Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella, modern
-
Tartalom: 23 éves vagyok.és imádom a BTS-t.egy BTS találkozón egy tánc versenyt nyerek. A...
-
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
JuS: Szerintem a popsi szó inkább v...
2018-04-24 19:14
ronaldm4u: Eszméletlen jó fordításaid van...
2018-04-24 13:53
ronaldm4u: Sajnos "csak" fordítás, így ne...
2018-04-24 13:52
Mordred12: Szeretném érteni, mi a gond a...
2018-04-24 10:07
Mordred12: Köszönöm szépen a lájkot, de l...
2018-04-24 10:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barbi néni 2.

Meghűlt bennem a vér. Farkamból tizedmásodperc alatt szökött fel mind az agyamba. Az ajtóban...
- Szállj le rólam! - parancsolta ellentmondást nem tűrő hangon Barbi. - Gyere fiam!
Azzal így, ahogy volt anyaszült meztelenül, frissen borotvált kopasz és lucskos puncival vezette be az ünnepeltet a szobájába. Én ott maradtam a hatalmas franciaágyon, és nem tudtam mit kéne tennem. Ebből hogy magyarázom ki magam? Sehogy. Félreérthetetlen volt. Bementem a fürdőbe és megmostam a farkam jó hideg vízzel. Utána az ajtóhoz osontam és hallgatózni kezdtem, de csak szófoszlányok szűrodtek ki.
- Nézd... nem vagyunk mostanában túl jóban... a vágy... szükségem volt...
- Ez nem mentség...\\\’jobb barátom... tehetted?
- Akkor... bocsátanál, ha...?
A végét pont nem hallottam egy hangos kamion miatt, ami az ablak előtt hajtott el. Megőrültem a kíváncsiságtól, mi ha? Akkor hosszú csend után csak egy szót szólt a barátom:
- Igen!
- Gyere be! - szólt ki Barbi.

Beléptem a szobába és tátva maradt a szám! Barbi és én meztelenek voltunk, de Roli is? Ott állt a szoba közepén félig álló farokkal, amint az anyja a fenekét simogatja. Egyből leesett mire mondta, hogy igen! Az anyja egy gruppent ígért neki a hallgatásért cserébe.
Visszamentünk a halóba. Roli hanyatt feküdt az ágyon farka már kőkeményen állt fölfele. Nagyon beindulhatott, hogy a saját anyjával fog kefélni! Barbi a lába közé térdelt és szopni kezdte. A térdelés közbe hatalmasat pucsított, több se kellett nekem nyalni kezdtem. A puncija forróbb volt, mint ezelőtt és ontotta magából a nedvet. Pár perc múlva már csak a levegőt nyaltam, ugyanis beleült fiába és lovagolni kezdett rajta. \\\"Nehogy má elfelejtsetek\\\" gondoltam magamba és Barbi mellé álltam, hogy közben engem tudjon szopni.

Nagyon vadul csinálta. Néha rá is harapott, véletlen vagy direkt nem tudom, de olyankor felszisszentem. Kezemmel a mellét masszíroztam, bimbóját csipkedtem. Roli szólt, h cseréljünk, mert közeleg a vég. Barbi legördült róla és most ő feküdt hanyatt, fia pedig lába közé dugta fejét és ujjazni, nyalni kezdte anyját. Másik kezével farkát verte. Én oldalamra feküdtem és Barbi szájába adtam a farkamat, hogy addig se unatkozzon. Néhány perc múlva hatalmasat sikított és vonaglani kezdett. Az orgazmus hatalmas erővel tört rá. Rolival egy elégedett mosollyal néztünk egymásra. Barbi 5 perc szünetet kért:
- Bocs fiúkák, de le kell tusolnom, mert úgy látom ennek nem mostanában lesz vége...
- Fürdünk együtt anya? - kérdezte Roli.
- Hát persze!
Azzal beléptek a kádba és alaposan lemosták egymásról az izzadságot.
- Most te jössz.

Én következtem, Barbi engem is megmosdatott, utána megtörölt mindkettőnket és visszamentünk az ágyra.
- Először senki ne dugjon belém semmit. Csak a farkatokkal simogassátok a testem!
Így hát körbe simogattuk Barbit, minden helyet érintve. Nagyon élvezhette, mert az egész teste libabőrös lett. Mikor végigértünk hanyatt feküdtem az ágyra ő pedig bele ült a farkamba és rámhajolt, úgy, hogy óriási mellei a mellkasomnak nyomódtak. Így dugtunk. Roli addig a fenekét izgatta ujjával. Majd éreztem, hogy nem csak én döngetem az asszonyt. Fia is beléhatolt, miután elég nagyra tágította a fenekét, hogy beférjen. Szendvicsben dugtuk. Mindenki élvezte. Barbi sokszor elélvezett, lehetett érezni mikor hangosabban sikított és teste is merevvé vált. Mi is a vége felé jártunk már...
- Hová?
- A hasamra... a hasamra... - mondta elfuló hangon Barbi.

Az ágyon feküdt, lábait kissé felhúzva és közben csiklóját masszírozza. Mi pedig verjük a hasára. Különös kérés. Én mentem el először, tetemes adagot lőttem rá. Pillantásal utánam Roli is csatlakozott az elélvezettekhez. Eldőltünk a puha paplanon, miközben Barbi összekeverte és szétkente a hasán a spermánkat. Jutott bőven a puncijára is. Utána lenyalta a tenyerét és vissza az ondóba. Ezt eddig folytatta, amíg tiszta nem lett a hasa és a keze is.
Ismét egy zuhany következett. Majd mindhárman felöltöztünk. Boldog születésnapot kívántam az ünnepeltnek, majd haza mentem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vivienne ·
Tetszett,csak ez a vérfertőzés nem kellett volna bele.Amúgy nagyon kircsi volt!

hairy_pussy ·
Az első rész jobb volt

Andreas69 ·
A vérfertőzés szerintem is felesleges volt, egyébként pedig kicsit összecsaptad. Az első után ennél jobbat vártam.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: