Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnőmnél 2.rész

Zsófi kérésére aznap este náluk aludtam. Berángatott a szobájába és mondta, hogy beszélgessünk egy kicsit. Lefeküdtünk a földre egymás mellé, a lábunkat feltettük az ágyra, és a plafont bámultuk. Beszélgettünk, majd felém fordította a fejét és én is az ő szemébe néztem. Olyan érzés volt, mintha izzott volna a levegő köztünk. Elkezdte az arcomat cirógatni és közben mosolygott. Csak élveztem, mert nem tagadom, jól esett.
- Figyelj, lenne egy ötletem. Csak nem tudom, hogy benne leszel-e. – mondta Zsófi.
– Ha elmondod, megtudod.
– Nos, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha… – itt habozott egy kicsit. – Először inkább megkérdezem. Csináltad már lánnyal? – erre keze lejjebb siklott arcomról a vállamra, és végig húzta a kezét a karomon. Hirtelen végigfutott a hátamon a hideg és megborzongtam az érintése alatt.
Kicsit meglepett a kérdés, nem tudtam mit válaszoljak, majd nagy nehezen kinyögtem.
– Nem. Miért kérdezed?
– Mert arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk? Mert még én sem csináltam lánnyal.. – ekkor kezét bedugta a pólóm alá és elkezdte simogatni a hasam, majd egyre feljebb és feljebb, míg végül elérte a mellem. Elkezdte gyúrni, becsuktam a szemem és csak ennyit mondtam:
– Felőlem, mehet!
Ekkor felkönyökölt és tovább masszírozta a mellem. Fölém hajolt és megcsókolt. Lágyan, finoman érintette az ajkait az enyéimhez. Már éreztem, hogy egyre jobban bizsergek lent. Felültünk és tovább folytattuk a csókolózást. Elkezdtük egymást vetkőztetni szépen, lassan. Mire észbe kaptam már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajtam is, és rajta is. Ott álltunk egymás előtt és csak néztük, hogy milyen jól néz ki a másik. Szinte éreztem magamon a tekintetét. Ez nagyon felizgatott, de ahogy láttam rajta, őt is. Gyorsan odament az ajtóhoz és bezárta, nehogy valaki megzavarjon minket. Odajött hozzám, mélyen a szemembe nézett és megcsókolt. Lassan lekászálódott rólunk az alsónemű is. Ledöntött az ágyra, és éreztem teste melegét, ahogyan bőre az enyémhez ért. Abbahagyta a csókolózást és elindult lefelé. Elkezdte puszilgatni a nyakamat, a kulcscsontomat, a vállamat. Haladt lefelé egészen a mellemig és a bimbómat kezdte szopogatni. Egyre jobban ziháltam és kapkodtam a levegőt. Majd áttért a másik mellemre és ugyanúgy szopogatni kezdte a mellbimbómat. A nyelvével elkezdett körözni a bimbóm körül, majd izgatni. Közben a másik mellemen két ujja közé vette a mellbimbóm és finoman szorította. Aztán cserélt. Már éreztem, hogy nem kell sok, hogy elmenjek, ezt ő is észrevette, ezért abbahagyta és továbbvándorolt testemen. Kicsi puszikat nyomott a hasamra, így haladt egyre lejjebb, míg nem elért az alfelemhez. Széttárta a lábaim, kicsit megállt, mintha hezitálna. Majd bátorságot vett magán és elkezdte puszilgatni a szeméremdombomat. Széthúzta a nagyajkakat és a csiklómat a szájába vette és szopogatta. Éreztem, hogy megint kezd elönteni a forróság. Elengedte a szájával és már csak a nyelvével kezdett körözni rajta. Elképesztően csinálta. Lejjebb kúszott a nyelvével és a lyukamnál megállt egy pillanatra és hirtelen végigsiklott a nyelve, erre felsóhajtottam. Ezt megismételte párszor, és én mindig egyre gyorsabban vettem a levegőt és éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Abbahagyta és a bejáratomnál kezdett körözni a nyelvével, majd hirtelen bedugta. Elkezdett őrült tempóban dugni a nyelvével, én ezt már nem bírtam tovább. Megfeszült a testem, felemelkedett a csípőm és elélveztem. Mindketten lihegtünk…
Felhúztam magamhoz és váltottunk egy csókot. Ekkor helyet cseréltünk, így én kerültem felülre. Ugyanúgy apró puszikkal halmoztam el a testét, a nyakánál kezdtem, úgy haladtam egyre lejjebb, majd a mellét vettem kezelésbe. Az egyik kezemen a hüvelykujjamat benyálaztam, megfogtam a mellét és körözni kezdtem a mellbimbója körül. A másik mellét nyalogattam, végül megállapodtam a bimbójánál. Hallottam, ahogy sóhajtozik és éreztem, ahogy megkeményedik az ajkaim között a bimbója. Egy jó ideig ezt csináltam, aztán cseréltem. Jó sokáig folytattam, és hallottam, ahogyan egyre jobban zihál. Erre én begyorsítottam, majd abbahagytam, felkúsztam hozzá és csókolózni kezdtünk. Elhúzódtam és ugyanúgy kicsi puszikkal haladtam lefelé. Most kihagytam a mellét és haladtam tovább. Végig pusziltam a hasát és nem a puncijánál, hanem a lábfejénél folytattam. Onnantól felfelé haladtam szépen lassan, minden négyzetcentimétert végigpuszilva, hogy minél jobban kínozzam.
– Ne kínozz! Ahh! – mondta Zsófi, amikor „már” a térdénél jártam.
Erre én elmosolyodtam, és már egy kicsit gyorsabban puszilgattam, mígnem elértem a puncijához. Egy hirtelen mozdulattal belenyaltam a puncijába, erre ő halkan sikkantott egyet, nehogy más meghallja. Nyelvemmel elkezdtem izgatni a csiklóját, mire Zsófi egyre gyorsabban lélegzett. Köröztem a nyelvemmel először lassan, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Közben elkezdtem ujjazni, Először csak ki-be, aztán benne hagytam az ujjam és ott kezdtem körbe-körbe mozgatni. Éreztem, hogy már nem kell sok és elmegy. Ezért cseréltem, így az ujjammal a csiklóját izgattam a nyelvemmel pedig benne mozogtam. Ez volt neki a végső löket, rászorult a nyelvemre, megremegett a teste és elélvezett. Csak feküdtünk és pihegtünk.
– Ez rohadt jó volt! – mondta Zsófi.
– Szerintem is!
– Menjünk fürdeni és aludni, mert én már kidőltem!
– Rendben.
Elmentünk fürdeni és rögtön el is aludtunk.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: