Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Becsület

A rózsaillatú halál keltette fel egy még fel nem ébredt vasárnapon. Ma kell meghalnia, muszáj!
A férj már 3 hónapja ébren, bőrén át figyelte felesége testének minden egyes szavát. Mikor teszi meg végre? Ő legyen a gyilkos? Büdös kurva! Míg ő Isonzónál a vérét hullatta, addig ez a ringyó pénzért tette szét a lábát a kuplerájban borszagú bakák és kékvérű felfújt hólyagok előtt. Nyugalom, ma meg teszi. Csak sietne már! Megvirrad, és a gyerekek bármikor felébredhetnek. Így se lesz könnyű! Na gyerünk, mire vársz még?
Nesztelenül felült és utoljára magába szívta mélyen a földszagú vasárnapot. Tudta a padláson már unottan várja a szúette gerendán lógó kötél. Pedig sose derült volna ki, ha Peti nem kíséri el a kuzint a kuplerájba, s míg az kedvét lelte a forróvérű lánykákban, ez a mamlasz, a rideg, nevetségesen elkoptatott becsület bajnoka unalmában az alkalmazottak portfolióját lapozgatta. Valahogy kenyeret kellett szerezni, míg a férfiak háborúsdit játszottak! Az élet rendezte így, vagy az Isten vagy az Ördög. Majd most megtudja.

Finom nyikorgással búcsúzott a lépcső, felsóhajtott az egész ház. A padlás ajtaja mosolyra tárult, himbálódzni kezdett a kötél. A sarokban pihenő sámli odacsusszant a kötél alá. Bonczfalvai Péterné, lánykori nevén Schweinberger Mária elhelyezkedik, nyakára kerül a kötél.
Durva az anyaga, igazán valami illatos selyemkötelet tehetett volna ide. Sose volt stílusa! Ez fog a nyakára szorulni... Brrhhh...
Bonczfalvai Péter érezte, amikor felesége kiosont a hálószobából. Kis idő múlva felkelt és követte neje levendula illatának elszórt nyomait.
Mire vársz? Mindjárt felkel a nap! Hogy az a színpadias kurvájá!. Az egész színpadias kurva famíliát!Az apósa, aki elvesztett egy fogadást főbe lőtte magát egy 18. századi pisztollyal, amivel Ferdinand őse valamikor egy medvét terített le ezzel megmentetve a király életét. De előtte egy kissé nehézkes szivart szívott hozzá édes jégbort.
Tudta, hogy nézi. Azért se fog reszketni! Végre szabad lesz!Bújj ki te féreg! Ne sunyin, lopva nézz!

A nap kelt és a piszkos ablakon beszökött fénye jelt adott. A sámli eldőlt és Mari előtt el kezdett forogni a világ.
Izzadt. Mit mosolyog olyan fennhéjázón? Szégyent hozott az egész családra! A gyerekeinek kurva volt az anyja!
Péter kibújt. Szemtől szembe vannak. Mari kirúgja a sámlit, még egy kicsit erőlködik, kalimpál, föld felett jár, mint annyiszor.
Három perce nem mozdult. Most már biztosan halott. Na tessék. Azok a kidülledt szemek kiesnek és végig gurulnak, mint az üveggolyók. Még ezeket is össze kell gyűjteni.

Váratlanul halt meg, senki se tudja hogyan. Persze a faluban suttogtak, de a pap mégiscsak megszentelt földbe temette. Igaz Péter úr felújította a templomot és házából boros hordók gurultak a plébániához. Önként.
Bonczfalvai Péter felesége halála után három hónappal elment horgászni, csak másnap találták meg vízbe fúlt hulláját. A legidősebb fiú István gégerákban halt meg anyja halálának huszadik évfordulóján. Erzsébet a középső ugyancsak megfulladt. Megfojtotta a sála, amit bekapott kocsijának a kereke. Árván maradt lánya Zita asztmában szenvedett haláláig. Akárcsak gyerekei és összes unokája. János a legkisebbnek a felesége vízbe fojtotta négy közös gyereküket, majd magával is végzett. Persze ezek pusztán csak véletlen egybeesések.
Hasonló történetek
3872
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4163
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: