Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnők

Adrienn huszonévesen már második kapcsolatában élt barátjával, Lajossal. A lakótelepi háromszobás albérletet könnyen kifizették a férfi banktisztviselői fizetéséből. Adrinak tulajdonképpen csak a ruházkodásra, dögös cuccokra, szórakozásra, színházra, mozira és fodrászra, kozmetikusra, valamint masszázsszalonra kellett költeni a sajátjából. Az étkezést is Lajos állta. Adri hullámos barna haja féltőn ölelte körül szív alakú porcelánfehér arcát, mintha, idegen kezektől akarná megóvni.

Kecse, rugalmas alakja, mozgása akár a párducé. Lábai tökéletesek, mint egy Barbie babának. Erre szokták mondani, hogy a Jóisten jókedvében teremtette. Szerette a munkáját. Egy elegáns ékszerüzletben dolgozott eladóként. Ide, csak a gazdagabb réteg férfi és női kuncsafjai jártak. Bizony a briliáns gyűrűk, ékkövek árai megfizethetetlenek voltak az alsóbb néprétegek számára. Főnöke Ahmed, szíriai fiúként a fővárosban tanult villamosmérnöknek. Egy percig sem dolgozott a szakmájában, hiszen jómódú szülei biztosították neki a jólétet, drága kocsikat, és bankszámlát.

Már túl volt egy váláson, ahová két gyermeke után fizette a gyerektartást. Szabad emberként egyik virágról a másikra röppent, mint egy himpellér, pillangó. Aztán újra bekötötték a fejét. Egy virtigli üzletasszonyban találta meg második párját. Krisztina naponta beugrott a Váci utcai ékszerüzletbe egy-egy gazdag ismerőssel, vagy barátnővel vásárlásra késztetve őket. Így ismerkedett meg a két nő egymással. Krisztina magasabb volt Adrinál. Fejét dús vörös hajkorona ékesítette. Ovális arcából, mint egy nőstény macskának, villogott két zöldeskék macskaszeme.

A két nő között öt év korkülönbség volt Kriszti javára. Ő huszonkilenc Adri huszonnégy éves volt. A két nő hamar megkedvelte egymást. Kriszti egyre sűrűbben fordult meg az üzletben. Mágnesként vonzotta Adri párducteste, gyönyörű formás arca és bőrének különleges női illata. Adri is megkedvelte őt. Szerette a szókimondását, a viccelődő, hányaveti modorát. Aztán egyszercsak megtörtént az eset.

Amennyire Adri visszaemlékszik, úgy esett, hogy Ahmed két napra Zürichbe utazott a drágakő vásárra. Kriszti így fordult Adriennhez.
—Még nem is voltál nálunk. Ideje megismerned hogyan lakunk. Most Ahmed két napra elutazott. Mi lenne, ha meghívnálak, elkérnélek Lajostól? Csapnánk egy görbe estét. Elmennénk az Anna cukrászdába, sétálnánk a Váci utcában, vásárolgatnánk, az én kontómra. Aztán este rendelnénk valami finom vacsorát. Szaunáznánk, megnéznék egy jó kis szerelmes filmet, aztán eltennénk magunkat holnapra?

Így is tettek. Lajos elengedte barátnőjét, hiszen nem volt a szexrabszolgája. Hamar bezártak és elindultak sétálgatni. Beültek az Annába. Finom italokat ittak. Még finomabb süteményeket ettek és beszélgettek. Elmondták egymásnak életük apróbb mozzanatait, amit fontosnak tartottak a másikkal közölni. Természetes a férfiak szapulása sem maradhatott ki. Vásárolgattak ezt-meg, azt, aztán jött a sofőr és hazarepítette őket a Svábhegyi villába. Adriennek szeme-szája elállt a csodálkozástól a csodálatos gazdagság láttán.

A házvezetőnő kiszolgálta őket. Majd Kriszti szabadnapot adva neki elküldte. Kettesben maradtak. Pezsgőt bontottak és betettek jó kis szerelmes lemezt DVD-ébe. Végig izgulták a filmet, s a közben megivott pezsgő dolgozott bennük. Felnyomta az adrenalin szintjüket. A vacsorával nem sokat teketóriáztak: pizzát rendeltek. Utána Kriszti azt ajánlotta, hogy szaunázzanak meztelen. Adri húzódozott ettől, de lazán leszerelte.
—Ugyan már, senki sem lát. Ketten vagyunk. Csak nem vagy szégyenlős, mint egy szűzlány!—cukkolta és ezzel felbátorította Adriennt. Miért is ne, mi történhet? Gondolta és ráállt a dologra.
—a szauna után jacuzzi, majd szauna és jacuzzi…—bíztatta a még kissé tétovázó Adrit. Az pedig egy pohár mandulalikőr elszopogatása után, megadóan elkezdett vetkőzni.

Krisztina úgy hányta le magáról a ruháit, mintha örökre meg akarna szabadulni tőlük. Pillanatok alatt anyaszült meztelenül néztek egymással farkasszemet.
—Gyere nyuszikám, vár a forró szauna bennünket!— bíztatta, és bekormányozta a felfűtött szaunába. Előszörre az alsó rácsora hasaltak, majd ahogy izzani kezdett a testük és egyre jobban verejtékeztek, felültek egymás mellé. Krisztina vadul szívta be Adri illatát. Orrcimpái, mint egy sárló kancának kitágulva remegtek a vágytól.

Adriban is mocorgott valami sejtelmes nemi vágy. Megérezte Kriszti kéjvágyának kisugárzását. Egy pillant volt az egész, ajkaik ösztönösen összeértek, majd nyelveikkel keresték egymás nyelvét. Ezután valami ősi, ösztönös összeborulással egymásba fonódtak. Ölelték, csókolták, simogatták egymást. Aztán pár percre rá kijózanodtak, zavartan egymásra tekintgetve, szemeikkel, pajkos bűntudattal kiléptek a szauna ajtaján és zutty, bele a hideg medencébe.

A szaunázás befejeztével a jacuzziba mentek. Ott már elengedték magukat és a vízen lebegve ujjaikkal összefogózva a hidromasszázs varázsától megmámorosodva, kacagva ölelték, csókolták egymást. Gátlásaik alól felszabadulva simogatták, csókolták egymást. A jacuzzi peremére kikészített likőr mégjobban feltüzelte őket. Aztán jóleső fáradsággal a testükben, nemiségükben felajzva megtörölköztek és bevonultak a hálószobába.

A nagy francia ágyon egymás mellet hevertek. Kriszti újabb pezsgőt bontott. A DVD-be egy leszbi pornófilmet rakott be. Adri kimeredt szemekkel nézte, a jeleneteket, aztán azon kapta magát, hogy szétterpesztett lábai között van Kriszti feje és recés, bíborvörös nyelvével csiklóját izgatja. Rettenetes melegséghullám öntötte el, majd elélvezett. Miután így megkönnyebbült, úgyérezte neki is kötelessége visszahálálni Krisztina iránta való jóságát. Így is tett. Krisztina az élvezettől kaparta a falat és úgy sikítozott, mint egy párzó hiúz.

Miután kielégültek, egymásba bújva nézték a pornót, majd álomba szenderültek. Reggel, zavartan néztek egymásra. A délelőttöt átszeretkezték és a jacuzziban múlatták az időt. Ebédre pizzát hozattak a pizzafutárral, majd délután a sofőrrel visszavitette Adrit Krisztina a panelkuckójába. Búcsúcsókot váltottak, majd így suttogott Adri fülébe.
—Szeretném, ha mindig mellettem maradnál! — Adri belefúrta tekintetét Kriszti macskazöld szemeinek tekintetébe és bólintott. Aztán elváltak egymástól.

Másnap reggel Lajos elment dolgozni. Adri összepakolta holmiit, majd jött Kriszti sofőrje. Egy csodás kis apartmanba vitette őt barátnője, melynek ő állja az összes költségét, míg tart a barátságuk. Búcsúzásul egy cédulát hagyott az előszoba asztalkán.
— Elmentem. Ne keress! Adri.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Azoknak írok,akik örömüket lelik írásaim olvasásában és nem pocskondiáznak. :angry:

bogumil ·
Benyeljük,legföljebb nem kerülünk ki a topplistára.... :smiley:
AELM. ·
:smile: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: