Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnő

Átlagos kis találkának indult a tegnap előtti nap a barátnőmmel... Eljött reggel hozzám, hogy  szomorú, mert szakított a barátjával, mennyünk el egy csajos napra... Összeöltöztünk , sétálgattunk, fagyizgattunk, ettünk, kézen fogva szaladgáltunk a tóparton.
Ez mind oké is volna két barátnő között, viszont ő nem tudja az én titkom... Leszbikus vagyok. És tetszik nekem Kitti... Kinek  ne tetszene egy gyönyörű szőke hajú barna szemű , csinos fiatal , szexi , és ami megfogott a legjobban... a melle... egy istennő. nagyon szép mellei vannak.. a feneke meg egyenesen imádni való.. ahogy egy pizsama parti alkalmával egy szál bugyiba flangált előttem.. ahw... Próbáltam titkolni mindig is , hogy oda vagyok érte, és hogy legszívesebben mindig a csókolnám gyönyörű ajkait... De mikor a medence mellett a parton feküdtünk, és miközben mámorító testét napolajoztam, nem bírtam tovább, hogy a popsiját ne kenjem be... Elviccelődtünk vele először, de hagyta, hogy masszírozzam a fenekét. én meg csak gyúrtam gyúrtam.... mintha nem is tudom, muszáj lenne, legszívesebben bele haraptam volna... egyszer csak alábbhagyott a nevetgélése, és a kacaj szuszogásba, nyögdécselésbe váltott... én meg turbó üzem módba kapcsolva csak simogattam a hátát- popsiját... széjjel tette a lábait... a combjánál jártam, csak simogattam először, majd nyomkodtam azt is, ahogy a seggét. én már nedvesedtem... véletlenül az egyik ujjammal hozzáértem a puncijánál a bikinihez... bocsánatot kértem, erre megragadta a kezem és vissza húzta oda... meglepődtem, de közben örültem is, hogy végre, itt az alkalom, hogy enyém lehessen ez a szexi cica... három ujjammal körkörösen simogattam először csak a bugyin keresztül a punciját. mozgatta közben a csípőjét... közben puszilgattam a hátát... kirázta a hideg.... egy ujjal benyultam a bugyija alá, nedves volt.. belenyúltam a pinájába... Maga a menyország ... ő rám nézett, meg fordult, hozzám hajolt és megcsókolt... forrón csókolóztunk hosszan... nem érdekelt semmi, csak kitti. már nagyon vágytam a puncijára.
Lassan hozzá értem a melléhez, levettem róla a bikini felsőt teljesen, a bimbója ágaskodott, már ha rá néztem is, a számban éreztem, muszáj volt megnyalnom a cicijét... először csaak a nyelvem hegyével izgattam a bimbókat, majd bekaptam az egészet és csak szívtam szívtam, közben pedig gyúrtam a melleit... egyszer lágyan egyszer erősen. élvezte. nyögdécselt... harapta a száját... egyre lejjebb haladva végig nyaltam a testét...leértem a puncijához.... nedves volt.... jó illatú, és iszonyat forró. puszilgattam először, majd a kezemmel simogattam, szét húztam belenyaltam egy hosszút, ő csak a nevemet emlegette, és hogy imád... nagyin ízlett a puncija... körkörösen nyalogattam a csiklóját... szét húztam és nyaltam... szívtam... éreztem, ahogy remeg a lába, a puncija csak úgy tüzelt, pulzált...még mindig harapta a száját , ekkor mutató ujjammal a lyukához értem, majd szép lassan belehatoltam. ki be húzkodtam közbe pedig nyaltam... már két ujjal jártam bent, mikor mondta, hogy gugoljak fölé 69-ben. felé hajoltam először, megcsókoltam, majd rá ereszkedtem. megint szét húztam a punciját, de most már csak lágyan, akartm, hogy minden pillanatát élvezze a drága . közben ő is nyalta a puncim, és két újjával bele nyúlt. isteni volt. nagyon nedves volt a puncija, de az enyém is. ittuk egymás nedvét.... szívta a puncimat szívta szívta, majd nem tudtam tovább halasztani, hatalmas orgazmusom volt... közbe folytattam neki is, akartam hogy együtt érezzünk nagoyn jót. nem sokára ő is elérte a célt, és nyögve ment el . folyt ki a nedv a lyukán én meg csak nyalogattam.
Leszálltam róla, még a mellét nyalogattam, ő csukott szemmellüktető puncival feküdt mellettem , simogattam , puszilgattam.... oda hajoltam hozzá, megcsókoltam hosszan, és elmondtam, hogy mindig is erre vágytam. Imádom minden kis porcikáját és ez volt életem legjobb együtt léte, és akarom, hogy midig érezhessem a testét, a kis punciját.... a melleit... a száját, a nyelvét.. mindenét akarom...! Erre neki az volt a válasza, hogy imádni való volt , és hogy minden pillantát élvezte, és nem is akar mást ezen túl, csak velem lenni! így. ahogy. ma. azóta is csak tesztelgetjük egymás  testét.
Hozzászólások
ThePrince ·
jó a története de vigyázz a helyesírási hibákkal x3

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: