Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnő karácsonyra 6. rész

Írta: lovecraft68
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. november 28.

*******************************************************************

Felálltam és elkezdtem letolni a nadrágomat, miközben szemem sarkából folyamatosan a tükröt figyeltem, vajon Holly véletlenül se láthat-e vetkőzés közben. Láttam, hogy tüntetően a másik irányba néz, engem pedig ismét elöntött a szégyen érzete. Tényleg a látszatát is el akarta kerülni, hogy engem bámul.
Lerúgtam a nadrágomat és kiléptem a bugyimból is, majd gyorsan felhúztam a pizsama sortját. Szoros volt, de amikor belenéztem a tükörbe a vállam felett, be kellett vallanom, tényleg nagyszerűen fest benne a fenekem.
Levettem a pólómat is, majd a pizsamafelső felé nyúltam, de megmerevedtem, amikor Holly megszólalt: - Szép cicik.
- Hé! - nyögtem fel és lángvörös lett az arcom, miközben gyorsan magamra rángattam a ruhadarabot. - Azt mondtad, nem fogsz nézni.
- Hazudtam – kacsintott. - Ugyan már! Te végig csak ott ültél és meresztetted a szemeidet. Nekem meg már az is bűn, ha csak odapislantok? - vigyorgott. - Nem mintha bántam volna egy hosszabb pillantást – mért végig. - A fenébe is, Heather! Tényleg észveszejtően vonzó vagy.
- Ne nevess már ki! - fújtam fel az arcomat és felkaptam egy félig üres üveget, hogy töltsek még magamnak italt, aztán pedig gyorsan bele is kortyoltam a tojáslikőrbe.
- Én nem is. Komolyan gondoltam. Nagyon csinos vagy és szexi. Amolyan „szomszéd lány” típusúan szexi. - Felém tartotta a poharát és töltöttem neki is egy kis rumot, viszont amikor a tojáslikőrért nyúltam, leintett és egy húzásra leöntötte a torkán a pohara tartalmát.
Ismét a tükörbe néztem. Tényleg egész jól néztem ki. Elég jól, hogy ne legyen számomra kihívás elcsavarni egy nő fejét. De aztán azonnal tudatosodott bennem, hogy a kísérletezés gátja sosem a külsőm volt, hanem én magam. Holly mögém lépett és kihúzta a hajam a felső alól, hogy a vállaimra és a mellkasomra terítse.
- Nagyon csinos vagy – suttogta a fülembe. - És azok a nagy őzike szemek meg a telt ajkaid... Egy lány se tudna ellenállni neked, akit egy kicsit is érdekelnek a nők. - Olyan közel volt hozzám, hogy a vállamon éreztem leheletét. Magunkra néztem a tükörben és megállapítottam, hogy nagyon is jól nézünk ki együtt... A fenébe is! Még egy ilyen „barátságon túli” gondolat és valószínűleg nem fogom tudni visszafogni magam... Meg őt sem.
- Úgy nézel ki, mint az egyik csinos cica azokból a filmekből. Szeretem azokat a szégyenlős kis leányzókat – nevetett. - Bár velünk egyidősek, olyan ártatlanul viselkednek!
Folyamatosan azon kattogott az agyam, hogy hogyan tudnék úgy elhúzódni tőle, hogy az ne tűnjön kínosnak.
- Hé! Ugye tudod, hogy csaltál? Most nekem is adnom kell neked egy ajándékot.
- Pedig én nagyon szerettem volna még beszélni valamiről.
- Előbb nézd meg ezt! - siettem az éjjeliszekrényhez és óvatosan kihúztam a fiókot, amibe az ajándékot rejtettem. Utána viszont gyorsan vissza is toltam, mert nem akartam, hogy észrevegye a mögötte dugdosott vibrátoromat.
Mosolyogva felemeltem a becsomagolt videót és odamentem az ágyhoz, hogy rátegyem.
- Nyisd csak ki!
Holly lenyelte az itala maradékát és továbbra is keresztbe tett lábbal felkapta a csomagot, hogy kíváncsian elkezdje bontogatni. Lopva lepillantottam sortjára és tekintetem combjai közé vándorolt, de aztán gyorsan el is fordítottam a tekintetem, mielőtt észrevette volna. Holly azonban túlságosan is el volt foglalva a masni kibontásával.
- Remélem, tetszeni fog – igyekeztem az ajándékon tartani a témát. - Hasonló a tiedhez – kuncogtam kényszeredetten. - Egy... nagylányos ajándék.
- Ó? - csillantak fel az alkoholtól fátyolos zöld szemei. - Így már tényleg látnom kell. - Leemelte a doboz tetejét és elvigyorodott. - Nagyon rossz kislány vagy.
- Tetszik?
- Imádom. Láttam néhány jelenetet az ingyenes weboldalakon, de azok pont a legizgalmasabb részeknél érték véget.
- Tudom – sóhajtottam. - Azok csak figyelemfelhívásra vannak.
- Köszönöm – odahajolt hozzám és megcsókolta az arcomat. - Azt hiszem, itt az ideje beizzítani az elemeket.
- Ugyan már! Nem mintha szükséged lenne mesterséges segédletre – nevettem.
- Ha már itt tartunk – tette le a csomagot -, Heather, elmondtad már a őseidnek?
- Micsodát? - sütöttem le a szemem, talán túl feltűnően is.
- Hát, hogy hogyan érzel.
- Nem...
- De miért nem? Megértenék. Elvégre nagyszerű emberek a szüleid. Nézd csak, mit tettek értem is! - tette a mellkasára a kezét. - Ez legalább annyira ajándék nekem és anyukámnak is, mint neked.
- Igen. Nagyon jófejek, de... - Megvontam a vállam. - Miért kockáztassak, ha még én magam se vagyok biztos benne?
- Biztos vagy venne. Az, hogy már hónapok óta nincs egy pasi se a láthatáron, amikor pedig még előtte volt is, akkor is szívás volt, mindenképp elárul valamit.
- De még sosem próbáltam lánnyal és nincs is igazán reményem rá. Akkor minek szóba hozni, ha nincs is igazán miről beszélni?
- Talán éppen ezért nem tudod kellőképp lazán kezelni. Úgy érzed, a hátuk mögött cselekszel, szóval verd csak ki a fejedből és merj szórakozni egy kicsit!
- Nem. Ez nem róluk szól. Én... nem tudom megtenni.
- Ha így állsz hozzá, nem is fogod – tárta szét a karjait. - Már meséltem neked azokról a klubokról, ahova elmehetnél. Ott biztosan találnál valakit, Heather. Hiszen gyönyörű vagy és érzéki. - A videóra tette a kezét. - Akár egy idősebb nőt is találhatnál, aki boldogan a szárnyai alá venne.
- Én... nem tudnék olyannal együtt lenni, akivel épp csak akkor találkoztam.
- Akkor ismerkedj meg valakivel a klubban, találkozgassatok, barátkozzatok, aztán meg... lehet tovább lépni.
- Holly! Ez nekem nem megy – nyögtem fel frusztráltan. - Még ha ez is a helyes lépés, akkor sem.
- Nem tudhatod, milyen lenne – mosolygott megnyugtatóan. - Még sosem voltál ilyen helyzetben és...
- Ma voltam.
- Tényleg? - nyúlt a rumért és töltött mindkettőnknek, majd beleivott a sajátjába. - Mesélj!
Én is ittam pár nagy kortyot a rumból, majd vettem egy mély levegőt, majd részletesen elmeséltem, hogyan szalasztottam el a lehetőséget Julie-val. Féltem, hogy ki fog nevetni, de Holly csak ült ott és mosolygott.
- Váó! Jó választás. Julie tényleg egy bombázó. Nagyon helyes lány. Kedves és kedvel téged, az alapján pedig, amit mondtál, nyitott is lenne rá. Nagyon ügyesen csináltad.
- Köszi...
- Azon kívül pedig folyton együtt vagytok. Legközelebb legyél kicsit rámenősebb! Azt mondtad, úgy nézett rád, mintha azt várná, te lépj.
- Épp ez a probléma. - Többé már törődve a józansággal gátlások nélkül öntöttem magamba az italt. - Azt várja, hogy én lépjek, én pedig nem tudok. Fogalmam sincs, hogy közelítsek egy lányhoz és ettől hülyén érzem magam.
- Mindenkinek el kell kezdenie valahol. A srácok is így vannak vele. Az első alkalommal nagyon ideges voltál, de az utolsó barátodnál már ment minden, mint a karikacsapás.
- De ez most... tudod. Más. Abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán menne. Vagy hogy tényleg akarom. Vagy...
- A fenébe is, Heather! Annyira karót nyelt vagy, hogy még a legnedvesebb álmaidban is elbénáznád.
- Neked könnyű mondani. Te sosem aggódsz semmi miatt.
- Az első partnerem egy idősebb nő volt és engedtem, hogy tegye velem, amit csak akar – mosolygott. - Veszettül jó volt és egyre csak többet akartam. Itt a sztori vége. Túlreagálod ezzel a rengeteg „mi lesz ha”-val.
- Csak össze vagyok zavarodva, azt hiszem.
- Nem. Túlreagálod az egészet, Heather. Csak arra van szükséged, hogy megnyugodj és engedd, hogy történjen, aminek történnie kell.
- Bárcsak ilyen egyszerű lenne!
- Pedig most elengedted magad.
- Ja. Persze – kuncogtam. - De most egy kicsit be vagyok csípve.
- Becsípve talán több bátorságod lenne ágyba vinni Julie-t.
- Talán... És akkor mi van?
- Oké, nos, azt mondod neki, hogy csak heverésszetek kicsit és nézzetek tévét. Ahogy mi is szoktunk – nyúlt el az ágyon. - Gyere ide! Nézzük a filmet!
- Ööö, oké! De miért?
- Szeretnék mutatni valamit. - Felkelt az ágyról és miközben odasétált az ággyal szemben álló tévéhez, én elhelyezkedtem az ágyon és a párnáknak támaszkodtam.
Miközben Holly előre hajolt és a DVD-k között válogatott, én folyamatosan a fenekét figyeltem, ahogy riszálja ide-oda. Aztán az üvegre néztem, ami már majdnem teljesen kiürült és megráztam a fejem. Nincs szükségem ennél többre
Holly betett valamit a lejátszóba és a távirányítóval a kezében lehuppant mellém. A takaróért nyúltam, hogy a lábunkra húzzam, de ő megállított
- Melegem van. Hagyd csak ott! - A párnáknak támaszkodott ő is mellettem. - Pont mint mikor kicsik voltunk, nem?
- Persze – bólintottam, visszagondolva arra az időre.
Holly mellbimbói megmerevedtek a selyem dörzsölésétől és enyémek is a felsőm anyagának feszültek. Karba fontam a kezeimet a mellkasom előtt, de Holly fel se figyelt rá. Vagy legalábbis nem adta jelét. Épp elég közel volt ahhoz, hogy a válla az enyémhez érjen, de hosszú, sima lába érintése az enyémen még szembetűnőbb volt. Azt azonban nem tudtam megállni nevetés nélkül, amikor kicsit feljebb húzta a lábát és lábujjaival csikizni kezdett.
Aztán ismét kényelembe helyezkedett és elindította a filmet. Én azonban le sem tudtam venni a szemem gyönyörű lábáról, ahogy az az enyémhez simult.
- Kapcsold le a villanyt! - kérte Holly.
Odahajoltam a lámpához és pár pillanat múlva a szoba sötétségbe borult. Csak a tévé fénye vibrált, majd megjelent a képernyőn a cím: „Párducok és kiscicák 1. rész”
- Hé! - Felemeltem az ágyon heverő ajándékdobozt és láttam, hogy üres. - Miért tetted be ezt?
- Mert szeretném megnézni – nevetett. - Nem szeretnéd látni, ahogy élvezem az ajándékodat?
- De, csak... ez olyan fura! Nem akarok pornót nézni veled.
- Akkor csukd be a szemed! - horkantott és meredten figyelte, ahogy a képernyőn megjelenik egy idősebb barna nő, amint egy helyes szőke lánnyal beszélget. Az idősebb nő irodájában voltak és a munkáról beszélgettek. A lány idegesen körbe nézett, a nő pedig úgy mosolyodott el, mint az épp prédájára lecsapni készülő ragadozó, mielőtt megkérdezte volna partnerét, hogy megtenne-e bármit azért, hogy őt vegyék fel az állásra.
- Naná, hogy igen! - sóhajtott Holly. - Más helyzetben érdekelne a sztori is, de most inkább vágyom egy kis akcióra.
Felkapta a távirányítót és előre tekerte a filmet.
- Mmm! Na ez a beszéd – mosolygott.
A szőke most már teljesen meztelen volt és az asztalon feküdt. A barna nő félmeztelenül ült a székében és a lány fenekét markolta, miközben a punciját nyalogatta. Partnere lehunyt szemmel nyöszörgött és vonaglott, egyértelműen jelezve, milyen jó munkát végez kényeztetője.
- Mmm! Ez nagyon izgató – dorombolt Holly. - Tetszik ez a nyöszörgés. Meg azok a csinos kis cicik is.
Nem bíztam eléggé a hangomban ahhoz, hogy megszólaljak és a tekintetemet sem tudtam levenni a barna nőről, ahogy arra kérte a lányt, hogy forduljon meg és nézzen felé. Amikor így tett, a nő a kezei közé fogta az arcát és megcsókolta őt, a szájába tolva a nyelvét, majd megkérdezte a szőkét, hogy tetszik-e neki a saját puncijának az íze.
A lány megrázta a fejét, mire Holly felhorkantott.
- Mégis mit cicázol, aranyom? Úgyis tudjuk, hogy imádtad.
A nő magához ölelte partnerét, saját méretes melleihez tolva annak arcát. A lány nem is habozott és rögtön a szájába vette partnere egyik kemény mellbimbóját és szopogatni kezdte.
- Jó kislány – dorombolta a nő, maga izgatva másik mellét. - Jól tudod, mire vágyok.
Kisöpörtem egy hajtincset izzadt arcomból és éreztem, hogy egyre melegebb lesz a szobában. Bár már egy ideje nem ittam, de pontosan tudtam, hogy a meleg nem is onnan jön. A videó volt az, ami felizgatott. Két gyönyörű és izgató nő, akiket a korkülönbség csak még izgalmasabbá tett. Az pedig, hogy Holly ott volt mellettem, csak még jobban megmozgatta a fantáziámat. Mintha ez csak az első lépés lenne afelé, hogy mi is egymásnak essünk.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: