Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baráti nyaralás 1/2

Anna már régóta készült az utazásra. Hetekkel azelőtt már bepakolta a ruháit, a napszemüveget, a fehér neműket és minden kacatot, amikre a pasik szerint „Semmi szükség egy hétvégi kiruccanás alatt.” Már egy tömött sporttáskát vitt át a barátjához, Alexhez, akivel leszervezték az utat.  „Nem kell extrázni” emlékezett a – most már csak volt – osztálytársa szavaira. „Csak három napot és két éjszakát töltünk az apartmanba. Nem kell túlélőkészlet, mert minden lesz ott is.” Persze. Egy pasinak a minden azt jelenti, hogy lesz hűtő tv meg pár doboz sör. Ennél azért több kell, hogy jól érezzék magukat.  Anna elmosolyodott, ahogy maga elé képzelte a barátját.
Négy évvel ezelőtt kerültek középiskolába és nagyon jó baráti viszony alakult ki kettőjük között. De félreértés ne essék, sosem voltak egy pár. „Csak barát” hangoztatták felváltva mindenkinek, aki csak érdeklődött. Mindkettőjüknek voltak kapcsolatai más fiukkal és lányokkal, és igaz, Alex nagyon helyes fiú, Magas sportos és barna, vállig érő sörényét mindig divatosan hordta. Sok lány nézte irigykedve kettejük barátságát, hiszen a fiú, nagyon is nagy népszerűségnek örvendett. De szerény, vicces és kedves srác maradt, ami jórészt Annának köszönhető. Ők ketten bebizonyították, hogy igenis létezhet barátság fiú és lány között. Nem kell ahhoz párkapcsolat, hogy jól érezzék magukat. Igaz a tavalyi tanévzárón csókolóztak, de az csak az alkohol hatása miatt következett be. De mint mindent ezt is megbeszélték, hogy több ilyen nem fordul elő. Eltelt az óta több mint egy év és tényleg nem kerültek ennyire közel egymáshoz.
Még pár óra és az a lusta disznó is felébred, elkészül és indulhatnak a kitűzött üdülőközpont felé. Év vége előtt pár nappal egy közös italozás közben találta ki a fiú, hogy mi lenne akkor, ha ezen a nyáron elmennének ketten valamerre, hiszen jövőre Alex külföldre megy egyetemre Anna meg itt fog főiskolára járni. Szinte lehetetlen, hogy akár csak havonta is találkozzanak.  Anna belement, hogy jó lenne kiszakadni a megszokott nagyvárosból és kicsit elmenekülni a vészes főiskolai élet gondolatai elől. Alex kiválasztott egy csinos apartman házat, amit kibéreltek három napra. A maga módján tájékoztatta a lányt, hogy mindent letisztázott, minden remek, a ház rájuk vár. Anna tehát ezért is készülődött ennyire lázasan, mert ismerte a barátját és tudta, hogy Alexnál a „Minden zsír” azt jelenti, hogy „éhen halni nem fogunk.” Hiába, a pasik néha olyan primitívek tudnak lenni.  Anna már az órát nézte. hihetetlen, hogy tíz perc múlva már indulniuk kellene és a srác minden valószínűséggel komótosan borotválkozik és fütyörészik a tükör előtt, mintha nem kellene sietnie. Valójában nem is kell, mert övék a hétvége, de Anna szeretett pontos lenni. Nála a Reggel tíz óra, az reggel tíz és nem tíz óra egy perc és nem kilenc óra ötvenkilenc perc. Felcsörgette a fiút.
- Jó reggelt te világ lustasága felébredtél már?
- Persze – hallotta a fiú vidám hangját.
- Jó és mikor mehetek át a cuccaimmal, hogy bepakolhassunk végre?
- Minek jönnél át? Itt állok a házatok előtt, pont hívni akartalak – nevetett Alex és megnyomta a dudát, amit Anna tisztán hallott a telefonból és a ház elől is. Hiába.
„Hiába, Alex nem változik.” Gondolta a lány és lerobogott a lépcsőn a ház elé.
Öt óra kocsikázás, beszélgetés, hülyéskedés után Lassan kezdett a táj más arcot ölteni. Eddig csak városok és mesterséges erdők mellett haladtak el. De most a fák egyre sűrűben nőttek, az út minősége is csökkent és a városok bűzét a kisvárosok, falvak illata vette át. Délután három körül járt az idő és Anna lába kezdett már elgémberedni, sőt a fenekét sem érezte már az egy helyben üléstől. Mert az autó kényelmes volt, de azért mégiscsak öt óra egyhuzamban…
- Ne aggódj – mosolygott a fiú – még öt perc és megérkeztünk.
- Én nem aggódom csak már azt sem érzem, hogy elzsibbadt a fenekem annyira érzéketlenné vált – morogta tettetett méreggel Anna.
- Majd megpaskolom, hogy elinduljon benne a vérkeringés
- Paskold inkább a kocsid oldalát hátha gyorsabb tempóra lehet ösztönözni – vágott vissza a lány.
- Rendben - nevetett Alex és lassan bekormányozta a terepjárót egy kis ház udvarára.
A ház nem volt nagy, de békés, otthonos épület volt. A teraszra két lépcsőfok vezetett és egy asztal meg pár szék várta a fáradt utazót, és a teteje egyszerű fagerendákból volt, amit végig benőtt a szőlő, így biztosítva egy vízzáró „természetes” tetőt a teraszon ülők részére. Az egész ház fából épült és a tűzfalon, egészen a kéményig nőtt borostyán volt a bokréta. A házban egy kis nappali ízlésesen berendezett bútoraival hívta fel magára a figyelmet. Egy kényelmes kanapé, a kandalló és fölötte a képekkel és virágcserepekkel díszített szoba elnyerte Anna tetszését és életében először elismerte, hogy a fiúknak is lehet stílusérzékük, mert Alex pompás helyet választott a pihenésre. Az ablakból le lehetett látni egészen a Balatonig.
- Tetszik? – hallotta a háta mögül a srác hangját. Teljesen megfeledkezett róla csak bejött a házba körülnézni. Alex most pakolta le az ajtó mellé azt a három táskát, amit összesen hoztak magukkal. Arcán gyermeki öröm tükröződött, ahogy büszkén kihúzta magát.
- Ez gyönyörű ház – lelkendezett Anna – hogy akadtál rá?
- A nagynéném egyik barátnője építette ezt a házat és megkérdezte a nagynénémet, hogy amíg ő nyaralni megy valaki tudna-e vigyázni a házra, amíg nincs itt. – magyarázta a srác – tudod eléggé régimódi a gondolkodása és nem hisz a riasztókba meg az efféle dolgokba. De nem kell aggódni – tette hozzá sietve - mert áram és víz be van vezetve ide is. Gyere, megmutatom a szobáinkat.
Elsőnek Alex a saját szobáját nyitotta ki, mert minden szoba, még a fürdőszoba is be volt kulcsra zárva. Tényleg eléggé óvta a házat a néni. A fiú szobájában egy szétnyitható ágy-kanapé volt, egy asztal és egy hosszú szekrénysor az ajtó mentén, ahová a fiú egyből bedugta a táskáját és a polc feletti ajtót is szétnyitotta. Egy hatalmas tv a legmodernebb házimozi rendszerrel volt beépítve a szekrénybe.
- Ezt még én vettem ide, mert mikor itt vagyok, nyaranta akkor szeretem, ha ágyból nézhetek tv-t. Ezt rajtam kívül senki nem használja – vigyorgott büszkén a srác, majd behajtotta a szekrény ajtajait és a mellette lévő üveges szekrényt is kinyitotta. Anna egyből tudta, hogy bárszekrény lesz és igaza is lett. „Miért is nem lepődők meg” – gondolta magában, miközben a fiú elővett két poharat és megtöltötte vörösborral mindkettőt.
- A megérkezésünkre – nyújtotta át a lánynak az egyik poharat
- A megérkezésünkre – mosolyogott Anna is és összekoccintották a poharukat.
Mikor végeztek az itallal felkeltek a kanapéról és Alex kivitte a poharakat a konyhába ahova Anna is követte. Kis fülke volt az egész, egy pár személyes kis asztalka egy villanytűzhely és mosogatógép meg pár szekrény a fűszereknek és a tányéroknak. A fiókban kész tiszta evőeszközök voltak bár a lány gyanította, hogy úgyis pizzát rendelnek majd a hétvégén.
- Gyere, megmutatom a te szobádat is – intett a srác és elindult a nappali másik végébe. Anna követte az ajtóig ahol Alex meglepően sokáig vacakolt a zárral. „képtelenség hogy ennyi bortól ne találjon bele a kulccsal.” gondolta a lány és még cukkolta is mellé. A táska már húzta a vállát rendesen.
- Elég rossz a lyukérzéked nem gondolod?
- Nem azzal van a baj – morogta válaszképp, majd feladta a harcot és szembefordult a lánnyal – Ez zárva van.
- Akkor talán nyisd ki – forgatta Anna a szemeit.
- Nem úgy értettem… nem jó hozzá a kulcs, amit kaptam.
- És csak az én szobámat nem lehet kinyitni? – kérdezte némi szkeptikus felhanggal.
- Itt zár lett cserélve pár héttel ezelőtt és az öreglány a régi kulcsot adhatta oda – vonogatta Alex a vállát.
- Nagyon jó. És akkor mi lesz? Mert eszem ágában sincs a kanapén aludni.
- Hát az én szobámban is van egy kanapé. Szétnyitva akkora mint egy franciaágy – mosolygott a srác.
Anna végiggondolta ezt. Végül is mikor közösen mentek bulizni akkor utána aludtak már egy ágyban. De akkor még iskolások voltak. Tulajdonképpen ez az első olyan közös kalandjuk, amikor két jelenleg egyedülálló felnőttként kell egy ágyba bújniuk. Igen Alex jól néz ki, nagyon szexis felsőteste van. De ők csak barátok. Nem lesz itt semmi gond Alex nem fog rámászni, hiszen ő is csak barátot lát benne. Sokat beszélgettek erről és az az egy, ominózus csókon kívül tényleg nem mutatták egyikőjük se jelét annak, hogy többet éreznének barátságon kívül a másiknál.
- Meggyőztél. De én alszok kívül – felelte végül majd egy nagy sóhajjal visszatért a másik hálószobába.
A délután csendben telt el. Amíg Alex elment a közeli boltba innivalóért, élelmiszerekért, na meg persze egy halom sörért, addig Anna kipakolt és egy pár pillanatig tétlenül álldogált a szoba közepén. Nagyon klassz idő volt. A házban viszont még eléggé meleg, mert a légkondit még nem kapcsolták be. Jobb ötlet híján levetkőzött és elment fürödni, mert a hosszú kocsiúton eléggé leizzadt ő is. Miközben csurgott rá a víz fura dolog történt Annával. elkalandoztak a gondolatai. Alex járt a fejében, ahogy levette a pólóját a szobában, hogy átcserélhesse egy ingre. tényleg nagyon jó teste volt. Feszes vékony, de nem sovány. A karjain és a hasfalán is látszódott, hogy izmos, kisportolt srác. Pedig milyen kis vézna volt akkor mikor először találkoztak négy évvel ezelőtt. A gondolatra elmosolyodott és észrevette, hogy a melleit simogatta már egy jó ideje. Elpirult erre a gondolatra és próbálta kiverni a fejéből a fiút akivel most össze lesz zárva három napon át egy olyan helyen ahol egyikőjüket sem ismerik a városban és egyikőjük sem volt itt túl gyakran. Tulajdonképpen több száz kilométerre voltak az eredeti életüktől. A barátoktól a családtól. Milyen jó lesz majd este iszogatni aztán begyújtani a kandallót és érezni Alex testének a közelségét…
A bejárati ajtó csattanására tért magához az álmodozásból. Érezte, hogy saját magával kezdett el játszadozni. Izgatta magát egy idegen házban. A legjobb barátjára kezdett el maszturbálni. Ettől a gondolattól újra szégyenérzete támadt. Mi a fene ütött belé? Anna most már gyorsan és célirányosan akarta befejezni a tisztálkodást. Még mindig vörös volt az arca attól félt, hogy kilép a fürdőből és a saját tekintete árulja el mire gondolt pár perccel ezelőtt.
Az ajtó koppanására összerezzent miközben törülgette testét a zuhany mellett.
- Hé te vagy bent csajszi? – hallotta Alex vidám hangját – akkor gyorsan rendezd le magad, ne most rosszalkodjál. Elfogy a sör.
Szinte látta maga előtt, ahogy a srác cinkosan kacsint egyet, majd elrobog a hűtő felé, hogy kipakoljon. És nem is sejti, hogy most kivételesen mennyire beletrafált.
Ettől a gondolattól Anna felnevetett. Szégyenérzet ide vagy oda akkor is ez most hülye vicc volt. Felvette a bikinit, mert kitalálta, hogy ki fog ülni a teraszra napozni. Hiszen már délután öt körül járt az idő. A nap már nem süt olyan nagyon, de még pár óráig lehet élvezni az erejét. Felkötötte a haját és kilépett a fürdőből.
- Mit tervezel mára? Gondoltam jó lenne kiülni pár sörrel a teraszra és… Ejha. Még messze van a születésnapom – Alex kibújt a hűtőből mikor meghallotta a lánylépteit és majdnem elejtette azt a pár doboz sört ami még a kezében volt, mikor meglátta Annát.
- Én is valami ilyesmire gondoltam. Szóval ezeket ki is viszem és megvárlak az asztalnál.
Kivette a kezéből a söröket és elindult kifelé. Leült az egyik székre és megvárta, amíg a fiú is megérkezik társaságnak.
Nemsokára ő is megérkezett. Egyszerű fürdőnadrágban és napszemüvegben. Rájöhetett, hogy a lány talán nem véletlenül választotta ezt a ruhát. Még mindig tikkasztó meleg volt odakint.
Minden hülyeségről elbeszélgettek sörözés mellett. Ahogy a barátok szoktak, és Anna megnyugodva állapította meg, hogy a fiú nem tekint rá nőként. Nem a melleit bámulja, nem keresi az alkalmat, hogy fogdossa őt. Elégedett volt magával, hiszen mikor végig megy az utcán akkor sokan megbámulják a karcsú alakját arányos csípőjét és formás melleit. Örült annak, hogy hibátlan testtel lett megáldva és kellőképpen sokat is foglalkozott vele, hogy szép is maradjon ez a test. De mégis leginkább a hajára volt büszke. A hosszú, világosbarna egyenes szálú hajára, amelyik majdnem a fenekéig leért és szinte csillogott a napfényben annyira szép volt. Egyszóval Anna tökéletes nő volt. És Alex mégsem nőként tekintett rá. Ami jó, mert nem kell attól félnie, hogy a fiú rámászna vagy kihasználná azt hogy iszik a közelében. Sok pasi hajlamos ilyen aljasságra. Anna gondolatai ekörül forogtak, kivételesen oda sem figyelt arra, hogy miről beszélgetnek. Neki ez teljesen jó, hogy van egy fiú barátja, aki helyes okos és figyelmes. Akivel mindenről lehet beszélni, humoros és helyén van a szíve. És nem nőnek tekinti őt hanem csak egy barátnak. Ez végül is jó dolog.
- Figyelsz te rám? – hallotta a srác hangját.
- Persze hogy figyelek – méltatlankodott a lány
- Azt kérdeztem, hogy mi lenne ha rendelnénk egy pizzát. Már egészen besötétedett szóval lehet fel kellene öltözni most már jobban. Kezd hűvösödni.
- Jaj anyuci pici fiának libabőrös lett a karocskája egy kis hüsitől – gúnyolódott a lány sőt még a nyelvét is kiöltötte, mint egy jelezve, hogy csak poén az egész – Rendben rendeld meg a pizzát én addig beszaladok és magamra kapok valamit.
Meg sem várta a fiú válaszát belépett a szobába és felhúzott egy rövidnadrágot és egy pólót, majd megállt a szobában és hallgatta, ahogy a konyhában Alex leadja telefonon a rendelést. Ahogy hallotta a srác hangját megint eszébe jutott az, hogy milyen jó hogy van egy ilyen barátja.
Csak barátok vagyunk – gondolta a lány - csak barátok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Valóban sok a szóismétlés, helyesírási hiba, de kedves történet én adtam egy bátorító tetsziket. Folytasd, de figyelmesebben! :)

Mátéka ·
Várom a folytatást élvezet olvasni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: