Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bankett után

Nem tudom mi vett rá, hogy leirjam ezt az eseményt, ez lesz az első. Hozzájárulhatott talán az, hogy pár éve erotikus üzeneteket küldözgettünk egymásnak, a volt barátnőmmel azzal kapcsolatban mit művelnénk legszivesebben egymással és észrevettem eléggé jó vagyok ebben, nagy hatást váltottam ki belőle.
A most következő IGAZ történet  egy még előbbi barátnőmmel történt, a nevet és pár helyszínt megváltoztatok de próbálom minél részletesebben leirni amennyire csak vissza emlékszem. Nem szeretném ha a lány véletlenül találkozna ezzel a szöveggel és felismerné ömagát.
Hanna akkor 15 éves volt nagyon hosszú világos barna hullámos hajjal, zöld gyönyörű cica szemekkel és nagyon jó testtel: kemény narancs mellel, feszes popsival ami nem túl nagy de nem is lapos. Ekkor a 19-edik életévemet éppen suróltam, nem volt dolgom azelőtt sok lánnyal, udvarolgattam neki a régi  módszerekkel: kihívtam üditőzni nappal, sétálni, és párszor bulizi este úgy, hogy túl sokáig nem maradhatott és haza kellett vinnem autóval a szomszéd településre. Csokolozáson kívül nem történt köztünk semmi, én félénk voltam és szerintem ő is, nem adódott megfelelő hely és idő, ha hozzuk mentem a szülei mindig otthon voltak. Konkrétan sosem beszéltünk a szexről, nem tudtam, hogy szűze vagy sem, én már nem voltam az.
Eljött a bankettjának az estéje párt nem lehetett vinni, így én itthon maradtam de megbeszéltük, hogy elmegyünk utána bulizni és haza is viszem autóval legkésőbb hajnali 2 órára. Ekkor kb. 4 hónapja járhattunk rég voltam lánnyal kivántam a dugást de nem erőltettem vele mert szerettem és nem csak ezen járt az eszem. Tehát egy bulizásra számítottam utána pedig haza ahogy eddig, nagy örömömre nem így történt.
Elmentem az autómmal egy kis Corsaval amit a szüleimtől kaptam miután megszereztem a jogsim.
Hanna  állt a vendéglő előtt és várt engem. Gyönyörű volt,  a haja  fenekéig ért lófarokba kötve a bal válla fele lógott.  Egy mintás felsőt viselt amiből jól kilátszottak a mellei fel is tünt mintha duzzadtabbak a szokottabbnál, sötét zöld harisnyát viselt rövid szintét sötét zöld szoknyával fém karkötőket a csuklóján és laza fekete vászon cipőt. Mikor megláttam megdicsértem a jelenését, adtam neki egy nyelves csókot amire Ő édin mosolygott és megköszönte a dicsértet.
-  Merre menjünk ? Kérdeztem. Észrevettem, hogy kissé szégyenlősen viselkdedik.
- Nincs kedvem bulizni menni mostmár, ennyi elég volt a buliból mára. Mondta ezt határozottan  
- Üljünk be inkább valahová ? kérdeztem. Gondoltam magamban végülis jó, mert nagy kedvem nekem sem volt a bulihoz.
Beültünk az egyik helyi kis étterembe,  megivott egy pohár vörös bort mivel a bankett alatt is azt illogattak, én egy kolát . Beszámolt a bankett eseményeiről. Kb. éjjfélre járhatott gondolkodtunk, hogy mit is csináljunk, merre menjünk. Egyszer csak azt mondta kocsikázzunk, mert még nincs kedve hazamenni de már ahoz fáradt, hogy bulizzunk vagy egy másik helyre is beüljünk.
Kimentünk az autóhoz, én beültem a volán mögé, Hanna az anyósülésre. Téringoztunk az utcák közt, míg végül a lekhelye fele vettük az írányt. Arra gondoltam félrehúzok egy kevésbé forgalmas helyen és még egyet smárolunk mielőtt haza vinném.
Meg is álltam az egyik utca sarkánál majd kezdtünk durván smárolni az első üléseken, enyhén érződött a bor íze a nyelvén de egyáltalán nem zavart. Smárolásközben kezdtem puszilgatni a nyakát és a kezemmel a derekát kezdtem gyengéden simogatni. Ez így ment 4-5 percig míg kezdett kényelmetlenné válni az első ülés, azt javasoltam menjünk hátra mert kényelmesebb lesz.
Beültem  hátúl középre, Ő lovaglóülésben rám ült és folytattuk a csokolózást.Közben benyultam a feneke alá és kezdtem simogatni. Ekkor a farkam már bevolt merevedve rendesen olyan volt mint a kő. Bele- bele haraptam a fülébe puszilgattam a nyakát. Erre elkezdte mozgatni a csipőjét és amennyire csak tudott rá ereszkedett a péniszemre és dörgölte neki a punciját ruháinkot keresztül. Levettem a felsőjét és a melltartóját. Ott ült rajtam pucér felsőtestel lábaival átkarolta a derekam, csipőjét ringatta és ide oda vonaglott néha ráharapott az alsó ajkára. A mellei isteniek voltak kemények duzzadtak, a nyelvem hegyével cirogattam a bimbóit, köröztem körülöttük  rá-rá haraptam markolásztam, egyszerűen nem tudtam betelni felük. Láttam, egyre jobban nyomódik a péniszemhez ekkor még nem akartam, hogy elélvezzen, ennyitől még nem! Benyultam a harisnyája alá és a csipkés lila butyin kersztül kezdtem simizni a pináját ami levolt borotválva de azért itt ott marat szőrzsál vég ami finoman szurta az újjaim a vékony bugyin keresztűl. Már  a harisnyán át is láttam pár nedv foltot de miután az alá nyultam valósággal tocsogott, majdnem csepegett annyira nedves volt. Gondoltam magamban ma megfogom dugni ezt a lányt! Levettem a felsőmet éreztem elönt a forroság, a szívem is már nagyon kalapált. Simiztem  bugyin keresztül a nemiszervét ami folyamatosan  termelte a váladékot. Eljött a pillanat amikor benyultam a bugyi alá, itt kissé idegeslettem a szűzessége felől. A mutató újjam betoltam abba a nagyon szűk kis puncijába de nem éreztem semmit, viszont megörvendtem mert nagyon szűk volt,  meg is jegyeztem:
-  Azt hittem szűz vagy!
- Baj, hogy nem ? kérdezte kissé zavartan. Mondtam neki egyáltalán nem és megdicsértem a szűkösségét.
- Rég jártak bennem és kevésszer mondta.
- Akkor épp ideje volt. Válaszoltam neki és kezdtem a mutatóújjammal újjalni. Ő kissé megemelkedett, hogy ne túlmélyen legyen az ujjam benne. Ritmusosan kezdett el lovaglni én pedig a  középső ujjam is oda tartottam neki, két ujjamon folytatta a  lovaglást. Nyögdécselve vigyázva, hogy fokozatosan ereszkedjen az újjaimra. Mikor már kb 10 centire benne voltak lassított, kigombolta a cipzárom és elővette a faszom ami már olyan volt mintha robbant volna el. Benyálazta a jobb kezét és kezdte verni a farkam, alig jött ki a makkom a bőr alól már annyira durván be volt merevedve. Verte , lovagolt tovább, vonaglott és nyögött.
-  Meg akarlak baszni! Sugtam a fülébe.
- Bassz szét lihegte, tölts meg! Na hát engem itt már az ájulás kerületett amikor ezeket a szavakat kimondta és közben verte a faszom. Ezelőtt még ennyire sosem kivántam senkit mint akkor Őt. Lehuztam a nadrágom és a boxerem a cipőmig, Hanna szoknyáját a felfele a fején vettem le a harisnyáját középen kettéhasítottam és teljesen le téptem róla. Megfogtam a derekát és durván ráhuztam a farkamra egybe bele csusszantam amie ő felkiáltott, láttam rajta, hogy ez fájhatott de nem érdekelt. Teljesen rám ereszkedett , a térdeit fenebb emelte és a lábait feltette az ülésre  tövig volt a farkam a puncijában, benyultam a feneke alá mind két kezemmel ő átkarolta a nyakamás a vállamra boritotta a fejét, nem tudott teljesen felenyenesedni az autó teteje miatt. Ebben a gugolópozban kezdtem baszni. Toltam fel a csipőm ő pedig tolta le a fenekét, markolászta a hajam hátulról és harapdálta a vállam, ritmusosan mozogtunk addig amig elnem élveztem kb 6-7 percet vehetett fel az egész. A ,,tölts meg,, alatt nem tudom mit érthetett de szerencsére annyira magamnál voltam, hogy csak a puncija bejáratába élveztem bele. Gyorsan ki is kaptam a péniszem mire duvadt is ki a meleg gecim belőle rendesen. Lihegtünk mindketten  rám rogyott de láttam rajta, hogy nem élvezett el. Letöröltem a punciját egy papirzsebkendővel.
Smárolással folytattuk kb. 10 percig és puszilgattam a melleit. A farkam kissé ernyedt állapotba került de még kivántam a baszást. Kérdeztem Hannát hátulról csináljam mire ő meglepődött mert az hitte fenékbe akarom dugni. Aztán gyorsan pontosítottam ,hogy nem az a célom csak hátulról szeretném kutyapózban. Erre bolintott és lekelt rólam.
Feltápászkodtam én is, átcsusszantam az autó jobb felébe, hogy Ő a balba tudja felvenni a póziciót. Feltérdelt a hátsó ülésre a popsiját kitolta és pucsitott. Kezeivel támasztotta magát fejét a hely szűke miatt rányomta a hátsó fejtámlára. Annyira jól nézett ki, annyira kiszolgáltatottnak, látszott rajta, hogy szereti a szexet, ha jól megkurják. Lehuztam teljesen a nadrágom jobb lábammal feltérdeltem a balt behajtottam és a félig felált faszom kezdtem a puncijához dörzsölni ami eléggé ki volt már pirosodva az előző menettől. Huzogattam a makkomon a bőrt, toltam  a puncijába huztam ki, újra merevedésnek indult. Letérdeltem az autó padlójára széttártam a fenekét és kezdtem nyalni a pináját közben bal kezemmel huzogattam egyet-egyet a farkamon. Gondoltam kis kényeztetés nem árt ha már ennyire kipirosodott. A nyelvem teljes felületével köröztem a punciján és annak a két dombocskáján ami jól bevolt duzzadva pár másodperc után hallottam, hogy egyre jobban liheg a lány és köröz a fenekével, nyaltam nyaltam, kiegyenesítettem a nyelvem és betoltam a jukába amire hirtelen elkezdett rezegni mint valami kocsonya. A combjai remegtek ő elnyújtott nyögést adott ki én pedig ki be toltam a nyelvem. Ekkor feláltam és a faszom teljesen bele nyomtam amire eggyet visitott. Előrenyultam a hosszú haját a kezembe tekertem és elkezdtem baszni. Két percig dughattam tiszta erőmből majd lihegve  kérdeztem:
-    Szereted ?
-    Igen!
-    Szereted? Kérdeztem ujra és méggyorsabban basztam. Szétbaszlak lihegtem, annyira elkapott a hév.
-    IggeEEEenn! Visitotta BAZD SZÉT A PICSÁM..
Erre a mondatra már nem kellett sok én nyomban újra elélvesztem, teljesen tövig voltam benne de nem érdekelt. Kezdtek remegni a combjai ismét   én csak basztam egyre gyorsabban míg végül megtöltöttem a gecimmel. Kihuztam a farkam ő lerogyott az ülésre félig nekidőlve a háttámlának én is neki döltem, és balkezemmel pzs-vel töröltem a farkam, meglepődtem, hogy ennyi volt bennem, hiszen mikor magamhoz nyultam korábban  fele ennyi sem volt. Simogattam a hátát ő megsem dudott mozdulni míg végül feltápászkodott, hozzámbujt és beszélgettünk pár percet. Ekkor már hajnali 3 fele járt gyorsan felöltöztünk és elindultunk, hazafele  kezdtünk gondolkodni, hogy mi legyen a szétszakított harisnya története ha a szüleinek feltünne. 

Várom a kommenteket, mi volt jó, mi nem, miből kell kevesebb vagy több. Ezzel a lánnyal van még egy gyengébb storym is. Ha van igény rá leirom hanem magammal viszem a sírba! 
Hozzászólások
mozgi ·
Jó lenne, csak sok az elütés benne. Máskor olvasd át, mielőtt elküldöd!

Contempt ·
igen, van egy javított és kiegészített rész még később beugrott csak előre ezt töltöttem fel véletlenül.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: