Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bátyám és én

Mindig is jó kapcsolat volt közöttünk. A bátyám, Robi, ugyan 2 évvel idősebb nálam, mégis mindig megértettük egymást. Miután betöltötte a 18-at már nem beszélgettünk annyit, de a jó kapcsolat megmaradt.


A tavaszi szünetben a szüleink úgy döntöttek, hogy elmennek kettesben egy pár napot kirándulni, így ketten maradtunk.


Eleinte nem igazán tudtuk, hogy mit is kezdjünk a másikkal, de egy pár órán belül feloldódtunk, és sikerült úgy beszélgetnünk, mint régen.


- Hogy lehet valaki ennyire béna? - nevettem éppen az egyik viccén.


- De Hanna, most őszintén. Te mit tennél, ha a haverod a megbeszélt hely helyett, elmenne teljesen máshova, és ott keresne téged?


- Jó igaz. De azért az már gáz, hogy ha valaki ilyen szinten nem tud tájékozódni a szülővárosában.


- Nem mondtam, hogy nem az. Egyébként lehet fáradt volt, és..


- Ahha, ahha, persze. - szakítottam félbe - Inkább elmegyek letusolni, elég késő van már. - felálltam a kanapéról, és elindultam a fürdőszoba felé.


- Még csak fél 10. - szólt utánam Robi, és egy határozott mozdulattal megfogta a csuklóm, majd szembe állított magával.


- És? Fáradt vagyok, szeretném kipihenni magam, ha már végre szünet van.


- Oké. Akkor majd holnap beszélünk. - hajolt közelebb, majd egy huncut mosollyal az arcán távozott.


Nem tudtam mire vélni a történteket. A csuklófogás és az a vigyor az arcán, amikor közelebb hajolt... Zuhanyzás közben végig ezen gondolkoztam, amikor eszembe jutott, hogy nem is köszöntem el.


Kiszálltam a fülkéből, és gyorsan magamra tekertem a törülközőm. Elindultam Robi szobája felé, amikor furcsa zajokra lettem figyelmes. Az ajtaja zárva volt, és apró nyögéseket fedeztem fel. Fogalmam sem volt mit tegyek, de a kíváncsiság urrá lett rajtam, és benéztem a kulcslyukon. Háttal ült nekem, a számítógépét nézte félmeztelenül. Talán csak egy alsónadrág lehett rajta. Nem hittem a szememnek. A bátyám épp pornót nézett, és közben verte. A fülese a nyakában volt, ennek ellenére a folyosóról is hallani lehetett mindent, de nem hallotta meg, hogy végeztem a fürdéssel. Óvatosan benyitottam a szobába. Nem tudom miért tettem, de nem vett észre. Bepréseltem magam a szűk bejáraton, és közelebb mentem. Hatalmas szerszámmal büszkélkedhetett. Egy ideig csak néztem, ahogy kiveri, aztán én is magamhoz nyúltam. Még mindig nem vett észre. Minél intenzívebben verte, annál gyorsabban csináltam én is. Halk nyögések hagyták el a számat, melyek lebuktattak.


- Te mi a francot keresel itt? - kérdezte hirtelen, majd észrevette, hogy két ujjal még mindig magamban vagyok. Annyira meglepődtem, hogy észrevett, hogy elfelejtettem kivenni.


Én csak.. Fürödtem, aztán meghallottalak, és kíváncsi voltam mit csinálhatsz, és amikor megláttam ezt akkor.. Figalmam sincs miért csináltam. - hadartam el gyorsan, de annyira megilletődtem, hogy én magam sem értettem mondanivalóm.


- Te magadhoz nyúltál, miközben én recskáztam? - emelte fel a szemöldökét, és újból végigmért.


- Igen, és tényleg fogalmam sincs, hogy miért csináltam. - folytattam a hadarást.


- Nyugodj meg, és ne hadarj. - mondta, majd felállta a székeből, és közelebb jött hozzám. Farka még mindig keményen állt, és én is rendesen benedvesedtem látványától. Kidolgozott felsőtete csak még jobban vonzott. Hirtelen beleharaptam ajkamba, amit Robi is észrevett.


- Mondd csak húgi, szűz vagy még?


- Igen.


- Ha gondolod megmutathatom milyen érzés. - lépett közelebb, és megmarkolta fenekem a törülközőn keresztül. - Persze, csak ha te is szeretnéd. - lazított markolásán, de még mindig fogta, és közelebb húzott magához.


- Egy kicsit félek. - vallottam be őszintén.


- Nem kell, vigyázok rád, ahogy mindig is. - majd finoman megcsókolt. Lassan, de nagyon jól csinálta. Nem akartam elengedni, de számról áttért a nyakamra, közben egyik kezével a fenekem, másikkal a melleimet maszírozta. Nem bírtam magammal, és cirogatni kezdtem a hátát, végül pedig a farkát. Lassan húzta végig rajta a mutatóujjam, amire fel is nyögött. Kiszabadultam a kezei közül, és lehúztam az alsónadrágját. Először megilletődtem, majd elkezdtem csókolgatni meredző farkát. Lassan végighúztam rajta a nyelvem, és bekaptam. Nyelvemmel játszottam, szívtam, közben vertem neki. Egyre csak gyorsítottam, mire ő hangosabban kezdett el nyögni. Egy pár perc felhúzott. Ledobta rólam a törülközőt, és végigért. Lassan nekinyomott a falnak, úgy simogatott és csókolt, majd megfogta a fenekem, felemelt, és lerakott az ágyra. Rajtam feküdt, de nem hagyta abba a csókolózást. Áttért a nyakamra, közben egyik kezével a mellemet markolászta, másikkal pedig a csiklómat izgatta. Elindult lefelé. Melleimnél megállt, egy ideig játszadozott velük, majd haladt lejjebb. Csókolgatott, simogatott és izgatott is egyben. Eszméletlen jól nyalt. Körkörösen haladt, két ujjával pedig finoman ujjazott. Nem tudtam visszatartani nyögéseimet, mire egy pillanatra felnézett, és elmosolyodott. Ugyan az a mosoly volt, mint amit a fürdőszoba előtt villantott. Belső combjaimat kezdte kínozni apró csókjaival, közben belémdugta egy harmadik ujját is. Lassan húzta ki, majd egy gyors mozdulattal visszalökte ujjait. Nem bírtam magammal, minden porcikámmal kívántam őt. Meg is érezhette rajtam, mert félbehagyott mindent, és rámfeküdt. Alkarjával támaszkodott felettem, és farkát a hüvelyemhez rakta. Nem tette be, csak kínzott. Fel-le, és körkörösen mozgatta. Melleimet harapdálva, lassan belémhatolt. Mélyen éreztem őt magamban. Teljesen kitelített. Finoman húzta ki, és tolta vissza be, amíg jobban ki nem tágultam. Kezével a csiklómat izgatta, közben pedig gyorsított a tempón. Szívta a melleim és a nyakam, de nem lassított a tempón. Lábaimmal átlulcsoltam a derekát, így még beljebb tudott kerülni. Imádtam. Lassan húzta ki farkát belőlem, majd gyorsan visszatolta, mint ahogyan az ujjaival tette egy pár perce. Mindegy egyes lökésnél felnyögtem, majd lassított, és magára húzott, de nem vette ki. Most rajtam volt a sor. Csókolgattam, riszáltam a fenekem, miközben lovagoltam. Nagyon élvezhette, mert egyre szaporábban vette a levegőt. Apró köröket írtam le a csípőmmel, aztán én is gyorsítottam. Kezeivel erősen megmarkolta a fenekem, és nem engedett mozogni. Ő diktálta a tempót. Én csak feküdtem rajta, ő dolgozott. Néha rácsapott a fenekemre, ami magyon beindított. Felülve folytattuk. Csak úgy pattogtam rajta, míg ő élvezte melleim szabad mozgását. Hátam ívbe feszült, de tartott.


- Menj le négykézlábra! - utasított. Nem szegültem ellen, azonnal megfordultam, és felvettem a kutyapózt. Belémtolta vastag farkát, és a fenekem paskolta. Nagyon beidított, ezért elkezdtem a csípőmmel játszani. Szorított, markolt, és úgy járt bennem, hogy a ház is beleremegett. Egyre csak gyorsított a tempón, amikor hirtelen kihúzta belőlem, én pedig azzal a lendülettel megfordultam, és elkezdtem szopni. Nem sokáig tudtam, mert elélvezett.


Mindketten lihegve feküdtünk le az ágyra.


- Hát ez.. Nem találok szavakat. - mondta levegőért kapkodva.


- Élveztem minden percét. - mondtam


- Megismételhetjük máskor is. - kacsintott rám, majd közelebb húzott a derekamnál fogva, és megcsókolt.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: