Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bárdolatlan nyak

Megfogták végre az eretneket. A főtéren már nagy a tömeg. Én kissé késve érkezem, de még épp időben.
Vettem tojást, no meg paradicsomot szép szerivel. Nem akarom én megdobálni, de a nép ezt követeli tőlem, hát megdobálom.
Azért nyilvánították eretneknek, mert azt mondta ily csúf világban nem létezhet Isten. A szokásos kövezés most elmarad. Nagy bűnt követett el, s a nyakába varrtak sok más vallás ellenes cselekedetet: a pap és a templom kifosztását, a földöntúli élet nyílt tagadását...
Hóhért! - kiáltja az egyik. Hóhért! - immár többen is. Hóhért! - végül egyszerre mind, köztük én is. Hisz én is a néppel élek. Ám hóhér nincs a környéken, de se baj avatnak egyet hamar. A megtisztelő feladatot egy ifjú hentes tanonc önként vállalja, mondván lényegében szakmabeli. Majd ezen röhög egy jóízűt.
Bitónak egy nagy rönköt használnak, a bárdot pedig egyenesen a mészárszékről hozták. Meg sem törölték mondván, neki már úgy is mindegy. A marhavér éppen csak alvadozott rajta. A kosarat, melybe a lehulló fejet várták, megtöltötték büdös hallal és rohadt paradicsommal. A második sorban álltam és üvöltöttem tokom szakadtából, akárcsak mások. A vádlott keze hátul megkötve, nyaka a rönkön, nézi a halakat, tűri a legyeket és várja a halált. A hentestanonc még csak csukját sem húz fejére csak vigyorog és élezi élezi a bárdot. A nép egyre hangosabban kiabál, kezdett krisztusi jelleget ölteni a dolog.
A halál közelgett hentes képében. Odaáll a bűnös mellé, rávigyorog a népre akár egy király és öndacból úgy dönt, hogy most. Felemeli erős karjával az élezett szerszámot és lesújt. Ám elvéti a célt. Megcsípte csuklóját egy méh. A nép lázong, üvölt, fütyül és szitkozódik. Itt az alkalom, megdobom a tanoncot egy paradicsommal. Példámat sokan követik. Próbált kezével védekezni, de ez csak rontott a helyzeten.
Próbálta menteni a menthetőt. Újra lecsapott. Most célt talált. A fej a halak között, a test vergődik a nép elhallgat, velük én is. A mészáros tanonc térdre rogy és keservesen bőgni kezd, paradicsomos arcát tenyerébe temetve. A nép elvonul, a tér kiürül, csend lesz. Másnap ismét hangzavar. A tegnapi hóhér ma a bakón pihen, fej nélkül. Törvényt sértett. Amennyiben a kivégzést nem sikerül elvégezni az első alkalommal, a bűnöst Isten kegyelmével és akaratával szabadon kell bocsátani. Őt elsőre lecsapták. Ezen is ott voltam, paradicsommal.
Hasonló történetek
4439
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Attys38 ·
A bitó akasztófát jelent...

Petur ·
Egyetértek "mammi"-val, nem egy eget rengető remekmű. Viszont szórakoztató, a sötét témája ellenére humoros, érdekes, eredeti. Ügyes a hangulatteremtés, a figurákat is nagyon jól ábrázolta a szerző. Csak néhány ecsetvonást tett, mégis magunk előtt látjuk a szereplőket.
Nos, a hibák, ahhoz képest, hogy rövidke írás, sokat láttam benne: szóismétlés, rengeteg kimaradt vessző, múlt és jelenidő keveredik, váltakozik, fogalomzavar több helyen.
"A tegnapi hóhér ma a bakón pihen, fej nélkül." A bakó a hóhér régies neve. Tehát nem csak a bitót használta téves értelemben a szerző. Érzésem szerint a paradicsomdobálás is sántít picit. A záptojás lett volna az igazi.:japanese_ogre:
Mindent összevetve jó kis egyperces, de megért volna még némi munkát, átolvasást. Így nincs zöld, viszont piros sem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: