Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baseball után

Én egy "izmos jó pasi" hirében állok a suliban, akit minden lány meg akar kaparintani. Tény, hogy sokat kondizok, hogy jól nézzek ki, és magasabb is vagyok az átlagnál.
Egy forró, napos péntek délutánon tartottam baseball edzést, amikor az iskola pom-pom csapata is kijött koreográfiát tanulni. Megszoktam, hogy ilyenkor sok lány nézi, ahogy tartom az órát - vagyis szerintem inkább legeltetik a szemüket az izzadt testemen amin már nincs póló a meleg miatt és a baseball nadrág is igen feszülős - . Az edzés végén én mindig tovább maradok, hogy még egy kicsit erősítsek fekvőtámaszokkal, felülésekkel, illetve összepakolom a cuccokat amik az edzéshez kellenek. Azon a péntek délutánon is így történt. Szokatlan volt azonban, hogy az egyik srác, Erik - az egyetlen a csapatban aki hasonló adottságokkal rendelkezik mint én azzal a kivétellel, hogy nekem szőke hajam és kék szemem van, neki pedig fekete haja és sötétbarna szeme - felajánlotta, hogy ottmarad segíteni nekem összeszedni a cuccokat. Segített is, utána pedig még üldögéltünk kicsit a napon, miközben a pom-pom lányokat néztük, ahogy szökdelnek a mini ruhájukban.
- De jól néz ki az a szöszi! -mondta Erik.
- Jaja, olyan segge van... -válaszoltam.
Egyikőnkön sem volt póló és az én gatyám egyre jobban feszült, látva a lányokat. A lányok is egyre többet kacsintgattak felénk - 2 izzadt izmos alfa srác egyre jobban feszülő gatyával gondolom jó látvány lehetett nekik -. Észrevettem, hogy Erik nem csak a lányok fele nézeget, hanem egyre többet pillant a gatyámra, ami egyre jobban dudorodik. Nem igazán foglalkoztam vele, gondoltam furának tartja szituációt és csak zavarában pillantgat arra.
- Én elmentem zuhizni az öltözőbe, de köszönöm a segítséget jófej voltál. -mondtam Eriknek, miközben óhatatlanul én is érszrevettem hogy hatalmasra duzzadt a nadrágja és kirajzolódott a kb. 22 cm-es vastag pénisze.
- Okés, én még maradok kicsit, nézem a lányokat. -válaszolta, miközben jól végigment rajtam a szemeivel.
- Jolvan, akkor a következő edzésen találkozunk. Hello!
- Hello.
Kicsit zavarban voltam, mert nekem is felállt rendesen a farkam, amit Erik jól meg is nézett magának. Az enyém valamivel kisebb mint az övé, de én is 20 cm-rel büszkélkedhetek, amire minden csaj azt mondta, hogy hatalmas. Bementem az öltözőbe, levetettem a ruháimat és elkeztem zuhanyozni. Szeretek hosszasan zuhanyozni, ilyenkor sokminden jut eszembe. Akkor például még mindig a pom-pom lányokon járt az eszem és elkezdtem masztizni a zuhany alatt. Ekkor legnagyobb meglepetésemre az a szöszi lépett be zuhanyzóba, akit Erikkel méregettünk az udvaron. Rendesen lefagytam, nem jutottam szóhoz.
- Zavarok? -kérdezte.
- Hát...nem tudom. -hebegtem habogtam, ilyen még nem fordult elő velem.
- Segíthetek megmosakodni, ha szeretnéd. -mondta kéjesen, miközben elkedzett vetkőzni.
Levetette ruháit és belépett a zuhanyzóba. Végigsimította az izmos melleim, kockás hasam. Éreztem rajta a vágyat, hogy megkapjon. Sok lányon érzem a folyosón, edzésen. Az egyik kezével tovább simogatta a felsőtestem, a másikkal pedig már a merev farkamat verte hevesen. Elkezdett csókolgatni, egyre lejjebb, a mellbimbóimat bekapta, szívta, csókolta. A másik keze közben végig a farkamat verte, és a golyóimat izgatta. Végigcsókolta a kockákat a hasamon aztán a kemény és forró farkamat kezde szopni. Jól szopott, közben az egyik kezével a heréimet markolgatta, a másikkal pedig simogatta a hasam. Nagyon élveztem, amikor számomra szokatlan dolog történt. Az egyik kezével egyre közelebb simogatott az ánuszomhoz. Nem jeleztem, hogy nem kéne, végülis jó érzés volt és kíváncsi voltam rá mivel velem ilyet még sosem csináltak. Egyre bátrabb lett és már az ujjaival az ánuszomat simogatta. Felnyögtem annyira jó érzés volt. Nem is értettem eddig hogy hogy nem tudtam erről.
- Tetszik? -kérdezte.
- Nagyon, ahh! - válaszoltam.
- Akkor mutatok még pár dolgot.
Ahogy ezt kimondta éreztem, hogy egyre erősebben simogatja az ánuszomat, végül betolta az egyik ujját.
-Ahhhh! -nyögtem fel.
-Szereted? -kérdezte.
-Kibaszott jó! -kiáltottam fel, nem tudtam uralkodni magamom.
Miközben szopott és ujjazta a seggem néha ráfogtam a fejére a kezeimmel és jó mélyre betoltam a farkam a torkába.
Ekkor hirtelen megjelent Erik, aki szerintem eddig hallagatta az eseményeket.
-Hopsz, zavarok?! -Kérdezte és már fordult is meg, hogy kimenjen. Nem tudtam nem észrevenni hatalmasan merevedő péniszét.
-Hát igen eléggé, nem látod?! -Kiabáltam, miközben rendesen zavarban voltam.
Én mint baseball edző, a suli alfája akit egy csaj ujjaz?! -gondoltam magamban.
- Nem zavarsz! -kiabált utána a pom-pom lány legnagyobb meglepetésemre, amitől eléggé elképedtem.
Erik pedig visszajött és elkezdte nézni, ahogy a csaj szopja a farkam miközben az ujja még mindig bennem volt. Eleinte kicsit zavart a dolog de aztán úgy fogtam fel, hogy megmutatom Eriknek, hogyan kell szopatni egy lányt. Ekkor már szándékosan domináltam és még jobban elkeztem baszni a lány száját. Erik pedig egyre erősebben verte magának. Észrevettem, hogy a csaj egyre többször kacsintgat ki Erikre.
- Nem jössz közelebb? -kérdezte tőle kéjesen. Ennél nagyobb zavarban már nem lehettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy nem leszek balfék, elengedem magam és hagyom hogy történjenek az események, ennél furább már ugysem lehet a helyzet.
Erik mosolyogva odajött hozzánk és a lány immár kettőnket szopott. Tetszett neki Erik hatalmas pénisze. Az enyém sem volt kicsi neki, de gond nélkül lenyelte az Erikét is, ami azért nem semmi.
-A te farkad nagyobb, így te fogsz megbaszni. Szólt Erikhez a lány, amire én enyhe rossz érzésemet fejeztem ki, hisz mégis én voltam az "első".
-Nyugi, téged sem hanyagollak! -fordult felém.
Ekkor kimentünk a zuhany alól az öltözőpadokhoz. Én leültem egy padra, a lány odaállt elém, bedőlt és elkezdett szopni. Erik hátulról rakta be neki, amire hatalmasakat nyögött. Gondoltam ekkora pénisszel sosem volt még dolga, mint az Eriké.
- Mire értetted azt hogy "nem fogsz hanyagolni"? -kérdeztem, mivel kevésnek éreztem a szopást, miközben Erik dugja.
A lány elmosolyodott és újra kezelésbe vette az ánuszom az ujjaival, mire nagyokat nyögtem. Észrevettem, hogy Erik folyton azt bámulja, hogy hogyan szop és ujjaz engem a csaj. Ez feltűnt a lánynak is.
- Úgy látom, másnak is tetszik ez! -mondta kélyesen.
-Szép fenék, az biztos! - mondta Erik. Hirtelen lefőttem, de aztán azt gondoltam, hogy biztos a csajra érti. A lányon is láttam, hogy meglepődött, de tetszett neki amit hallott és szerintem ő már egyből tudta miről volt szó.
-Hmmm...sosem nézhettem még végig, ahogy két pasi...
-Mivan?! -vágtam a csaj szavába. Én tuti nem...
-Nyugiii. -szolt vissza kéjes hangon a lány. Ez az igazi édes-hármas, ahol a pasik is kényeztetik egymást. Egyszer mindent ki lehet próbálni...
Ekkor Erik odalépett hozzám és elkezdte  a mellemet simogatni, miközben a lány szopta a farkát és verte az egyémet.
-Mi lenne ha te is kipróbálnád, milyen szopni? -kérdezte tőlem Erik.
- Én nem... -próbáltam hárítani, amikor a hatalmas pénisze már ott ágaskodott néhány miliméternyire az ajkaimtól. Ekkor már nem is tűnt annyira furának, és belemtem a dolgokba. Ami az öltözőben történik az ott is marad. Elkedztem szopni Eriket. A lány pedig nézte és maszturbált.
- Ahh igen, ezaz, mélyebbre! -kéjelgett a csaj, mire Erik egyre mélyebbre tolta a számba hatalmas szerszámát. Észre sem vettem, de elkedztem verni a farkam, a másik kezemmel pedig Erik golyóit morzsoltam.
-Ahh! -nyögött fel Erik. Kurva jól szopsz! Éreztem az előváladéka ízét a számban, ami eléggé felizgatott. Mindig én voltam az alfa, a domináns fél, most pedig a számat dugják, ami szokatlan volt, de tetszett. Erik kihúzta forró farkát a torkomból és megfordított, mondta, hogy térdeljek a padra. Tudtam mi következik és kicsit féltem is, mert mikor a lány ujja hatolt belém az jó érzés volt, de nem voltam felkészülve egy 22cm-es vastag kemény péniszre. Erik szétfeszítette a fenekem, belenyalt az ánuszomba és a nagyra duzzadt makkjával elkezdte dörzsölni. A pom-pom lány közben alámült és elkezdte szopni a farkam. Fantasztikus érzés volt, hogy szopják a faszom, miközben az ánuszomat izgatja egy másik férfi. Egyre erősebben nyomta a farlát az ánuszomnak, végül hatalmasat lökött rajta, amitől én felsikoltottam fájdalmamban, mint egy szűz lány. Tövig nyomta, és ott is tartotta egy ideig. Mikor érezte, hogy megnyugodtam elkdezdett dugni. Ekkor már nagyon jó érzés volt. Mélyre hatolt bennem ami nagyon izgató volt. Hevesen rakta a seggem miköben a csaj tovább szopott és a golyóimat izgatta. Egyre hangosabban nyögtünk Erikkel, éreztem, hogy egyre keményebbre duzzad a farka és egyre hevesebben bassza az ánuszom. Közben az izmaimat simogatja, én is hátranyúltam a hasához, heréihez. Hatalmas nyögések közepette élveztem el és spricceltem tele a csaj száját, de hogy érezze, hogy én vagyok a domináns nem hagytam, hogy kiköpje, hanem lenyomtam a farkam a torkán, hogy nyelje le az összeset. Közben éreztem, ahogy Erik megfeszül bennem, és telelövi a fenekem forró spermával. Annyira felizgatott, hogy ujra elélveztem, ez már a lány arcára, mellére ment. Erik kihúzta belőlem a még merev péniszét. Én még mindig a padon térdeltem és csorgott belőlem Erik nedve. Ekkor még nem lett vége. A csaj kinyalta belőlem az összes ondót és Erik farkát is tisztára szopta és lenyelte az egészet.
- Na, nem is volt olyan rossz, ugye? -kérdezte Erik megelégedetten.
- Nem. -válaszoltam kicsit sértödötten, hiszen akkor vesztettem el "alfa" pozíciómat a suliban. Erik egyik ribanca lettem a sok közül.
- Ne aggódj, nem mondom el senkinek. -nyugtatott Erik.
- Még szép! -kiáltottam fel.
- Azért ez szép volt fiúk! -szolt közbe a csaj mosolyogva, akinek azóta sem tudom a nevét, de megköszönném neki ezt a sokszor kínos, mégis csodálatos délutánt.
Bementünk újra a zuhanyzóba a lány alaposan megmosott mindkettőnket.
Azóta nem beszéltem senkivel erről, még Erikkel sem. A suliban, edzéseken ugyanúgy viselkedünk mint eddig, igaz, forró napokon mikor félmeztetlenül edzek, illetve az öltözőben gyakran érzem magamon a tekintetét és sokszor észreveszem, hogy igazgatja a "csomagját" miközben engem méreget.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Ha tudtam volna, hogy buzulás is lesz benne, el se kezdem olvasni. talán mégsem fogok hányni...

srac001 ·
Veled hol lehet megismerkedni? :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: