Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baráti 'segítség'

Egy meleg nyári délután történt velem mindez. A legjobb barátom Karesz felhívott, nincs e kedvem elkísérni őt egy kis biciklitúrára. Mivel nem volt más dolgom és amúgy is egyedül voltam otthon, gondoltam vele tartok, jót tesz egy kis kiruccanás a magányomból. Letekertünk vagy 10 km-t, ami nekem már nagyon soknak tűnt, hiszen régen nem tekertem már, meg a hőség is nagy volt. Karesz még bírta volna, de tekintettel volt rám, így haza indultunk. Mivel nagyon jól elbeszélgettünk, beinvitáltam egy üdítőre, amire azonnal igent mondott. Mielőtt bementünk volna a lakásba gondoltam, vigyük le a pincébe a bicikliket (bérházban lakom) levittük a pincehelyisgégbe a bringákat. Míg én azzal voltam elfoglalva, hogy a sok bicikli közé sz enyémet is normálisan helyre tegyem, közben azt ecseteltem Karesznak, hogy mennyire megizzasztott, és kicsúszott a számon egy olyan kijelentés, hogy minden ruhadarabom átnedvesedett. Akkor nem éreztem hülyeségnek, amit mondtam, de fél perccel később megéreztem szavaim súlyát. Karesz a hátam mögött állt, kutakodó ujjait pedig a puncimon éreztem. Nagyon meglepődtem, hiszen Karesz a legjobb barátom, az ilyen érintések eddig tabunak számítottak köztünk.
- Mégis mit csinálsz? - kérdeztem még mindig megilletődve.
- Csak ellenőrzöm, hogy tényleg mindenhol átnedvesedtél-e! - és ujjai még követelőzőbben matattak a puncimnál, ami nem volt ellenemre, hiszen akkoriban már nagyon régen voltam fiúval. A hátam mögött állt és még közelebb húzott magához egyre erősebben dörzsölte a csiklómat, szinte kezdtem elveszíteni az önkontrollt magam felett.

Hirtelen ötlettől vezérelve szembefordultam vele, megcsókoltam, majd magam után húztam, mégsem a szűk pince volt a legalkalmasabb hely arra, aminek már mindketten tudtuk, hogy be kell következnie. Rohamléptekben futottunk fel a lakásba. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, egymásnak estünk. A csókjai vadak és követelőzők voltak, a ruháimat rohamtempóban tépte le rólam, én meg csak hagytam, hogy azt tegye velem, amit akar. Mikor már csak egyszál bugyi volt rajtam, felkapott, és egyenesen a fürdőbe vitt, ott levette rólam a bugyimat is és a kádba ültetett. A lábaimat feltette a kád szélére, ezáltal feltárult elé, az addigra már nagyon benedvesedett borotvált puncim. Láttam hogy egy nagyot nyelt, majd a zuhanyrózsáért nyúlt.
- Most olyan jó lesz neked kicsi! - azt hittem a jól bevált zuhanyrózsás dolgot viszi majd véghez, de nem! Letekerte a zuhanyrózsát, és a szabadon folyóvizet a megfelelő erősségűre állítva, a csiklómra irányította a vízsugarat. Rögtön hangos nyögés hagyta el a számat. Ez nagyon új érzés volt. Fel-le mozgatta a csiklómon a vízsugarat, én is ugyanígy ösztönösen a csípőmet, élveztem, ahogy az erős vízsugár ütögeti csiklómat. Ő pontosan tudta mire vágyom, úgy irányította a dolgokat, hogy hamarosan átéltem az első orgazmust. Először a hasamban éreztem egy hullámot, ami rögtön átvándorolt a csípőmre és sok erőteljes összehúzódással a puncimban teljesedett ki, majd a combjaimon is enyhén végigfutott egész a lábfejemig.

Nem is észleltem még fel a kéjből, ő már előttem állt meredező farokkal. Rátettem a kezemet, majd néhány húzás után azt éreztem, hogy vadul dugja a számat. Azelőtt még soha nem szoptam le senkit, de ez az új érzés nem volt kellemetlen, sőt, minél nagyobb örömhöz akartam őt juttatni, cserébe azért, amit ő tett velem. Ezért mikor éreztem, hogy már közel van a csúcshoz kicsúsztattam számból kőkemény farkát, majd nyelvem hegyével a makkját kezdtem el izgatni, közben kezemmel húzogattam a farkát. Láttam az arcát, láttam hogy már közel a beteljesedés, és igen, megjelent az első csepp, majd felhörgött és azt mondta MOST, akkor hagytam, hogy a számba élvezzen. Attól hogy így segíthettem rajta, mégjobban felizgultam és még jobban kívántam, mint eddig. Ő, bár élvezés után volt a farka még mindig merdten állt, ami azt engedte sejtetni, hogy Ő is ugyanúgy kíván. Kimásztam a kádból és megcsókoltam, csak csókolóztunk, majd a hideg csempének szorított. Kezeimet a fejem fölé emelte, míg másik kezével hol egyik, hol másik mellemet erőteljesen markolta.

Egyik lábamat megemeltem és a medencéjére kulcsoltam, vette a célzást így a másik lábamat már ő segítette fel, úgy hogy közben meredező farkát lucskos puncimba vezette. A kezeimmel ekkor már jó szorosan kulcsoltam át a nyakát, körmeimet szinte a hátába véstem. Az én hátamat a lökéseivel egyre szorosabban a falnak nyomta, majd még pár lökés után éreztem hogy mindene befeszült és belémélvezett. Ekkor kissé megrogyott. Éreztem a combomon végigcsurgó friss gecit, de nagyon élveztem. Ő csak üres tekintettel rámnézett, tudta hogy nekem több kell. Felemelt és kivitt a konyhába, ott az asztalra fektetett és feje a lábamközé vándorolt. Puha nyelvét óvatosan végighúzta a combom belső falán, míg el nem ért legféltettebb kincsemig. A nyelve egyre gyorsabban járt a csiklómon, én egyre jobban élveztem, éreztem a nem sokára bekövetkező gyönyör előrengéseit, amit egyre erősödő nyögéseim jeleztek. Nagyon gyorsan mozgatta nyelvét, olykor-olykor a puncimba is benyalt, majd csiklómat duzzadt ajkai közé fogta és szívogatni, szopogatni kezdte.

Ekkor hirtelen abbahagyott mindent és csak nézte gyötrődő, kéjtől szenvedő arcomat, ami elárulta mennyire várom, hogy beteljesedjen, amit elkezdett. Apró mosoly jelent meg az arcán, élvezte azt, hogy kínozhat. Ekkor mutató-, és középső ujjával elkezdte dörzsölgetni a csiklómat, mint legelőször lent a pincében, ettől a gondolattól annyira bepörgött az agyam, hogy nem bírtam magammal. Egyszercsak azt éreztem, hogy kemény farkát ismét belémvezeti és olyan vadul, olyan ütemesen kezdte el dugni a puncimat, hogy azt hittem felrobbanok. Olykor ki-ki csusszanó makkjával közben a csiklómat is izgatta, majd újra belémhatolt egyre gyorsabban egyre mélyebben. Melleimet markolászta felváltva a fenekemmel, végül engem elöntött az élvezet, a forróság. A szám kiszáradt, aa testem lüktetett teljes egészében, a puncim folyamatos összehúzódásokat produkált, ami Kareszt is elvezette az újabb gyönyörig.

Miután belémélvezett, még picit pihentünk a konyhában, majd együtt elmentünk zuhanyozni. Azóta többször nem történt meg a dolog, de ugyanolyan jó a kapcsolatunk, mint előtte. Néha viszont elcsattan egy-két csók, megtörténik egy-két ujjazás... viszont semmi több. Maradtunk \"csak\" barátok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bota93 ·
50%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: