Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátok Közt

A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál végre egyedül lehetett ezért elővett egy üveg sört és bement a nappaliba. Ott egy fiókból elővett egy újságot, amit nagy izgalommal lapozgatott. A lapban egy csinos 22 év körüli lány meztelen testét bámulta. A szőke meglehetően magas nő a ház presszójában dolgozott, mint pincér lány. A képek pár éve készültek Kinga sötét és homályos múltjában, amiket megpróbált eltitkolni, de ez nem sikerült.

Palinak kezdett felállni kb. 20 centis farka a képeket nézegetve. Bombázó felesége ellenére így is gyakran fantáziált együttlétükről. Most is így tett de váratlanul csöngettek. A nagy meleg miatt az újság lapozgatása közben levetkőzött, így most meztelen volt. Közben eszébe jutott, hogy Tilda jelezte neki reggel, hogy be fog ugrani és nyisson ajtót, ugyanis elhagyta kulcsát. Pál gondolta meglepi, ezért úgy ahogy volt kiment, és az ajtó mögé bújva ajtót nyitott.

Noémi, Ricsi barátja meglepetten állt az ajtóban egy könyvvel a kezében majd belépett. Ijedten vette észre a meztelen ágaskodó Palit, aki villám gyorsan becsapta az ajtót. Pali vörös fejjel nézett a pajkosan mosolygó 16 éves lányra, aki meglehetősen csinos volt a maga 168 cm barna hajával és gyönyörű nem túl nagy feszes melleivel. -Ti így szoktátok várni egymást? kérdezte a konyharuhával a kezében álló fiútól, aki fölizgulva takarta férfiasságát.
-Te mit keresel itt? - kérdezte a fiú.
- Egy könyvet hoztam Ricsinek, de úgy látom, nem a legjobbkor! - és Noémi elindult kifelé.
- Várj! -mondta Pali megfogva a lány vállát. - Ugye nem mondod el senkinek?
- Viccelsz? Ez életem legjobb sztorija!
Pali dühösen nézett az ajtó előtt álló lányra.
- Könyörgök, ne mond el senkinek, az iszonyatos lenne!

E mondat közben Pali ránézett Noémi dekoltázsára és észrevette, hogy hímvesszője nem hogy lankadna, hanem egyre egyenesebben áll. Ezt Noémi is észre vette és alkut ajánlott:
- Tudod, én Tonival járok és készülünk az első éjszakára, de nagyon félek, hogy béna leszek.
- Ugyan már, te egy igazi bombázó vagy a magad korosztályában, szép mellekkel és formás popsival, ha Tóni rád néz, már majdnem elélvez.
- Ezt tudom, de a fiúk állandóan szex filmeket néznek, és tudnak mindent a szexről, én meg semmit.
Eközben Pali a lány feszes mellét bámulta, mire hírtelen Noémi elkezdte levenni topját.
- Te megőrültél, mit csinálsz, Tilda bármikor megjöhet!
- Ha segítesz elmerülni a "rejtelmekbe", akkor nem mondom el senkinek az iménti affért.

Palinak nem volt sok választása és elkezdte figyelni a lányt, aki ott állt félmeztelenül előtte. Csodás látvány tárult a szemei elé: egy ártatlan fiatal lány, aki arra vár, hogy leszophassa. Lerakta a konyharuhát és elindultak a nappali kényelmes kanapéja felé. Pali elhelyezkedett és nézte a lányt, aki máris elkezdte kényeztetni az ágaskodó szerszámot. Folyamatosan kérdezősködött, hogy melyik a jobb érzés, amikor a heréjét, vagy amikor a makkját nyalja. Pali az élvezettől nyögdécselve alig tudott válaszolni. Mikor észrevette, hogy mindjárt elélvez, leállította a lányt. Úgy gondolta, hogy ez a lány megérdemel egy kis élvezetet, ezért behívta a szobájába, de Noémi tiltakozott és kérdezte:
- Na milyen volt?
- Tökéletes, és most én jövök.
A lány azonban elmondta, hogy még szűz és az is akar maradni az estéig. Pali lefeküdt és mutatta a lánynak, hogy helyezkedjen és a lány megkönnyebbült, amikor látta a 69-es póz jön. A lány levette elázott piros tangályát és a fiúnak kínálta szűz punciját. Pali elöször lenyalta a nedveket kör körös mozdulatokkal majd belenyalt a lány kelyhébe. Noémi önkívületi állapotban volt ettől az ismeretlen érzéstől, miközben bólogatott a nagy szerszámon.

A fiú nyelvével most a csiklón időzött el, amit a lány nagy nyögésekkel nyugtázott. Ezután először egy, majd két ujjal ujjazta a izgalomtól vonagló lányt. Látta a lány mindjárt elélvez, ezért nyelvével fölfelé tévedt a lány másik lyukát izgatva . Noémi érdekesnek találta az érzést de nem tiltakozott. Amikor látta, hogy a lány "felkészült" abbahagyta. Noémi felkelt és Pali hatalmas szerszámát engedte befogadni hátsó lyukába, amit eléggé fájdalmas arccal vett tudomásul. Pali óvatosan engedte magára a lányt, hogy ne okozzon fájdalmat a tininek. Noémi arca átváltozott. A kéj uralkodott el a fiatal lány arcán, mikor érezte magában a kéjdorongot. Elkezdett lovagolni és élvezte, ahogy majd szétfeszíti hátsó felét a fasz. Pali nagyon élvezte a lány szűk bejáratát, mert Tildával eddig csak a hagyományos szexet próbálták. Eközben Pali a lány melleit markolászta, amik hihetetlenül kemények voltak. Ezután a lány leszállt és kutya pózba térdelt. A fiú bedugta szerszámát és érezte, mindjárt eljön a vég. Noémi hatalmas sikolyokkal élvezte Pali ritmikus mozgását, majd teste megfeszült és érezte, ahogy Pali löveli bele forró spermáját a lány szűk lyukába.

Pali ráborult a lány testére és élvezte az orgazmus minden pillanatát miközben alatta a lány önkívületi állapotban feküdt. 10 perc elteltével Noémi kilépett az ajtón és mosolyogva köszönt a lakásba igyekvő Tildának.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tahó ·
nem egyedi. volt már 5 bk-sztori pár éve az egyik konkurens oldalon.

wind-storm ·
Ez igazán aranyos történet volt.
De valami...Nem is tudom... Majd rájövök.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: