Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnőm és az első S/M

Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.


Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este azt mondta, hogy megengedi nekem, csak ne legyen nagyon fájdalmas.
Elsőnek elkezdtem leszedni róla a ruhákat, elég durván, éreztem rajta hogy kicsit fél, de úgy tettem, mintha észre sem vettem volna.
Az ágy szélére leültem, és ráfektettem a térdemre. Elkezdtem fenekelni a popóját, nagyon jó popója van, addig fenekeltem, míg nem pirosodott ki jó erősen, és nem kezdett el jajgatni. Ezután két köntösből kivettem a megkötő részét, a végükre kötöttem egy-egy görcsöt, a másik végüket pedig rákötöttem a kezére. Odaállítottam az ajtóhoz, a görcsöket átdobtam az ajtó felet, és szépen becsuktam a szobaajtót. Így a kezeit nem bírta mozdítani, és nem látott semmit, mert az arca az ajtót nézte. Száját széles ragasztószalaggal beragasztottam, ekkor nagyon megijedt, de a fülébe súgtam, hogy csak kicsit fog fájni.


Kivettem a nadrágomból a bőr szíjat és elkezdtem a fenekére jó nagyokat rásújtani. Üvöltött volna, de be volt ragasztva a szája. Úgy gondoltam minden egyes hónapért, amit együtt voltunk eddig egy sújtást kap. 2 éve voltunk együtt, ezért 24 ütést kapott. Már a 10. után kicsordult a szeméből a könny, de csak annyit mondtam, hogy nem sok van már hátra. A 24. után mondtam, hogy ennyi volt és megkértem, hogy tegye szét a lábát. Elkezdtem izgatni a punciját, észrevettem, hogy benedvesedett és hirtelen ráütöttem egyet a puncijára, felnyögött, gondolom fájt neki.


Kinyitottam az ajtót így kiszabadult, de egyből az ágyhoz parancsoltam és hanyatt fektettem. Az ágyunk rácsos volt, így a kezét kitudtam kötni a rácshoz.
Ezután a szemét bekötöttem, hogy ne lásson semmit, nagyon meg volt rémülve, a tekintetéből gondolva. Ezt követően kivettem a szekrény aljából két darab kötelet (reménykedtem, hogy megengedi így beszereztem) amiknek az egyik végét rákötöttem a bokájára a másik végét pedig a keze mellé, így a lábait az égbe húztam és úgy kötöttem ki. Jól lehetett látni a pináját, és a segglyukát is. Elkezdtem ujjazni a punciját, jó szűk lyuka volt. Pár percig egy ujjal, utána kettővel és hárommal, itt észrevettem már, hogy veszíti neki elég rendesen.


Kimentem a fürdőbe behoztam a testápolóját és a konyhaszekrényből kivettem egy pár gumikesztyűt. Felhúztam a kesztyűt, majd nyomtam jó sok testápolót a tenyerembe és bekentem a seggét. Egy ujjal felnyúltam a seggébe, erről azt kell tudni, hogy soha nem engedte nekem, hogy seggbe rakhassam. Szépen tágítottam egy ujjal, ezután két ujjal, itt már éreztem az ellenállását, feszítettem a seggét, de a fülébe súgtam, hogy ne tegye, mert neki fog jobban fájni. A két ujjam forgattam a seggében, majd a harmadikat is feldugtam neki, nyögött egy jó nagyot. 5 percig kb. így tágítottam, majd kivettem a kezemet és elővettem a farkamat. Elég rendesem már állt, kentem rá egy kis testápolót és benyomtam erőszakosan. Jó nagyot nyögött a ragasztó szalag alul. Jó darabig kúrtam a seggét, mikor éreztem, hogy nem feszíti annyira kivettem és megmostam a farkam, ahogy visszajöttem már kényelmetlen volt neki és fészkelődött, de én folytattam a tágítást. Négy ujjam raktam be nem túlzottan élvezte, ezt követően a hüvelyk ujjam is benyomtam, itt már óriásikat próbált sikítani, addig tágítottam, míg a kézfejem nem ment be.


Ezek után levettem a ragasztószalagot a szájáról, meg sem bírt szólal, kioldoztam és magam elé térdeltettem a földre. Kérdeztem tőle hogy milyen volt, nem mert megszólalni és jó mély hangon ráordítottam és azt mondta, hogy nagyon élvezte. Erre én, hogy nagyon örülök, és a szájába nyomtam a farkam. Szopattam jó keményen néha egy két apróbb fülest lekevertem neki és elmentem, lenyelettem vele.


Fél óra telt el mire megtudott szólalni, és kérdeztem tőle, hogy komolyan milyen volt, és azt mondta, hogy nem gondolta, hogy a fájdalmak is tudnak élvezetesek lenni?


Utóirat: ha teszik a történet, fogok még írni, sok gondolat jár a fejemben, észrevételeiteket jelezzétek. Ez volt az első történetem, kérlek, értékeljétek.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Szűz ·
BDSM-fanként ezt úgy tudom kategorizálni, hogy legalja.......
Esetleg pornófilmben még megnéztem volna, de így leírva khm.. mocskosul untató. Nem tetszett. :disappointed_relieved:

Allfonz ·
Hát ez elég gyengécske...
A történet maga is eléggé sblonos, de a stílus, a fogalmazásmód arra utal, hogy még nagyon fiatal lehetsz. Biztos vagyok benne, hogy te is látod a hibáidat. Ne keseredj el, próbálkozz még, és egyre jobban fog menni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: