Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barátnő karácsonyra 3. rész

Írta: lovecraft68
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. november 28.

*******************************************************************

A telefonom csörgésére ébredtem.
- A fenébe is! - nyögtem, miközben felültem és csipás szemekkel a zenélő kis nyavalyás után kotorásztam.
Mintha csak az érintésemre hallgatott volna el, de amikor a képernyőjére pillantottam, azonnal megláttam Holly nevét. Bármennyire is szerettem vele beszélni, most nem volt energiám visszahívni. Helyette visszatettem a telefont a helyére és ismét elhevertem az ágyban, várva, hogy a szívverésem enyhüljön. Már hónapok óta kínoztak ezek az álmok, de ez most élethűbb volt, mint bármelyik korábbi.
Kezem a takaró alá csúsztattam és magamhoz nyúltam. Még mindig olyan nedves voltam, mint amikor Julie távozása után simogatni kezdtem magam és meg sem álltam két orgazmusig. Az akkori képzelgéseim tökéletesen visszatükröződtek álmomban. Julie megfordul, visszajön, bevallja nekem a vonzalmát, aztán hajnalig kényeztetjük egymást a legkülönbözőbb módokon. Hatvankilences pózban, vagy arcom csodás farpofái közé temetve...
Meztelen voltam a takaró alatt és ahogy az anyag duzzadt mellbimbóimhoz dörzsölődött, kezem pedig combjaim között dolgozott. Már-már sporttá vált számomra saját magam kényeztetése, mióta a téli szünet elkezdődött és több időm lett otthon heverészni és fantáziálni... a lányokról. Annyira felizgultam előző nap, hogy már arra gondoltam, felhívom Billt, aki már vagy tucatszor próbált elhívni randira az elmúlt két hónapban.
Nem mintha ő lett volna az, akire vágytam, de voltam már pár fiúval az első alkalom óta még a középiskolában és nem kellett aggódnom amiatt, hogy nem tudom kielégíteni a vágyaikat. Mostanában azonban nem vágytam a farkakra. Valahányszor fiúkkal akadt dolgom, mindig azt képzeltem el, hogy egy lány kényeztet. Arra az esetere pedig, amikor élő darab nem volt kéznél, ott volt az ujjam és egy lila vibrátor az éjjeliszekrényem mélyén.
De végül elvetettem az ötletet. Bill rendes srác volt és nem akartam őt kihasználni. És azt sem akartam, hogy elterjedjen, már az első randin szétteszem a lábaimat. És amúgy is. Amikor bennem mozog, képzelhettem, hogy egy lány nyelve az, de mégis mivel magyaráztam volna egy farkat a számban? Nos, talán egy lány egy felcsatolható műszerszámmal...
Megráztam a fejem, hogy elűzzem ezeket az átkozott gondolatokat. Pár hónapja a gondolat, hogy leszopjam Billt, ő pedig belém mártsa a szerszámát, olyan nedvessé tett volna, mint semmi más. Most viszont csak Julie-ra tudtam gondolni, vagy legalábbis egy meghatározatlan lány melleire, puncijára és nyelvére a combjaim között.
Nehéz elképzelni, hogy ez az egész egy kirándulással kezdődött Holly-ékhoz a tavaszi szünetben még áprilisban. Velem ellentétben Holly már a középiskola első évétől kezdve tudta, hogy a lányokhoz vonzódik. Sosem volt azelőtt fiúval és egyik éjjel, amikor egyik barátunknál aludtunk, az a barát egyedül maradt Holly-val és elmondta neki, hogy szerinte gyönyörű és elcsábította őt.
Miután azt követően egy évig töretlenül nemet kellett mondania minden srácnak, Holly eléggé összeszedte a bátorságát, hogy kimondja, egy másik lánnyal van, akit azonban hamarosan le is cserélt egy újabbra. Velem ellentéten Holly mindig is szabad szellem volt, aki semmi miatt nem aggódott, csak hogy kellőképp kiélvezze az életet és elég lány fejét csavarja el az iskolában.
Miután felvették a Floridai Egyetemre, csak még több gyönyörszerzés előtt nyílt meg számára az út. Senki sem ítélte el, ő pedig sosem érezte szükségét, hogy szégyellje magát bármi miatt is.
Holly, ismét csak velem ellentétben, meglehetősen korán beszélt az anyjának a szexuális orientációjáról, aki pedig teljes mértékben támogatta, ha a lánya így lehet boldog. Holly kacagva sorolta nekem a pontokat, amivel meggyőzte az anyját, mennyivel jobbak a lányok, mint a srácok. Az élen azzal, hogy legalább amiatt nem kell aggódniuk, hogy teherbe esik. Nehéz elhinni, de számomra a legnagyobb visszatartó erő azzal kapcsolatban, hogy bárkire is rámozduljak, az volt, hogy akkor el kellene mondanom mindent az őseimnek.
Anya és Apa jó emberek voltak és semmi ellenvetésük nem volt Holly-val szemben, akit soha nem létező második lányukként szerettek. Megvolt a maguk világszemlélete, ugyanakkor úgy gondolták, mindenkinek azt kell tennie, ami boldoggá teszi. Engem is így neveltek, de sosem tudtam szabadulni a gondolattól, vajon mennyit változtatna a dolgokon, ha a saját lányukról lenne szó.
Sokat vitatkoztam magammal és mindig arra jutottam, hogy inkább nem mondom el nekik, mert sose lehessen tudni. Talán csak egy időszak volt ez az életemben és majd túljutok rajta, vagy csak párszor kell egy lánnyal lennem, hogy rájöjjek, mégse ez az, ami nekem igazán kell.
Az egész meglehetősen képlékeny volt, hiszen semmi dolgom nem volt egy nővel sem addig az útig. Akkor egyedül maradtam Holly-val egy három szobás apartmanban, amit a barátnőm három másik lánnyal osztott meg, akik közül ketten egy pár voltak. Egyik nap pedig csak én maradtam velük, amikor Holly-nak sokáig kellett dolgoznia.
A lányok betettek valami leszbi pornót, amikor pedig távozni készültem, megkértek, hogy üljek le és nézzem velük. Akkor azt hittem, ők is össze akarják hozni ott a maguk pornójelenetét miután engem elcsábítottak. Ennek ellenére azonban leültem a kanapéra és néztem velük a videót, ami lassan de biztosan engem is felizgatott.
Nem emlékszem sokra a filmből, azon kívül, hogy két gyönyörű lány szerepelt benne, akik lassan és szenvedélyesen szeretkeztek. De a műsorra magam mellett annál inkább. A lányok, Vicky és Allison egymás combját simogatták, csókolóztak, aztán Vicky becsúsztatta a kezét Allison szoknyája alá, aki összezárta a combjait és hátra dőlt, hogy úgy nézze tovább a videót, miközben hangosan nyöszörgött barátnője érintése nyomán.
Fülig pirultam a jelenettől és kétszer is megpróbáltam felállni, de ők mindkétszer maradásra bírtak és nevetve mondták, hogy így viselkednek a felnőtt nők, miközben kislánynak gúnyoltak. Úgyhogy maradtam és a tévéből, valamint a kanapé másik végéből jövő női nyögések között az én bugyimban is megmozdult valami. Végül amikor Vicky és Allison is megszabadultak a pólóiktól és félmeztelenül folytatták tevékenységüket, felálltam és kijelentettem, hogy jobb, ha magukra hagyom őket.
- De Heather! - nézett rám Vicky. - Az, hogy itt vagy, csak még izgalmasabbá teszi az egészet. Vetkőzz le te is és helyezd kényelembe magad! Majd mi megmutatjuk neked, miért jobbak a lányok, mint a srácok.
Én megráztam a fejem, de ekkor Allison is könyörögni kezdett.
- Kérlek, Heather! Látni akarom azokat a vonzó kis cicijeidet. Gyere csak ide és légy jó kislány!
Azon kaptam magam, hogy a melleiket bámulom és felizgat, amit látok. Amilyen fesztelenül szeretkeztek ott, a szemem láttára. Legnagyobb meglepetésemre az én mellbimbóim is megkeményedtek és örültem, hogy elég bő felsőt viselek, hogy ezt eltakarja előlük. De az alapján, ahogy rám néztek, egyértelmű volt, tudják, hogy nem hagy hidegen a helyzet. Vicky előre hajolt és nyelvével izgatni kezdte Allison mellbimbóját, tekintete azonban egész végig rám szegeződött.
Éreztem a forróságot a combjaim között és ettől az arcomra is kiült a pír. Végül nem bírtam tovább és egyetlen további szó nélkül elhagytam a szobát, de még így is hallottam, ahogy nevetnek és szólongatnak, hogy menjek vissza.
Átmentem a szobába, amin Holly-val osztoztunk, de nem léptem be az ajtón, csak azon gondolkodtam, mi folyhat a szomszéd helyiségben.
A lámpák kialudtak a folyosón, de még így is eljutottak hozzám a tévé vibráló fényei. Hallottam a nyögéseket és azon merengtem, vajon melyik jöhet a hangszórókból és melyik a kanapéról.
Lerúgtam a cipőimet, az ajtónak dőltem, majd lecsúsztam a padlóra, kivárva, amíg a tévé fényei is elhalnak. Aztán visszaosontam a szobához és bepillantottam a sötétségbe. Vicky a hátán hevert a kanapén a csípőjéig felgyűrt szoknyával és széttárt lábakkal, miközben Allison közöttük térdelt és arcát barátnője combjai közé temette.
Az utóbbi lány teljesen meztelen volt és a fenekét mutatta felém. A csiklóm lüktetni kezdett, mellbimbóim pedig szinte már fájtak, ahogy figyeltem őket. Allison feneke előre-hátra lendült, én pedig tekintetemmel követtem mozgását, csodálva formás hátsóját, combjai ívét és alul kilátszó lüktető szemérmét.
Vicky eközben töretlenül nyöszörgött tovább, egyik lábát barátnője teste köré fonva és meztelen talpával Allison hátát simogatta, miközben egyik keze a másik lány hajába túrt, másikkal pedig saját mellbimbójával játszott. Hátra vetette a fejét és elmélyülten nyöszörgött, míg végül el nem élvezett ott, a szemem láttára. Amint teste elernyedt, magához húzta Allisont a vállánál fogva és megcsókolta őt.
A másik lány azonban nem elégedett meg ennyivel. Feltérdelt a kanapéra, kezeit annak háttámlájára támasztotta és ágyékát Vicky arcába tolta, hogy aztán lágy csípőmozgással dörgölje azt barátnője szájához. Azonban Vicky-t sem kellett győzködni. Azonnal megragadta partnere farpofáit és magához húzta őt. Én csak magam elé képzelni tudtam, mit művel a nyelvével Allison szeméremajkai között, hamarosan azonban a szám is tátva maradt, amikor Vicky egyik ujját óvatosan betolta partnere fenekébe.
Allison tovább mozgatta a csípőjét és hangosan nyöszörgött, az én kezem pedig akaratlanul is becsusszant sortom alá, combjaim közé. Csiklómat simogattam egyre gyorsabban, ahogy Vicky is növelte a tempót barátnője vágatában. Szívem hevesen vert, elborított az izzadtság, szabad kezem pedig megtalálta kőkemény mellbimbómat, hogy pólómon keresztül izgatni kezdje.
Allison egyre hangosabban nyöszörgött, Vicky pedig szabad keze mutatóujját a barlangjába mélyesztette, miközben ajkait csiklója köré fonta.
Amikor Allison felnyögött a gyönyörtől, nekem be kellett harapnom az ajkaimat, hogy csendben tudjak maradni, miközben addigi életem legnagyobb orgazmusát éltem át.
Miközben Allison Vicky ölébe ült és csókolózni kezdtek, én visszaosontam a folyosóra és a zuhanyzó felé vettem az irányt.
Azóta az éjszaka óta rendszeresen néztem leszbi pornót és azon merengtem, milyen lehet ezt átélni. Kilenc hónap telt el azóta és a fantáziálásaim egyre sűrűbbé váltak, a vágy pedig erősebbé. Már nem bírtam sokáig, hogy ki ne próbáljam.
Visszatérve a jelenbe csak arra tudtam gondolni, könnyedén lehetne valakim, ha igazán akarnám. Nem vagyok öntelt, de tudom, mennyi figyelmet kaptam mindig is a srácoktól. Ha egyszer elmennék egy leszbikus bárba, bizonyára ott se lenne másképp.
A videóélményeim nyomán elgondolkoztam rajta, milyen lenne, ha egy idősebb nő szedne fel egy klubban. Ő bizonyára pontosan tudná, mit csinál, és akár még vérszemet is kapna, amikor megtudná, ez nekem az első alkalom. De mi van, ha túl ideges leszek és elrontom? Vajon dühös lenne érte?
Felültem és megdörzsöltem az arcom. Ez kötött le már hónapok óta. Jobb lenne, ha valaki nagyjából velem egykorúval kezdenék, aki ráadásul még talán épp ugyanolyan tapasztalatlan, mint én.
Julie... Az ő neve villant az agyamba. Ő tökéletes lenne. Magam elé képzeltem az arcát, ahogy ott volt tőlem alig egy arasznyira. Mintha csak rám várt volna.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: