Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnőm beavatása

Barátnőmmel, kinek csodás törékeny karcsú formás teste van 166cm magas 52-55 kg, csúcsos édes mellei és fokhagyma alakú popsija ezerszer elbűvölt már engem és másokat, is haja festett vörös és szemei kékes zöldek de a az bőre hófehér és örökké ápolt, sokat fantáziálunk olyan szexről hol idegen férfi is részt vesz a mi nemi életünkben.


Az legnagyobb internetes közösségi hálózaton egy szegedi srác hónapok óta bombázta őt bókjaival, fantáziájával és vágyaival. Meglepődtem magam is amikor a vele való chatelések után a barátnőm mellém fekve az ágyunkba nedves puncival érkezett, és olyan dolgokat művelt velem hogy egy idő után alig vártam hogy vele chateljen, mert tudtam csodás estém lesz  Egy idő után a chatelések egyre sűrűbbek lettek (a legnagyobb örömömre). Persze napközben mikor dolgoztunk, egymást izgalmas smsekkel izgattuk és kezdtem a szegedi srácot is beszőnni a fantáziánkba. A csúcspontján a fantáziánknak a vad szerelmeskedés közepedte a fülembe súgta:


- Édesem, szeretném őt is érezni, ugye nem baj?


- Hááát szívem, nem is tudom....talán!


Persze magamban ujjongtam, mert tudtam hogy amilyen húsdaráló amikor a libidója nagy, még izgalmasabb szexben lesz részem!


A következő chatelésük alkalmával megbeszéltük a 3as randit, a legnagyobb plázában Szegeden. Barátnőm egy csodás rózsaszín fekete testhez símuló mini ruhát húzott fel, tűsarkú és édes smink....mit mondjak észveszejtő volt! Az étterem részben találkoztunk, a srác alacsonyabb volt mint én, de nagy dumás. A kezdeti udvarias beszélgetés után belejöttünk a „témába”, így hamar el tudtuk dönteni, megengedjük e neki hogy csatlakozzon hozzánk. De hogy ne gondoljon könnyű prédának minket, a barátnőm játszotta sértődöttet és a „nem akarom őt” szitut. Mit mondjak, már engem is meggyőzött arról, ez a srác nem való nekünk. Persze udvariasságból nem léptünk le, sőt a legnagyobb meglepetésemre mégis elmentünk a lakására, az ő autójával. Én ültem vele elől a barátnőm hátul foglalt kényelmesen helyet. Egy óvatlan pillanatban míg haladtunk hátra néztem, erre a pillanatra várt Gabi, mert formás lábait széttárva megvillantotta a punciját nekem amiből folyt ki a nedvesség... Akkorát nyeltem, a szavam elakadt egy pillanatra és tudtam itt ma valami történni fog.


A felvonóban kissé szűkös volt a hely, a srác zavarban is volt, de mi már mosolyogtunk, ő meg abban a hiszemben volt hogy barátságon kívül itt nem lesz semmi.


A lakása rendezett volt és modern, a nappalijában egy szép nagy kanapé, ahol gyorsan helyet is foglaltunk. Kávé, tea, üdítő, bor....mindennel kínált, de mi csak vizet kértünk. A srác hamar kapcsolt, és ő is leült, így közre fogtuk Gabit. Itt kissé zavarba jött....de én bátorító csókot adtam, majd lassan símogatni kezdtem a combját. Házigazdánk nem sokat várt, a nyakát puszilgatta s a másik combját símogatta. Éreztem a csókján, élvezni a dolgot, hagyta magát 


A lábait hamar kitártuk, Ati így megláthatta barátnőm édes kagylócskáit, a telyesen kopasz punciját, és azt is, mennyire nedves! Egyből a punciját nyalta szívta, amire halk sóhaj és jajgatás és nevetés volt a reakció, mindenki jól érezte magát. Eközben én kissé félre húzódtam, mert látni akartam hogy néz az ki, amikor a barátnőm élvezi a szexet, mondhatom lenyűgöző látvány.


Ati igen ügyes volt, a barátnőm lábai remegtek és hangosan nyögött meg a srácot dícsérte, aki beleadott apait anyait. Nyalta a punciját a popsiját, szeméremajkait széthúzva a csiklójára összpontosított, hol a nyelvét vetette be, hol az ujjait. Gyorsan megszabadította a ruháitól, formás mellei a barátnőmnek hamar a srác kezei közé kerültek. Ekkor a srác meglepő dolgot csinált. Gabit a falhoz állította, a kezeit a falnak támasztotta, a lábait terpeszbe tetette. Ő engedelmeskedett. Majd előszedett egy lovagló ostort, és fenéken ütötte.


- Most az enyém vagy, kis ribancom...


- De......


- Csend legyen! - újból fenéken verte – Most azt teszed amit én mondok! Jobban tárd szét a feneked, látni akarom a gyönyörű popsid bejáratát!


- Kérlek ne tedd ezt velem – könyörgött remegő hangon – szívem légyszi ne engedd!


- Szívem, most azt teszed amit ő mond, erre vágytál, most telyesítsd szépen amit mond, vagy megbánod – válaszoltam, mert tudtam mit akar a srác.


Kénytelen kelletlen kitárta a popsiját, a srác közelebb lépett, az ujját megnyálazta és lassan a fenekébe nyomta.


- Jaj.... kérlek ne tedd. Hjaj....


- Csend legyen – mondta – és elkezdte ujjazni a gyönyörű popsiját, miközben a másik kezével hol a fenekére vert, hol símogatta.


- Most kitágítom a popsidat, kis ribanc....


Barátnőm megtört, hagyta és átadta magát az élvezeteknek. Láttam hogy eleinte kissé fájt neki, d a srác ügyesen végezte a dolgát, így csakhamar remegő lábakkal hangosan nyögött és vonaglott, elélvezett....


- A puncidat is akarom, feküdj a kanapéra!


Csendesen, szétzilált hajával a kanapéra feküdt a barátnőm, a fejét a combomra hajtotta. A lábait én felemeltem és kitártam, így Atinak könnyű dolga volt, és én is láthattam ahogyan a farka szét kúrja a barátnőm punciját! Mit mondjak...Atinak hatalmas farka volt. Bár 21cm és 6cm széles, amit próbált tövig benyomni. Ilyenkor hangosan nyögött a szerelmem, és sokszor elélvezett. Láttam rajta, élvezi amit a srác művel vele... Még vagy fél órán át kefélte, mire elélvezett. Gondolom zavarta a jelenlétem, de ez volt ennek a kalandnak a feltétetle.


Ezután letusoltak, kicsit nevetgéltek a fürdőszobában, majd mielőtt érzékeny búcsút vettünk volna tőle, megbeszéltük hogy szerdán átjön hozzánk, most mi látjuk őt vendégül azzal, hogy elhozza egyik barátját is.


Érdekel benneteket a folytatás?
Hozzászólások
Pavlov ·
A felépítés jó volt. Nekem viszont hiányzott, hogy mit művelt a pasi a végén. Ő is megdugta a barátnőjét utána? Vagy felidézte neki az esetet a legközelebbi szeretkezésükkor? Ilyen apró részletek kidolgozásával feltubózhatnád az írásaid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: