Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Beceneve: Szüzike

Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.

Anyám mondta nekem, hogy csütörtöktől el kell mennie egy több hetes konferenciára vagy mire. Nem igazán figyeltem, csakis arra, amikor azt mondta, hogy két hétig távol lesz. Azonnal megcsillant a szemem és eszembe jutott mindenféle állati tevékenység nappal és éjszaka. Nyári szünet volt így mindennap egy hatalmas királyság lett volna és biztos, hogy ismert lettem volna a suliban. Végül is 11-dikes leszek, de mindegy.

Anyám következő mozzanata az volt, hogy nem akar engem félteni, ezért elküld a nővéremhez az időre, amíg távol lesz. Ellenkeztem, majd mindenfélével érveltem, mondhatni harcoltam, azért, hogy egyedül maradjak otthon, de végül én vesztettem.

Szerdán el is kellett utaznom egy bőröndnyi cuccal a kezemben. Barbi egy kis panellakásban él, ami belülről viszont nagynak tűnik. De ugye bár nem a lakásra vagy kíváncsi. A nővérem 22 éves, hosszú, barna hajú, barna szemű modell, amiért elég szép summát kap és így én is jól nézhetek ki király göncökben. De a legjobb, amiért modell az az, hogy rengeteg bombanő barátja van, akikkel rendszeresen találkozik. Néha a saját lakásán gyűlnek össze, de eddig csak egyszer találkoztam a bandával.

Egy ilyen napon értem nővéremhez. Délután volt, de még mindig kegyetlenül világítottak a Nap sugarai, amitől kezdtem érezni, hogy elfolyok. Úgy kopogtam be Barbihoz, mint, aki lefutotta a maratont, aminek a végén egy vödör vizet öntöttek a fejemre.

Csengettem, majd elém tárult a fekete bikiniben járkáló nővérem.

- Öcsi! - kiáltotta mikor meglátott és széttárva a kezét lökte magát nekem, majd azonnal el is távolodott. - Úristen! Mi ez a szag? - kérdezte undorodva.

- Izzadság. Menj ki és megtudod!

- Kösz, nem. Gyere be!

Bólintottam, majd becipeltem magam az előtérbe, ami pont kétszer, akkora volt, mint én szélességre, melytől egy picit szűkösnek éreztem. Elgondolkodtam, mivel a legutóbbi alkalommal nem volt ilyen keskeny ez a rész.

- Vedd le a cipőd! - mutatott a sötétvörös magas szárúmra.

Miután levettem besétáltam a nappaliba, amihez nem volt ajtó, mivel az egész nappaliba be lehetett látni ez előtérből. És mit láttam atyavilág. Tudtam, hogy élek még, de a mennyországba éreztem magam, ahol minden a leggyönyörűbb. A kanapén és előtte bikiniben ültek a tökéletes testű modellek. Mivel nálunk Magyarországon, a divatban egyre gyakrabban fordulnak elő picit husis nők, mint a csont soványak, így jogosan állíthatom, hogy tényleg tökéletesek. Arc, mell, fenék, szóval minden. Próbáltam összekapni magam, nem akartam, hogy észrevegyék a zavarodottságomat, amit lehet sikerült is elkerülnöm.

- Csajok! - mondta hangosan befelé menet Barbi. - Itt az öcsém!

Az a szinkronban a fülembe jutó „Á” hang meglepett, de főleg a csajok mosolygása felém. Nem vagyok egy félisten, szóval ez elég furcsa volt nekem, de közben bizalmat is adott nekem, amitől már én is mosolyogtam.

- Üdvöske, öcsi! - köszönt először a joystickot fogó csajszi a kanapé előttről.

- Szia Szan… - tágra nyílt szemekkel és elfordított fejjel nézett rám. - Szandé!

- Úgy van! - behunyt kékjeivel és széles mosolyával örült a becenevének, mert eddig mindig Szandinak hívtam, amit nem igazán kedvelt. Dehogy miért, azt ne kérdezd.

- Rég találkoztunk! - tájékoztatott Bella.

- Rég-rég.

- Mikor is? Két éve?

- Szerintem három - emlékeztem vissza az évekre és próbáltam besaccolni a majdnem pontos dátumot.

- Az most mindegy - vágott közbe Barbi -, inkább hallgasd meg a szabályokat.

Bólintottam, miközben a szemébe néztem az egy fejjel kisebb nővéremnek.

- Leülhetsz mellénk, ha csendben maradsz, és csak akkor szólalhatsz meg, ha kérdezünk.

Hümmögve jeleztem neki, hogy megértettem.

- Második. Fürödj le!

- Ez mióta szabály?

- Amióta megöleltelek.

Nagyot sóhajtottam, majd kimentem és kivettem a törölközőmet a bőröndömből plusz egy boxert és bementem a fürdőszobába. Körülbelül tíz percig lehettem bent, mikor az gatyámat húztam fel… na és ekkor jutott eszembe, hogy nem vittem be a pamut melegítőnadrágom. Ez több szempontból is gáz, de a legfőképp azért, mert a péniszem nyugalmi állapotban alig nyolc centi, no meg a másik dolog, hogy, ha merevedésem lesz, akkor nem tudom takarni. Kiszóltam Barbinak, hogy adja be nekem a bőröndöm. A fürdőszoba ajtaja a kanapéval volt egy vonalban, szóval a fejemet és egy kicsit a felsőtestemet kidugva szóltam neki.

Sokáig tartott beadnia, de mikor becsuktam az ajtót és kinyitottam nem találtam egy ruhadarabomat sem. A francért szívat most! Mondtam halkan, majd újra kidugtam magam és megláttam a cuccaim a földön közvetlenül a lányok előtt.

- Barbi! - szóltam neki kicsit idegesen, de visszafogottan, mire ő lenéző mosollyal és homlokközépig felhúzott szemöldökkel fordította a fejét felém. - Ide hoznád a szürke melegítőnadrágom? - mutattam a kupac tetején lévő nadrágra.

- Ne legyél már ennyire lusta! - a többi lány mosolyogva hallgatott. - Gyere ide érte!

Majdnem megindultam megölni őt, de aztán észrevettem, hogy még mindig csak egy boxer van rajtam. Magamra kötöttem a törölközőt, mint egy szoknyát, majd a tükörben meglátva magamat bizonytalan lettem, de muszáj volt kimennem, ami egy öt perces dilemmát hozott. Elég hülye voltam, hogy ezen filóztam, de végül kisétáltam. Éreztem a szívemet a torkomban, amikor megláttam, hogy a lányok szemei egyszer rám, egyszer pedig a tévére fordulnak. Mindegyik próbálta rejteni, kivéve Barbi, aki még mindig ugyanazzal az arckifejezéssel nézett engem.

Visszamentem a fürdőbe, picit mérgesen.

Miközben vettem a nadrágom a különféle zajokat hallottam, és valamiért nem akartam megtudni, hogy mit is csinálnak. Végül abbamaradt a nyüzsgés és békesség borult a falura. Fogtam a bőröndöm és kiléptem a nappaliba, ahol már nem volt senki. Furcsa volt, de hirtelen elkapott a félelem és óvatosan kezdtem lépkedni. Egyszer csak talpcuppogást hallok a konyha felől; odanézek és látom, ahogy Barbi bejön hozzám kezében sörrel.

- Hova tűntek a lányok? - kérdeztem tőle.

- Haza mentek - válaszolta vállat vonva.

- Azért, mert itt vagyok?

- Elnéztük az időt és menniük kellett. Ennyi. Nyugi!

- Oké!

Leültem mellé a kanapéra, majd megnéztünk egy filmet. Aztán még egyet. Ezalatt Barbi, vagy négy doboz sört fogyasztott el, ami számomra már sok volt és egy kicsit meg is látszott rajta, de nem volt vészes. Még tudta, hogy mit csinál.

Viszont megmozdultam odalent, amikor a filmben - nem tudom pontosan mi volt a neve - szex jelenet volt és Barbi simogatni kezdte a melleit. Megakadt a szemem 80D-s mellein és már nem is a filmre figyeltem. Alig bírtam ki, hogy ne kezdjek el zsebhokizni. Akkor először kívántam azt, hogy menjünk végre aludni. Pedig csak fél kilenc volt.

- Van most barátnőd? - szögezte nekem a kérdést, miközben nem vette le a szemét a filmről.

Meglepődtem a nem várt kérdés által, de ijedtség is keringett bennem Barbi felizgultságától. A nővérem volt az első nő, akit ennyire ruha nélkül láttam élőben és az eredményre kézzel fogható bizonyíték is volt, aminek a melegsége kezdte elönteni az egész testemet.

- Nincs - válaszoltam valamennyi pillanat múlva.

Olyan volt, mintha meg sem hallotta volna, amit mondtam, csak lassan mozgatta tovább a testét és simogatta a jobb mellét. Ha a balt simogatta volna, biztos nem bírtam volna magammal. Látni, ahogy kényezteti magát…

- Mióta nincs? - odakaptam a fejem.

- K… két hónapja - válaszoltam bizonytalanul.

Abba maradt a film és jöttek a reklámok, mire Barbi, mintha az előzők meg sem történtek volna, keresztben hagyta lábait, majd hátradőlt és rám nézett.

- Hogy bírod ki szex nélkül?

Itt kellett volna kitalálnom valami frappáns hazugságot. De mivel zavarodott voltam és felizgult, nehezen tudtam koncentrálni. De végül kiböktem valamit.

- Van szex - mondtam. - Most hétfőn is Farkas Petrával szexeltem. Tudod ki az, ugye?

- Hogyne tudnám - bólintottam. - Amúgy ez tök érdekes.

- Mi?

- Petra tegnap ünnepelte a második évfordulójukat a pasijával.

Bazd meg! Kiáltottam magamban.

Barbi kuncogott látván mennyire bebuktam.

Karnyújtásnyira volt tőlem a kanapén, pedig mindketten a végekben ültünk, Barbi mégis elérte az oldalsó, alig pár millis barna hajamat és körmeivel simogatni kezdte a fejbőröm.

- Olyan cukik a szűz srácok - mondta halkan, amitől nagyon megharagudtam mind magamra és mind a nővéremre.

Eltoltam magamtól a kezét.

- Egyáltalán nem cuki - mondtam dühösen.

- Nekem az.

Feltérdelt a kanapéra, majd előttem átnyúlva az éjjeli szekrényre tette a sörét. Amint letette a dobozt, megfordult és a lábamra támaszkodott. Mellkasát kinyomta, amitől megint keménnyé nőtt a péniszem, de próbáltam valahova máshova nézni. Habár hiába hunytam be a szemem, vagy próbáltam nézni a tévét, mivel a finom nárcisz illatú parfümje így is az orrom előtt lebegett, mint egy felhő.

Végig mérte a felső testem, majd mikor a szemembe nézett elvigyorodott és nyelvét kidugva láttam a fogai közt.

- Most állj le! - szóltam rá, de ez csak olaj volt a tűzre.

- Ó! Milyen határozott szavak - mondta pajkos hanggal.

Teljesen ideges lettem, amit Barbi nagy örömmel élvezett.

- Olyan édes vagy - hangja gyengült lett, feje viszont egyre közelebb ért fejemhez, szinte már éreztem leheletét -, így dühösen.

- Nem vagyok dühös.

- Akkor csak játszadozol velem?

- Részeg vagy.

- És akkor mi van? A saját házamban vagyok.

- És a saját öcsédet akarod elcsábítani.

Barbi nagy levegőt szívott be.

- Annyira felizgattál - lesmárolt.

Isteni íze volt ajkainak és finoman vad csókjától már kész voltam. Nem akartam abbahagyni, de a követtem a józan eszemet és karjánál megragadva eltoltam magamtól. Nagy kutya szemeivel nézett rám félig mosolyogva, félig értetlenül.

- Ezt fejezzük be!

Nem vártam  meg a választ, már arrébb is tettem Barbit és felálltam a kanapéról.

- Miért menekülsz? - megálltam a fehér szőnyeg oldalánál, ami a nappalinak a széle is volt, majd elgondolkodtam a válaszon. - Meg van az esélyed arra, hogy végre szexelhess - nem néztem hátra, de éreztem, hogy közeledik. - Tudom, hogy beindulsz, ha egy lány uralkodik feletted - ezt meg honnan tudja, kérdeztem magamtól -, hallottam minden éjszaka, amikor erről álmodtál.

Ez rohadt ciki volt és tudtam, hogy úgy teljesen elvörösödtem.

- Tudom és érzem, hogy akarsz engem - rátette a kezét a vállamra, majd, mikor melleivel megérintette a hátamat, keze levándorolt a hasfalam tetejéhez. -  De csak azt látom, hogy nem akarod  elhinni, hogy készen állsz-e.

- A szexre készen állok - fordultam felé -, csak nem a saját nővéremmel.

- Nem hiszed el mennyire felizgattál már megint - megcsókolt, de most azonnal eltoltam magamtól.

- Ne csináld!

- Harmadik szabály: ne ellenkezz! - ismét csók.

- Ezt most megszegem.

- Na, ide figyelj! - megmarkolta a péniszem és a falnak nyomott a mellkasomnál fogva. - Hű! Már nagyon kemény - körbenyalta a száját, miközben lenézett a testvéremre. - Csak engedd el magad és élvezd.

- De…

- Csitt! Akkor felejtsd el, hogy a nővéred vagyok!

- Nem megy.

- Menni fog - bíztatott, majd dörzsölni kezdte nadrágon keresztül péniszem, aztán egy hirtelen mozdulattal belopta magát. - Ne félj, most gyorsan fogsz elmenni.

Felsziszegtem, ahogy húzogatta a bőrt a péniszemen és máris éreztem a közelgő orgazmust. Ilyen gyorsan még sosem élveztem el és ennyire erősen. A gatyámból, mint az ágyúgolyók repültek ki egyenesen Barbi testére, amitől elmosolyodott.

- Ezt le kell mosnom - mondta, miközben kezei megindultak melltartói felé, majd lassan kicsatolta és előkerültek gyönyörű, kerek mellei, melyek látványa nem engedte lekókadni péniszem.

- Azzal várhatsz - mondtam teljesen felizgulva és magamhoz húzva megcsókoltam.

- És mi lesz a dologgal, hogy testvérek vagyunk? - kérdezte, de nem törődtem vele és újra magamhoz húztam. - Helyes - bökte ki, majd nyelvét a számba dugta és kezei újra a péniszemet simogatták.

Hajtott a vérem, ami már forrt Barbi kezeiben a péniszem és a legkevésbé sem érdekelt semmi csak a szüzességem, amit hamarosan el fogok veszíteni. Nem tudom, hogy miképpen, de kezdett engem is felizgatni az a tudat, hogy testvérek vagyunk. Még jobban élveztem Barbi ajkainak ízét és a táncot, mit nyelvünkkel jártunk.

Abbamaradt a csók, de fejünk alig ment távol egymástól. Barbi elmosolyodott, majd egy puszi után lecsúsztatta magát a péniszemhez, aztán nyelvével megízlelte a makkom, amitől már el tudtam volna menni. Végig puszilta a törzsöm, majd beszívta a golyóimat. Kellemes érzés öntött el, de mikor Barbi visszatért a makkomhoz és egy csók után beengedte a szájába, valami fenomenális emóció volt.

Gyengéden nyomta ajkait a makkom végéig, míg kezét lassan húzogatta a bőrt. Testem kezdett megfeszülni, szinte minden izmomat befeszítve álltam.

- Istenem - eresztettem ki nagy nehezen a halk hangot, majd lábujjhegyre állva ismét elélveztem.

Most már a levegőm is fogyni kezdett, nem úgy, mint az első orgazmusomnál. Lenéztem és láttam, ahogy Barbi leszívja az utolsó cseppeket is a makkomról, majd lenyeli a spermám. Szemünk találkozott, aztán Barbi széles mosollyal nézett rám.

- Finom - megcsókolta a makkom, aztán felegyenesedett. - Készítsd elő az ágyat! - mondta.

Bólintottam és miután kicsit összeszedtem magam, odamentem a kanapéhoz és ággyá formáltam. Párnákat nem tudtam, honnan szerezzek és ezért inkább úgy hagytam. Takaró úgy sem kell, így ágyra dőltem és vártam Barbira, aki a fürdőben tevékenykedett.

Hamarosan visszatért, teljesen meztelenül. Szemeim majd kiestek a csodálattól, mi nővérem puncija illetett. Gyönyörű, borotvált punciján már látszott a vágy nedve, melyből cseppent néhány a hasamra, miután fölém térdelt. Ismét zavarodott lettem és nem tudtam mit csinálok, amit Barbi saját szemével meg is látott, mire a fülemhez hajtotta a fejét:

- Nyugi! - súgta, majd adott egy puszit. - Ne félj!

- Oké! - lihegtem ki.

Csillapított valamennyire Barbi nyugtató hangja, de még így is ezerrel dobogott a szívem és százával vettem a levegőt.

Barbi lassan végig csókolta a nyakamtól a hasamig a testem, ami tisztára olyan érzés volt, mintha a péniszemen csinálná. Ezután nyelve hegyével vezette vissza magát a nyakamhoz, majd körmeivel végig simította az oldalaimat, aztán magához húzott és megcsókolt.

- Készen állsz? - suttogta.

- Asszem - elég bizonytalanul hangzott el, de Barbi elmosolyodott, majd egy csók után felegyenesedett a péniszem fölé.

- Elég kemény - kuncogott, miközben állította egyenesbe. - Oké!

Nagyon lassan közelítette puncijával a makkom, szinte már kínzott, annyira lassan ereszkedett a teste.

A makkommal megsimította csiklóját, majd benyálazta ujjait és elkente a péniszemen, aztán rám nehezedett. A melegségtől, ami elöntött, olyan  bizsergést éreztem, amit soha nem felejtek el, főleg, hogy a kép, amin látom a péniszem behatolni egy punciba.

Barbi felszisszent. Szemeit összeszorítva hajtotta hátra fejét és támaszkodott meg a combjaimon. Hosszú, lassú mozdulatokkal mozgott fel-le; ajkai szinte szippantották a péniszem olyan szűk volt és Barbi lábai minden ereszkedésnél megremegtek.

- Jézusom! - nyögte ki, miközben próbálta növelni a tempót.

Mellkasa gyönyörűen kiemelkedett, amiről nem tudtam levenni a szemeimet, de végül kénytelen voltam behunyni, mert, ami végig futott rajtam érzés, az egyszerűen mámor volt. Kívántam, hogy örökké tartson, de éreztem, hogy hamarosan eljön a nagy durranás, amit képtelen vagyok fékezni vagy kezelni.

Megszorítottam combjait, mire jobb kezemet megfogta és átirányította az oldali mellére, majd elkezdte masszírozni, aztán megfogta arcomat. Teste mozgása leállt. Mélyen a szemembe nézett, ezután én mozgattam a csípőm, amitől széles mosoly ült arcára.

- Ügyes - dicsért, majd megcsókolt.

Finom csók, nedves punci kombótól kikészültem, és ismét kezdtem gyorsan venni a levegőt, de vele együtt növeltem a tempót, amitől Barbi megállás nélkül nyögött. Ajkaink érintkeztek és minden nyögés felért egy puszival.

Kezeit az oldalaimra helyezte, majd körmeit belém mélyesztette. Minden izma kezdett megfeszülni, szemeit úgy szorította össze, mintha álomból keltették volna fel egy erős fényforrással.

Megragadtam farpofáit, majd egy kicsit felemelkedtem és olyan gyorsan dugtam, amennyire csak tudtam. Barbi nyögései egyre hangosabbak lettek, amitől mellkasomon támaszkodott meg, fejét pedig a plafon felé emelte. Éreztem, ahogy körmei belemélyülnek megfeszült mellizmaimba, és láttam összes izmának megfeszülését. Muszáj volt kitartanom. Örömet akartam okozni a nővéremnek és próbáltam gyorsabban mozogni, de ettől hozzám is jönni kezdett a végleges gyönyör.

- Istenem! - kiáltotta és egy óriásit ordított.

Körmei megvéreztették mellkasom, amivel nagyjából sikerült visszatartani az orgazmusomat és lassítottam is.

Egész testével rám esett, miután kihúztam a péniszem belőle. Kimerülten vette a mély levegőket, miközben izzadtság cseppek bukkantak elő arcán.

- Ez… - próbált beszélni. - Ez… elképesztő volt - felkacagott.

Nem sokkal később felemelte fejét és csókokkal hidat épített a mellkasomtól a péniszemhez, majd finomkodást elhanyagolva, azonnal szopni és verni kezdte, amitől máris feszülni látszódtam.

Megragadtam dús haját, mire Barbi lassított, majd kivette szájából a péniszem. Szemembe nézett, majd megnyalta a makkom. Felszisszentem, de mikor körkörözött nyelvével hátrahajtottam fejem, erre Barbi ismét szopni kezdett.

- Istenem! - lihegtem ki.

Ajkaival körbe vette a makkom, majd erőteljesen verni kezdte a törzsem. Befeszítettem a hasam és kiszabadult belőlem minden, amit eddig visszatartottam, vagy legalábbis próbáltam. Néhány cseppen kívül az összes Barbi szájába repült; azt a párat még felszívta, majd lenyelte. Nagyon szexi volt.

Kimerültem vettem mély levegőket, miközben masszíroztam Barbi fejét, aki hamarosan az éjjeli szekrényhez mászott, majd az első fiókból egy törlőt vett ki, amivel megtörölte a száját, aztán egy kicsit a péniszem.

Ezután megcsókolt, majd a mellkasomra helyezte fejét.

- Na! - szólalt meg kicsit később. - Milyen volt életed első dugása?

- Hihetetlen! - mosolyodtam el.

Pár perccel később elkapott minket az álom, ami ugyanolyan gyönyörű volt, mint az előtte lévő tíz perc.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dante950930 ·
Nagyon jó lett :) Jöhet folytatás is ha jónak látod :)

TakácsLiza ·
Nagyon tetszett :D Teljesen felizgatott és még nedves is lettem tőle

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: