Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barby és a Tavaszi szünet 1 rész

Már alig vártam, hogy elkezdődjön a tavaszi szünet, untam már a geci sulit meg a geci tanárokat is. Úgy volt, hogy mutterék elhúznak horvátba romantikázni(vagy mi) én meg vigyázok a házra. Persze, gondolataimban már a full bebaszós orgiákat terveztem és reméltem jó sok kan fog szétbaszni. Erre apám mondja, hogy most nem mennek, helyette engem passzoltak le a grosmuterhoz vidékre. Persze, mérges lettem, de nem mutattam, inkább felmentem a szobámba és betoltam fél üveg vodkát a dugi készletből. Másnap rábeszéltem az ősöket, hogy legalább Vikike jöjjön már velem, mert unatkoznék ott lent tahrospaszulyfalván. Nem nagyon örültek, de belátták, hogy már nagy vagyok, kell a társaság. A suliban félrehívtam Vikit:
-Ribanc gyere velem nagymuterhoz a parasztokhoz a szünetbe.
-Menyjen a kurva anyád, hagyáá már a gecibe kurva.
-De gyere már te szopós, halálra unnám magam a sok paraszt közt.
-Mé? Ha megyek jobb lessz geci?
-Legalább lesz kit kinyalnom, meg amúgy is viszünk műfaszokat.
-Jól van kurva, megyek.
-Előtte azért kefélj, mert ki tudja milyen hányadék csicskák lesznek lent.
-Amúgy is. - és már vitte is ki Ákoskát a szokások wcbe baszni.
Eljött az utazás napja, de ekkor kiderült, hogy vonattal kell menni, mert a csávó, aki levitt volna visszamondta. Mert szül a felesége vagy mi. Ilyen gyenge kifogást, pedig mindketten leszoptuk volna, na mindegy. Természetesen alig valami volt rajtunk. Mindketten szigorúan két számmal kisebb topot és rózsaszín forrónacit viseltünk. A vonaton a fülkénkben volt egy 20-as pár, elég csinik meg egy harmincas öltönyös faszi, az se volt ronda. A Csomagokat nem tudtuk feltenni, de a pasik segítettek, majd én "véletlenül" az egyik ölébe estem és ott fészkelődtem is, kicsit a barátnője mérgesen nézett. Persze, én csak mosolyogtam. Trécselni kezdtünt.
-Te picsa mi volt este? - kérdeztem.
-Hát baszás mi más.
-Jó jó, de felkészültél?
-Persze, Norbinak adtam viagrát, így tényleg egész este kurt. Rosszul is lett tőle, de felpofoztam és mondtam neki, hogy ha meg mer dögleni megölöm:)
-És mi lett? Mentő vagy valami?
-Á, faszt hagytam pihenni, levegőzni, de a farka állt még, úgyhogy addig szoptam, hogy geci már nem jött belőle csak levegő. Aztán bealudt, reggel még horkolt. És nálad ribi?
-Én mondtam Ákosnak meg Ferkónak, hogy úgy basszatok meg, hogy lehet, hogy egy hétig nem kapok faszt. Megették heheh..fürödtem a geciben a végén...
-Na, ezt osszuk be, mert lehet, hogy minden pasi ronda lessz.
A szemben ülő pasinak már a szövegünktől dudorodott a farka, a másik a laptopjába mélyedt, a csajszi meg nem bírta és beszólt:
-Nem lehetne csendesebben? Itt mások is vannak!
Persze csak ez kellett, kórusban mondtuk Vikivel:
-Pofád lapos kurva, ha nem tetszik takarodj a redvás kurva anyádba.
-Hé hé - csattant fel a pasija - ezt nem kéne.
-Kussolj te is, te geci láttam, hogy végig a picsámat bámulod. 
Erre már a csaj mérgesen a pasijára nézett, aki mondta, hogy nem is igaz drágám, de a csaj meglátta az ágaskodó brét és kirohant. A pasi ment volna utána, de én beleugrottam az ölébe, az arcába nyomtam a csöcsöm.
-Na mivan kisgeci? Szereted a tinipinát mi?
A pasi ellökött magától, de addigra Vikike már bezárta az ajtót és ott pucsított előtte pucéran. A pasi eddig bírta, letérdelt és benyalt a barinőmnek. Közben én is levetkőztem és befeküdtem alá a padlóra és szoptam. Jóféle 20+ os farka volt, pont nekemvaló, de a póz nem volt kényelmes, ezért a csávót felültettük az ülésre, én elétérdeltem és szoptam, Viki meg nyalatta magát. Hamar kemény lett a fasz, így bepucsítottam és rákiáltottam. Bassz meg!
Nem kelett 2x mondani, tolta is belém tövig. Sikítozva kezdtem élvezni a baszást, de Viki elémült és a pinájába nyomta a fejem, hogy halkabban. A pasika közben egyre erősebben kúrt, ütörtte a seggem, tépte a hajam, de közben tépte Viki is, bele a pinájába. Persze, Viki tippje se jött be, mert ő kezdett sikítozva élvezni. Közben dörömbölés hallatszott kintről, a csajszi volt az. A pasi megrémült, de én visszakézből pofánbasztam. 
-Abba ne hagyd te geci!
De nem jött be, mert kirántotta a faszát és a hajamra, hátamra élvezett. Le se volt időm rendesen nyalni a faszt, öltöztünk fel valahogy és nyitottunk ajtót. 
-Miért volt bezárva? - kérdezte a picsa.
-Hogy megtudd, hogy ne hisztizz feleslegesen.
Ekkor megcsókolták egymást és ölelkeztek. Olyan romi volt böeeeee.
Nemsoká elértünk oda, ahol leszálltak, de előtte a csaj fülébe súgtam:
-15 perce basztam a pasiddal.
A csaj hisztizve lerohant a pasi utána, a csomagok felét otthagyták. Én előzékenyen kibasztam az ablakon, bele a sárba. Ezen jót nevettünk, mikor hirtelen egy adag friss geci repült a pofámba. Hát a laptopos ürge volt, akiről meg is feledkeztünk. Ott állt letolt gatyával, félkemény fasszal..ugrottam is elé, de Viki pofáncsapott, hogy most ő jön. Rájöttem, hogy igaza van, ezért az előbbi gecit nyaltam magamról, miközben Viki már térdelt is. Nem volt kedvem felmászni a csomagokért, így egy topjoyos üveggel kezdtem masztizni. Közben Viki vadul lovagolta a faszt, aminek nem is kellett sok, hamar teleélvezte a 15 éves pinát. Gondoltam letisztogatom, de Viki mohón ellökött onnan és mindet magába szívta. Utána a pasi felöltözött, megigazította a nyakkendőjét és mintha mi se történt volna, leszállt. Mi még nyalakodtunk egy kicsit, de nemsoká le kelett szállnunk, úgyhogy valahogy rendbeszedtük magunkat.
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nagyonde nagyonjó folytazsd!

szegam ·
Nagyon jó történeteid vannak és alig várom az újabbakat, de ez nekem túl trágár és odacsapott lett..:( A többi sokkal kidolgozottabb, kerekebb törétnet...De azért hajrááá!!
balurocco ·
Köszi a kritikát elkészült a második rész

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: