy a topomnak dörzsölődnek. De a legfontosabb, hogy a szomorúság és reménytelenség érzete semmivé vált.
 
Már többen voltak ebben a nagy hálószobában, mire ideértünk miután lehozott a hídról. Két ágy, egy nagy fotel és egy kanapé volt a berendezés. A fiú a kopasz férfi péniszével a szájában térdelt. A férfi a hajába markolt és olyan erővel húzta magára, hogy a fiú szinte fuldokolt, de úgy látszott, nem bánja. Az egyik ágyon egy meztelen szőke lány feküdt és egy másik férfi nyalta. Láthatóan a lány sem bánta ami történt vele.
Victor a fotelhez vezetett és azt mondta, hogy nézzem a fiút és a lányt. Amíg ezt tettem, levette rólam a cipőmet, a nadrágomat és a bugyimat. A topomat csak felhúzta. Ezután ő is levetkőzött és egymás mellé ültünk a fotelben. Keze a combjaim közt kezdett játszadozni, ami igen jól esett.
Amikor találkoztunk, azt mondta hogy ma este mindent nagyszerűnek fogok érezni. Sokkal jobb lesz, mintha elengedném a híd korlátját és csak zuhannék, majd a hideg vízbe csapódva, fázva, lassan fájdalmak közt meghalnék. Mondtam neki, hogy nem érdekel. Csak véget akartam vetni az életemnek és ha ez sikerül, a fájdalom is elmúlik. Azt felelte, hogy őt viszont érdekli és szeretné, ha békésen és magam kellemesen érezve múlnék el és ebben tudna segíteni.
Ekkor adta a gyógyszert. A nyelvem alá tettem ahogy mondta és hagytam szétolvadni. Tényleg kezdtem magam tőle csodásan érezni.
-Velem jössz? - kérdezte, én pedig mosolyogva bólintottam.
Lesegített a korlátról és a kocsijához kísért. Most pedig éppen ujjaz, én pedig sóhajtozok.
-Figyeld a fiút! - suttogta a fülembe, miközben az ujja ki-be járt bennem.
A fiú állt és előrehajolt az ágyra, a kopasz férfi pedig éppen belehatolt.
-Nyomd előre a hasad, hogy olyan legyen mintha sokat ettél volna! -mondta Victor.
Tettem amit kért és még jobban esett az ujjazása.
-Ezt szeretném majd amikor csinálom. Nyomd majd előre a hasad, hogy jobban élvezhesd ami történni fog veled!
-Uhh… huh.. - nyögtem és bólintottam.
Egyre melegebbet éreztem és kicsit szédülni kezdtem, de nem érdekelt. Valahonnan a ház belsejéből egy állat fájdalmas vonyításához hasonló szörnyű női hang, majd hörgés hallatszott. Ez sem zavart. Azt hiszem, hogy mindenki tudta, mi fog vele történni. Én legalábbis tudtam. Ekkor sétált be a nő a fekete hajú lánnyal. A lány a fekete-fehér csíkos zoknijától eltekintve, teljesen feketébe volt öltözve.
-Ez igen! Újra telt ház van. - mondta a nő mosolyogva, előbb a fiúra, majd a szőkére végül rám nézve.
A vele érkező lányhoz fordulva azt mondta:
-Ülj a kanapéra és várj rám!
A lány leült és ő is a fiút kezdte nézni. A nő közelebb hajolt hozzám és megkérdezte:
-Helló édes! Hány éves vagy?
Amikor megmondtam, Victor-ra nézett és azt mondta:
-Még mindig fiatalon szereted őket.
-Olyan aranyosak - felelte Victor és magához ölelt.
A szoba forogni kezdett körülöttem. A nő újra felém fordult:
-Tudod mi fog ma este történni?
-Meg fogok halni. - suttogtam és rámosolyogtam.
A nő újra Victor-hoz fordult:
-Hol találtad?
-A hídon.
A nő összerezzent és az arcomat megsimogatva azt mondta:
-Jól döntöttél édesem!
Victor a fekete hajú lány felé biccentve megkérdezte:
-És ő?
-Lelkisegély szolgálat. -f elelte a nő, majd a szőkétől érdeklődött:
-Helló szöszi! Ed hol talált rád?
-Egy hajléktalanszálláson. - felelte a lány akadozva, miközben Ed kitartóan nyalta.
-Készen állsz arra, amit tenni fog veled?
-I..igen…éppen… felkészít. - nyögte a lány.
Ekkor élveztem el először. Victor a fejemet magához húzta és nem hagyta abba az ujjazásomat. Amikor az orgazmusom véget ért, összegömbölyödve találtam magam a karjaiban és arcom csupasz mellkasának nyomódott.
-Jó volt? -kérdezte.
-A legjobb.
Egy darabig tovább ölelkeztünk.
-Pisilnem kell. - mondtam egy idő után.
Nedves, cuppanó hang kíséretében kihúzta belőlem az ujját és mutatta az utat a fürdőszoba felé. A lábam még remegett egy kicsit, de sikerült eljutnom a wc-ig. Amikor leültem észrevettem, hogy egy másik ajtó is nyílik a fürdőszobába. A mögötte levő szobában sötét volt, de hallottam, hogy lágy zene szól benne és láttam, hogy valaki mozog belül. Ahogy a szemem hozzászokott a sötéthez, ki tudtam venni, hogy egy meztelen, vékony lány áll a szobában és egy székre támaszkodva előrehajol úgy, hogy hasa lelóg. Az ő lábai is remegtek, de más miatt, mint az enyéim. Egy férfi térdelt mellette és éppen felvágta a hasát egy késsel. Amikor végzett, belek lógtak lefelé. A lány hagyta, hogy a férfi tegye, amit tesz és ettől libabőrös lettem. Csak állt ott remegve, miközben a férfi felnyitotta. Olyan volt, mint én. Meg akart halni és hagyta, hogy a férfi tegye amit akar. A férfi felállt és láttam, hogy pénisze mereven áll. A lány mögé került és megfogta annak csípőjét, majd beléhatolt úgy ahogy a kopasz férfi a fiúba. A lány levegő után kapott és nyöszörögni kezdett. A lábai erősen remegtek és belsőségek csúsztak ki a felvágott hasából. Elég sokáig bírta, hogy egyre több dolog csúszik ki belőle és lóg remegő combjai előtt, de azután érezhető félelemmel a hangjában megszólalt:
-Kérem…kérem…ne!
A férfi azonban nem hagyta abba. Nem telt sok időbe, hogy felnyögjön és beleélvezzen a lányba. Az tartani próbálta magát, de amikor a férfi elengedte a csípőjét, a padlóra roskadt. Ekkor vettem észre Victor-t, ahogy a hálószobába vezető ajtóban állt.
-Mi ez az egész? - kérdeztem nem félelemből, csak kíváncsiságból.
-Öngyilkosok begyűjtése. - mondta Victor mellém lépve.
A hímtagját az arcomhoz emelte és azt mondta:
-Nyisd ki a szád!
Én kinyitottam, ő pedig betolta a péniszét a számba. Az ajkaimat köré zárva szopni kezdtem.
-Jó kislány vagy! - mondta Victor, majd folytatta - Az egész országban vannak ilyen éjszakai orgiáink. A hozzád hasonlókat keressük. Azokat, akik készek öngyilkosságot elkövetni. Segítünk nekik élvezetessé tenni és persze közben mi is élvezzük a dolgot. Még mindig meg akarsz halni?
Bólintottam, mert a szám tele volt.
-Egyedül akarod, mint ahogy ez a lány, vagy másokkal együtt?
-…másokkal… - nyögtem a pénisze mellett.
-Nagyszerű! Ahogy az egyik ágy felszabadul, már meg is csinálhatjuk.
Ez felizgatott. Meg fogja csinálni. Azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lesz érezni a kicsúszó belsőségeimet. Már, ha erre készül. Nem tudtam pontosan hogy mit tervez, csak azt, hogy kés kell hozzá. Kihúzta magát a számból és azt mondta:
-Még nem… Oda akarok élvezni, ahová való. A hasadat fogom a spermámmal megtölteni.
Amikor visszatértünk a hálószobába, a nő a fekete hajú lány combjai közt térdelt. A lány ruhái a zokniját kivéve a padlón hevertek. A nő nyalta és láttam, hogy egyik kézfejét teljesen a puncijába nyomja. A lány láthatóan élvezte. A szőke lány félig az oldalára fordulva feküdt és Ed éppen óvatosan egy machete-t vezetett fel a hüvelyébe.
-Igen…igen…igen - zihálta a lány a fiút nézve és egyre többet magába fogadva a pengéből.
Ed igyekezett nem megvágni, de a lány néha megrándult. Úgy tűnt, hogy elkerülhetetlenek voltak a kisebb vágások.
A fiút azelőtt hallottam mielőtt megláttam volna. A másik ágyon feküdt és nyögött, miközben a kopasz férfi egy hosszú fémrudat mozgatott ki- és be a hátsójában, de inkább befelé, mint ki.
Victor-ral visszaültünk a fotelbe. Újra ujjazni kezdett és néztük a lányt és a fiút. A fiú felkiáltott és fejét ide-oda rángatta, ahogy a fémrúd egyre mélyebbre merült benne. Ed eddig vigyázott, de most mélyebbre nyomta a machete-t és a szőke lány is kiáltozni és vergődni kezdett. Egyszer csak felsikoltott és megpróbált felülni, de gyorsan visszacsapódott az ágyra, amikor Ed olyan mélyre nyomta benne a pengét amennyire csak tudta. A lány a hátára fordult és rángatózni kezdett. A gyomrából származó véres massza kezdett a szájából folyni. Viszonylag gyorsan mozdulatlanná vált. Azt hiszem jobban járt, mint a lány a másik szobában, aki a padlóra roskadva, remegve hosszan múlt ki.
Ed kihúzta a machete-t és kivitte a szőke testét a szobából. Victor felállított és a mellbimbómnál fogva a felszabadult ágyhoz húzott. Mosolygott és én is mosolyogtam. A húzása játékos volt és izgatott. Az ágyra nyomott és éreztem a popsim alatt a szőke lány vére és kéjnedvei által okozott nagy nedves foltot.
Megremegtem arra gondolva, hogy az én nedveim is hamarosan hozzá fognak adódni. Úgy tettem, mintha nem vettem volna észre a kést, amit Victor mellém fektetett az ágyra.
-Meg foglak dugni. - közölte és fölém került.
A fiú nyögései abbamaradtak, mert öklendezni és rángatózni kezdett az ágyán. Odanéztem és láttam, hogy a feje hátrafeszül, a fémrúd pedig kiemelkedik nyitott szájából. Az állkapcsa remegett, a szeme szorosan csukva volt. Erős hörgést hallatott és annyira ráharapott a rúdra, hogy az első fogaiból egy kis darab letört. A rángatózása még erősebb lett, majd elernyedt. A kopasz férfi kihúzta belőle a rudat.
-Az nekem is kell! - mondta a nő.
A kopasz odavitte hozzájuk a hegyes rudat. Nem láttam, hogy ezután mi történik, mert Victor vadul belém hatolt és dugni kezdett. Rám feküdt és teljes súlyával leszorított az ágyra. Csak a fejem és a karjaim tudtam mozgatni. Egyszerre voltak fájdalmasok és kellemesek a lökései. Halkan nyögdécselni kezdtem, de a fekete hajú lány hangosabb lett nálam. Úgy tűnt élvezi, amit csinálnak vele.
Oldalra néztem és láttam, hogy a fémrúddal dugják a hátsóját. Már olyan mélyen volt, hogy láttam, ahogy kinyomja a hasát, de az arckifejezése inkább élvezetre utalt. Még játszott is a hasával: a rudat mozgatta magában és előre-hátra mozgott rajta. Elélvezett, de a nő tovább nyomta a rudat. A lány hirtelen rémült és kétségbeesett lett. A kopasz férfi segített a nyomásban. A kiemelkedés eltűnt bordák alatt és a lány öklendezni kezdett. A nő a lány mellé térdelt. Az egyik kezét annak nyakára, a másikat a homlokára tette és hátrafeszítette a fejét. A kopasz férfi tovább nyomta a rudat, a lány pedig fuldokolni kezdett.
Victor folytatta a dugásomat és éreztem, hogy felveszi a kést. Nem néztem tovább a fekete hajú lány halálát, mert az enyém volt soron. A haldoklás nem olyan ijesztő, ha többen is haldoklanak körülötted.
Éreztem, ahogy a kés hegye végigkarcolja az oldalamat és eszembe jutott, hogy Victor mire kért. Előrenyomtam a hasam amennyire csak tudtam. Éreztem a nyomást…majd az éles fájdalmat, ahogy a penge egyre mélyebbre merült bennem. Felkiáltottam. A fájdalom édes, ahogy Victor húzza bennem a hosszú kést… tudom, hogy újabb orgazmus vár. Azután teljesen kihúzta belőlem, majd máshol megint betolta. Újra felnyögtem. Victor egyszerre dugott és döfködött a hasamba újra meg újra. A súlya alatt erőtlenül mozogni próbáltam. Oldalra néztem és láttam, hogy a fekete hajú lány már nem él. A nő és a kopasz férfi minket figyelt.
Egy másik férfi jött be egy újabb lánnyal. Mellénk fektette a lányt az ágyra és levetkőztette, amíg az bennünket nézett. Azután mellé feküdt és a lába közé nyúlva simogatni kezdte.
Meg sem tudtam számolni, hogy Victor kése hányszor merül belém. A pénisze és a penge mozgásának érzete magamban mindent elnyomott. Az egyik szúrás más volt, mint a többi. A belsőmben valami remegni kezdett tőle. Gyengeséget és növekvő hideget kezdtem érezni. A hasamat már könnyebb volt előrenyomva tartani, mert kezdett megdagadni. Rájöttem hogy a remegés belső vérzés lehet. A vérem kezdi megtölteni a hasamat. Az egész álomszerű és csodálatos volt. Nem érdekelt a sebeken kiömlő és alattam a lepedőn tócsába gyűlő vér. Victor vadabbul kezdett dugni és elakadt a lélegzetem.
-….igen… - lihegtem, mert rájöttem, hogy mindjárt célba érünk. Ő elélvez én pedig meghalok.
Victor teste megfeszült. A pénisze megdagadt és spermát lövellt a puncimba. Azután valami furcsát éreztem. A testem remegni kezdett, a lábujjaim pedig görcsösen begörbültek. A remegés vonaglássá változott, amit nem tudtam kontrollálni. Az egész szoba forogni kezdett körülöttem. Úgy éreztem, hogy
belemerülök az ágyba. A hangok egyre halkabbak lettek. Még a sajátjaim is. Az új lány mellettünk átélte első orgazmusát. Remélem legalább annyira élvezni fogja majd, mint én.
Victor kihúzta magát belőlem. Csak feküdtem, miközben a bénultság a semmi lomhán mozgó áradataként öntötte el testem. A látásom a széleken sötétedni kezdett. Victor, a kopasz férfi és a nő még mindig engem nézett. Kíváncsi voltam, hogy mi bennem olyan különleges. Egy puha kéz simította végig a hasamat, majd két ujj csúszott a hüvelyembe. A nő jött közelebb és kezdett ujjazni, de nem ki- és be mozgatva ujjait, mint Victor tette korábban, hanem bent tartva fel-le mozgatta őket. A kopasz férfi mélyen a popsimba nyomta az egyik ujját, miközben a nő egyre hevesebben mozgatta fel-le ujjait. A gyorsan érkező orgazmus miatt összeszorítottam a combjaimmal a kezeiket és hátamat megfeszítve hörgő hangokat hallattam. Túl gyorsan lett vége.
A lábaim ellazultak és minden erőm elszállt. Rettenetesen fáradtnak éreztem magam. A nő az egyik kezébe fogta a jobb kezemet, a másikkal pedig megsimogatta a homlokomat. Ettől az anyai gesztustól világossá vált, hogy miért néznek ennyire. Én vagyok a legfiatalabb. Már nem gyerek, de a fekete és a szőke lány, a vékony lány a másik szobában és a fiú is idősebbek voltak nálam. Rámosolyogtam a nőre, majd becsuktam a szemem.
Hasonló történetek
5801
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7163
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
patrikk ·
Nagyon jó.

tlalax ·
:face_with_cowboy_hat: 1300 :innocent: oldalnyi :female_technologist: erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: