Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bárcsak igaz lett volna

Verőfényes nyári délelőtt ért minket Városligetben. Kedvesemmel kézenfogva sétáltunk. Hallgattuk a madarak éneklését, gyönyörködtünk a zöld fűben, a virágzó fákban és persze egymásban. Megnéztük távolról a kis tavacskát is, melyben néhányan fürödtek.
Mellettünk jöttek mentek az emberek. Nem voltak valami sokan a jó idő ellenére, de ez minket cseppet sem érdekelt. A legfontosabb hogy Ő velem volt és én Vele.
Merengve néztük az idilli parkot, mígnem megpillantottunk egy távolabb álló nagy fát, amit jó pár bokor vett körül. Elég kevesen jártak arrafelé. Összenéztünk. Mindketten tudtuk mire gondol a másik. Az "elhagyatott" fa felé vettük az irányt.

Mikor odaértünk átöleltem Kedvesem és lágy csókkal ajándékoztam meg ajkait. Kezem benyúlt a felsője alá és simogatni kezdtem a hátát, majd elkezdtem lehúzni róla a vékony pólót, miközben ő az övem kikapcsolásával foglalatoskodott. Kis idő múlva teljesen meztelenül álltunk egymással szemben. A csókolózást egy pillanatig sem hagytuk abba. Körülnéztem. Senki sem kószált a közelben, csak egy fülemüle énekelt fölöttünk. Szerintem eléggé irigykedhetett ránk… Elkezdtem a Kedves lába közét simogatni, amire egy halk sóhajtás volt a válasz. Egyre több nedvességet éreztem az ujjaim között, ami egyre több apró nyögéssel párosult. Pár pillanat múlva a Kincsem elhúzta a kezem és letérdelt elém. Egyik kezét a már merev farkam köré fonta, miközben szájával elkezdte izgatni a makkom hegyét. Egy kis ideig csak finoman nyalogatta, majd a szájába vette, és ütemesen el kezdte szopni a kemény péniszem, közben pedig húzogatta a bőrt előre-hátra a makkomon. Éreztem, hogy közeledek a kilövéshez.

Megállítottam a Kedvest, elfektettem a füvön és farkam hozzáillesztettem a puncijához. Láttam a szemén kéjvágyat. Nem is késlekedtem tovább. Belöktem a botom, ami egy kéjes nyögést eredményezett. Ütemesen elkezdtem mozogni a lüktető punciban, ajkaim pedig az Ő ajkaira tapadtak. Éreztem, hogy el fogok sülni. Az ondóm kilövellt.

Az ondóm kilövellt. Átáztatta a hasamra terített zsebkendőt. A kezemre is sok jutott belőle. Elmentem a mosdóba. A zsepit lehúztam a WC-n és megmostam a farkam meg a kezem. Visszasétáltam a szobámba. Lefeküdtem. Elég fáradt voltam már. Rápillantottam az órára; éjfél volt. Holnap nulladik óra. Remélem, nem fogok elaludni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
eltoro ·
Szerintem szirupos kicsit. Valamint szerintem az idillinek es fennkoltnek szant szohasznalatot kisse osszezuzza a tortenet masodik felenek szohasznalata. Vege, bar a cimbol sejtheto volt, fordulatos lett.
Sajnos a magyar nyelvben nincsenek igazan elfogadott, irodalmi (?) elnevezesei a nemiszerveknek. Vagy argo, vagy kozonseges, vagy orvosi...
6,6,6

Ogma007 ·
szerintem meg egy ratyi.... :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: