Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnő karácsonyra 9. rész

Írta: lovecraft68
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. november 28.
*******************************************************************
Holly megragadta a felsőm peremét és felrántotta a nyakamba. Először meg se mozdítottam a karjaimat, de amikor hosszan és érzékien megcsókolta a nyakamat, felsóhajtottam és a karjaim maguktól felemelkedtem. Holly lehámozta rólam a ruhadarabot és a tükörben bámulta félmeztelen alakomat, miközben ő is megszabadult a felsőjétől.
Nem láttam a melleit, de éreztem, ahogy hozzám érnek, amikor körém fonta a karjait. Mellbimbói kemények voltak, mellei viszont puha párnákként nyomódtak hátamhoz. Miközben nyakam csókolgatta, ujjai végigsimítottak hasfalamon.
Megborzongtam és kényszerítettem magam, hogy nyugodt ütemben vegyem a levegőt, egészen addig, amíg ujjai el nem érték a melleimet.
Holly végigfuttatta nyelvét a fülkagylóm peremén és megmarkolta a melleimet. Halkan felnyögtem, szemeim lecsukódtak és élveztem, ahogy kényeztet. Kezeimet alkarjára helyeztem.
- Mennyeiek – suttogta a fülembe.
- Túl kicsik... - Ismét kinyitottam a szemem és a tükörképünkre néztem.
- Pont tökéletesek. Akárcsak minden más benned.
- Tényleg?
- Tényleg. - Gyengéden megcsókolta az arcomat. - Gyönyörű vagy, Heather.
Felnyögtem, amikor ujjai közé csippentette mellbimbómat és gyengéden morzsolgatni kezdte. Figyeltem őt a tükörben és hirtelen egy szürreális kép kezdett testet ölteni a szemeim előtt. Ez csak valami vágytól túlfűtött álom lehet. Az nem lehet, hogy itt ülök és a legjobb barátom játszik a melleimmel. A valóság azonban szinte fejbe vágott, amikor Holly szabad keze végigsimított hasfalamon, miközben ő a fülembe suttogott.
- Told le a sortodat!
Egy pillanatig haboztam, ő viszont megragadta a kezemet és gyengéden a megfelelő irányba kalauzolta.
- Segítek. - Kissé elhúzódott tőlem, én pedig felemelkedtem az ágyról, hogy együtt megszabadulhassunk a ruhadarabtól.
Holly hátra dőlt az ágyon és körém font karjaival engem is maga után húzott. Lábai az enyémek mellé simultak, ujjai pedig belső combomat simogatták.
- Helyezd kényelembe magad, és csak lazulj el! - utasított.
Engedelmeskedtem és átadtam magam a kényeztetésének. Teste melege szinte elkábított. Azonban semmi sem volt hasonlítható a mellei érintéséhez a hátamon. Kezeit a mellemre simította és ismét bimbóimat kezdte izgatni, én pedig erőtlenül hátra hajtottam a fejem a vállára. Holly figyelt minket a tükörben, zöld szemei pedig fényesen csillogtak a szenvedélytől.
Tökéletesen kihasználta a lehetőségeit és tovább izgatta mellemet, fokozva a testemben szétáradó kellemes érzést. Aztán a bal keze a lábaim közé csúszott, én pedig felnyögtem, ahogy megérintette nedves ágyékomat.
- Nagyon élvezed, nem igaz? - lehelte a fülembe. - Teljesen felizgatsz.
Tovább dolgozott ágyékomon, én pedig a kezére tettem az enyémet és gyengéden vezettem combjaim között. Valahányszor a csiklómhoz értek, ujjbegyeivel gyengéden izgatott, miközben másik keze a mellemen dolgozott.
Azonban tudtam, ez még izgatóbb is lehet. Szóval kérdés és kérés nélkül rásimítottam kezét ágyékomra.
Holly szavak nélkül is megértette vágyaimat és ujjai mozgása elégedett nyögéseket csalt elő belőlem. Csiklómat vette kezelésbe, amitől a testem egy pillanat alatt megfeszült. Holly gyengéden dörzsölgette csiklómat, néha egy kis szünetet tartva, hogy ne menjek el túl hamar.
- Ó! Ez... mennyei! - doromboltam.
- Teljesen benedvesedtél. Alig várom, hogy megkóstolhassalak odalenn.
Mondani akartam valamit válaszképp, de csak nyöszörgés jött ki a torkomon, ahogy ujjai belém mélyedtek. Én pedig figyeltem a tükörben, ahogy a legjobb barátom a létező legnagyobb szakértelemmel ujjaz engem.
Arcát az enyémhez simította és a szemembe nézett a tükörben. Aztán tekintete az ágyékomra vándorolt és meredten figyelte munkáját, miközben a testem tovább remegett. Az ő ágyéka pedig közben a derekamhoz simult, még tovább fokozva gyönyörömet.
- Jó érzés?
- Ó, igen! - nyögtem. - Nagyon is.
- Látod, milyen egyszerű? Csak el kell engedned magad és élvezni – mártotta belém mélyebben az ujját.
- Mmm! - morogta. - Engedj! Én gondoskodom a többiről. Bár nem így terveztem a dolgot. Arra számítottam, hogy először majd megcsókollak – kuncogott. - Mármint nem odalenn.
- Te... eltervezted ezt? - ziháltam.
- Naná. Azóta ezt tervezem, hogy anyukád felhívott és elmondta, hogy szeretné, ha eljönnék. Én... de mégis kit akarok átverni! Azóta gondolok erre, hogy először elmondtad, érdekelnek a lányok.
- Tényleg? Te... kívántál engem?
- Nem kívántalak. Kívánlak – javított ki.
- Én...
- Csss! - csókolta meg a fejem búbját. - Mondtam, hogy ne agyalj annyit! Majd később megbeszéljük. De most... Most szórakozzunk!
Egyre gyorsabban mozgatta bennem ujjait, miközben hüvelykujja a csiklómra simult, én pedig széttártam lábaimat, átengedve magam szakértő érintésének. Szabad keze az egyik mellemre simult, én pedig a másikra tettem sajátomat és együtt izgattuk mellbimbómat.
- Rossz kislány – vigyorgott rám Holly a tükörben, majd egy kicsit erősebben megnyomta csiklómat, amitől felsikkantottam gyönyörömben. Testem megfeszült, hátam pedig ívbe rándult.
- Ez... ez... mennyei! - ziháltam, majd nyöszörgésem hangos sikolyba váltott.
- Ez az! Jól csinálod, drága – dorombolta Holly.
Figyeltem magunkat a tükörben és Holly munkája a combjaim között kezeinkével melleimen életem legcsodálatosabb orgazmusába repített.
Aztán testem elernyedt és hátra dőltem ölelésébe, hogy zihálva kifújjam magam.
- Egek! - nyögtem fel. - Ez hihetetlen volt.
- Tudom – húzta ki Holly az ujjait barlangomból és azonnal a szájához emelte, hogy lenyalja őket. - Mmm! Nagyon finom.
Lehunyta a szemeit és csak átadta magát ízemnek. Én pedig, ahogy figyeltem az arcát, egy pillanat alatt megszabadultam minden frusztrációmtól és idegességemtől, ami az elmúlt hónapokban felgyűlt bennem. Helyüket pedig átvette a végtelen vágy, aminek hevétől azonnal mozgásba lendültem.
Elhúzódtam tőle és a lábai közé térdeltem. Aztán kezeim közé fogtam arcát, hogy hosszan és szenvedélyesen megcsókoljam őt. Holly felnyögött a gyönyörtől és körém fonta a karjait, amivel együtt nyelve is a számba siklott. Szétnyitottam ajkaimat, mohón fogadva az ajándékot, ahogy nyelve bebarangolta számat és éreztem leheletén az ízemet.
Holy kezei fel-alá barangoltak a hátamon, beletúrtak hajamba és tarkómra simultak. Csókunk lassabb ütemre váltott, én pedig elégedetten doromboltam barátnőm szájába. Melleink egymáshoz nyomódtak, mellbimbóink pedig egymást simogatták.
A falnak dőlt és vállaira vonta a kezeimet, én viszont ellenkezve oldalra döntöttem őt. Engedett a gyengéd erőszaknak és elfeküdt az ágyon, testét kicsit megemelve, hogy mellei ismét hozzám préselődjenek.
- Tetszik az ajándékod?
- Holly, te... - Egy pillanatra elhallgattam, hogy végigmérjem tekintetemmel a testét, magamba szívva annak minden csodáját. - Egek! Hihetetlen vagy.
- Igazán? - vigyorgott rám. - Pedig még bele se lendültem teljesen.
Felemelte csípőjét az ágyról és sortjába akasztotta hüvelykujjait, hogy combjai közepéig letolja azt. Megnyaltam az ajkaimat és gyengéden megsimogattam lábai közötti pihés vörös szőrét. Ő huncutul elmosolyodott és széttárta a lábait.
- Na, most mi a véleményed?
Válaszképpen előre hajtottam a fejemet és miközben megcsókoltam, kezem a combjai közé siklott. Mindketten felnyögtünk, amikor ujjaim nedves szeméremajkaihoz értek, Holly pedig a vállam köré fonta karjait, miközben elvesztünk egymás csókjában.
Ujjaim lassan simítottak végig bejáratán és mindketten felnyögtünk, amikor végül megérintettem csiklóját.
Holly a tenyerembe lökte ágyékát és elszakította ajkait enyémektől, hogy halkan a fülembe suttogja: - Érezni akarom az ujjaidat magamban.
Nem volt szükség rá, hogy kétszer mondja, én pedig máris belé mélyesztettem mutatóujjamat.
Lassan mozgattam ki-be ujjaimat Holly testében megbabonázva teste melegétől és lüktető barlangjától. Ő pedig csak nyöszörgött és mozgatta csípőjét, hogy még jobban belé hatolhassak.
Ajkaim nyakán kalandoztak, ő pedig hangosan felsóhajtott, amikor végül rátértem füle tövének puha bőrére. Aztán a vállamra tette a kezét és a fülemhez hajolt.
- Szopogasd a mellemet, Édes! - suttogta, engem pedig teljesen megvadított a hangja.
Lejjebb csúsztam, hogy arcom a melleivel egy vonalba kerüljön és ajkaim közé vettem egyik mellbimbóját. Holly felsikkantott és hajamba túrt ujjaival. Háta megfeszült és mélyen a számba lökte mellét.
Én is nyöszörögtem, ahogy a bimbóját szopogattam, míg végül elégedetten fel nem sóhajtott.
- Mennyei vagy, Heather!
Elmosolyodtam és számba vettem másik bimbóját is, miközben szabadon maradt mellét az ujjaimmal izgattam. Másik kezem közben továbbra is lábai között munkálkodott. Hüvelykujjam csiklójára simult és gyengéden dörzsölgettem vele.
- Mmm! Ez csodálatos érzés – nyöszörögte. - De ugye tudod, hogyan lenne még jobb?
Egy pillanatra megtorpantam és éreztem, ahogy a feszültség felgyűlik a gyomromban.
- Én... én nem...
- Biztos vagyok benne, hogy ki fogod találni – kuncogott. - Nagyon jól szopogatod a melleimet és játszol velük. Csak folytasd úgy, ahogy te is szeretnéd, hogy én csináljam neked! - Megnyalta az ajkait. - És meg is fogom tenni neked. De én már megtettem a dolgomat egyszer. Most te következel.
Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Hát, az tény, hogy lassan építkezett a történet, de ez nem feltétlenül baj. Én legalábbis nem bánom, ha nem rögtön durrbele a dolog. (Csak akkor, ha az erotika úgy am Block smafu oldalakon keresztül. De szerencsére erről itt nincs szó.) De ízlések és pofonok. :)
Amúgy nem tűntem el. A blogomon bármikor megtalálsz. Ide viszont nem szeretnék mindent feltölteni több okból se. Viszont néha azért bekukkantok. :)

borsmenta ·
Nem rossz történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: